hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóOdaadó, vékony travi vagyok, imádok nő lenni:)

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > gabycica

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

gabycica

Erotikaváros tagjává vált: 2014. november 11.,
utoljára belépett: 2021. január 15. 22:30,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Odaadó, vékony travi vagyok, imádok nő lenni:)

Szia Kedves:), gabycica
vagyok, 50 éves vékony transznemű nő, lakhelyem Magyarország, Budapest, III. kerület, alternatív tartózkodási helyem Magyarország, Veszprém megye, Balatonfüred.Eropolis Transzvesztita negyedébe költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

  • 170 cm magas vagyok
  • súlyom 69 kg
  • mellbőségem 100 cm
  • derékbőségem 78 cm
  • csípőbőségem 95 cm
  • péniszem hossza 20 cm
  • péniszem kerülete 16.0 cm (átmérője: 5,1 cm)
  • változó változó hajam van.
  • barna a szemem.
Komoly, intelligens, lehetőleg nem független urat, illetve bármilyen státuszú hölgyet vagy párt keresek! Ismerkedni, beszélgetni, aztán ahogy alakul:) Első a biztonság és a diszkréció!
Nem alkalmi partnerre vágyom, hanem kölcsönös tiszteleten, megbecsülésen alapuló rendszeres találkozással történő kapcsolatra. Csak megfelelő ismerkedés után lehet szex, ha Te rögtön szeretnél szexet, akkor valószínűleg nem én vagyok a megfelelő partner számodra. Bár soha ne mond, hogy soha:)
Arcképet soha senkinek sem fogok küldeni, ne is kérj, de cserébe el se várom mástól sem, sorry... Camerám sincs és nem is lesz, sajnálom....Aki nem mer találkozni, ne akarjon tőlem semmit.
A szándékom komoly, találkozni is merek és ha bejövünk egymásnak emberileg is, akkor hosszútávon szerezhetünk örömet, élvezetet egymásnak, feltéve, hogy nagyon ápolt, nagyon intelligens, kulturált ember vagy:) Ha így adódik, akkor a kellemes, odaadó barátnőd, partnered, szexpartnered leszek.
Diszkréciót maximálisan adok és kérek Tőled is.
Telefonszámcsere elkerülhetetlen a találkozáshoz, enélkül ne is reménykedj a további ismerkedésben, taliban:) Nem szeretek túl hosszasan chatelni, ha szimpátia, vonzalom alakul, akkor telefonon vagy mailben kell folytatnunk. Ha tehát nem tudsz adni telefonszámot, mailcímet vagy nem tudsz engem felhívni, illetve írni nekem, akkor komolytalannak minősítelek. Ha ez egyszer megtörténik, hiába akarsz chatelni velem, nem fogok válaszolni:( És nem is beszélgetek szívesen ilyen komolytalan emberrel. És még egy fontos dolog: helyem nincs szex céljára, így Neked legyen vagy képes legyél szervezni helyet, adott esetben alkalmi bérlakást. Ha valaki sajnál erre 5-6 ezer forintot, akkor ne is próbálkozzunk semmivel, ha kérhetem. Néha egy szál virágot is hozhatnál:)
Még valami: ha valaki a chat során köszönés nélkül kilép, letiltom:(
Csókocska:)
Figyelem! A nyári időszakban keresek olyan urat vagy párt, aki sokat tartózkodik a Balatonon vagy ott nyaral rendszeresen. Minden nap el tudnék menni egy kis finomságra, mert én is a Balatonon vagyok többnyire nyáron. Ha van lakásod, nyaralód vagy vitorlásod, az lenne az igazi, ellazulhatnánk nyugalomban:)
ja, és nem vagyok szégyenlős kislány:)


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.