hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBeszari banda

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 61

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Beszari banda
#61 (2019-07-26 00:06:50)

A fenti megjegyzés nem a sajátom, egy itteni barátnőmtől van. És mint oly sokszor már, ismét röviden és tömören sikerült kimondania az élet nagy igazságát, ami bennem is erősen körvonalazódott mostanában. ;) :D

Sokat és sokan panaszkodnak arra, hogy mi nők összevissza kamuzunk és hitegetünk, találkozni meg nem találkozunk. Hát akkor íme egy kis ízelítő a másik oldalról.

Néhány hónappal ezelőtt elkezdtem egy csoportot építgetni naturistákból. Menjünk, könnyed és vidám közös strandolások, programok keretében, élvezzük a társaságot, az ismerkedés kissé kevésbé célorientált módját. Őszintén, tényleg bárki is azt hiszi, hogy egy nő majd úgy megy randizni egy arctalan emberrel akiről semmit sem tud, hogy megbeszélik, ki mit szeret technikailag, aztán egymásnak esnek?! KIZÁRT. Minden terv ami erre épül, eleve halálra van ítélve, mert teljességgel természetellenes. Hacsak nem két pszichopatáról van szó, akiknek csak testük van. Mondjuk még akkor is necces, mert a kölcsönös tetszési esély is minimális arctalanul és véletlenszerűen. De ahogyan az a már közhellyé vált gondolat is kimondja: a nők bugyijába a fejükön keresztül vezet az út.
Méghozzá nem úgy, hogy valaki meglibbenti a farokfotóját és megkérdezi hogy érdekel-e egy 20 centis kitartó kemény fasz. Hát nem.
Személyes találkozások nélkül meg nem alakul ki semmiféle szimpátia sem. Mitől alakulna ki?! Attól a pár szótól, hogy kitartó, kemény, és fasz?!
Itt pedig a probléma körbeér. Ha nincs találkozás, nincs vonzalom, és ha nincs vonzalom, akkor nincs találkozás. Az embernek van jobb dolga mint egy mondatra egy elcseszett, kellemetlen, feszengős találkozóra, ahol a teljesen semmiből jövő, semmire sem épülő, és sehova sem tartó szexuális nyomulást hárítani.

Na de jó, hát legyenek programok, vidám, tét nélküli, emberi élethelyzetek, ahol olyan emberek találkozhatnak egymással, akik alapvetően nyitottak. De nem a lélektelen és gépies aktusra!!! Nem is arra, hogy rendelkezésre álljanak amikor le akarnának kapni a polcról mert úgy szottyan a kedv. Hanem a játékra. 
A JÁTÉKRA.

Ezen kis bevezetőt miért is írom?
A barátnőm épp most mesélte, hogy a napokban két régi, értelmesnek és normálisnak megismert, de eddig arctalan ismerőssel az ő unszolásukra nagy szervezéssel megbeszélt, teljesen tét nélküli, vidám és laza találkozót előbb az egyik, majd a másik mondta le egy üzenetben, "időhiány" miatt. Aha.

Ugyanekkor, én pár napja küldtem egy körlevelet a naturista csoportomnak, hogy VÉGRE és HURRÁ, szombaton itt a Strandok Éjszakája, jöjjön mindenki aki tud és mulassunk együtt jót Délegyházán. 

Nahát velem aztán lehet találkozni, meztelenül, púder nélkül. :D Senki se fogja rám hogy fantom vagyok! A csoportomnak rengeteg tagja van, akik rendre beírnak, jaj mikor lehet már veled találkozni. 

Szerintetek hányan jelentkeztek?!

Ekkora hallgatás a New York-i Filharmonikusok koncertje előtti utolsó másodpercekben lehet! A légy zümmögését is hallani lehet. Hirtelen mindenkinek baromi sok dolga lett. :D 
Szerintem meg mindenkinek csak a szája olyan marha nagy. Az aztán megvan 20 centis is! :D

Holnap randink van a barátnőmmel, egymással. :D Mert MI nem vagyunk fantomok. :napersze: 

Beszari banda.
 :napersze: 


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420190726000650.png

12 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#11 (2019-07-30 18:15:37) |
#treeal: 
Nehogy azt mondd, jöttél volna? :o 

Amúgy senki nem maradt le túl sok(k)ról. Délelőtt borongós idő, szemerkélő eső. Lecsófőző verseny legalább megvolt, az isteniiiiii lett. :D
Délután pár napsütéses óra, hogy aztán este jöhessen a felhőszakadás.
A szandálom még azóta is szárad. :(

UI: ja, és mivel a csoportomban vagy, kaptál meghívást te is ;)
treeal
#10 (2019-07-30 18:12:46) |
Szívet melengetö kis írás, főként tőled, főként (....nem akarok ide számot írni... 
pandora
#9 (2019-07-26 22:29:58) |
#macaron: 
Én is köszönöm. Ha az ember kiteríti a szívét kifordítva a napra, valóban jólesik néha egy kis megerősítés. <3 
ftibor
#8 (2019-07-26 17:01:19) |
Nagyon tetszik ez a poszt is. Két dolog jutott elsőre eszembe. 2014-ben párommal pontosan ezért kezdtünk swinger klubba járni, mert a lebeszélt találkozókat nagy arányban lemondták...és nem egy, vagy pár nappal előtte, hanem többnyire a találkozó időpontjában. Olyan is volt, aki elérhetetlenné vált és eltűnt, mint az a bizonyos szürke szamár. 

A másik, ami egyből eszembe jutott, napokban dél körül a belvárosban igyekeztem valahova, amikor egy csinos hölgy rám köszönt. Esther volt az, sajnos a körülmények nem voltak alkalmasak beszélgetésre, de biztosan tudom, hogy előbb-utóbb találkozni fogunk. Az a tapasztalatom, hogy a hölgyek bátrabbak és tényleg az adott szó, az adott szó. 
csizmaskandur
#7 (2019-07-26 14:48:35) |
#pandora: Nem akartam túlgondolni, hogy Szendécske milyen élvezettel fogyasztana el egyszerre öt kant! :D :D :D 
pandora
#6 (2019-07-26 14:41:20) |
#csizmaskandur: 
Ugyanmár verseny...
Együtt is működhetnek a jó cél érdekében. ;) :vigyor: 

csizmaskandur
#5 (2019-07-26 13:46:08) |
#szende96: Szendécske! Ha eljönnek, akkor mihez kezdesz egyszerre öt pasival egy helyen? :D 
Megversenyezteted őket?! :D :D :D 

(Bakker! Egyszerre már nekem is sok öt kávé! :D )
csizmaskandur
#4 (2019-07-26 13:42:09) |
Aztabüdöskurvaéletbe! :merges: De, ha reggel vezetői értekezletre kellett mennem, akkor nem mondhatom az igazgató és osztályvezető úrnak, hogy "Bocsi! De más programom van!" :merges: 

Speciel meg is írtam időben! :merges: 
Elküldjem az Outlook naptáramat, hogy igazolást nyerjen a dolog?! :merges: 

(Vélhetőleg én vagyok az "egyik"... :vigyor: )
macaron
#3 (2019-07-26 02:47:37) |
nagyon-nagyon hiányoznál, ha nem lennél itt! ez az első, ami eszembe jutott
egy nő, aki mindig kimondja a frankót, és tükröt tart a tagság elé...de nem dühösen, nem sértetten, nem trágárul, nem is gúnyosan hahotázva (nagy ritkán szívbemarkoló fájdalommal), hanem egyszerűen, és tárgyilagosan...mégis nagyot üt, a diagnózis pedig mindig pontos
na ez hiányozna nagyon
nem csak a tested meztelen, az érzéseidet, gondolataidat sem bugyolálod be, ezekhez pedig nagy bátorság (mások szerint önbizalom) kell
a témához: régi nóta: eljátszani a gondolattal, fantáziálni, mint egy tinédzser, az jó érzés, ha ki kell lépni a valóságba, megijednek a saját merészségüktől :) mert mi van, ha beégnek? vagy lebuknak? :)
hallotta mindenki? még ero öreg rókái is bedőlhetnek a szájhősöknek, nem feltétlenül vagyunk síkhülyék, ha elhisszük, amit mások mondanak, hiszen mi is komolyan gondoltuk, nem akarjuk a koszos vízzel együtt a gyereket is kiönteni
de mikor ANNYI ilyen van! megkockáztatom h 98%
eleinte rengeteget találkoztam innen, hetente többször
mindenféle helyszínen, aztán azt mondtam: utazzon, akinek 2 anyja van egy faluba, jöjjön ide, aki látni akar! fél óra, felmérjük egymást, aztán meglátjuk a továbbiakat... ez már elég jó szűrő, nem igaz? nem hát :)
na, röviden az elmúlt 12 hónapban max 5 találkám volt
eredmény? nincs pasim
köszönöm a türelmet

pandora
#2 (2019-07-26 00:33:44) |
#szende96: 
Tibipolisz :D

nincs kép szende96
#1 (2019-07-26 00:32:24) |
Öt pasi egy helyre és időpontra :pirul: :pirul: :pirul: :pirul: 
senki nem jött el :D :D :D és a többi Tibi 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.