hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTrading places

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > dunadan > 7

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


dunadan blogja


Igenek harca
Remix nyolc évvel az eredeti után. Akkor a nemek, most az igenek körül dúl a harc változatlan intenzitással.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Trading places
#7 (2020-01-29 20:56:02)

Megőrizve az ilyenkor kötelező objektivitást, nem intézhetem el ezt a témát annyival, hogy minden különbség csak abból adódik, hogy eltelt 8 év és mi mind változtunk. Ennél azért picivel összetettebb ez a kérdés, már csak azért is, mert időközben gombamód szaporodtak el a különböző célirányos platformok, melyek közül legalább egy, annyira különbözik minden más elődtől, hogy az önmagában is megéri Párizst vagy valami azzal egyenértékest.
Anélkül, hogy mélyen belemennék a részletekbe, annyit mindenképp le kell szögeznem, hogy az elmúlt 8 év során felbukkant célfelületek alapjaiban rendezték át az offline és valójában az online piacot is. Úgy ám, de miközben előkerült és hihetetlenül nagy teret nyert egy villámgyors app, a drága ERO lakói még mindig a jól ismert kirekesztő rigmusok mentén gondolkoznak. Légy ennyi vagy annyi idős, magas, kiló, a farkad pedig minimum érjen át a Dunán, átmérőben! 
Mindeközben más felületeken - igaz ott arccal és egyéb azonosításra alkalmas módon-, 3 másodperc alatt belájkolnak a nők, majd nagyjából annyi idő alatt, amíg ezt itt leírom, le is tárgyalhatom, ha épp olyan kedvem van, hogy mikor, hogyan, miként leszünk egymáséi. Na ez még véletlenül sem volt így 8 évvel ezelőtt!
Annak idején megírtam, mennyire nem tudtam mit kezdeni a swingerben azzal, hogy még el sem helyezkedtem a bárpultnál, máris akcióra hívtak. Persze az Arc Rt. meg a lendület elvitt egész a közös matracig, de ott aztán elkerülhetetlenül szembesültem a nagyfülessel: tényleg akarom én ezt ilyen hirtelen, és a férj vagy barát/partner szeme láttára?!!
El kell mondanom, hogy az azóta eltelt 8 év során megtanultam ezt is kezelni és amikor úgy adódott, hogy valaki és én rárepültünk az online pályacsúcsra, alig 30 perccel a párba állásunk után már bőszen becézgettük egymás intim zónáit IRL. Ha valaki errefelé ennél is gyorsabb tudott lenni, nyugodtan írja meg kommentben, hadd adózzunk mindannyian a nem mindennapi teljesítménynek illő alázattal!
Visszatérve egy pillanatra IRL, azóta a swinger is a helyére került, részben azért, mert kitöltöttem a kapcsolódó kombinációs kérdőív minden fontos rubrikáját, részben pedig azért, mert azt is megértettem, mi érdekel és mi nem abból a világból. Erről alkalmasint szeretnék még írni, ha időm engedi.
Ami pedig eme legutóbbi itteni felbukkanásom illeti, még ebben az alapvetően hosztilis környezetben is akadtak hihetetlenül pozitív példák igazolni, hogy mégsem a platform, hanem az ember az, aki számít, aki dönt arról, hogy mi is kell neki, kit vagy mit szeretne bevonzani a maga és a társa örömére. Persze ehhez nagyon nem árt tisztába lenni enmagaddal, az értékeiddel. Igaz, úgy már IRL vagy bárhol másutt is csak ujjgyakorlat az egész!

29 hozzászólás |

Hozzászólások

perke
#29 (2020-02-02 21:01:47) |
#pandora: 
Egyet értünk abban, hogy valószínűleg az emberek nagyon sok pornót néznek, és azokból ezek folynak, amiket te is említesz, illetve az erőszak, a leuralás. Ahol a nőt semmibe veszik, pofozzák, a szájába köpnek, vagy csak addig dugják a torkát, míg hányni nem kezd. :(

Ennek vajmi kevés köze van szerintem a hétköznapokhoz. IRL szerintem (remélem :D ) 10-ből 9 ember nem így csinálja. 

Itt viszont mindenki (nők, férfiak egyaránt) leginkább tárgynak tekintik a másikat, akivel bármit lehet. 

Abban is van igazság, hogy ide sok esetben az egójukat ápolni jönnek az emberek. 

Bíróként nagyon sok adatlapot átnézek, nemtől, sokszor negyedtől függetlenül. Érik bennem, hogy írok jól egy posztot, mert szerintem az is egy tanulságos dolog. 
Azt látom, az férfiak zöme pl. 19-20 cm feletti szerszámhosszal regisztrál. Masszívan felül reprezentált ez a csoport. Sok esetben persze kiderül, hogy netes a fotó.
Viszont relatíve sok nő keresi a 19+-s méretet is. Vajon a férfiak részéről ez egy megfelelés a keresletnek?

Azt is gondolom, benne van a túlzott emancipáció is a dologban. Az adatlapokat olvasva sok pasi csak annyit ír, egy farok képhez (vagy néha ahhoz sem), hogy "ha felkeltettem az érdeklődésed, keress meg"
Ez szerintem megfigyelhető IRL is sok esetben, a pasik elvárják a nőktől, hogy ők nyissanak.

Régen szerintem talán a pasik is bátrabban kezdeményeztek, és a nők is valahogy jobban reagálták a kezdeményezéseket, az egyértelműen kétértelmű üzeneteket. 
Ma már a chat-en is leginkább csak a hirdetések mennek (ekkorra keresek, olyat), nem nagyon lehet jót sem beszélgetni. 

Többször visszajöttem már ide, mert a sok negatív tapasztalat ellenére azt gondolom, még mindig ez a legélhetőbb platform.

Kicsit csapongó lett, bízom benne, azért a sorok között olvasható a lényeg :)
pandora
#28 (2020-01-31 22:43:56) |
#dunadan: 
Ez nagyon szép gondolat! Reméljük, hogy így van. :)
dunadan
#27 (2020-01-31 22:39:25) |
#pandora: Erre viszont azt mondom: oka van mindezeknek.
Amúgy ha nem az eléjén, akkor a végén a helyes döntés mégiscsak utat tör valahogy. Akkor is ha fáj.
pandora
#26 (2020-01-31 22:35:29) |
#dunadan: 
Bizony. :( 

Engem is elszomorít, egyszer egy blogbejegyzésben írtam is ilyesmit. Lehet hogy ugyanaz a férfi, aki ha egymás mellé sodródnánk egy konferencia előadás után a büfében, és az estét akár már együtt is töltenénk, hatalmas élményeket szerezve...lehet hogy csupán azért fogunk itt egymás mellett elmenni, mert épp egy farokképet tett ki profilképnek, és emiatt nem vettem fel a privit.

Kicsit gyorsabb a VR elterjedése, mint a felnövés hozzá. :(
dunadan
#25 (2020-01-31 22:29:43) |
#pandora: Már ha egyátalán van erre irányuló célja a bolhafészek kirázásán kívül. És ami az igazán szomorú ebben: na pont így mennek el azok egymás mellett, akik között valójában simán működhetne minden.
pandora
#23 (2020-01-31 22:26:59) |
#dunadan: 
Hát, mindenkinek adott a lehetősége, hogy a maga módján, eszközeivel, és kommunikációs stílusával bevonzza azokat, akiket talán ugyanaz mozgatja, mint őket.
;)
dunadan
#22 (2020-01-31 22:21:23) |
#pandora: Na igen, a kúra-búra célzatú ittlét előbb-utóbb szükségképp kitermeli a maga használati eseteit, melyek definíció szerint nem illeszkedhetnek a hagyományos értelemben vett kapcsolati mintákhoz. Innen indulva mennyi is a mozgástér, ami még rendelkezésre áll?
pandora
#21 (2020-01-31 22:19:14) |
#dunadan: 
És persze, ha már az általános iskolás korban ki kellett volna nőni dolgokról van szó, hát komolyan, néha az agyam eldobom, hogy a pornófilmek kapcsán az emberek milyen hiszékenyek.
Rengetegen elhiszik, hogy amit ott látnak, az valóság. Lehet hogy a Tálapót is elhiszik. :D
Azért 1-2 dolgot tényleg nem ártana kinőni. :D :D
pandora
#20 (2020-01-31 22:15:00) |
#dunadan: 
Jaja... :D :D :D
Akinek ez kell ahhoz, hogy valakinek érezze magát... :napersze: 
És itt jutottunk el a másik érzékeny és aktuális témakörig, az önértékelési problémákig...
Rengetegen valós és reális élmények megélése *helyett* önbizalom-töltögetésre használják, vagy szeretnének használni az oldalt. :napersze: 
Áhhh...ebben férfiak és nők is vastagon érintettek.
dunadan
#19 (2020-01-31 22:07:45) |
#pandora: Ez így van! Szerintem egyértelműen az alternatív kínálat hihetetlen felfutása a felelős ezért. Kit izgat manapság egy szimpla rárántás, miközben a cél az is lehet, hogy mélyen és sokszor élvezzen el a nő ha velünk van; hiszen nincs is ennél tisztább visszaigazolása annak, hogy pasiként mekkora pengék is vagyunk!
pandora
#18 (2020-01-31 21:54:54) |
A másik, ami nekem furcsa változás nem 8 mert azt nem tudom, de 7 évvel ezelőtthöz biztosan.
Olyan, mintha manapság a szex mint olyan, nem érdekelné az embereket. Csak a perverz dolgok. A "sima" szex, ami egy férfi és egy nő között van, és nincs benne semmi flikkflakk, spriccelő élvezés a fa tetején, miközben bantu indiánok dobszóra tüzes fáklyákat dugnak a fenekükbe...szóval csak és kizárólag az extrémitások érdeklik a többséget. Az már nem is szex, ahol nincsenek minimum hárman (de inkább tizenhárman), nem tapossák szét a golyóikat tűsarkúval, nem dugnak a fenekükbe egy 30 centis vibrátort, vagy nem élvez el a partnerük huszönötször, olyan sikítozások kíséretében, hogy ki kell hívni a katasztrófaelhárítókat. :napersze: 
És persze mindezt ölbe pottyanva, instant készre tálalva, a semmiért. :D

Anno kicsit egyszerűbben működtek az emberek, és az ingerküszöb valahogy jobban a helyén volt. Szerintem rengeteg pornót néznek, és idejönnek fantáziálni. Amit viszont eszükben sincs megcsinálni, csak elképzelni, és farkat verni. Ahhoz meg nem kell blogolni, értelmes, vagy épp finoman pikáns dolgokról beszélgetni, az nincs is meg 10 perc alatt...és itt ért össze az eszmefuttatás a nagy csenddel... 
dunadan
#17 (2020-01-31 21:44:04) |
#pandora: 
a) vágom, de ahogy egykoron, úgy most sem értem, és mélyen sajnálom, hogy még mindig itt tartnak a nemtársak.
b) nagyon régi mondás az eredeti szakmámból: amibe semmit teszel, annak hozama nem lehet valami.
c) Értem, ezt azért pár évvel az általános iskola vége után illene meghaladni.
pandora
#16 (2020-01-31 21:32:42) |
a) Sajna nincs hűlt helye, csak azóta a diszkréció mindenek felett jegyében ezt privin ajánlják fel a kiszemelt nőnek, vagy dobnak egy levelet hogy van-e kedvem megnézni ahogy kiveri. :D Továbbra sincs. :D

b) Arra még én is emlékszem, 7 éve jöttem. Tényleg ez volt. Szerintem jóval kevesebbet hoznak ide magukból az emberek. A többség csak a farkát, a szó legszorosabb értelmében. Egyáltalán nem néznek, látnak, olvasnak, gondolkoznak sokan, csak meg akarnak szabadulni a farkuk tartalmától. Sajnos nem csak a bunkók ilyenek. Azok is így viselkednek mostanában, akik amúgy az életben tök normális emberek. Nincs igény olvasni, gondolkodni, pláne nincs írni. Türelmetlenség, rohanás, felületesség, önzés, egymás leszarása. Mint a lovak a szemellenzővel. :(

c) Nem tűntek el a férfiak, csak ha valaki nem hozza ide az agyát, abból nem lesz blogbejegyzés, de még beszélgetés sem. Sőt. Ismerkedés sem lesz. Abból farokverés lesz. :D Hát leginkább abban gondolkodnak. :) 

Tisztelet a kivételeknek, mert azért vannak olyanok is, akik azért hallgatnak, mert csak nagyon elfoglaltak, túl érzékenyek, vagy inkább a való életben fejtik ki a gondolataikat. ;)
 
dunadan
#15 (2020-01-31 21:06:32) |
Még néhány észrevétel. 
a) 8 évvel ezelőtt a közös cseten nagyjából minden 3. beírás arról szólt, hogy valamelyik pasi felajánlotta a nagyérdeműnek az egyszeri és megismételhetetlent, amint épp kiveri. Távolról sem, mintha hiányozna, sőt!, de ennek mára hűlt helye, vajon mi áll a háttérben.
b) Egykoron igencsak gyorsnak/termékenynek kellett lenni, ha valaki ott akarta magát taláni a blogketrec tetején; ma már én szégyellem magam, hogy napok óta csak az én édes-savanyú varnyogásom látható arrafelé.
c) Még mindig itt pislákol a szellem és hangulat csírája, szikrája jónéhány női szaktárs képében. Kérdezem én: hová, mivé lettek a férfi oldali megfelelők? Mert hogy nem tűntek el, nem kérdés; de akkor mivé alakultak, ők vajon miben gondolkodnak napjainkban?
dunadan
#14 (2020-01-31 19:32:08) |
#pandora: Épp ezen a ponton akadtam el én is, a fene nagy értetlenségemben. Osztom, az eszköztár több, mint megfelelő, tudni kellene élni vele. Nyilván tervezőként tudnék még néhány javítást eszközölni, de szerintem is a user a gyenge pont.
Azt gondolom arccal, valódi énnel beszélgetni nyilván erősen más szituáció IRL vagy VR, de hogy még anélkül se sikerüljön, az már másra utal.
dunadan
#13 (2020-01-31 19:22:57) |
#esther: Köszönöm a figyelmeztetést, ráadásul szerintem ismét félreérthetően fogalmaztam, mert én egyátalán nem a platformot hibáztatom a helyzetért, hanem az embereket, akik ilyen szinten vannak eltévedve. Csak érzékeltetni akartam, hogy a T. korában ez az egész felfogás enyhén szólva avitt, afféle utazás a múltba.
Nem tisztem megítélni, elítélni senkit, hiszen mindenki maga dönt, milyen mintát követ, csak leírtam a benyomásaimat.
Örülök, hogy az általad is említett problémák ellenére te építkezni tudtál a jelenlétből. Annak idején én nem azt állítottam, hogy ez lehetetlen, hanem csak annyit, hogy a pálya a másik irányba lejt.
Abban pedig 100%-ig igazad van: hol másutt, ha nem itt; épp ezért annyira furcsa látni a nihilt.
dunadan
#12 (2020-01-31 19:05:23) |
#macaron: Világos és helytálló, amit ísz, de szerintem ezen a téren a szebbik nem túlnyomó többsége is alkalmazkodott a kínálat minőségéhez, természetesen tisztelet a kivételnek.
pandora
#11 (2020-01-31 16:33:04) |
#dunadan: 
Én az itteni leggyengébb pontjának az embert látom.
A lehetőségek a közösség építésére szerintem messze itt adottak a legkényelmesebben mindegyik platform közül. 

Azonban, ahogy Esther is írta, egy-két fecske nem csinál nyarat. Sokan próbáltunk valami pezsgést, nyüzsit hozni az oldalba. Nem egyszerű. :)

Az IRL-be kilépés meg még annyira sem. Én is ott voltam Esther találkozóján. 5-en voltunk. Abból mindössze egyvalaki volt, akivel már korábban nem találkoztam. Szóval az átlagos bátorságszint nagyon alacsony, arra is, hogy valaki kimásszon a gépe mögül (mindenki a kedvenvc játékomat játssza? - akkor megértem :D), de sajnos még arra is, hogy nyilvánosan vállalja akár arctalanul is a véleményét valamely kérdésben. Lapítás, néma csend, hullaszag. :napersze: 
Az ismerkedési kultúra sem platformfüggő éppenséggel, vagy igen? Már én sem tudom. IRL azért talán nem jellemző, hogy az emberek azzal indítanak egy bemutatkozást, hogy hány centis a farkuk. :D

Szerencse hogy vannak azért kivételek, akik emberként jönnek ide. Csak sajnos időről időre besokallnak és eltűnnek.
pandora
#10 (2020-01-31 13:34:16) |
#barna72: 
Huhhhh...létezik olyan két óra, ami felér egy örök élettel ;) :vigyor: 
Hát ez azért nem olyan... csak 2 órán keresztül hiába halsz meg, nem fogy az életed. Mintha itt 2 órán át lehetne ingyen leveleket írniuk a nem örömpolgároknak. :D Vagy ha egy aktus után mit sem veszítene az ember a lelkesedéséből... :D 
Csak pörgősebb (hogy az itteni témába is vágjak), ugyanis itt 2 óra alatt nem sokra jutnál örök élettel sem...pont ahogy a hozzászólók írják. :napersze: 

esther
#9 (2020-01-31 08:43:31) |
Csak óvatosan mutogass a gyenge pontokra, mert ezt itt nem annyira szeretik. :D 

'Az oldal olyan lesz, amilyenné tesszük' elv mentén: Páran-és ide magamat is beleértem- próbálkoztunk jobbá tenni, fura szó itt leírni: családiasabbá, közvetlenebbé, kevésbé arctalanná formálni.( Ez lehetetlen, macaron kiválóan rávilágított a miértekre.) ;) 

Hoztam létre csoportot, aminek a célja az volt, hogy kilépjünk a virtualitásból,- ahogy anno ti is tettétek, - de csak pár bátor ember merte magát élőben is megmutatni. 

Rendszeresen írtam posztokat, arról amik velem történtek, hétköznapi és erotikus posztok is, igaz történetek..

Hoztam létre fórumot a hasonlóan magamutogatók számára, mert hát hol máshol legyen a helye, ha nem itt? :pirul: 
 
Töltöttem fel rengeteg fotót, életben tartva a ( pl harisnya rajongók) fórumot..és nem sorolom, mert ezek itt nem is kiváltságok, ezekért fizet az ember. De ha úgy érzed a széllel szembe pisilsz, akkor elgondolkozol: kell ez nekem? :/  Ha nincs megfelelően a helyén kezelve az, aki normálisan viselkedik, valamit tesz az oldalért...
Ha még a főfőember is leszól, meg beszól-akinek szerintem pont nem feladata ez, mármint belefolyni a lakók itteni létébe,- kivéve,* és ez nagyon fontos!*- kivéve, ha bántó az illető, vagy zaklató, feszültséget generáló, nem sorolom...
Amíg azok, akik degradálóak, és trágárok ezt megtehetik itt bárminemű következmény nélkül, addig nincs miről beszélni, és inkább jót akarva magának az ember lánya- igyekszik kimaradni a buliból.
Segítség nincs ellenük, lepattintás van. :napersze: 

Emlékszem anno, mennyire tiltakoztam azon kijelentésed ellen, hogy az embert (de)formálja az ilyen fajta online közösségi térben lévő lét, de legfőképpen a nőkre igaz ez -állítottad. 
És most azt mondom, igazad van! Már nem tolerálom a bunkóságot, semmilyen szinten. Szerintem ez abszolút pozitív tulajdonság. 
Tehát kijelenthetem, hogy jobbá váltam. :vigyor: :vigyor: 

macaron
#8 (2020-01-31 02:12:56) |
az jutott eszembe, hogy valaki rámutatott régebben, hogy minden oldalon ugyanazok vannak
ez biztosan nem így van, de akik itt vannak, más oldalakra is regeltek többnyire (a katolikus társkeritől a pornó-oldalakig) a nagyobb merítés reményében, gyakran a vízjeles fotójukat töltik fel ide más oldalakról
egyvalamiben teljesen egyformák ezek a polgárok: szinte semmit nem hajlandóak elárulni magukról, még a keresztnevüket sem! szöveget nem olvasnak (hamar kiderül) csak képeket tudnak nézegetni
az ismerkedés annyit jelent náluk, hogy ki mit szeret az ágyban, a tali meg natúr szexet jelent...na most ez a réteg több, mint 90% becslésem szerint, és rengeteg idejét felemészti az embernek az ellenük való védekezés, már akkor is így volt, amikor még ingyérvót a tiltás, ma már levélnek számít, ahogy ez a komment is
a fennmaradó néhány % reménytelen lúzer, furacsávó, betegesen perverz, szájhős, vagy csak az idejét üti itt el, képeket nézeget, mittomén
de ezek sem mutatják meg magukat! se kép, se beszéd
ezért mondtam, hogy eléggé állóvíz van SAJNOS
mert néhányan még emlékszünk arra, milyen pezsgő élet volt itt a nap bármely szakában
biztos, hogy ez az oldal felelőssége is, mert minden megújulással rosszabb lett a helyzet :D
egy picit rajtunk is múlik, milyen ez a hely, de akik törődnek ezzel, azok kevesen vannak
végül lehet, hogy az egész ötlet marhaság, halva született gondolat volt egy ilyen jellegű közösség létrehozása, és tulajdonképpen sehol sem működik...
a buzik járjanak szaunába, elhanyagolt férjek kurvákhoz, fiatalok diszkóba, öregek kertész-klubba, vagy egyszerűen szólítgassuk le egymást a buszon :)

dunadan
#6 (2020-01-30 23:00:43) |
#pandora: Nem akármilyen észrevétel, megfelel egy önálló bejegyzésnek! Ráadásul roppant érdekes kérdéseket feszeget, de persze épp az volt a célom, hogy gondolkodjunk el ezekről közösen. És hogy érdemben is reagáljak: nem az volt a szándék, hogy azt a másik platformot dicsőítsem, hanem az, hogy rámutassak az itteni gyenge pontjaira.
barna72
#5 (2020-01-30 21:53:27) |
#pandora: Drágám! Milyen tableted van és mit játszol rajta, csak hogy tudjuk mi férfiak, hogy mivel (mikkel) is kell versenyre kelnünk? :D (hány magos aaa... processzora, mennyi a memóriája stb... ) 
És két óra az már örök élet? :o :o :o Mióta??? :D 
pandora
#4 (2020-01-30 02:15:32) |
Érdekes a bejegyzésed címe. Hát igen. :napersze: 
Valahol brrrr...valahol meg ez a XXI. század.

Azon a bizonyos gyorstalálón én 2 órát voltam fenn, és mondjuk úgy fenékkel tolattam le onnan, olyan borzasztó.
Nyilván arra viszonylag tökéletes, hogyha az ember instant megoldást keres, esetleg kizárólag esztétikai szempontok alapján vezérelve (bár nem tudom ott mennyire valódiak a fotók) keres egy kellemes kinézetű biovibrátort, és felizgatja az egybites nyomulás...akkor lehet hogy hasznos. :napersze: 

De bennem egyszerűen nem képződne elég érdeklődés egy puszta 2D külső iránt ahhoz, hogy elkészüljek, kisminkeljem magam, felöltözzek, és kilépjek a ház kapuján. Annyira sem tudna motiváló, megmozgató lenni, hogy félbehagyjam miatta a kedvenc agyzabáló tabletes játékom, amikor ad ajándékba két óra örök életet. :D Egy idegen, akinek kicsit sem ismerem az agyát. Emiatt a bogár is baromira unatkozik az enyémben. :D

A beazonosítható mód pedig a F betűs műkirakatot jelenti? :napersze: Az számomra nem beazonosítás, az emberek többségénél egy látszat, aminek köze sincs a valódi emberhez. Ráadásul inkább kiábrándító mint vonzó. Férfi oldalához meg pláne nincs köze, amire felkapnám a fejem és gyorsabban venném a levegőt hogy hűha. ;) 

Ami számomra sokkal beazonosíthatóbbá tesz valakit, az még mindig az ilyesmi oldal, mint ez. Ahol látom mással, vagy mások felé (vagyis kimondottan indirekt módon, nem pusztán nekem szólóan) kommunikálni, megnyilvánulni, van véleménye, érzékelem hogy mire figyel, miről mit gondol, hogy reagál, milyen a humorérzéke, miről mi jut eszébe, milyen a fantáziája, miben hol az ingerküszöbe...hihetetlen hogy mennyi mindent lehet tudni ha valaki figyel, és persze van amire figyelhet. És az oldal témája miatt arról is több fogalmam lesz, hogy férfiként milyen az illető. ;) Na nem úgy :D hogy mekkora a farka és átéri-e a Dunát átmérőben...hanem a benne lévő sármról, amitől elgyengül az ember lába. :D Ha ez megtörténik, akkor a farka is tetszeni fog, az tuti. :pirul: Ezt mondják a tapasztalatok.
Arról a bizonyos bogárról nem is beszélve, amelyik ha elindul, akkor hegyeket mozgat meg, és dobja el az ember a tabletet gondolkodás nélkül mert viszi a kíváncsiság. :D Na ehhez a kíváncsisághoz ezek a fajta place-k :) nem nyújtanak eleget. Legalábbis nekem.

A swinger...hát igen. Van mód flörtölésre (általában néhány perc és gyakorlatilag bárkit választhatnék ha nálam ez így menne), van mód 3D-ben látni a külsejét. Versenyt nyerni sem rossz, de nem elég. :D És ennyi. Az eredmény pedig pont annyira kétes, mint a tologatóson, rulett. Volt jó és rossz élmény is. Baromi vonzó és sármos pasi is tud szexuális katasztrófa lenni, hogy inkább visszamentem volna a tabletes játékomhoz. :D :D :D Amit amúgy a megnyilvánulásaiból azért lehetne látni előre, csakhogy ott túl céltudatosak és egybitesek a megnyilvánulások. Akinél ez elég az élményhez, és jó sok exhibicionizmus van benne (utóbbival mondjuk nincs problémám, van bőven :D) annak biztosan tuti dolog a swinger. :) 

Szóval akinek az agy is kell, a sárm is kell ahhoz hogy egyáltalán valaki kiemelkedjen a masszából, annak még mindig ez a felület a legjobb. Annak ellenére, hogy - bár a lehetőségek adottak - nagyon kevesen élnek bármiféle megnyilvánulás lehetőségével. Bár számomra épp ez könnyíti meg a választást. Az ingerküszöböm sem lépi át önmagában egy kép, még ha George Clooneyt is ábrázolja. (Ő is csak azért lépné át, mert a tökéletes sármja mellé a filmjei miatt bele tudok képzelni olyan karaktert, ami mozgatja a bogarat.) :D
És ha valakit a könnyű préda nem izgat fel (szerintem férfiak és nők között is van ilyen), ahogy engem sem igazán, annak megint csak nem lesz több a lehetőség a több helyszíntől.

Szóval nem tudom. A platformok növekedésével én inkább a minőségből a mennyiségbe tolódást látom, az igénytelen és érdektelen szürke massza nagyobbodását. De attól nem lesz valami égrengetően jó, ha sok van belőle. :D Igazán jóból akár egy is elég, és már dobom is a tabletet az asztal sarkára. :D
macaron
#3 (2020-01-29 23:16:39) |
#dunadan: így van! de körte meg nincs most, ugyebár...hát rágicsálunk almát, mert enni kell
persze, tudom én, hogy szórakoztat benneteket a versengés
lelkecském :)
dunadan
#2 (2020-01-29 23:12:01) |
#macaron: Nem hát, de ezt te is tudod, hiszen nincs olyan mértékegység, amivel össze lehetne mérni az almát a körtével.
De azért azt meg te hidd el nekem, mi pasik nem idegenkedünk ilyesfajta összemérésektől!
macaron
#1 (2020-01-29 23:03:13) |
"Mindeközben más felületeken - igaz ott arccal és egyéb azonosításra alkalmas módon-, 3 másodperc alatt belájkolnak a nők, majd nagyjából annyi idő alatt, amíg ezt itt leírom, le is tárgyalhatom, ha épp olyan kedvem van, hogy mikor, hogyan, miként leszünk egymáséi. "
gondolom, a T betűsre gondolsz, amit nem ismerek amúgy, de franc tudja, mire elég egy fotó (oké, itt sokszor az sincs)szerintem kb semmire, sokan dobnak egy képet azzal h szimpi vagyok? honnan a fenéből tudnám?? :O nem tudok róla semmit, sosem beszéltünk, nem volt alkalmam megfigyelni őt még 10 percen át sem, szóval kurvára kevés ahhoz, hogy tudjam, akarok-e közel kerülni hozzá valaha, pláne előre megbeszélt módon
persze, ez csak én vagyok! mentségemre szóljon, hogy nem instant szexet keresek, de ezt korrektül le is szoktam írni az adatlapomon (you neednt look at it cuz its a bit...well fakish at the mo with a reason)
én azt hiszem, hogy szextalálkát megtervezni 2 perc online ismerkedés után inkább a szolgáltató szektorra jellemző, épp ezért lóg itt a sok eltévedt bárányka, mert ilyesféle sikereket remélnek ill. elvárnak itt az oldal jellegére hivatkozva
a swingerben már más a helyzet, oda felkészül az ember, elvárásokkal érkezik, legalábbis egy jó este reményében, van személyes kontaktus, nem kell ismeretlenül elköteleződni, lehetőség van flörtölni, hangulatba jönni, a körülmények oldottak, és adottak, bár inkább a magamutogatók, és a kukkolók számára tekintve a kevés elvonulási lehetőséget, de ezt tudja, aki odamegy
ha visszagondolok, igen, tudnálak überolni, de amit mesélnék,sokkal inkább szellemi öröm volt, mint testi, nem is csináltam szokást belőle
ez egy buta versengés, biztos vagyok abban, hogy téged sem elégít ki minden téren az ilyesfajta élmény
ha mégis, akkor bocs
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.