hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóT & T

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 83

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
T & T #83 2020-11-18 22:10:32
Tény vagy tévhit?
Valahol a szemem elé került egy ilyen "tények és tévhitek"-féle limonádémix, más témában. 

Erről jutott eszembe, hogy ilyesmiből van bőven errefelé is. Hogy tény vagy tévhit, azon pedig már lehet vitázni, kinek mi.

Csokorba szedtem párat, a véleményemmel, és némi, helyenként limonádé hitelességű, ámde szórakoztató és gondolatébresztő cikkel. ;)

*Minél tovább tart a szex, a nőnek annál jobb*

Szerintem tévhit. 
https://femina.hu/kapcsolat/szex-hossza-orgazmus-ideje
Egy szerelmi kapcsolatnál, egy hosszú előjáték, ahol a felek elmerülnek egymás szemében, érintésében, érzelmileg valóban jó lehet, de az nem szigorú értelemben vett szex.
De az órákig tartó reszelés egyáltalán nem jó. Kidörzsöli a nőt, fájdalmas, unalmas, és vagy néhány perc alatt van valakinek orgazmusa, vagy azon alkalommal már nem lesz.

*Minél nagyobb egy farok, a nőnek annál jobb*

A női hüvely hossza változó. Kinek rövid, kinek hosszabb. Akinek rövid, annak garantáltan nem jó, hacsak nem mazochista, és élvezi a fájdalmat. Mert a méhszáj bökdösése fájdalmas, és erős hasfájást, akár görcsöket válthat ki, amellett hogy hámsérüléseket okozva betegségek melegágya lehet. 
Ezzel szemben minden érzékszerv, ami a pozitív élményekért felelős, a hüvely bemenetétől 10 centin belül van.
https://she.life.hu/herself/20170810-farok-penisz-nagy-meret-szex-fajdalom-felnott.html

*Az igazi férfi többször is elélvez*

Hallottam én itt már 6-ról is. :D
A valóság inkább az, hogy a férfiak többsége egyszer élvez el, vannak akik kétszer, de utána tuti hosszabb pihenés, túlérzékenység következik, a libidó is alábbhagy. A sorozatlövők városi legenda. :) Nyilván vannak kivételek, ahogy mindig mindenben, de a kivételek jó része inkább csak állítja magáról, vagy az egója erőlteti. ;)
http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v149

*Minél idősebb egy férfi, annál kevésbé áll fel a farka*

Nyilván van benne igazság, de több kivétel lehet, mint gondolná az ember. Ezzel szemben már a 40 évnél fiatalabb férfiak 4-10 százaléka is részleges impotenciával küzd, míg a 60+ férfiak 60 százaléka, ami ugye azt jelenti hogy 40 százaléka köszöni szépen, fickós és jól van. :) A szervezet több paramétere is befolyásolja ezt a képességet, és akkor még ott vannak a lelki paraméterek is, amik függetlenek a kortól.
https://www.webbeteg.hu/cikkek/potenciazavar/2949/merevedesi-zavarok-kialakulasa

*A farokképek vonzóak egy nő számára*

Ízlés kérdése, de szerintem nem, és az általam ismert női vélemények szerint sem, sőt, vannak nők, akik számára egyenesen taszító (főleg ebben a minőségben - ezt kiveséztem egy korábbi posztomban, akit érdekel, visszanézheti). 
De komolyan.
Arra igazán válaszolhatnának a farokképesek, hogy miért nyomják mégis ezerrel a farokképesdit. :)

*Minél hangosabb valaki, annál jobban élvezi a szexet*

Sokáig az volt a véleményem, hogy az extrémen ordítozók inkább remek pornószínészek, de találtam egy érdekes cikket, nem a limonádé-irodalomból.
https://semmelweis.hu/biztonsagosszex/2018/11/28/ordits-es-jobb-lesz-a-szex/
Persze azért olyat is találtam, ami szerint:
"vannak, akik a filmek miatt kísérik hangokkal az otthoni ágyjeleneteket is – mivel minden filmben ezt látni, bizonyára így kell csinálni, vélik" :D
Itt azért eléggé kivesézik a témát:
https://divany.hu/eletem/2020/04/04/nyogdecseles-szex/

*Az először naturista helyre látogató férfinek feláll a farka ha meglát egy jó nőt*

Áhhh...ez a városi legenda innen való, rengeteg férfi fél ettől, és azért nem mer elmenni egy nyilvános naturista helyre. Ezzel szemben a valóság:
- a naturisták nem topmodellek
- a naturisták (szerintem) kevésbé stírölik egymást, mint a felöltözöttek :)
- erotikusabb egy test, ha nem teljesen meztelen
- nem csak a látvány a fontos, hanem a környezet is
Szóval eddig senkivel sem fordult elő, hogy ne tudott volna ura lenni a helyzetnek, pedig láttam már pár naturistaszűz beavatást. ;)

*A nők kifestve, szexi fehérneműben ücsörögnek a gép előtt*

Én magam, és az általam ismert nők is általában pizsiben, hosszú pólóban, köntösben, macinaciban ücsörgünk a monitor előtt. :) :D E pillanatban én például most a kedvenc pink XXL pólómban vagyok, az elején színes felirattal, miszerint: "love of nature" ;)
A hajam fel van tűzve, zéró smink. A magassarkú helyett pedig egy ari tigrises mamusz. (Az alattam lakó örömére.) Ajjj...sorry. :(
De tarthatnánk saját felmérést ezügyben: nos, aki elég bátor, írja meg, most ebben a pillanatban éppen miben van, kíváncsian várom. :)


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201118221032.jpg

26 hozzászólás |

Hozzászólások

supi#262020-11-30 10:24:21
Még a 80-as években meg történt valós esetet írok le. Egy vidéki kis város vezető nőgyógyásza nem csak a fiatal anyukák és milfek punci és ehhez tartozó szervek vizsgálatával foglalkozott, hanem otthonukban gyakran meg is látogatta őket szex terápia céljából. Szó sincs róla hogy erőszakoskodott volna velük a kis mamák fiatal anyukák és milfek akarták vele a szexet. Állítólag 120-150 közötti nővel volt így dolga. Egyet nem értek hogy mit csíptek benne a fiatal nők és a milfek. Mivel egy pocakos, alacsony lelógó hasú ürge volt, valamint amit még meg jegyeztem az orrából és füléből ki lógó nagy fekete szőrök. A nyolcvanas évek végén alig múlt hatvan útól érte a végzete egy kis mamán szex közben a kismama otthonában halt meg. Ugyan a nagy élvezés közbe ki lovagolta-e a nő belőle az utolsó csepp spermát is? Ugye szó szerint itt az utolsó csepp!!!
pandora#252020-11-25 15:24:47
#supi: 
Senki nem moderált bele semmit, valami technikai dolog lehetett.
Próbáld meg újra, talán átmegy.
supi#242020-11-25 05:54:21
Most látom a nőgyógyászos írásom fele lemaradt. Elképzelhető hogy moderátor le húzta? Megírom mégegyszer át megy?
supi#232020-11-24 13:57:17
Van története hosszú vastag fasz alacsony csaj rövid hüvejről is de ez már retro 70-es évek második fele. Különben olvastad a lenti történetem lehet leíro hogy most hogy jutok el olyan 20%ban az akkor átélt élvezethez. Nem tudom annyi sok csoport tag van és szinte pár ember kivételével senki nem beszél a szexuális élvezéséröl. Hmmm
pandora#212020-11-24 12:02:50
#ninive: 
Szerintem is érdekesek az ilyen beszélgetések, csak azt sajnálom, hogy sokan nem mernek vagy tudnak megszólalni, pedig bizonyosan van véleményük, és az mások számára érdekes lehetne. :(

Én is evidenciának gondolom a szélességet, mégis úgy tűnik sokan nem, mert mindenki a hosszal foglalkozik. Sok olyat látok, hogy 20+ van / csak olyanok írjanak, ugyanakkor az átmérőnél már a számítási módon buknak a legtöbben. :D

Igen, olyan nekem is volt, akivel egy liézon volt a terv, és 7 év lett belőle. :D Az élet csupa meglepetés, és valahol pont ez benne a jó. :D
pandora#202020-11-24 11:57:34
#supi: 
Természetesen minden olyan dolgot leírhatsz, ami a témáról eszedbe jut!
Ez kötetlen beszélgetés. :)
ninive#192020-11-24 11:29:36
#pandora: 10

" Amit írsz, az valóban igaz, de széltében és nem hosszában." 
A keresztmetszetről írtam, mert azt gondoltam evidencia, hogy a hüvely méreteiből és tágulékonyságából (kersztben) következik az, hogy  a hosszú fájdalmas is lehet. Szerintem csupán  a tapasztalatlan férfi hiszi azt, hogy a hossz fontos . :)

"Globális, autentikus, megkérdőjelezhetetlen igaz ezen témákban ezért nincs, nem lehet."    Igy is lehet fogalmazni, ezért próbáltam más oldalról közelíteni.    Szerintem  nem is kell igazságot keresni, csupán tapasztalatcseréről lehet szó :)
Ami neked jó, az másnak borzalmas is lehet, ami nekem jó, attól te "világgá mennél" pl.  Ez nem igazság, hanem szubjektivitás.
  
Érdekesen alakul a beszélgetés.
Fantasztikus kalandjaim voltak olyanokkal, akikkel nem hangolódtunk össze, hanem ösztönösen alakultak az események.  Például az  egy alkalmasnak gondolt liezon több éves kapcsolattá alakult, de egy másik ilyenből  úgy  lett rendszeres, hogy véletlenül összefutottunk valahol három évvel a "botlás" után.    (A botlás itt, az első randis szex) 

 "az újdonság varázsa, a flört felpörgetettsége, esetleg a tilosban járás extázisa adja az élményt (tök másmilyet), de technikailag a szex általában felejthető, nagyon kis eséllyel passzolnak a felek."  Ez például sosem vonzott , nem szeretek flörtölni. Talán ezért emlékezetesek a rövidebb kalandjaim is, ahol később kiderült, valamiért nem passzolunk, vagy egyéb akadálya van a kapcsolat folytatásának. :)   
Persze a szerelmi extázis nem ide tartozik, ahhoz semmiképpen nem hasonlítható  még a mentálisan és szexuálisan is fantasztikus partnerkapcsolat sem. 
supi#172020-11-24 10:57:39
Maratoni szexhez szólok hozzá. Igen valóban nem sok nőnek de inkább férfinak van benne része. De hogy jó vagy nem csak az tudja akinek ebben része volt. Nem tudom hogy a 3 órás szex folyamatosan az vagy nem de nekem idén szilveszterkor lesz 40 éve hogy ebben részem volt. Ezt nem lehet el felejteni boroztunk pezsgőztünk éjfélig szöke hosszú hajú tölem idősebb jó mellű csajomal. Majd mikor el múlt új év ágyba kerültünk negyed egy volt egymásnak estünk csodás újazásos elő játék nem tudom már hány pózban keféltünk de élveztem nagyon minden pillanatát de a barátnőm is órára pillantottam már 2 mutatott ekkor már a testemen hihetetlen vad bizsergő élvezetek cikáztak végig bele bele remegtem vissza tartottam magam hogy minél tovább tartsam ezt az érzést mikor végül ki lőttem a spermát olyan érzés volt mintha az egész herém majd al testem sőt az egész testem bele akarna menni a puncijába éreztem hogy a hüvelye is ki tágul mintha be akarna fogadni a testem mindenegyes sejtje élvezet nem tudom meddig tartott lehet pár pillanat csak de nekem egy örökké valóságnak tünt. Barátnőm is nagyon elégedetten terült el utána meg néztem az órát háromnegyed 3-at mutatott. Próbálkoztam még egy párszor de 1 órásnál hosszabb nem jött össze azóta sem volt hasonló orgazmusom. Van benne valami akik a hosszú távú maratoni szexet próbálják maguknak kifejleszteni nekik is volt hasonló élményük.
supi#162020-11-23 16:07:14
Igen nagyon kellemes írás sőt élvezetes. Hiszen a faj fenntartáson kívül miért élünk? Igen a szexért ami a mindennapi élvezetünket testi vágyodásunkat ki elégíti. Úzána jön a szórakozás utazás stb..A többi másodlagos munka azt a célt szolgálja ezeket megtudjuk valósítani. Írta itt valaki hogy sok 40 már kevésbé aktív férfira gondolok. Tegyük hozzá hogy a férfiak nem csak a farkukat használják kefélés közben hanem az összes érzékszervüket én legalább is. És ha a partner teste hát hogy mondjam kissé kövérkés lógóhas akár elölről hátulról bele gondolva akár milyen keény vagy még le is engedsz. Nők többsége megjegyzi az arcod majd levetközteted szinte megsem nézi a tested mivel általában be van honyva a szemük és így élveznek. Ezért látni 40-50 feletti korosztályban bombázó milfekkel dagadt pasikat. Pofonok és izlések. Ez már inkább szex rejtelmei kategoria. Megér még egy hozzá szólást. 
dickins0n#152020-11-23 15:44:38
Az első alkalom sikerét nagyon sok dolog befolyásolja. :) Szinte már csodaszámba megy, ha jól sikerül, de szerencsére én elmondhatom, hogy elég empatikus vagyok, megérzem a nő legkisebb rezdülését is, így észreveszem, mi az ami nem esik jól neki, és mi az, ami nagyon is. Ez a képesség nagyon jól tud jönni. Talán pont ezért elég ritkán fordul elő, hogy az első kudarcos lett volna, de tény, hogy volt ilyen is. ;)
pandora#142020-11-23 15:37:02
#dickins0n: 
Hát igen. :D
Eszembe jutott, néhány hosszú kapcsolatom első alkalmán utólag nagyokat nevettünk. :D :D :D
Viszont életemben egyetlen egyszer előfordult egy olyan, hogy az illető elsőre mindenben olyan tökéletesen és hajszál pontosan olyan volt, anatómiailag milliméterre akkora, és tűpontosan azt csinálta, ami éppen nekem tökéletes...hogy magamhoz térni is alig tudtam, azt hittem álmodom. :D :D
Úgyhogy ez alapján azt lehet mondani, elvben lehetséges akár ez is, de az esélye egy icipici a rengeteghez... :(

dickins0n#132020-11-23 15:26:51
#pandora: Ugyanezt gondolom én is. Az alkalmai kapcsolatok a spontán kialakuló izgalmak miatt lehetnek érdekesek. Nagyon jól fogalmaztál. Megvan annak is helye és varázsa, de ha minőségi szexre vágyik valaki, ahhoz tartósabb és rendszeres ismeretség kell. :)
pandora#122020-11-23 15:22:33
#dickins0n: 
Igen! Ez nagy igazság. Ha már egymást ismerik, akkor ezeket a dolgokat érzik, és összehangolódnak.
Éppen ezért gondolom az egyalkalmas kapcsolatokat felejthetőnek szexuális szempontból. Az akkor működik, ha tök véletlenül pont ugyanaz az igénye mindkét félnek, ami ritkaság. 
Ott inkább az újdonság varázsa, a flört felpörgetettsége, esetleg a tilosban járás extázisa adja az élményt (tök másmilyet), de technikailag a szex általában felejthető, nagyon kis eséllyel passzolnak a felek.
dickins0n#112020-11-23 15:15:31
#pandora: Ebbe nem is tudok belekötni. Szerencsére nem vagyunk egyformák, mert halálosan unalmas lenne. Minden nőt meg kell ismerni, fel kell térképezni a kezdetek kezdetén és csak megfelelő tapasztalat után lesz garatáltan élvezetes a szex. :D
pandora#102020-11-23 15:10:05
#ninive: 

Szerintem ezekben a témákban csak féligazságok létezhetnek. Mégpedig azért, mert ahány ember, annyiféle.
Ezek a témák nem olyanok, ahogy egy Pithagorasz tételt be lehet bizonyítani, hanem mindenkinek saját tapasztalatai vannak, és az az ő saját igazsága.
Globális, autentikus, megkérdőjelezhetetlen igaz ezen témákban ezért nincs, nem lehet. 
Így aztán mindenki sajátját egy ponttal "jutalmazva", egy jó széles spektrum jöhet ki, ami minden variációt tartalmaz, és legfeljebb néhány helyen besűrűsödik, amiből több van.

Vannak azért egzakt dolgok is benne, mint például a nagy méret. Amit írsz, az valóban igaz, de széltében és nem hosszában. Egy rövid hüvellyel rendelkező, apró termetű nőt a világ végéig is izgathatnak, sőt, akár ráönthetnek egy üveg síkosítót, hosszában nem fog akkorára nyúlni, hogy ne érezzen fájdalmat vagy ne sérüljön meg egy 20+ mérettől. :napersze: Mert anatómiailag akkora nagyságrendben az lehetetlen. Nem csak a száraz aktus tud fájni (az minden méretnél szar dolog, nem is ebből indultam ki), hanem az is, ha méretileg nem passzolnak a felek.
Széltében persze igaz a tágulékonyság, persze határokig az is, mert ott is vannak eltérő kiinduló méretek, de a hossz nagyjából alkatilag adott.

Azon a bizonyos spektrumon mindenféle van, és mindegyiküknek igaza van, csak hiba azt mondani, hogy "a nők általában". 

Mivel tény és tévhitről volt szó, ilyen módon minden általánosítás tévhit, erre szerettem volna rávilágítani.
dickins0n#92020-11-23 15:00:14
Természetes, hogy mindenki mást és máshogy szereti. Én csak a saját tapasztalataimat tudtam leírni. A szex a vágyakról szól. Ha van igazi mélyről feltörő vágy, akkor a szex őrületes jó és a hossza teljesen lényegtelen ilyenkor. A hosszat csak az határozza meg, hogy a nő mikor jut el az teljes kielégülésig, azaz a pasinak meddig kell visszatartania. Ha egymás ismerik, akkor a férfi is tudja, hogy mikor kell kiszállni. :)
pandora#82020-11-23 14:50:03
#dickins0n: 
"A szex hosszát is sikerült kinyújtani. A megfelelő partnerrel 3-5 orgazmusig is el tudunk jutni, mire végre én is ellőhetek. Ezt a nők nagyon tudják ám értékelni"

Az általánosítás mindig sok csapdát rejt.
Ahány ház, annyi szokás. Én speciel világgá mennék tőle. :D :D :D
És természetesen vannak nők akik imádják. Valami ilyesmi, amit összeillésnek nevezünk.

Egyszer egy tök szimpi, vonzó pasival ahogy elkezdtünk jobban belemenni a beszélgetésbe a témáról, és elmesélte hogy az exével elutaztak valami wellness útra, aztán le sem jutottak a medencéig, mert az egész napot éjszakástól átszexelték...utána néhány napig nincs kedve...naszóval én ott szálltam ki. :napersze: 
Egy másik pedig a tantrikus szex bővebb kifejtésével azt ecsetelte, hogy mivel ejakuláció nem történik, így akár napokon keresztül non-stop is működik a dolog...ööööö...hát szerintem inkább mással. :D

Részemről a többször rövidebb a nyerő, utána pihi, haverok-buli-fanta, aztán másnap is van egy nap. ;)

dickins0n#72020-11-23 14:20:13
Tapasztalatból mondhatom, hogy nincs ártalmasabb a férfiak számára, mint a rendszeres, gyakori pornófilmnézés és önkielégítés. Az ismerősi körömben is vannak fiatalabb pasik, akik kizárólag önkielégítéssel tudnak merevedést produkálni, de élő szituban a farkuk meg sem moccan, vagy csak éppen álldogál. 30-as éveimre én is átéltem ezt, de mióta felhagytam ezen élvezetekkel olyan merevedéseket produkálok, hogy még én is elcsodálkozom rajta. Tinédzserkoromban sem sikerült ilyen keménynek és vastagnak lennem. A női partnerek is szájtátva csodálkoznak rajta, mert 30-40-es pasik jelentős része már szinte teljesen impotens. A szex hosszát is sikerült kinyújtani. A megfelelő partnerrel 3-5 orgazmusig is el tudunk jutni, mire végre én is ellőhetek. Ezt a nők nagyon tudják ám értékelni és az az egy lövés garantáltan elég is lenne, de nem ritka, hogy orgazmus után azonnal jöhet a következő menet. :)
ninive#62020-11-23 13:56:09
A cikkek ismerete nélkül szólok hozzá, ha nem baj , :) mert nincs időm elolvasni, de a téma érdekes,  és a legtöbb T & T -ben van részigazság, talán  ezért élnek meg, a médiák.  Sok szélhámos is tudományos alapokra, féligazságokra építi jövedelmező tevékenységét, amellyel  csapolja a hiszékenyeket, anyagi, érzelmi, vagy egyéb tőkét kovácsolva.   

Értem, hogy gondolod bár van amiben eltérnek az én tapasztalataim a tieidtől. Nagyon sok nővel volt szerencsém  beszélgetni, igy tudom, sokan vagyunk még ilyenek.   Összeszedem.    :)

Az eltérő tapasztalat ellenére szerintem is tévhitek. 

*"Minél tovább tart a szex, a nőnek annál jobb" *  (Részben igaz)
Előfordul.  Egy olyan partnerrel, aki tudja "használni" az adottságait, fantasztikus.   Amennyiben  a nő izgalmi állapotban elég folyadékot termel, és mindketten képesek az orgazmust késleltetni. akkor nem fáj, és nem dörzsöl. Igen, akár órákig.   (Nekem is csak 45 felett sikerült átélnem, ezért megértem azt, hogy aki nem ismeri, nem hiszi el, ahogy a spriccelést .)

*"Minél nagyobb egy farok, a nőnek annál jobb. "*  (Ebben is van valami)
Amikor ellazulunk, és mint írtam kellő nedű folydogál,  a hüvely is rugalmasabbá válik, és fájdalommentesen élvezhető a feszítés. 
De igazad van, mert ha kellő izgalmi állapot hiányában történik a "száraz" aktus (az lehet a reszelés) , akkor a hölgynek kellemetlen emlékei maradnak, és később nehezen lazul el, vagy  gátlás alakulhat ki, amely aszexualitáshoz is vezethet. 
Nekem egy normál méretű okozott hámsérülést, de a 6 centi vastag hatlövetű után, csupán enyhe bizsergést éreztem még egy napig, no meg valahányszor eszembe jutott. :)

*"Az igazi férfi többször is elélvez"*  (Vannak ilyen férfiak, nagy butaság, hogy ettől "igazibbak")
Számomra Isteni az ilyen partner, de sok nő számára teher, ugyanakkor imádtam az egyik csibészemet, aki ugyan egylövetű volt, de tudott valamit, amit mások nem :)
Azt gondolom,  hogy hasonló arányban akadnak mindkét nemben is multiorgazmusos "egyedek", csupán nem mindig találnak egymásra. 

* "Minél idősebb egy férfi, annál kevésbé áll fel a farka"*
A férfiak is, akár a nők képesek  idővel megtanulni a hormonjaikon is uralkodni.  Vannak technikák, amelyek megtanulhatók, de  úgy érzem, hogy itt is érvényes az az egyszerű tapasztalat , amely szerint jóllakottan, nem kívánunk meg minden finom falatot. Emellett az is tény,  hogy a különböző  életszakaszokban változik a libidó, de ez  egyénenként is eltérő. Ahogy írod te is, a stressz, a betegségek , az életmód, is befolyással bír.  Nekem az idősebbekkel nem az a gond, hogy nem áll fel, hanem, a kitartás, erőnlét, a keménység, és a tűz hiányzik, de mint már olyan sokszor írtam, lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém a korosztályommal.

*"A farokképek vonzóak egy nő számára "*    
Számomra csupán akkor vonzó, ha  már "ismerem" és imádom. :D
Amúgy megnézem a jó fotókat,  és nem nedvesedik a bugyim egy idegen fallosz látványától, de  ha a többi paramétere rendben volt, és még értelmes is, nem zárkóztam el az ismerkedéstől, amit többnyire nem bántam meg. :pirul:     

*"Minél hangosabb valaki, annál jobban élvezi a szexet"* Persze, hogy így nem pontos, de sokunkat (mindkét nemből) kifejezetten felpörgetnek  az ösztönös állatias hangok. Szerencsére egyéb produktumok is jelzik az izgalmi állapotot, amivel ki lehet szűrni a pornósztárt mímelőket.  

*"Az először naturista helyre látogató férfinek feláll a farka ha meglát egy jó nőt"*  Ezt nem ismerem, "naturalistaszüzen" halok már meg :) 

"a naturisták nem topmodellek "  Nem értem, mi köze az erekciónak a topmdellséghez, vagy a jó nőhöz? 
Ismereteim szerint, az evolúciós ösztön nem a médiabizniszen múlik. 
    
A fiúk idővel beérnek, és többnyire kinövik a kamaszkori merevedést, amely ösztönös.  Később inkább a  tapasztalati erekció jellemző, amelyet a meglévő partnerrel, esetleg expartnerrel, vagy a nagyon vágyott nő váltja ki, érett férfikorban csak úgy, idegenekre spontán kevesen erektálnak. 

*"A nők kifestve, szexi fehérneműben ücsörögnek a gép előtt" *
 Az általam ismert "igazi férfiaknál" nem játszott szerepet az, hogy mit viselek éppen. Legtöbbször elég volt egy pillantás, egy érintés a merevedéshez,  sőt, észre sem vették, ha új szexi darabot vettem fel, amikor abban a  (tév)hitben éltem még, hogy számít. Hát nem. Éppúgy szexinek láttak pizsamában mezítláb, mint estélyiben és tűsarkúban, vagy munkaruhában, és klumpában.     (Az ápoltság, és jó ízlés  evidencia) Ahol kell  a "máz", díszítés, stb, ott nem a kémia dominál. Szerintem.   :)
pandora#52020-11-23 13:29:20
#router: 
Az is én vagyok. Fő a változatosság. :D
router#42020-11-21 00:27:00
#pandora:

Macinaci és mamusz, macskával :-)
pandora#32020-11-20 17:45:40
#router: 
 :o :o :o 
 :rejtely: 
router#22020-11-20 16:57:20
átokfajzat
perke#12020-11-19 06:20:30
Jó kis írás :) nem mondom, hogy hiánypótló, viszont jól indul vele az ember napja :)
Ismerős az első naturista élmény előtti aggodalom számomra is. 
Ifjú egyetemista koromban a tavaszi vizsgaidőszak alatti időben történt. Anno Szegeden a Tisza városi szakaszán volt egy rész, ahol naturisták voltak. Jó idő volt, kimentem hát a strandra. 
Voltunk jópáran, nők is vagy 5-6-n. 
Annyira zavarban voltam, hogy szinte végig hason feküdtem, biztos, ami biztos alapon. Azzal nem számoltam, hogy a fenekem legkevésbé sincs szokva a napozáshoz... rákvörösre égett. :( 
Pár napig leginkább állva tanultam utána. 
A következő alkalmak már nem voltak problémásak. :) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.