Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Dom, sub, switch

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > arthur > 1

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


arthur blogja


Arthur mondja
Hétköznapi agymenések szexblognak álcázva
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Dom, sub, switch
#1 2021-11-19 15:27:53
Van, aki baszik, és van, akit basznak. Ennyire egyszerű. 

Nem hiszek a dominánsokban. Ahogy a szubmisszívekben sem. Az egész csak egy szimpla keretrendszer. Nem tagadom, hogy lehet helye a dominanciának, ahogyan a szubmisszivitásnak is, csak épp a szabályszerűségüket kérdőjelezem meg. 

Ha a torkod ráhúzom a faszomra, akkor a szabály szerint domináns vagyok. Ha pedig te egy felcsatolhatóval megbaszol, akkor a szabály szerint szubmisszív lettem. De ha a torkod ráhúzom a faszomra, te pedig csuklóig öklözöl közben, akkor ki kicsoda? Mindenki domináns? Vagy mindenki szubmisszív? Mese habbal. 

Sokan annyira túltolják ezt a BDSM témát, hogy már önmaguk paródiájává válnak, csak épp felszabadultan baszni felejtenek el közben. Állítólagos alfák, akik mindenáron bizonyítani akarják fölérendeltségüket - meg alázatos szolgák, akik mindenáron meg akarnak felelni behódoltságuknak. Kibaszott nyomorúságos így szexelni.

Szerintem egyéniségek vagyunk, saját vágyakkal, saját emlékezettel, saját szexualitással és saját gyönyörérzettel, nem pedig kétosztatú lények, akik vagy az egyik, vagy a másik skatulyába illenek. Semmi bajom a BDSM-mel addig, amíg annak kezeljük, ami: egy keretrendszer. De mint minden keretrendszer, ez is korlátok közé szorítja az egyént, idővel pedig szűkössé, dohossá, fojtogatóvá válik. Pedig egyszerűen csak baszni kéne, úgy, ahogy jön. Mennyivel egyszerűbb lenne, mint ez a pózerkedés előre megírt szerepekben, előre leosztott kártyákkal. 

Most valószínűleg sokan csattannak fel, hogy erre is van ám szó, úgy hívják, hogy switch: ő az, aki mindkét szerepet éli. És akkor én nyilván egy switch vagyok. Naná. Meg az angol királynő is én vagyok, nagyon zseniális megfejtés. 

Nem azokat csesztetem, akik TÉNYLEG ebben érzik jól magukat. Azokat nem értem, akik másra is vágynának, mégis ragaszkodnak a szűkös, kinőtt keretrendszerükhöz. Hát nem élvezni akarják a szexet? Akkor meg miért vonják meg maguktól a vágyaikat? A BDSM kódex miatt? Ez van a nagykönyvben, vagy mi? Ne már. 

Van, aki baszik, és van, akit basznak. A szerepek pedig tetszőlegesen felcserélhetők kortól, nemtől és szexuális irányultságtól mentesen. Én csak a baszásban hiszek.

9 hozzászólás |

Hozzászólások

zsoffi#1#9 2021-12-04 09:14:49
Bevezetődre reagálva.

Semmit sem kell így, vagy úgy csinálni a szexben. 

Véleményem szerint nem attól lesz, vagy attól érzi magát valaki subnak vagy domnak, mert –szavaiddal élve- ráhúzzák a faszra, vagy ráhúz valakit a faszra. 

Ez nagyon durva kisarkítása a dolognak. 
 
Saját példámmal tudom a legjobban szemléltetni, hogy miről is van szó valójában.

Én SUBNAK vallom magam.

Annak ellenére, hogy a hétköznapi életben, erős, határozott, céltudatos nő vagyok. 
Egy kisebb csapatot vezetek a munkámban, megállom a helyem az életben.

Mert bizony ha az ember nem küzd, nem harcos típus, akkor elesik. Akkor nem tud érvényesülni és nem lesz lakása, autója, élelemre valója, sőt élete sem. 

Különösen igaz ez nő esetében, de talán még inkább egy családi (szülői) háttér nélküli, alacsony, vékony, törékeny (nek tűnő) nő esetében. Ennek az okait most bővebben nem fejtem ki, hiszen regényt írhatnék róla.

Az, hogy sub vagyok, nem egy felvett szerep, nem egy megfelelni akarás, hanem egy lelki és érzelmi beállítottság, az ÉN képem szerves része. Mert bizony így alakult a lelki és szellemi fejlődésem, így formálódtam, ezzel együtt vagyok egy egész. 
Nem megjátszom, mert hú, hát ez BDSM és meg kell felelnem, hanem önmagam adom, a saját lecsupaszított énem, a szexualitásom pőrén és őszintén.

Sok férfi kéri tőlem, hogy kínozzam meg a farkát, dugjam meg dildóval, és a végtelenségig sorolhatnám! NEM! Én ezt nem tudom megtenni, mert nem izgat, nem érdekel, minden idegszálam és minden érzékem tiltakozik ellene. 

És most el is jutottunk oda, mit jelent subnak lenni. 

Sokat beszélgettem erről egy dom barátommal, korábbi párommal, de több más domináns Úrral is. 
És amit biztosan állíthatok, hogy a domináns, aki valódi domináns, az pontosan ugyan így van ezzel, csak a másik oldalról közelítve. 

Aki nem csak divatosnak tartja a BDSM-et, az tudja, de főként érzi ezt. 

Aki pedig csak „divatból”, vagy hú de vagány, annak fogalma sincs róla miről beszélek, annál jön a „Mese habbal”, vagy a „Kibaszott nyomorúságos így szexelni” félreértelmezés. 

BDSM kódex pedig nem létezik! 

Azt gondolom a magyar ember csak kritizálni és minden alap nélkül, tudás hiányában is kötekedni, másokat leszólni tud. 

Pedig mennyivel egyszerűbb lenne az elfogadás… :)

pandora#1#8 2021-11-30 13:37:41
#csizmaskandur: 
Vagy amikor Gebe frusztrált mert blogot kell olvasnia, ahelyett hogy foglalkoznának vele. ;)
csizmaskandur#1#7 2021-11-30 11:08:03
#waveox: Hát igen... Amikor az olvasó jól ír és az írónak többet kellene olvasnia... :vigyor: 
csizmaskandur#1#6 2021-11-30 11:06:40
#pandora: Az a baj, hogy ehhez az aranyszabályhoz - minden résztvevőnek jó legyen, beleférjen, és másoknak ne ártson - kell egyféle intelligencia, amivel a résztvevőknek rendelkeznie kellene! :) 
Sajnos ez a képesség, adottság, tanultság keveseknek adatik meg! :D 
ducinyuszi#1#5 2021-11-22 10:48:19
10 éve ismertem meg a BDSM-et. Azóta.... Áh teljesen más ember lettem :D , DE ami a lényeg, hogy velem együtt a vágyaim is folyamatosan változtak. Ahogy nyíltak sorra az ajtók, ahogy egyre jobban megismertem önmagamat, úgy éreztem, hogy kevés, kevés, kevés, ennél nekem TÖBB kell! Nem csak sub vagyok, nem csak mazo vagyok, ennél TÖBB vagyok, MÁS IS vagyok. És MOST, milyen érdekes, pont most léptem erre az útra valakivel. Eddig érlelődött bennem, és most megélhetem. Még mindig tanulom magamat ebben az egészben, de azt már tudom, hogy nem akarok előre megszabott szűkös kereteket, a kereteket én adom, és ő adja, és ketten adjuk... HA akarjuk. Ha nem, akkor csak éljük és élvezzük amit mindketten vágyunk. Valahol, a végtelenben talán megtalálom a nem létező egyetlen örök igazságot. :D Vagy nem.... :P De már rég nem érdekel. Csak egyszerűen élvezem az útkeresés minden szenvedélyes pillanatát. :P 
waveox#1#4 2021-11-20 16:02:51
- Olvastad?-  úszik át a reggel még álomtól átitatott nehéz levegőjén Gebe rekedtes hangja.A kezemben lévő villa egy apró pillanatra ütemét tévesztve a levegőben ír le ovális kört, majd észheztérve újra belecsap a tojásos-sajtos-borsos-paprikás sűrű lébe.
-Olvastad?- az iskolai rajztáblán megcsikorduló krétaporba bugyolált hangban átérződik az ideges türelmetlenség.
- Nem.- akartam hangosan mondani, de csak egy nyöszörgés hullott le elém a reggelikészítés hulladékai közé. Annyira szeretnék most elkeveredni az előttem felhalmozottakkal, felszívódni, eltűnni akár egy órára is, vagy akár örökre. 
-Tomika, szólalj már meg az isten szerelmére! Kérdeztem tőled valamit!
Felemelem a fejem, kissé hátrahajlok és kikukkantok az ajtó résén, Gebe törökülésben ül, görbült háttal előrehajolva rövidlátók módjára egészen közelről nézi a laptopját. Kinyúlt, fakó pólója felhúzódik derekán, látom a pamutból készült bugyijának rojtos szélét, gerincének alsó részén a csontgolyókat, ahogy egymásba kapaszkodva másznak fel a pólója alá...
Hosszan tartom bent a levegőt, majd lassan kieresztve kérdezem: - Mit is?
- Hát ezt itt, ezt a naplót az eron! Ezt a hulladékot, ezt a semmiről nem szóló nulladikat, pöcét... 
Hirtelen kiegyenesedik,  bal kezével ellegyezi maga elől a cigarettájának füstjét.
-  ...és amit ráadásul azzal akartak érdekessé tenni, hogy teleszórták mindenféle szennyszavakkal. Komolyan mondom... Eh! Ja, és ez az "ajánlott naplók" blogketrecében van! Sírok!

Nézem ahogy a papucsom orrán egy tojáshéjdarab billeg a lét és a nemlét közötti dilemmában: vagy leesik vagy nem.
-Kedvesem- próbálok lágy hangon, lassan és érthetően beszélni hozzá, no nem azért, hogy őt megnyugtassam, hanem azért, hogy én ne kapjak azon nyomban idegbajt - az írás tudományát az emberiség arra találta fel, hogy többek közt az egyes ember közölhesse a gondolatait azokkal akik őt elolvassák.  És van még a szelektálás mint olyan.  A világ színes, minden elképzelhető és elképzelhetetlen szín fent van a palettán s vannak akik nem képesek használni csak a fehéret meg a feketét, és vannak akiknek ezer spektrum sem elég. Nem mondom, hogy szeretem olvasgatni ezeket az írásokat (vagy hasonlókat),  de vannak pillanatok amikor jólesik ha olyan akad elém ami nem terheli meg túlságosan az agyamat. Bambulva meredni a monitorra nézni azt ami kérés nélkül is rendelkezésemre áll, átérezni a billegést a nagyon ciki, a kicsit ciki és a gagyiság határmezsgyéjén... Ez jó, legalábbis sokkal több mint kinézni az ablakon a novemberi szürkeségbe. Jó, belátom kicsit igazságtalan vagyok, mert pont itt látni, hogy a mocskos kirakatüveg mögött ott pislákol a jobb verzió (ami lehetne), és amitől nekem is megremegne a kislábujjam. Kellenek ezek, mindenfajta belemagyarázás nélkül.
older62#1#3 2021-11-20 03:41:37
Sztem egy számít, akik egy adott szituációban vannak, azok jól érezzék magukat. A többi hablaty.
arthur#1#2 2021-11-19 17:24:19
#pandora: 
Tudom-tudom, az a mocskos szám. :) De örülök, hogy megmozgattam vele benned ezt a hozzászólást, ami önmagában is még egy posztot kitesz, mind mennyiségben, mind pedig minőségben. 

Nem is igazán tudok mit hozzátenni, csak elvennék belőle, ha tovább rágnám, úgyhogy nagyon köszönöm ezt a tip-top széljegyzetet: csak kerekebb lesz tőle az én mondandóm is. 

A vulgaritásom pedig szándékos, de nem öncélú, viszont örülök, hogy a végére azért megengedtél egy minimális leereszkedést a félkatedrás-félkocsmai színvonalamhoz. Megtisztelsz vele. :D
pandora#1#1 2021-11-19 16:23:38
Eltekintve az általam kissé feleslegesnek tartott vulgaritástól, tartalmilag maximálisan egyetértek azzal amit leírtál. Eléggé tökösen megfogalmaztad, na. :D

Valami ilyesmi piszkálja nekem is a csőröm, amikor bdsm témáról hallok. A nem létező szőr feláll a hátamon, amikor valamiről azt hallom hogy úgy KELL csinálni, mert az a szabály, meg az a nagy igazság, meg az úgy van és kész. Pedig nem. :) Már diákként is a definíciókkal volt problémám. Azzal hogy mindig és soha. Mert a dolgok nem mindigek és sohák, hanem legfeljebb általábanok. :) Mert mi van ha nem?! Ha csak egy nem, akkor az a definíció minimum hibás, de nagyjából hülyeség.

A dom, sub, ésatöbbi, az egész keretrendszer skatulyák tömkelege. Mindig is utáltam a skatulyákat. Mert ha valakit beletesznek, akkor igyekeznek benn is tartani. No és akkor mi van, ha mégis kilóg?! Akkor meg másik skatulyába teszik? És mi van ha egyikbe sem passzol?! Ja, húzza meg magát. Na az az ami nekem nem megy. :D

A másik, hogy sokan szerintem felfújják ezt a témát, ami némileg hitelteleníti is.
Néha komolyan olyan benyomása van az embernek a bdsm kapcsán megnyilvánulásokból, hogy ez valami titkos szabadkőműves társulás, ahol kastélyok katakombáiban vonulnak titkos imákat mormolva csúcsos sapkájú pelerinekben, arcukat takarva, hogy emberáldozatot mutassanak be a titkos isteneiknek. :) És aki nem tartja be a koreográfiát vagy megszólal a mobiltelefonja, azt helyből fel is áldozzák. :D

Szóval igen. Túltolás a négyzeten. Köbön. :D

Hogy vajon miért, azon is gondolkodtam már. Szerintem mindenkinek alap igénye, hogy tartozzon valamihez. Ez egy kicsit a "közülünk való" érzését adhatja annak, akinek ez kell. Talán a másik, ami még motiváció, hogy mindenki szereti magát különlegesnek tudni. A harmadik az álszentség. Ha a saját maguk által kissé furának definiált dolgokat be tudják sorolni egy szabályrendszerbe, akkor megnyugszanak, hogy normális amit csinálnak, hiszen követik a Szabályt. 

Szerintem meg szex esetében csak egy szabály van. Az minden résztvevőnek jó legyen, beleférjen, és másoknak ne ártson. Ezen belül nagyjából magasról leszarom a skatulyákat (hogy stílusban is passzoljak a poszthoz ;) ).


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3030BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba145180Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1730Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba420Belvárosi szexmentes csevegő

#mehecske200A MEHECSKE
Ajánlott szobák
#homo_szoba98140Meleg férfiak egymás között

#sexuality200Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#sanya84100Szopnék Cegléden
Ajánlott szobák
#hetero_szoba6180Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok2230Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3650Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.