hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóGhostjaim

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 82

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ghostjaim
#82 (2020-10-11 21:15:05)

 !kep:https://c7.uihere.com/files/485/790/350/euclidean-vector-drawing-vector-cartoon-color-cute-monster-ghost-group-thumb.jpg 

Már annyit írtam a témáról, hogy talán érdemes a másik oldallal is foglalkozni.

A minap, amikor tudatosult bennem, hogy ismét kihalt valaki a viberemből, elgondolkodtam azon, hogy készítek egy leltárt a ghostjaimból is. A szellemeket az ember igyekszik inkább elfelejteni (agyonbeszéltük, hogy mennyire nincs értelme következtetéseket levonni ilyen esetekből), de én úgy érzem, a ghostok is hozzám tartoznak. És ha tanulni tényleg nem is lehet mások jellemhibáiból, de a jelenséget tanulmányozni és megérteni talán mégis lehet.

1. 
Életem első (tulajdonképpen ahogy belegondolok és az összes) ghostját itt ismertem meg. Hosszú éjszakákon át cseteltünk. Szerettem vele privizni. Hibátlan volt a helyesírása, lendületes a stílusa. Meghatározott "feladatra" vállalkozott, egy szerepjátékhoz kerestem partnert.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/69/
Sejthető volt, hogy ez ennyi, túl tömény volt a szerep :vigyor: de sokáig, hetekig ismerkedtünk, rengeteget priviztünk. Kedves, közvetlen, és okos srác.
Mondjuk, a feladatot tökéletesen teljesítette, mindenben. Különleges élmény volt mindkettőnknek, azt hiszem nem felejtjük el. :pirul: 
És utána eltűnt. Többé nem hallottam róla.

Számomra nyilvánvaló volt az ok. Szerepjáték volt ugyan, de kellő átélés nélkül bohóckodás lett volna. Azért választottam őt, mert biztos voltam benne hogy alkalmas rá. Mindketten tudtuk, mit vállalunk. Kellő átéléssel pedig utána nem volt hová lépni. :( Én máig ezt gondolom, és megértem őt. Fura, mert ő így is jó emlék.

2.
A következő versenyző egy absztrakt bélyegképpel volt fenn, rendszeresen nézegette a lapom. Egyszer ráírtam, hogy mi lenne ha ő is mutatna magából valamit. Küldött képet, hát ritka a korban hozzám illők között aki jól néz ki...és ő ilyen volt. Magas, szikár, karakteres arccal, szép hajjal. Hibátlan helyesírás, jajjj a gyengém. Találkoztunk egy parkban, elbeszélgettünk a világ dolgairól. Zárt helyen nem találkozik mert figyelhetik. :D Elmondta hogy igaziból ő Jézus reinkarnációja. Aha... Aztán meghívott magához legközelebbre. Morfondíroztam, de tényleg dögösen nézett ki.
Így abban a tudatban, hogy valami azért gázos, de mégis belementem hogy elmegyek. Oda is mentem, elhagyott lakás, csörgettem a telefonját, a hívott szám nem létezik, email visszapattant.
Jézus megint máshol reinkarnálódott. :D

Oké, ebben azért volt számomra némi tanulság. Talán a külsőn túl vessünk egy pillantást a tartalomra is. :D :D
Mondjuk rá sem haragudtam, mert azon kívül, hogy volt egy fölös utam, semmi rossz nem ért. Inkább vicces volt az egész. :napersze: 

3.
A szellemek közé sorolom azt is, aki ugyan megindokolta a maga módján az eltűnést, de az indok nem volt igaz. Később kiderült, hogy valós elérhetőséget soha nem kaptam. Bulitelefon, egyszer használatos email cím. Gondolom, a profik már ismerik a módszert, engem azért meglepett.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/54/
Ha valaki akkor és úgy tűnik el és jön vissza, ahogy neki tetszik, csakis egyoldalú párbeszédet folytat, tulajdonképpen az is egy ghost. Beszéltem róla eleget, ezért nem fejtem ki, de a ghost-kronológiához hozzá tartozik, és talán az egyik legkellemetlenebb érzéseket okozó ghost. 

4.
Ezután hosszú szünet, már azt hittem, kihaltak a szellemek, amikor ugyanaz a mintázat ismétlődött meg háromszor egymás után.
Kellemes, normális, hibátlan helyesírással íródott bemutatkozó levél arcképpel, email címmel, telefonszámmal. Majd válasz, kialakuló jó beszélgetés.
Egyikükkel találkozó egy presszóban, másikkal billiárd, harmadikkal nudiszauna. Jó benyomás kölcsönösen, puszi-puszi elváláskor. Aztán napközben, este, éjjel viber egy-két kedves szó. Majd találkozás nála, jó szex (az érdemeiket sem szeretném tompítani :pirul: ), utána kellemes beszélgetés, hazajöttem, és onnan kezdve soha többé semmi. Egy szó sem. Egy sor sem.
Nem váltak elérhetetlenné, hiszen van telefonszámuk, és emailjük...de felesleges lenne írnom.

Tanulság, klasszikus átverés. Tiszta helyzet, minden nőt egyszer. Nem tudom mi a jó ebben nekik, de talán ők a legklasszikusabb ghostok. Semmi baj nem lenne ezzel, ha nem lenne kiírva a lapomra, hogy erre nem vagyok vevő. Tudom, ne legyek már naiv. :D De, az vagyok. Mindenki megkapja a tiszta lapot. Ezt nem lehet kiszűrni. :( Bárcsak lehetne.
Az új ismeretségek nekik köszönhetik hogy százszor kell találkozni, mire elég közel jöhet. :napersze: 

5.
A közelmúltban pedig párhuzamosan két ghostom lett.
Az egyikük még lelkes hozzászólója volt a ghostos blogposztomnak. :D Aztán előbb törölte magát, utána még napi szinten váltottunk levelet. Az utolsó levelében éppen azt részletezte, hogy egy másik társkeresőn éppen egy szirénnel csetel, és az énekli neki, hogy hogyan szokta manipulálni a férfiakat. Ööööööö...válaszoltam, hogy szerintem nem kéne ilyenekkel csetelnie (tekintve a már eleve is fennálló rossz tapasztalatait)...
Többé nem jött tőle életjel.

Már Odüsszeusz is tudta, hogy ez nem vezet jóra...hát gondolom széttépte a szirén. Béke poraira. :( :sir: 

6.
Mindeközben igen pikáns levelezést folytattam egy másik leendő ghosttal. Már Arnoldot is bemutattam neki, pedig Arnoldot csak keveseknek mutatom be. (Pontosan két embernek mutattam be, mindkettő ghost lett - ajj...lehet hogy Arnold üldözte el őket?!) Jah...Arnold egy high-tech felső kategóriás vibrátor.

Szóval túl a megismerkedésen Arnolddal, és az előző posztban látható vörös parókán (és a tőle jött hasonlóan gondolatébresztő képeken), éppen az igazán tartalmas és gyümölcsöző együttműködés kialakulása küszöbén egyszercsak hussssssssssss...köddé vált.
Na neeeem, ezt nem hagytam annyiban ilyen könnyen. :D Túl jó volt a bevezető, hogy ne tudjam meg a végkifejletet. ;)
Hát írtam egy méltatlankodót, hogy úgy mégis hová tűnt a főfogás kellős közepén, amikor már meg volt rendelve a desszert is.
A válasz visszatámadás volt, hogy én tűntem el, mármint túl lassan válaszoltam. A leveleket visszanézve, tényleg sokszor válaszoltam soká, de akkor pont nem. Akkor pont hogy perceken belül válaszoltam a levelére, majd ő eltűnt aznapra.
Sajnos nem tudtam meg az igazat a dologról, a nemigazra meg nem volt kedvem úgy tenni mintha elhinném... így csak hipotéziseket tudok felállítani.
Valami közbejött. Na és mi tud közbejönni este 10 körül, amit nem szeretne valaki elárulni? Ahhhh...talán családi kötelezettségek, feleség, gyerekek, jövésmenés.
Nincs új a nap alatt. :napersze: 
Választhatott, hogy ghost lesz vagy elmondja az igazat (esetleg elnézést kér az eltűnésért).
Nos szerintetek mit választott? Ghost lett. :napersze: 

A kis ghostokról már nem is teszek említést, mert az a jelenség napi szintű, hogy levél, ismerkedjünk, de valahogy a személyes találkozásra nem ér rá az illető. Világ megmentése, katasztrófák elhárítása, napi 30 órás munka, és hasonló apróságok, amik miatt egy kávé az beleférne, de hosszabb program már nem. (Ez nekem magyarra fordítva annyi, hogy megnézné 10 percben, hogy meg akar-e dugni, de olyan kockázatot nem vállal ami sokáig tart.) 
Haha. Toll a fenekébe, Mr. 4-es típusú ghost, ez nem fog összejönni. :D 
Amikor rájön erre, elillan oda ahonnan jött.

Vajon van benne tanulság?
Ki tudja. Mindenki döntse el maga. :napersze: !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201011211505.png

30 hozzászólás |

Hozzászólások

gapefan
#30 (2020-11-16 11:22:10) |
#pandora: Sajnos igen! Nehéz úgy csinálni, hogyha vége, akkor azért ne legyen belőle a kelleténél nagyobb gebasz.
pandora
#29 (2020-11-13 14:18:53) |
#gapefan: 
Igen, csak a vége akár a jó munkahely végét is jelentheti, az vele a baj. :(
gapefan
#28 (2020-11-13 06:59:28) |
#pandora: A házinyúlra lövöldözésnek is csak a vége rossz. Bár, azt is lehet ügyesen kezelni, minden csak intelligencia kérdése. Viszont amíg tart a lövöldözés, addig nagyon is jó ;)

pandora
#27 (2020-11-12 18:42:54) |
#gapefan: 
Én sose lőnék házinyúlra. :)
Viszont szerencsére vannak kivételek azért, és ez dícsérje a férfiakat, mert vannak normálisak is.
Van innen több olyan haverom is, akikkel heti szintű baráti kapcsolatot tartunk fenn, holott úgy ismerkedtünk meg, hogy egyszer valamikor, évekkel ezelőtt szexeltünk. :D
Szerintem nagyon sokminden a személyiségen múlik.
gapefan
#26 (2020-11-12 17:03:45) |
#pandora: Válaszod minden pontjával egyetértek. :)
A "nagyon bunkók" kiszűrése talán a legegyszerűbb, sokan ezt elárulják az első mondatban. A lélektelent már sokkal nehezebb. Munkás, nagyon munkás.

Az alkalmi kapcsolatot után is van élet, és ha "arra" jó volt a másik fél, hogy x ideig örömet leljek benne, akkor azért utána egy köszönés, még nem lealacsonyító,hogy ne tegyük meg. (Lőttem házinyúlra, tudom milyen ez).
pandora
#25 (2020-11-12 16:57:11) |
#gapefan: 
Bizony, embere válogatja. Itt sajnos koncentráltabban fordul elő olyan ember, aki finoman szólva is tartalmatlan.
A nagyon bunkót könnyű kiszűrni (bár idegesítő ha egymás után több megtalál), de az intelligens, ám lélektelent sokkal nehezebb. És ők sincsenek kevesen. Jó terep az arctalanság.
Ezen felül, szerintem akik amúgy az életben nem ilyenek, azok is idővel ráéreznek, hogy így is lehet.

Sokszor elmondtam, semmi bajom az alkalmi kapcsolatokkal, de szex előtt az ember tudja, hogy az illető emberként mit ér számára. Ha tudom, hogy köszönni sem szeretnék neki a jövőben, akkor becsületesebb ha nem megyek bele egy alkalomba, főleg ha ő egyértelműen nem erre gyúr. :)
Ez egy szexpartnerkereső, senki nem élete párját keresi, de azért egyalkalmast kevesen.
Ha mindkét fél ilyen, akkor semmi gond, bár nekem akkor is fura, hogy két ember szexel egyszer, és utána még köszönni sem... Ízlések és pofonok. :D Szerintem illik tiszteletben tartani a másik embert, és nem pusztán használni (kivéve ha pont ezt akarja). ;)

gapefan
#24 (2020-11-12 16:48:42) |
#pandora: A lepkegyűjtőket pedig nem könnyű kiszűrni. Mert nagyon sok esetbe ez már csak azután derül ki, ha megvolt a szex, a lepkegyűjtő meg ghost-tá változott (micsoda költői képek kérem szépen! :D )
De még itt sem lenne megölve minden, ha korrekten tudná sok ember rendezni a lezárást. A kamu kifogást úgyis semmi perc alatt kiszűrjük. Idővel az ember helyén tudja az ilyeneket is kezelni, de mégis egy-egy karmolás a lelkén.

Egyetértek, hogy a nők többsége nem akar az lenni. Vannak persze, akik alkalmit keresnek, vagy kalandokat ez is benne van a pakliban. A pasik nagy része meg ingyen puncit. :D Nagyon nehezen találkozik a kereslet-kínálat halmaz.

Aki lassan válaszol cseten, az lehet,hogy egy kézzel gépel(mindketten tudjuk mit csinálhat a másik kezével :D). A farok verés sem rossz, ha mondjuk már a sokadik csetelés és az elején lefixálták, hogy mondjuk erotikus vonalra terelik a témát. 
Mind, mind embere válogatja.
pandora
#23 (2020-11-12 16:40:15) |
#gapefan: 
A lepkegyűjtőnek (akinek a "megvolt" nők számának növelése az egyetlen célja, személyesen egyes emberek nem érdeklik, csupán a változatosság) nem éri meg egy nővel 2-nél többször találkozni egy alkalmi szexhez. Mert nem is szeretné megismerni, az időt is sajnálja rá. Vagy megkapja legkésőbb a második alkalommal, vagy odébbáll. Az odébbállással semmi gond, ha szex előtt teszi. :D

Szerintem a nők többsége nem szeretne élő szexuális segédeszköz lenni, márpedig a lepkegyűjtőnek csak arra van szüksége. Sokan ezt nem tudják elképzelni (akkor ők vagy nem azok, vagy remek önigazolásaik vannak), de a jelenség létezik. Nekik nem éri meg ha egy nőre túl sok időt kell szánni. (Hogy igazságos legyek, bizony női lepkegyűjtők is vannak ám, és a férfiak ugyanúgy szarul érzik magukat miattuk. ;) )

Igen, a privi elvileg gördülékeny. De engem a sikítófrász tud kerülgetni, amikor valaki hosszú percek alatt válaszol, inkább kilépek. Ott megint a mennyiség dominál, nyilván időközben még 3 ablak van nyitva, vagy a farkát veri. ;) Háááát, egyik sem teszi gördülékennyé vagy vonzóvá az ismerkedést. :napersze: 
gapefan
#22 (2020-11-12 14:55:28) |
#pandora: "Nem éri meg" Ez olyan fura dolog, valahol minden találkozás megéri. Valamivel gazdagodik az ember, hiszen ha már egy találkozásig eljut, akkor talán az első "szűrőkön" már átjutott mindkét fél.
Az,hogyha utána nincs semmi(jól tippelem,hogy ez a 4. számú ghost?), azt is szerintem kultúráltan meg lehet beszélni. Egyszer kaptam egy olyan jelzőt egy ilyen találka után, hogy "ártalmatlan". Jót mosolyogtam, hogy eszébe sem jutott a másik félnek,hogy vajon miért is voltam "ártalmatlan" :D

Privi... Gördülékenyebb minden, mint a levelezés, talán ezért gyorsabban is éri, érheti az embert a jó vagy a rossz.
pandora
#21 (2020-11-12 14:39:48) |
#gapefan: 
Jól látod. :(
Ugyanez a baj a 4-es számú ghosttal is. A normális, jószándékú férfiak lehetőségeit csökkentik. Már 3-4 randit is megfut az ember, hogy meggyőződjön róla, hogy nem a lepkegyűjtemény bővítése a cél, hanem van némi valódi szimpátia és emberi érdeklődés. 
Olyan sok kört kell találkozni, ami egy lepkegyűjtőnek már nem éri meg. :(

A privim meg az ilyen csetek miatt van kikapcsolva évek óta. Mert vicces egyszer-kétszer...de folyamatosan már nem. :(

gapefan
#20 (2020-11-12 14:35:35) |
Nem csak az a baj,hogy 80% ilyennel indít, hanem, hogy a maradék 20% esélyét is megöli. Innen nehéz még a rendes, nem Clooney kinézetű embereknek is nyerni :D
pandora
#19 (2020-11-12 14:29:40) |
#gapefan: 
Jah...csak az a szomorú, hogy 80% ilyesmikkel indít. Na ebből nem lesz lenyűgöző személyiség, így csak George Clooney-ban reménykedhet. :D

gapefan
#18 (2020-11-12 13:58:59) |
#pandora: Ez egy gyöngyszem! :D
pandora
#17 (2020-11-12 13:42:50) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/b90641.jpg
#gapefan: 
Ilyen épületes csetre gondolsz? :D :D :D
gapefan
#16 (2020-11-12 13:37:12) |
#pandora: Elhiszem :) Nem most vagyok regisztrálva sem itt, sem máshol, hogy ne legyen tapasztalatom az online világról. Én igyekszem mindenkinek válaszolni, még olyanoknak is akikkel biztosan nem egymást keresnénk.

A jellem csak akkor fog kiderülni, ha az ember túl tud lendülni az első pár mondatos beszélgetésen, akár cseten is. Mondjuk ide el is kell jutni, pontosabban megfelelően kell indítani és akkor még talán a siker sem marad el. Ha még maga George Cloony is van a cset másik végén :D

Ezért hívom rendes számról, legyen esélye reagálni.
pandora
#15 (2020-11-12 13:32:35) |
#gapefan: 
Hááááát...hidd el, vannak akik azt az egy fokot sem tudják megugrani. :D

Amúgy szerintem a szép külső iránti elvárás nagysága fordítottan arányos a személyiség "szépségével".
Minél vonzóbb valakinek a jelleme, annál kevésbé számít a külseje.
Viszont itt sajnos a többség eleve nem nagyon mutogatja a jellemét, és nem is nagyon van benne mit mutogatni mert üres. :( Na akkor viszont George Clooney-ra kell hasonlítania, nem Danny DeVito-ra. :D

Rejtett számot én sem veszek fel. Ha nem rejtettről hívod, mégsem veszi fel, akkor meggondolta magát, miután megadta, vagy épp vannak körülötte.
gapefan
#14 (2020-11-12 13:25:37) |
#pandora: Pedig Jack szerint csak egy fokkal kell szebbnek lennünk az ördögnél!
A képcserére csak annyit, hogy lehet nekem minimális elvárás egy sor csak, hogy "köszi, de nem egymást keressük".

A telefonszám... Még csak nem is rejtett számról hívom, hogy bújkálni kellene. :)
pandora
#13 (2020-11-12 13:06:55) |
#gapefan: 
A képcserét még megértem. Mondjuk ezért jó szerintem ha az ember feltesz magáról fotókat, mert ez a kör kikerülhető.
Bevallom őszintén, olyan velem is fordult már elő, hogy ha valaki itt kép nélkül volt fenn, és amikor emailben képet küldött magáról, már nem nagyon tudtam mit válaszolni, inkább felszívódtam. :( Azt mégse írhatom hogy jajjatyaég, hát ronda vagy mint az ördög. :D :D

A telefonszám ügyében nincs ötletem. Mert ha nem alkalmas a hívás, minek adja meg. :o 
gapefan
#12 (2020-11-12 07:05:47) |
#pandora: Lehet át kellene kapcsolni az Alkonyat filmekre :) A szellemek nálam két dolog után jelennek meg, egyik a képcsere, másik amikor megadja a telefonszámát és megpróbálom felhívni őket.
pandora
#11 (2020-11-11 16:49:11) |
#gapefan: 
De, szerintem én folyton azt nézem. :D :D
gapefan
#10 (2020-11-11 15:34:30) |
Nem lehet,hogy sokat nézted a Ghostbusters-t? :)
Tudom, gyenge poén volt, de ugyanakkor magas labda is :)
pandora
#9 (2020-10-13 23:23:15) |
#dutyidili: 

A diszlájkkal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy én is kaptam egyszer-egyszer ismerőstől diszlájkot, és meg kell hogy mondjam, rosszul esik.
Nem az esik rosszul, hogy diszlájkot kap az ember - és szerintem Esther esetében is ezt nem értetted - hanem az esik rosszul, hogy egyszerűen leminősítesz valakit, valamit egyetlen szó indoklás, értelmes, építő jellegű vélemény nélkül.

Én kifejezetten kedvelem a negatív kritikát, de nem azt amelyik leszaroz valamit csak úgy, hanem amelyik hozzátesz valami értéket, érvel, rávilágít valamire, vagy egyszerűen csak szubjektíven elmondja mi miért nem tetszik vagy miért nem ért vele egyet.
Valamire csak nyomni egy leértékelést, azt mi nők gyakran bunkóságnak vesszük (holott tudom hogy az illető nem annak szánja, ahogy valószínűleg te sem annak szántad!), de női szemmel ez ilyen.

Az első, exférjem szakács volt. Egyszer, még az elején főztem valamit, és amikor kijelentette hogy ez szörnyű, és a visszakérdezésemre is csak ezt tudta mondani, egy lendülettel a fejére öntöttem. Csak úgy potyogott a hajából! :D
Fel volt háborodva, hogy akkor most ő nem mondhatja meg az igazat vagy mi van?!
Akkor elmegyaráztam neki, hogy olyan nincs hogy *csak* szörnyű. Főleg ha valaki ért is hozzá. Olyan van, hogy nem ízlik, _*mert*_: (...)
Aztán tök jól megtanított főzni. :D

Amikor gimis koromban korrepetáltam matekból, szerencsére válogathattam a jelentkezők között. Megkérdeztem az illetőt, hogy mit nem ért, és ha azt mondta, úgy az egészet, semmit...na akkor otthagytam. Mert olyan nincs. Nem kezdhetjük az alapműveleteknél, hiszen azt nyilván érti hogy 2+2 miért 4. :napersze: 

Ilyenkor inkább az a helyzet, hogy az illető nem vette a fáradtságot hogy beletegye magát, és indokoljon, gondolkodjon, hanem csak egy gesztust tett (a magasról leszarás mellett). 2 másodpercben.
Márpedig ez csak pozitív gesztusnál fogadható el. Negatívnál nem. *Negatívnál meg kell indokolni*, legalábbis ha tiszteled a másik embert.
Különben egy erősen nyegle, kötözködő, leszaró mellékzöngéje lesz annak a gesztusnak, akkor is ha az illető távolról sem annak szánta. :(
Ezt reagálta le Esther. 

dutyidili
#8 (2020-10-13 11:26:09) |
#pandora: Pontosan ezt gondoltam a posztodról. Tetszett. Amit írtam ide nem is neked szántam, nem a Te gondolataidra reagáltam velük. Esther hozzászólása a végére nekem sok lett abból a szempontból, hogy sokadszorra is az jutott eszembe, mennyi hasonló NŐvel találkoztam itt a tízenakárhány év alatt. Ezért nyomtam egy diszlájkot. Lehet ez így kevés, lehet nem kellett volna, lehet, hogy lehet. Ahogy ti is írtátok magatokról, én is esendő vagyok, és ha így folytatjuk lehet hibáztam ezzel, de könyörgöm ezért nem fog lejönni a jóisten, mert csak lájkoltam és nem szóltam hozzá. Amit utána cseteltünk az minden volt,csak nem beszélgetés erről kb szemvillanás alatt pár kurta mondat. Az ott bizony nem az én sértődöttségemet tükrözte, csak nem értettem miért?! De esélyem sem volt megbeszélni, kideríteni. Ott volt felrakva a szemellenző, vagy szűrő, hogy abban a pillanatban ahogy véleményeztem a hozzászólást egy negatív lájkkal, én is az emlegetett férfiak közé lettem bepakolva - szerintem onnantól örökre. Innentől meg biztosan :D . Sosem szerettem a fekete-fehér szemléletet, de élesen pláne. Én vétkem, én vétkem...
pandora
#7 (2020-10-12 19:23:28) |
#katusazintro: 
Köszönöm amiket írtál, ezek nagyon jólesnek. 
Az oldalt olyanok tartják életben, akik meg mernek szólalni. Ahogyan te is. :* 

pandora
#6 (2020-10-12 19:18:33) |
#dutyidili: 

Ha azt hiszed, hogy a posztom nyafogás, picsogás, "nekemsemmisesikerül", "engemsenkisemértmeg", akkor olvasd el újra. :D

Aki ismer, az tudja, mennyire távol állnak tőlem efféle dolgok. És Esther elég sok órán át hallgatta már a szövegelésem ahhoz, hogy pontosan jól látja, miről is szól a poszt, kiegészítenem sem kell olyan pontosan leírta. <3 

Egy fanyar és kritikus humorral nézek a világba, és saját magam is ezzel nézem. Nem vagyok tévedhetetlen, időnként beletrafálok a kakiba, de bármennyi tévedés után nem leszek gyáva sem. 
Századszor sem vesztem el a hitem, az erőm - de legfőképpen a humorérzékem. :P 

A szemellenzőket pedig leginkább onnan ismerem, hogy rendszeresen próbálom leszedegetni másokról. ;)
Több-kevesebb sikerrel. Az élet meg attól tök jó, hogy nem uncsi. ;) :* 

esther
#5 (2020-10-12 10:58:05) |
#dutyidili: 

 :) Azért adtam egy esélyt annak, hogy privátban válaszolsz, de látom megsértődtél.... a mire is?? :napersze: 
Miután vagy tucatszor beszéltünk már itt,- ha nem többször-kíváncsi voltam a véleményedre. Most komolyan, nem kérdezhetem meg, hogy te mit gondolsz másként erről a témáról? 
Nem nagy dolog adni egy lájkot, vagy diszlájkot, de leírni mit gondolok, saját szavakkal, az már valami. Én sose teszek ilyet, puff egy nem tetszik, és lépek tovább.( biztos csak azért mert ez van a fejemben :vigyor: ) Ez érdekelt. Pusztán kíváncsi voltam.

Nem hülyéztelek le, csak nem válaszoltál egyenesen, hanem valami ilyesmit írtál, hogy" na, már meg is a válaszoltad a kérdést"…..oké, ha nem fejted ki, hát nem erőltetem. És azt írtam: köszönöm a társalgást, további szép napot. Aztán kiléptem az oldalról (is).

Köszönjük, hogy megismerhettük a te álláspontodat is a témában. Már volt értelme csetelni, nem gondolod? ;) 
Én ezt a posztot nem panaszkodásnak értelmezem, hanem egyfajta összegzés, és annak bemutatása, lám-lám én is ilyen esendő nő vagyok, olykor rosszul választok, olykor bizalmat szavazok annak is, aki érdemtelen rá, hát nem vagyok tökéletes mit csináljak. :napersze: Olvassatok, okuljatok.

Még valami: soha nem lesz annyi aktív nő, amennyi ideális lenne, mert a sok idióta elüldözi őket, és úgy lerontják a normálisak esélyeit mint a sicc. :/ 
dutyidili
#4 (2020-10-12 08:42:09) |
#esther: negatív lájkomra érkezett privire hívásból kialakult villámgyors burkolt lehülyézés jól mutatja (mutatná) milyen itt férfinak lenni. Itt sok nő képtelen elfogadni egy szikrával is többet, vagy kevesebbet, mint ami az ő fejében éppen akkor van. Ebből villámgyors beszélgetések lesznek. Mire bepötyögöd a gondolatod már ott is van: kilépett a beszélgetésből... Aztán jön a panaszkodás: nem találok senkit. Egy idő után pedig az ügyeletes kurafi. Kitalálja mit akar a nő, és ügyesen behálózza. Nem írom, hogy hazugságokkal, mert itt nincs is ellentéte, az ilyenek inkább kaméleonok. És persze lelép. És megint a panasz: csak hülyék vannak, senki nem ért meg. Senki nem tolja nekem 3 másodperc alatt amit hallani szeretnék. Tök(él)etlenek! Nem értek fel hozzám. Max. ha szélhámosok vagytok. Akkor meg átb..tok. Ördögi kör. Szeretem a nőket. Imádom amikor lassan kinyílnak, aztán felizzanak. És szégyellem magam a szélhámos férfiak miatt -férfiként. De az arányok csak azért ilyen torzak mert eleve több az "aktív" férfi. Ha annyi aktív nő lenne, egész más képet kapnánk. De persze még akkor is ott lenne a szemellenző...
esther
#2 (2020-10-12 07:57:31) |
Tudod a választ a szellemkedésre. Te is pontosan tudod, hogy az összes szellemed összetojta magát, - ahogy szoktad mondani-gallérig. :/ 

A kronológia a következő: Van ez az oldal, ahol megdughatok bárkit, akit *ÉN* kiválasztok, következmények nélkül, elköteleződés mentesen, esetleg valóra válthatom a legtitkosabb vágyaimat, amit otthon szóba sem merek hozni,( jujjj..hát az a drága nő, azt nem, ilyenre soha nem kérném. Vagy: otthon megpróbáltam célozni rá, mire rám zúdult a: na,annak kéne levágni a fa..át, aki ilyet akar..stb) Majd itt, itt mindenre kapható, lucskos puncik vannak, akik csak rám várnak!
Ráadásul itt lehetek bárki!! Előadhatom a naaagy macsót, aki a BDSM negyedbe regisztrál...na majd én leszek a Főfődom, becserkészem a sok-sok "műkeménykedéssel" a nőt..
Vagy: Behízelgő modor, azt írom/mondom, amit hallani akar, még véletlenül sem saját gondolatot! A valódi énemet nem fedem fel!

Megvan a kiszemelt, jól alakul az ismerkedés, (hű, képes vagyok rá, ezer éve nem csináltam ilyet, de még tudom, hogyan kell! Ezt se hittem volna magamról! :o ) Most üssük a vasat, amíg forró! Személyes tali, fokozódik a szimpátia, vágy… és szex! Hűha, ez ilyen is tud lenni? :o Most mit fogok otthon csinálni? Most hogy fogok otthon teljesíteni, ha az agyam másra kattan, amióta…? :napersze: 
És mit tudok én adni még ennek a nőnek? :napersze:  Áh, kevés vagyok. Nem érem fel a szintjét, nem tudok neki többet szellemileg adni, sem fizikailag. Inkább lelépek!

Így működik Pandi, bizony. Önbizalomhiányos, elveszett,beszari, kiherélt kisfiúk lézengenek tétován a húspiacon, és rettegnek a becsődöléstől. Nem tudnak mit kezdeni a merész, laza, nyitott nővel, akinek adni kell, bizonyítani kell, akinek szellemi társának kell lenni,akit fel kell érni agyban és ágyban, akinek nem elég a szexcset, aki esetleg többre vágyik???? Jujj, azt nem! Abba bele lehet bukni, nem csak a feleség/barátnő mellett, anélkül is veszélyes egy érzelmi/érzéki kötődés.
Inkább lepattanni, ez a megoldás!Inkább úgy csinálni, mintha itt se lennék, kiregizek, vagy levegőnek nézem...
 
De hol tart egy ilyen férfi a jellemfejlődésében,és az érzelmi intelligenciája hol van? Az is a béka feneke alatt?? Hát sehol.Ott sincs. 
Menjen a levesbe! :P 

katusazintro
#1 (2020-10-12 00:36:47) |
először is köszi a posztot, túlzás nélkül mondom, és ez nagyon szomorú dolog, te vagy az egyetlen, aki jelen pillanatban életben tartja ezt az oldalt, ezért valamennyien hálásak lehet(nénk) neked
ennek a blognak a színvonala messze meghaladja az oldalét, nagyon remélem, hogy levédetted, vagy legalább elmentetted, és egyszer talán könyvként is kezükbe vehetik mindazok, akik az online ismerkedés rögös útjait járják
és hogy van-e tanulság? rengeteg!
nem állítom, hogy most már értjük, mi miért történik (ezzel te is gyakran így vagy), de hasznunkra válnak az itt leírtak
élvezetes stílusban elmondod a veled történteket, mi pedig anélkül átélhetjük, hogy meg kéne szenvednünk a dolgot
én úgy látom, hogy itt lenni nem jó
lehet, hogy némelyeknek jó, néhányaknak, akik pl. bepalizzák a naiv fiúkákat, és kiveretik velük kamerában, ők is kiverik, és van egy jó estéjük...
de azok számára, akik vágynak egy kulturált, európai, nyitott, laza közösségre, ahol bármit meg lehet beszélni, meg lehet valósítani (akár arccal is) anélkül, hogy becsapnának, megaláznának, ez a hely nem való, mert még nem tartunk ott! ez az ország nem tart ott, kedves Pandora... 
a feleség mellől kikacsintgatók, a sötétben bujkálók, a gyáva ábrándozók, az értelmes kommunikációra képtelenek, a hazudozók, éretlenek, értetlenek, önbizalomhiányosak, az unalmukban csetelgetők, a magukat ingyenkurva oldalra képzelő tapasztalatlanok, és kőbunkók sivatagában itt-ott felbukkannak néha jobb sorsra érdemes tagok, és ilyenek mindig vannak több-kevesebb ideig szerencsére, de legtöbbször nem merik magukat megmutatni, vagy úgy gondolják, nem érdemes...
adhatna nekik esélyt az oldal, de nem teszi, neki csak a forgalom számít, meg a reklámok
soha a büdös életben nem láttam olyan kezdeményezést a fejlesztők részéről, hogy történetírás pályázat, mellkas szépségverseny :vigyor: , bármi, ami megmozgatja a közösséget, max vetkőzz le kamerában, kapsz örömpolgárságot akció :napersze: 
itt bármi közösségépítés folyt, az csakis magánemberek kezdeményezése volt pl. blogtali
nem rontom tovább a hangulatot, elnézést a borús hozzászólásért
lehetne jobb, lehetne szebb :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.