hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMilyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat? 

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
fehersolyom#7982021-01-21 15:50:10
Válasz a(z) 797. üzenetre:
Az igaz hogy a " puding próbája az evés "
nahh de azt mint olyat...el is kell készíteni... 
Mondhatnánk erre azt is hogy 
" áááá....hát a puding az puding.... "
Pedig nem mindegy hogy vanéééliás é vagy csokoládés
gyümölcsös vagy mint a Pumukli mesében volt
" Büdös füstös csomós pudling "
Ugye....?!?!? Mert hát a kaktusz is lehet izgi valakinek ha mondjuk BDSM függő mert bár ugye a rózsát is szeretjük a töviseivel együtt de a kettő mégsem ugyanaz...
Lehet hogy így kicsit zavaros első nekifutásra a gondolatmenetem de szerintem érthető és teljesen logikus a menete! :) :pirul: :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#7972021-01-21 15:41:34
Válasz a(z) 796. üzenetre:
Aki pedig meg akarja tudni, milyen a kaktusz, az simogassa meg. :D

A tapasztalati úton történő információszerzést nem árt ha megelőzi némi elméleti tájékozódás, különben előfordulhatnak balesetek. ;)

[ugrás az előzményre]
hosszulacika#7962021-01-21 15:07:16
Én eltúlzónak érzem ezt a rengeteg lamentálást a szexről, hogy az jó, nem jó, miért jó, és miért nem jó... stb.
Van egy javaslatom, aki megakarja tudni, hogy milyen a jó szex, az keressen meg.
Üdv: Lacika
pandora#7952021-01-20 22:04:37
Válasz a(z) 793. üzenetre:
Igen, szerintem is az a legtutibb, amikor minden együtt van, és "legális". :)

[ugrás az előzményre]
pandora#7942021-01-20 22:02:33
Válasz a(z) 792. üzenetre:

Ez nagyon tetszik:
"szeretném azt hinni hogy többen vannak a normális emberek akik valójában egy másik ember társaságát keresik akivel jól érezhetik magukat minden kötöttség nélkül"

Én is szeretném ezt hinni, és örülök hogy vannak a másik nemben is, akik így gondolkoznak. :* 

[ugrás az előzményre]
picasso#7932021-01-20 15:45:10
Válasz a(z) 791. üzenetre: Azt hiszem rátapintottál a lényegre. Vagyis, hogy legális e a dolog. Mert ha nem legális , akkor van értelme szétválasztani. Akkor is érzelmi alapon.
 Ha kötöttségektől mentesen választhatok, akkor olyan kell aki kitölt mindent. Érzelem, szex, vágyakozás, szenvedély.

[ugrás az előzményre]
fehersolyom#7922021-01-20 13:24:14
Sziasztok!

Ha csak a " szexpartner " mint szó száraz jelentésére gondolunk akkor valóban egy semmilyen kapcsolat
jut először eszébe az embernek mert nincs kit társítani hozzá! 
Ám amikor már gondolunk is valakire és összekapcsolódik egy személlyel arról már " véleményünk " van...
Amennyiben szét lehet választani egy " barátot / barátnőt " és egy " szexpartnert ( szerintem nem )
úgy ledegradálunk valakit egy kisegítő szintre
és éppen ezért gondolom hogy nem lehet mert végső soron akivel szexelünk az több mint egy átlagos ismerős barát " tenisz partner " mindegy hogy nevezzük hisz vele épp olyat csinálunk amit mással nem!
( vagyis jó esetben nem ) :)
Tehát ha " párkapcsolat " valamiért nem is lesz belőle
akkor is több mint egy barátságról beszélünk hisz
a másikat éppen abban segítjük ki amire az adott pillanatban szüksége van és itt most nem feltétlen csak a szexre gondolok hanem épp vagyunk a másik társaságára személyiségére intellektusára a puszta jelenlétére...
Ez lehet egy tenisz parti egy kis séta beszélgetés egy komoly menet az ágyban vagy egy box ringben de akár csak egy érintés is!
Vagyis ha mindenképp le akarjuk sarkítani a szót mint " szexpartner " akkor azt hiszem hogy ebben a formában nem igazán helyes vagy nem feltétlen állja meg a helyét a saját szótáramban hisz nyilván többről van szó ebben az esetben!
Szerintem ez inkább polgár függő mert van akinek csak
egy menetet jelent de szeretném azt hinni hogy többen vannak a normális emberek akik valójában egy másik ember társaságát keresik akivel jól érezhetik magukat minden kötöttség nélkül!
Csak hogy következtetést is tudjak levonni...
A " jó szexpartner " az minden!!!!
Barát támasz haver szerető eszköz társ és minden attól függően hogy épp mire van szükség és hogy tudják egymást kiegészíteni!
Nem vagyok nagy forumozó és elnézést ha kicsit hosszúra sikerült a semmi :D és a véleményem is persze szubjektív de úgy vélem konklúzióként nem behatárolható ennek a szónak a jelentése :)

Szép napot nektek! :)
pandora#7912021-01-20 12:51:50
Válasz a(z) 790. üzenetre:
Igen, csak van a szerető szónak egy pejoratív értelme, miszerint az illető illegálisan teszi amit tesz.
Ugyanennek a legális változatára nincs olyan szó, ami passzol.
A barátnő, barát kétértelmű, mert nem tartalmazza hogy van-e szexuális kapcsolat köztük.
Mondjuk annyit pontosítanék, hogy én amikor megkívánok valakit, nagyjából azt is érzem már előtte, hogy érdekel-e a szexen túl, akár sétálni vagy beszélgetni. Ha nem, akkor a szexet is erősen meggondolom.

[ugrás az előzményre]
picasso#7902021-01-20 12:13:22
Szia!
Szerintem inkább az a kérdés, hogy mikor tudatosul az emberben, hogy valaki szexpartener vagy szerető lesz.
Lehet, hogy megkívánsz valakit akivel szexeltek egy jót, de érzed, hogy ebből több nem lehet. De van akit szex után sem akarsz elengedni, kíváncsi vagy, hogy mik az érzései, mi az ami boldoggá teszi. Szívesen találkozol vele akkor is ha csak sétálni akar és beszélgetni, akkor az már szerető. Hisz a nevében is benne van. 
franco20#7892021-01-05 02:48:52
Szia/Sziasztok!

Szerény tapasztalataim az első kérdésre azt mondanám szexpartnerek a fizetős lányok ahol a hölgy munkaként áll hozzá. Barátnő/Barát amikor már kialakult egy kötődés elmúlt a kezdeti vágy és nem gondolkodunk azon vajon milyen lenne a szex mással is persze van akinél belefér a nyitott kapcsolat is de az én meglátásom szerint azt leginkább egy fő akarja a másik pedig követi. Szerető szerintem az a személy akivel jól érezzük magunkat szexelünk és nem várunk el a másiktól és magunktól se semmilyen komolyabb dolgot. Lehet hogy nagyon sablon de én így látom. 
Inkább a szeretőt használnám a következő kérdésre hogy képzelem el őt. A legjobban azt szeretem ha megvan a hölgy kellő szexuális kisugárzása érezzük hogy ha odajuttunk kiélvezzünk egymás között minden percet vad, szenvedélyes együtt lét elsőre. Miután felmértük egymás szexuális erejét és felfedeztük egymás testét vége a kezdeti izzásnak és mindketten elégedettek/kielégültek vagyunk a szexen kívül más program is szóba kerül élvezzük egymás társaságát de mindketten tisztába vagyunk a másik szándékaival elvégre tanult emberek vagyunk. Szeretőből is lehet kapcsolat de ahhoz meg kell nyílni egymás előtt lelkileg is.
Nem biztos hogy sikerült átadnom amit szerettem volna de a legfontosabb minden kapcsolat baráti, szexuális, párkapcsolat hogy milyen érzéseket vált ki belőlünk partnerünk illetve mennyire ismerjük és vagyunk tudatába magunkkal.
Köszönöm ha elolvastad... 
Ui.: Tudom szolidabb képet is választhattam volna, de ez van :D 
csaj0027#7882021-01-04 17:53:02
Válasz a(z) 787. üzenetre:Hát igen, nem túl gyakori. Én addig nem is gondoltam, hogy létezik ilyen, míg a saját bőrömön nem tapasztaltam :D Nagyon érdekes, mikor eleve egy megmagyarázhatatlan vonzalom van az illető felé már akkor, mikor csak beszélgettek. És az első személyes találkozásnál feléd fordul, és klikk :D Na az ilyet nem szabad elszalasztani, az egyszer biztos.

[ugrás az előzményre]
pandora#7872021-01-04 01:48:47
Válasz a(z) 786. üzenetre:
Teljesen egyetértek, nagyon jól megfogalmaztad!
Főleg a "kattanás", amikor elakad a lélegzet, dobolni kezd a vér az ember fejében még a gondolatra is... 
Azt hiszem, az mindent visz. ;) 
Valahol ezt reméljük, ezt keressük itt mindannyian, a rossz hír viszont az, hogy baromi ritkán következik be. :(


[ugrás az előzményre]
csaj0027#7862021-01-03 21:59:52
Sok érdekes hozzászólás van itt a témafelvetés alatt. Valahogy a sok hozzászólás elegyéből tudnám megfogalmazni, hogy mi a jó szexpartner. Az egyik nagyon fontos dolog a kémia, ez tény. Az vagy van, vagy nincs. A másik a szexuális vágyak, elképzelések hasonlósága. És hát azért valamilyen szintű bizalom is kell a dologhoz. Meg nagyon ritka, de van az a bizonyos kattanás :D Mikor meglátod, és tudod, hogy na ő kell nekem :D Persze nem árt tudnia mindkét félnek a helyét az adott kapcsolatban, legyen az akár férfi, akár nő. Főleg, ha foglalt a másik fél. Aztán, ahogy mások is mondták, az élet hozza úgy is, hogy mi lesz a dologból az idők során.
pandora#7852021-01-02 16:54:33
Válasz a(z) 784. üzenetre:
Sajnálom hogy ennyi negatív tapasztalatod volt. :( 
Egy sokkal vidámabb, sikeresebb, és kevésbé frusztrált boldog Újévet kívánok! :* 

[ugrás az előzményre]
nincs kép
bambakedves#7842021-01-02 15:52:46
Kedves Pandora! Nem értem ezta beképzeltséget,  gondolod, hogy egy fiatalnak az a fő vágya, hogy egy lucskos kitaposott kozákkucsmaszerű pinát nyomjon állandoan. Lehet, hogy néha beesik valaki aki üríteni akar, A baj ott kezdődik ha valaki aki nagyanyó korú tizenévesnek hiszi magát :D :D :D :D :D :D 
krisztian333#7832020-12-28 14:03:22
Ha a kimondott mint szex partner a lentebb leírtak mellett ,két fél szexuális vonzalma igényeik nyitottságuk találkozása melyben időről időre megélik azt amire kölcsönösen vágynak a megfelelő odaadás és potencia mellett.
Maga a vágyak időszakos megélése ez a szex partner fogalma tömören.
 Olyfent mint potencia potens férfi igen van aki nem meri bevallani de már nem az igazi és mást okulunk érte azaz a nőt,pedig vannak készítmények erre az esetre.
Van a másik eset ,hisz nem feltétel hogy egy férfi legyen csupán aktív,a nő grill csirke pózba fekszik és na gyerünk.
A másik dolog bár ez nem szex partner hanem társas viszony érvénye.
Ahogy a ház melegét úgy a szexualitás pici szikráját is a nő hozza ,a férfinek a dolga megteremteni nem kifejezetten a pénze gondolok, megteremteni azt a légkört hogy a nő nő legyen mellette és nőnek érezze magát.
A parányi szikrát pedig fellobbantani,hogy közösen leégessék az egész házat,mire is gondolok kacérkodás incselkedés nőiességének bájainak kivillantása .
És a szex nem feltétlen az ágyba kezdődik akár egy frappáns sms vagy egy kép küldése is egy szikra lehet a tűzre.
De aki a parázzsal játszik az meg is égetheti magát, vagy büntetlenül ne húzogasd az oroszlán bajszát.
  
krisztian333#7822020-12-28 12:35:28
Ez egy furcsa dolog számomra is bár ez a neve egy ilyen oldalnak.
Szex mely a szexualitásunk fogalma mindenkinek más és más ez a fogalom ,kinek a vanilia kinek az eper fagyi.
Kinek egy szimpla szeretkezés kinek a mocskos orgiák és van a bdsm is és a fetishekkel tarkított együtt lét.
A partner fogalma számomra a kölcsönösség vonzatán alapszik , igényesség higénia inteligencia ,a másik fél tisztelete és mivoltjának elfogadása mellett.
Maga az önzetlen szexualitás mely két vagy több fél között kiteljesedik melyben a közös gyönyör a közös vágyak,vagy egymás vágyainak megélése tiszteletben és szem előtt tartva a felek úgymond értékrendjét vagy tabuit.
Maga a szexualitás egy kifinomult inteligens felnőtt játék amely az erogén zónák a másik nem ismerete mellett egy felhőtlen égbolt alatti barangolás egy réten.
Hogy mekkora a rét és hol a kerítés milyen magas hol és hol nem szabad átugrani ez egyének függvénye.
Ha megtalálnám aki úgy gondolkodik mint én nem tudom hisz én is keresem a ritka gyöngyszemem.
De szerintem a föld fölött lebegnék és szólni sem bírnék hisz az az érzés kimondhatatlan számomra.
Akár hosszú vagy rövidebb távú kapcsolat is legyen.
misim47#7812020-12-27 05:41:19
A(z) #781 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
supi#7802020-11-12 14:02:06
A(z) #780 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
pandora#7792020-11-12 13:01:34
Válasz a(z) 778. üzenetre:
Szerintem a téma teljesen ide való!
Hiszen a jó szexpartnerről szól a fórum. A jó szexpartner elég fontos paramétere a potencia. ;)


[ugrás az előzményre]
supi#7782020-11-12 05:37:10
Válasz a(z) 777. üzenetre:Remélem nem haragszol hogy ilyen salak nem ide tartozó témával szórom teli a fóumodat. Ha lehet folytatni még ezt a témát vagy unalmas?

[ugrás az előzményre]
pandora#7772020-11-11 17:37:19
Válasz a(z) 775. üzenetre:

Ezek szerint te helyes önértékeléssel állsz a világhoz. De sajnos a többség nem. :( Amelyik férfinek problémái vannak, az saját magában is úgy könyveli el, hogy a nő a hibás. És igen, azt hiszi, a bögyös szőkét meg tudja dugni. Aztán talán elsőre még sikerül, mert extra izgalom az újdonság varázsa, de lehet hogy már akkor sem, és akkor is a nő hibájának tudja be, és ahelyett hogy kezeltetné a problémáját, megy a következőhöz. :(

És nyomulnak, kezdeményeznek, mert azt hiszik magukról, hogy csak mindig rossz nőt fogtak ki. :D
A swingerek is tele vannak velük. Sok nő már úgy indít swingerben, hogy csak álló farokkal közelítsen hozzá bárki, mert annál aztán tényleg kevés kiábrándítóbb dolog van, mint amikor egy többesben egy pasi a kókadt fütyit tolja a sok pasival körbevett nő szája felé. :D :D
És nem, sajnos nem veszik észre magukat. :( 

[ugrás az előzményre]
supi#7762020-11-11 17:34:46
Válasz a(z) 775. üzenetre: Igen ez olyan mint az egészség sok velem korú makk egészségesnek valja magát és közbe szedi a vérnyomás csökentőt inzulinozza magát cukor ellen valamint koleszterin szintje az egekbe de köszönöm egészséges vagyok. 

[ugrás az előzményre]
supi#7752020-11-11 17:28:42
Válasz a(z) 774. üzenetre:Igen valóban egy férfi sem ismeribe ezt a kudarcot de szerintem ha ilyen problémái vannak magamból ki indulva nem kezdeményezek. Miből gondolja valaki ha az enyhén hasas feleségét nem tudja meg dugni majd egy karcsú szöke nagy mellű milfet igen szerintem ez tévhit bármelyik férfi részéről. De szerintem akik nem teljesítenek nem is kezdeményeznek. Ezt a férjes milfeknek figyelembe kéne venni nem mindjárt le rázni a pasit.

[ugrás az előzményre]
pandora#7742020-11-11 17:20:22
Válasz a(z) 773. üzenetre:

Igen, valóban nem szeretik ezt így beismerni. Gondolom azért, mert mindenki rögtön nekik esik, hogy ha a pasinak nem áll fel, akkor a nőben van a hiba. Ezért a szőnyeg alá söprik, nem beszélnek róla, csak kerülik a szexet.

Az általánosítás tényleg rossz dolog. :( Főleg azon 50+ férfiak számára, akiket nem érint ez a probléma, és pöccröff működnek. Node mindenki ezt állítja magáról. :D Az hogy így van-e, az ágyban derül ki. És amikor kiderül, már késő, kellemetlen, rossz élmény. Az ember meggondolja a következőt. :(

A korosztályommal én is már csak érzelmekkel megyek bele bármibe.

[ugrás az előzményre]
supi#7732020-11-11 17:14:48
Válasz a(z) 772. üzenetre: Igen én is erre gondoltam de a férjes milfek ezt nem akarják be ismerni vagy titkolják és a legnagyobb probléma az egész történetbe hogy teljesen ebből okulva le írják az összes 45 50 feletti pasit. Így aki érez magában energiát 10 szer olyan gőzzel kell füzni egy nőt mint egy 30 évesnek. Különben ezt valahol írtam is vagy lehet ez a része le maradt. Sajnálom valóban hogy általánosítonak.

[ugrás az előzményre]
pandora#7722020-11-11 17:03:22
Válasz a(z) 771. üzenetre:

Ha a kérdés, hogy a milfek mit esznek a huszon-harminconéves férfiakon, arra éppenséggel van elméletem ami saját tapasztalaton alapul.

Érzelmileg-értelmileg a korosztályomhoz vonzódom, de a korosztályom ahogy emelkedik, sajnos egyre többször okoz csalódást szexuálisan. :(

A természet kicseszett az emberekkel. Míg a nők korral egyre jobban megismerik a saját szexualitásukat, testüket, egyre jobban képesek élvezni a szexet, és egyre könnyebben is műxik minden.

A férfiaknál ez fordítva van. Korral egyre nehezebb minden, az ingerküszöb is megemelkedik, és már nagyon sok kell az izgalomhoz, főleg annak a fennmaradásához. Ami a nő számára már rengeteg macera. Kiábrándító és kizökkentő kókadt fütyibe újra és újra lelket verni. :( 

Meg lehetne ezt körülményesen, óvatosan, szépen, tapintatosan fogalmazni, de ha csak a lényeget szeretném kifejezni, akkor míg egy huszon-harmincon évesnek többnyire minden megy pöccröff, addig 50,60 után kezdődik a nem áll fel olyan könnyen, közben lekonyul, vagy éppen több órás reszelgetés után sem tud a férfi elélvezni...ebben pedig már nincs élvezet. 
Tisztelet a kivételnek, mert van kivétel persze. De a férfiak többségénél sajnos 45-50 után ez van. :( És ha ez nem egy olyan viszony, ahol az ember érzelmileg elkötelezett a férfi felé, akkor elmegy a kedve, és jön egy fiatalabb, akinél minden egyszerű és könnyed.
Hát ennyi a nagy titok. :napersze:


[ugrás az előzményre]
supi#7712020-11-11 09:57:22
Nem tudom mi zajlódik le mint érzelmi és szexuális világukban ezeknek a milfeknek. Én arra gondolok hogy igazán ilyen partnerrel élték meg a szexualitás örömét és ezek az érzelmek hajtják tüzelik öket. De ez már régen volt emlék számukra. Számomra a fiatal potens férfi test nem igazán illik a képbe mivel nagyon sok sportos, jó meg jjelenésű elegáns és potens 50 60-as pasi van. Hmm 
supi#7702020-11-11 09:43:44
A(z) #770 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
supi#7692020-11-11 09:40:42
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_91998a0/ca4c25.jpg
Sok értelmes ember van itt talán egy nem ide vágó témában is válaszolnak. Szexpartner vagy barátság extrákkal már nehéz el igazodni egy nő vagy nők sőt inkáb 45, 50, 60-as milfek érzelmi világában. Hogy miért is írom ezt sokan vannak itt az eron is és ismeretségi körömben is akik 30 éves pasikról ábrándoznak. Akár komolyabb érzelmi viszony reményében is. Hátha van itt olyan töltetű hölgy aki ilyen mélységben ismeri a milfek lelki és szexuális világát. Mert én mint férfi nagyon imádom a jó karban lévő szexuális töltettel megáldot 50-es milfeket. Nem a 30 csajok a cél csoportom
supi#7682020-11-11 09:35:18
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_91998a0/ca4c25.jpg
Sok értelmes ember van itt talán egy nem ide vágó témában is válaszolnak. Szexpartner vagy barátság extrákkal már nehéz el igazodni egy nő vagy nők sőt inkáb 45, 50, 60-as milfek érzelmi világában. Hogy miért is írom ezt sokan vannak itt az eron is és ismeretségi körömben is akik 30 éves pasikról ábrándoznak. Akár komolyabb érzelmi viszony reményében is. Hátha van itt olyan töltetű hölgy aki ilyen mélységben ismeri a milfek lelki és szexuális világát. Mert én mint férfi nagyon imádom a jó karban lévő szexuális töltettel megáldot 50-es milfeket. Nem a 30 csajok a cél csoportom
pandora#7672020-11-05 03:33:41
Válasz a(z) 766. üzenetre:

"kívánatos, tüzes, hormonálisan is gerjesztő, értelmileg hozzám illő, gondolkodásban közös hullámhosszon vqgyunk, hasonlóak.a.szexuális.vágyaink, igényeink, és még testalkatban, életkorban is megfelelünk.egymásnak"

Szerintem ha valaki ilyet talál, abból bőven több lesz szexpartnernél. Vagy ha ez az igény egy "egyszerű" szexpartner esetében, akkor hol a léc egy barát/barátnő/szerető esetén?! :D


[ugrás az előzményre]
ikarus#7662020-11-04 12:26:48
Sámomra szexpartner az az, akivel a.szexen.kivűl semmi közös dolgot sem csinálunk. Ideálisabb eset, ha.jót beszélgetni is.lehet.valakivel. Ő már nem pusztán szexpartner. Ha ez hosszabb.távon működik, akkor már.barátság extrákkal kategoria. Vagy szerető is.lehet, bár.oda.már a.lelkét, és az érzelmeit is.beleviszi az ember. Legalábbis jó esetben. E két.kategória.eléggé hasonló lehet. A legmagasabb fokozat, ha mindezt legálisan, párkapcsolatban, elégedetten élhetik meg. Mondhatni ez az ideális. Talán erre törekszik mindenki, de.annyifélék.vqgyunk, hogy a.pont.hozzánk.illő mási kfelet nehéz megtalálni. Vagy szerencse kell hozzá. Na de elkanyarodtam a jó.szexpartner.meghatározásától. Ideális.esetben kívánatos, tüzes, hormonálisan is gerjesztő, értelmileg hozzám illő, gondolkodásban közös hullámhosszon vqgyunk, hasonlóak.a.szexuális.vágyaink, igényeink, és még testalkatban, életkorban is megfelelünk.egymásnak. Szóval sokmindenen múlik. És.azon is, hogy mikor, meddig, és hol leszünk.szexparnerek. Más.egy egyalkalmasxés egy.hosszútávú partnerség. 
pandora#7652020-09-03 14:00:45
Kicsit off ide, de ide illik:

Van itt egy hasznos funkció az oldalon, a saját menü. Én használni szoktam:
https://www.eropolis.hu/info/selfmenu/

Igaz, csak örömpolgároknak elérhető, még egy érv az örömpolgárság mellett. Ide be lehet tenni azokat a fórumokat amik az embert érdeklik, és akkor nem kell kerülgetni azokat, amik nem. ;) 


pandora#7642020-09-03 13:57:10
Válasz a(z) 763. üzenetre:

Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az exhicionizmus és egyéb szexuális devianciák valahogy izgalmasabbnak tűnnek. :D ;) [ugrás az előzményre]
esther#7632020-09-03 11:37:57
Válasz a(z) 761. üzenetre:

Köszi az érdeklődést. :) Így van, csak a lapomról tudsz rámenni. 
Nem én vagyok az első, sem az utolsó, aki így járt. A bloggerek 90%-a volt már kivéve a ketrecből, mert házirendet sértett.
Vannak olyan -máig aktív fórumok-amiket nem látunk, mert...mert pl pont azokat a népszerűtlen témákat taglalja, amikről legutóbb beszéltünk mi is.
Pl ez a fórum:

https://www.eropolis.hu/hetero/forum/?TID=EPff_57fc2a1

Ha meg nem kerülök vissza, akkor van itt csupa izgi, más téma is, úgy mint karanténos, vagy zene fórumok.

Bocsi az off miatt Pandora! :* 

[ugrás az előzményre]
pandora#7622020-09-02 17:02:10
Válasz a(z) 761. üzenetre:
Csak úgy tudod megnyitni, hogy elmész Esther reglapjára, és ott rákattintasz a "saját fórumom" linkre.

Kivették a fórumketrecből, mert valakinek bántotta a szemét. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
csiribicsiriba#7612020-09-02 16:55:57
Válasz a(z) 760. üzenetre: Az igazság az, hogy nem a hivatkozott üzenetre szeretnék válaszolni, hanem segítséget kérni, mi lett az exhibicionista fórummal, nem találom?

[ugrás az előzményre]
pandora#7602020-08-06 12:20:31
Válasz a(z) 759. üzenetre:
Persze hogy nem azért. :D 
Hanem azért, mert az ember része a fontos, nemtől függetlenül. ;)


[ugrás az előzményre]
supi#7592020-08-06 11:54:11
Én örülök neki hogy van barátod aki gondolom férfi. Nekem nő barátaim valamikor ovis koromban voltak. De nem tudom mar elméletem hogy végül is ebben a korban hova jutottunk Igen ők 1 évvel idősebbek voltak. Sokat játszottunk de a fő játék a doktorosdi volt. Elég melyre ható vizsgálatokat kellet végeznem akár azzal is. Szerint főleg felnőtt korban hát van elképzelésem erről. De nem akarok senkit meg sejteni. Azért még nem legyek senki barátja mert én kívánom minden porcikáját és talán egyszer ha úgy adódik élvezhetek vele.
nincs kép
bigboy72#7582020-08-06 11:32:07
Válasz a(z) 753. üzenetre:

A magyar nyelv eme hiányosságának oka szerintem eredendően a kategória nem létezésében keresendő! :D
(Vagyis: nő és férfi között a barátság olyan, mint a fehér holló. Azt mondják rá, hogy ritka, de én még eleddig egyet sem láttam!)

[ugrás az előzményre]
pandora#7572020-08-06 11:28:40
Válasz a(z) 756. üzenetre:
Az ágyas szerintem kitartott volt, vagyis "főállású". Ennek mai korban is van megfelelője, és az nem a szexpartner. :D

Régen én is elképzelhetetlennek tartottam a barátságot, de megváltozott a véleményem, mert itt van több olyan barátom is, akikkel nem szexelünk, mégis időtálló lett a barátság.
Azért a férfiak sem faék módjára egyszerűek (legalábbis nem mindegyik), és túl tudnak lépni a farkukon. :D
Nem hiszem hogy nemet mondanának ha letámadnám őket :D , de így is egymás életének a részei vagyunk, szóval működik.


[ugrás az előzményre]
supi#7562020-08-06 10:17:30
Szerintem a szexpartner a mai kor kifejezése. Valaha a királyoknál földesuraknal ágyasnak nevezték ez nem téveszthető össze az első éjszaka jogával. Ezt a kalandot az ágyas vagyis a nő is akarta és élvezte is. Ugyan ez még volt más retegekben is csak ott ágyra járóra nevezték. Tehát még a világ világ a nők és férfiak vágya a SzeXen vibrál barátságot két nem között nehezen tudom elképzelni. Előb utóbb ágyban kötnek ki.
zoltan1972#7552020-07-25 10:03:28
A(z) #755 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
csajszerepffi#7542020-07-20 18:10:13
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_b0b11ed/461b3e.jpg
egyó szexpartner megértő és odaadó szerinrem
pandora#7532020-07-19 19:44:50
Válasz a(z) 752. üzenetre:

"A barát/barátnő hasonló de szexuális vonzalom nélkül."

Fura, hogy míg egyébként nagyon gazdag a magyar nyelv, mégsincs megkülönböztetve a barát-barátnő a pártól.

Sokszor fogalmazunk úgy: "van barátom", "van barátnőm". Ez pedig szerintem nagyonis tartalmazza a szexuális kapcsolatot. Ugyanakkor valóban a barátság alapból teljesen más fogalom.

Néha külön magyarázatra szorul, hogy valaki barát-barát (szexmentesen), vagy "A" barát (mint partner, társ).
Vajon milyen szavakkal lehet ezt normálisan magyarul kifejezni? :)

[ugrás az előzményre]
biker67#7522020-07-14 22:36:00
Szia Pandora!

Milyen érdekes témát találtál.☺
Vajon kiknek jut még eszébe?
Szerintem nem sokan törpölnek ezen...

Èn is amikor ide kerültem alaposan elkezdtem gondolkodni h mi is az amit itt keresek.
Nos, nem futószalagon kínált portékát.
Bár kötetlenebb az ismerkedés ,de valjuk be jó érzés 
az amikor az itteni ismerkedés után is úgy érezzük h fontos a másik ,fontos vagyok a másiknak.

A kérdésedre az én olvasatom szerint a válasz:

A szexpartner jelentèse kicsit gépies,idegen ,
távolságtartó.Inkább érzelmeket nélkülöző,csak a szexre koncentráló "társ"

A szerető az már jóval melegebb,érzelemgazdagabb személy.Vele már lehet mást is tervezni,valószìnüleg igény is van rá hiszen vele jó összebújni csak úgy, 
Jól esik a közelsége,társasága.
Vele már programokat is terveznék.

A barát/barátnő hasonló de szexuális vonzalom nélkül.

Kb ennyi röviden.

Van már másoktól is vélemény?
A tied is érdekelne...és az is amit emlitettél 
h anno amit kiìrtál ,nem értették.
pandora#7512020-07-13 21:33:54
Válasz a(z) 750. üzenetre:

Megint a jó magyar ló egyik meg másik oldala.
Vagy a fél karunkat adnánk, vagy nem is érdekel.

Holott többnyire elég lenne csak valami normális középút az eredményekhez. :D :D :napersze: 


[ugrás az előzményre]
mission-impossible#7502020-07-09 21:46:18
Válasz a(z) 749. üzenetre:
Én csak olyanért küzdök.
De lehet hogy másnak ugyanaz nem éri meg. Pedig én a fél karomat adnám érte.

[ugrás az előzményre]
router#7492020-07-09 18:34:12
Válasz a(z) 748. üzenetre:

Az első tételt kiegészíteném azzal, hogy csak akkor küzdj, ha addigi tudásod alapján (ez fontos!) érdemes. 
A többivel egyetértek. 

[ugrás az előzményre]
mission-impossible#7482020-07-09 17:38:51
Válasz a(z) 747. üzenetre:
Ne nekem mondd!
Az egyik alaptétel számomra:
"Ha nem küzdesz, már vesztettél is."
A másik:
"Sose vesztek, mert abból is tanulok."
De a legfontosabb, hogy legyél nyitott az új dolgokra és sose veszítsd el a humorodat!
 :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#7472020-07-09 17:26:35
Válasz a(z) 745. üzenetre:
Szerintem abban az időben azért az önkielégítés nem volt ilyen kézenfekvő és népszerű dolog, hogy elsődleges társasággá váljon. (Szeresdmagad sem volt.) A zemberek egymás társaságát keresték inkább. Minden veszélyével és problémájával együtt. (Vagy én olyan környezetben voltam, ahol ez volt a jellemzőbb...)

Azt sem gondolom, hogy a nőknek magasabbak lennének az elvárásaik mint anno. Egy dolog hogy mit hangoztatnak, de a személyes varázs mindig, minden időben nyer. :D Talán annyi különbség van, hogy nem volt ennyi aranyásó mint manapság, de azért ez nem akkora szelete a társadalomnak, hogy számítson.
Viszont ennyi szétoperált topmodell meg celeb sem császkált a pasik orra elé, amihez aztán a hétköznapi nőket mérik.

Nem rajthoz állni, pusztán azért mert veszít néha az ember, nahát az aztán a legnagyobb lúzerség. :D
De valóban rengeteg az önbizalomhiányos ember. :( Lehet hogy az ezotéria meg a szeresdmagad mégsem túl hatékony. ;)


[ugrás az előzményre]
wings1989#7462020-07-09 17:25:25
Hát aki többre tartja a kezét az talán még nem szeretkezett igazán jót...hiányzik az előjáték és itt most szavakra pillantásra szituációra akár egy táncra gondolok..egy raktáros spanom hívja így az önkielégítést-kézi anyagmozgatás-olyan mint az s.o.s francia lenyugszól testileg nyomorodsz lelkileg....na most hogy ennyit írtam megyek kiverem:)
mission-impossible#7452020-07-09 16:59:36
Válasz a(z) 744. üzenetre:
Én nem fognék mindent a pornóra. Annak ellenére, hogy a statisztikák szerint az internet és számítógép használat jelentős részét a pornó teszi ki, nem gondolom, hogy a könnyen hozzáférhető pornó előtt pl. a szocialista erkölcs időszakában több egészséges szxualitású ember volt.
Nem lehet, hogy a kitágult lehetőségek, és ismeretek miatt van nagyobb elvárásuk a nőknek, ami ilyen reakciókat gerjeszt a férfiak egy részében???
Magas, sportos, jóképű, intelligens, jó egzisztenciájú, nim.20 cm farokkal és még családcentrikus és hűséges is legyen.
Ezek tudatában sokan rajthoz se állnak, mert nem tudnak veszíteni.

[ugrás az előzményre]
pandora#7442020-07-09 13:05:36
"véleményem szerint ha jó szexpartnert találsz elkerűlhetetlen a mélyebb érzések kialakulása "

Ez nagyon érdekes, és igaz is. Én is tapasztaltam ilyesmit.

Viszont még egy furcsaság, ami szerintem elég szomorú. Sokakban ez azért nem alakul ki, mert nem a nők az elsődleges örömforrásuk, hanem a pornó és önkielégítés. Sokan itt a nőket csak valamiféle fűszernek keresik a teljesen berendezett és működő egyszemélyes szexuális életükbe.
Néha-néha meghódítanak egy nőt (akár meg is dolgoznak érte, hosszú beszélgetések, randik), majd szex után hetekre eltűnnek. Ez alatt magukkal (vagy legfeljebb egy-egy alkalommal mással) szexelnek, hetek-hónapok múltán ismét előkerülnek.

Így viszont nem alakul ki sem összeszokás, sem semmiféle összekötés az agyban a szexuális élmény és egy adott személy között (ami megalapozna mélyebb érzést ami adott emberhez kötődik). Ez a kötődés saját magukkal alakul ki, vagy egy-egy kedvenc pornószínésszel, ami még inkább elfojtja a vágyat hogy az illető kapcsolatokat teremtsen. 

A maszturbálással, pornóval egyszerűbb szexuális élményhez jutni úgy, hogy nem jár olyan konfliktusokkal, macerával, amivel egy nő együtt jár. Aki ilyen, annál a "macera"-tűrőképesség elkezd konvergálni a 0 felé (minek ez a rumli az életembe ha anélkül is van szex), egyre kevésbé vállalják be az emberi kapcsolatot, egyre jobban idealizálják a vágyott nőt (lehetőleg olyan ne létezzen), és rendre visszamenekülnek a kezükhöz. Gondolom a legvége pedig hogy már hús-vér nővel nem is tudnak szexelni, vagy nincs rá semmi igényük. :(

Rájuk nemigen érvényes a fenti mondat. :napersze: 

wings1989#7432020-07-08 00:17:50
A jó szexpartner....legyen ribanc...és ezen nem azt értem hogy kefélje végig a várost hanem tudja bárhol bármikor elcsavarni a fejem véleményem szerint ha jó szexpartnert találsz elkerűlhetetlen a mélyebb érzések kialakulása azok nélkűl nincs szeretkezés csak szex és a jó szexpartnerrel szeretkezni is lehet.
pandora#7422020-07-04 17:37:18
Egy fontos tulajdonság még kimaradt, amire eddig nem is gondoltam.

Szerintem egy jó szexpartner nem minden alkalommal ugyanolyan, nem egy kaptafára működik. Képes változni, megújulni, meglepni. Újabb és újabb dolgokat kihozni a másikból és saját magából.

Bátor, és szeret kísérletezni. Nem skatulyákban gondolkodik, hanem érzésekben. Ezért ugyanolyan könnyedén tér vissza az origóra, mint amilyen könnyedén elmozdul onnan.

Egysíkú az, hogy az emberek besorolják magukat (és másokat). A szex nagyon sokféle lehet. Nem hiszem hogy mindenhez másik ember kellene. :) Vagy igen?

Ez így hirtelen a bdsm fórum gondolatai alapján jutott eszembe, de inkább ide passzol. ;)
viktor43#7412020-05-18 19:46:03
Válasz a(z) 740. üzenetre:

Az nem szerelem, hanem vonzalom.
Igen, a szerelem feltétele a kölcsönösség, mert akkor lehet igazán megélni a legmélyebb érzéseket valaki iránt. 
Egyoldalú “szerelem” esetén csak az egyik fél él meg valamit, amit másik nem, ezért a viszonzás hiányában nem nevezhető szerelemnek, mivel a viszonzás hiánya miatt csak részben éli meg az érzést.
Ugyanilyen okból egyoldalú barátság sem létezik, az haverkodás.

[ugrás az előzményre]
pandora#7402020-05-18 16:47:31
Válasz a(z) 738. üzenetre:
Szerelemnek feltétele a kölcsönösség?!

Hhhhh...nem hallottál még egyoldalú, reménytelen szerelemről? Pedig rengeteg író, költő, festőművész fél életében ez az érzés volt a hajtóereje az alkotásnak...

[ugrás az előzményre]
zoltan1972#7392020-05-17 13:48:40
 !link:https://csubakka.hu/10-dolog-amit-ne-mondj-szex-utan Ha ezeket nem mondja, akkor rossz már nem lehet :D 

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-798]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.