hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA látvány okozta öröm

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mediator-xy > 14

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mediator-xy blogja


Látás-mód
Ez a "*napló*", jegyzetfüzet, azért létezhet, mert van egy, ma már elismert, netes partnerkeresési felület, az "erop", mert regisztrált egy pár, akik együtt, sok éve keresve, tapasztalva, megosztanák élményeiket és mert, talán, vannak itt olyanok is, akik ezt nyitottsággal, élvezettel olvassátok!   :*  :P 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A látvány okozta öröm
#14 (2018-07-09 08:27:10)

Látom, érzem, hogy akarja, vágyja, hogy a szájába vegye, kényeztethesse, ízlelhesse őt, a testét, az ajkait, nemi szervét kóstolhassa, átélje, ahogy a partnere reagál a közeledésére, a saját izgalmára. Látom, hogy ragadja el a hév, veszíti el, újra és újra öntudatát szeretkezés közben, s az olyan jól ismert öntudatlan állapotában, becézgetve, csókolva őt, simul oda partneréhez, orgazmusai megélése után. 

Gyönyörű!

Testem, lelkem élvezi, hogy felszabadultan megéli azt az itthon kettesben meg nem élhető érzést, amit csak a többes szeretkezések hozhatnak számára, a korlátlan szabadság élményét.

Szép volt a hétvégénk! :)

 <3 

1 hozzászólás |

Hozzászólások

csizmaskandur
#1 (2018-07-12 19:33:30) |
Becsülöm, ahogy kettőjük együttlétéről írsz!
Tiszta, odaadó, önzésmentes!  :) 


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.