Merevedési problémák kor, vagy betegség következményeként

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsuzska


Merevedési problémák kor, vagy betegség következményeként
Koromnál fogva egyre több olyan partner-jelölttel beszélgetek, akik időszakos-, vagy véglegesnek tűnő merevedési problémákkal küzdenek. Nagyon sokan ezt szégyenként élik meg közülük, holott nem tehetnek róla. Homokba dugják a fejüket, és kudarcnak élik meg tehetetlenségüket, holott erre VAN segítség.

Nem olyan régen elmesélte az egyik nem Magyarországon élő beszélgető társam, hogy túltette magát a szégyenérzetén, és a háziorvosától tanácsot kért. A háziorvosa is elmondta számára, hogy nincs ebben semmi szégyen, viszont lehetséges többfajta megoldás. Ő egy péniszbe adható kétkomponenses injekciót ajánlott, melyet fel is írt a számára. Ez a szer kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, és nincsenek mellékhatásai, ezt a gyártója garantálja.

Beszélgető  társam egyébként egy nagy szexkultúrával és -étvággyal megáldott idős úr, napokig csak magával hordta a szurit, de használni nem merte... félt megszúrni a falloszát. Nemrégiben volt a névnapja, és meglátogatta egy hölgy, akivel pezsgőzgetés közben annyira megkívánták egymást, hogy hatására sikerült túltegye magát a gátlásain, és beadta magának az injekciót. A hatás olyan elképesztőre sikeredett mindkettőjük számára, hogy azóta nincsenek ilyen gátlásai :) 

Azóta ajánlottam ezt a szert egy barátomnak, akinek magas a vércukra is, és már másfél éve teljesen merevedésképtelen volt.
Ő nem a háziorvosához ment, hanem a helyi kórházban kért segítséget. Elmondta, hogy mi a szer neve, amit szeretne. Sajnos ez a szer Magyarországon nem kapható, de felírták számára az ennek megfelelő itthon kapható változatot. Vényköteles injekció, 6 db-os kiszerelésben, 12 ezer forintjába került az adott kórház patikájában (hetenként háromszor adhatja be magának). A szuri nevét itt nem írhatom ki, de privát levélben szívesen megírom, ha valakit érdekel  A szer várakozáson felüli eredményt hozott számára, elmondása szerint szexuális képességei fénykorában volt ilyen élményben része utoljára.

A szex az élet sója... miért kellene megfosztani magunkat, és párunkat is a szeretkezés örömétől?????
Miért kellene frusztrációban leélni az életünk harmadik harmadát, ha a problémánkra egészségünk veszélyeztetése nélkül van lehetőség??? 




Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
aloha#642016-01-04 21:03:06
Válasz a(z) 61. üzenetre:
Igaziból én erre azt mondanám, hogy mindenkinek el kellene döntenie, hogy impotencia esetén bevállalja-e a tablettát, szurit, vagy ha nem, akkor bele kellene törődnie hogy a szexnek vége van. Mert a legrosszabb az, amikor nem akar szurit, nem akar tablettát, de szexet igen, és várja a csodát, ezzel kellemetlen szituációba kényszerítve egy nőt. Ez nem egyszerűen butaság, hanem tapintatlanság, önzés, bunkóság.
morgocska55#632016-01-04 20:42:38
Válasz a(z) 61. üzenetre:Ez igen összetett, hogy mi nők mit és miért gondolnák. Sajnos nem egy pasi nem szól hanem újra és újra próbálkozik mindig más nőnél mert fél szembenézni az igazsággal. Magának sem meri bevallani, hogy gond van és önigazolást keres és amikor nem jön össze az alkalmi kapcsolatra fogja. Ha párkapcsolatban él akkor is ráfoghatja, hogy az nem tesz meg mindent.
Szuri használata már nagyon régi dolog és egy alkalmi kapcsolatban, vagy egy szeretői kapcsolatban is nehéz erről beszélni és kivitelezni pedig még nehezebb. Ha optimistán nézzük, hogy a pasi nem fél a tűtől és még be is merné magának adni ( na erre még kevesebb esélyt látok), a mikor és hol még ott van. Ha csak az oldalt nézzük ahol a pasik 80%-a nem rendelkezik hellyel és a nő oldja meg akkor aztán még jobban stresszel mikor hogyan adja be. Hiszen ha elegy a hölgyhöz  nem biztos egyből a fürdőbe vonul el mert akkor gyanús lenne. De ha fürödni megy be akkor is rányithatnak, és még ott van hogy is vigye be, vagy használat után hova rejtse el.... Mert valljuk be ha megjön a partner azért nem egyből a fürdőbe küldjük hanem kell az a fránya beszélgetés, ráhangolódás előtte. 
Szerintem sokkal többen fordulnak a pirulák felé mintsem a szurival esetleg lebuknak, mert elmondani aligha fogják. Több fajta pirula is kapható mind a neten, mind az intim boltokban és számos olyan is van ami nem okoz vérnyomás emelkedést vagy szapora pulzust.

Egy érzelmekkel teli kapcsolat elbírja ezt a problémát ha őszintén beszélnek róla és a megoldást keresi, de egy alkalmi szexpartner, vagy csak szex alapú kapcsolatok nem biztos. Sőt gyanítom ilyenkor mi nők is azt mondjuk "van másik".  Olyan ez mint amikor elsőre a nőnek nem jön össze az orgazmus és a pasi nem igen foglalkozik vele mert azt hiszi Ő milyen jó volt és a nőre fogja, h frigid. A pasi meg ahelyett, h azt mondaná legközelebb jobb lesz továbbáll.
zsuzska#622016-01-04 15:55:37
Válasz a(z) 61. üzenetre:
Ha az üzenetek felett "feltűzött" rózsaszín posztot (14-es üzenetre adott válaszom) elolvasod, akkor minden kételyedre megtalálod benne a választ, amely összefoglalva a következő:
- az injekciós módszer ugyan régi, de az adott szer egy nem-régi fejlesztés, és nem hagyományos tűvel kell beadni, tehát a hagyományos injekciós rendszerrel szemben ennek
- nincs káros mellékhatása, különböző betegségek megléte esetén is használható és hatékony;
- nincs vérzés, hegesedés, szúrásnyom a beadása során, és nem fájdalmas;
- olcsóbb mint a gyógyszerek.
andreo#612016-01-04 13:19:38
Férfitársaim nem igazán szólnak hozzá a témához, szerintem azért, mert attól tartanak, hogy azt gondolják róluk az itt jelen lévő aktuális, vagy későbbi reménybeli partnereik, hogy akinek erről véleménye van, az maga is használ ilyesmit, mert szüksége van rá.
Pedig ez egyáltalán nincs így. :cigi: 
Szóval, szerintem az injekciós módszer legalább olyan régi, mint a tablettás, és a legnagyobb hátránya az, hogy nem felhasználóbarát. Egy tablettát nagyon egyszerű bevenni, míg a fütyit megszúrni számos bonyodalommal jár. 
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember fél az injekciótól. A magam részéről teljesen semleges a hozzáállásom, szerencsére ritkán kapok szurit, néha egy-egy védőoltást, amik egyáltalán nem fájdalmasak, szinte észre sem veszem. De ha a helyzet úgy hozná, hogy a farkamat kell megszúrni, az nehezen menne. 
Persze, ha nincs más megoldás, megtenném, lehet, hogy csak az első nehéz, és tényleg nem fáj, nem vérzik, viszont hatásos.
Egyébként, a hatásosságában nem kételkedem, azért mert az eljárás egyszerű, és a legegyszerűbb eljárások általában a leghatékonyabbak. Itt a hatóanyagot közvetlenül juttatjuk a "célterületre" és ott azonnal kifejtheti a hatását, nem pedig különböző áttételeken keresztül.
Persze, érdekelne a másik fél, a hölgyek véleménye is.   :)  
Melyik a jobb, ha a férfi diszkréten adja be magának a fürdőszobában, és a partnere nem is tud róla? Alkalmi, vagy laza kapcsolatban talán igen. De mi van, ha a hölgy meglátja a szúrás nyomát??  :o   :D 
Mellesleg, énrám bármikor rámnyit a párom a fürdőszobában, gondolom, másra is, tehát, ez nem mindig működik. Mármint a diszkréció.  ;) 
Azt hiszem, egy komolyabb kapcsolatban érdemes beavatni a partnert, akkor is, ha tablettáról van szó, az injekciónál meg pláne.
Kíváncsi vagyok a hölgyek véleményére, ki hogyan reagálna?  
Gondolom, aki már túl van néhány félkemény (félpuha) aktuson, az örülne.  :D 
Talán lenne aki úgy gondolná, hogy na, eljött az ideje egy keményebb fasz után nézni!  :o 
Talán a legtöbben megértőek lennének, hiszen mindkét félnek előnyös. A hölgy keményebb és kitartóbb szerszámot kap, A (férfi is  :D  ) a férfi továbbá némi plusz önbizalmat, és mindketten nagyobb élményt.
Hogy történjen a gyakorlati megvalósítás? A pasi bújjon el a fürdőszobában, és intézze el maga, vagy megteheti a partnere előtt is? esetleg a hölgy is bevállalja, hogy beadja? Szerintem gyakorlatilag ez a legpraktikusabb, csak kérdés, hogy vállalkoznának-e rá, van-e hozzá bátorságuk? :)
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mindennek ára van.
Mégpedig, ha jól olvasom, 2000Ft alkalmanként. Nem olcsó, és szerintem így a szuri semmivel sem gazdaságosabb a tablettánál, annak is ekörül van az ára. De a legnagyobb nehézség, hogy először el kell menni az orvoshoz, át kell esni egy vizsgálaton, időpontot egyeztetni, stb. ami a legtöbb férfi számára valami borzasztó idő és energiapocsékolás. És szerintem pont ez az előzetes macera a legnagyobb visszataró erő.  :( 
ikeageza#602016-01-03 23:55:06
Válasz a(z) 59. üzenetre:

Bevallom, ilyen mélységében nem tanulmányoztam a témát. És bízom benne, hogy egy jó ideig még nem is lesz rá szükségem. De hidd el, ha mégis, utána fogok járni.

Nem vagyok én a magam ellensére, semmilyen szempontból... ;)
zsuzska#592016-01-03 23:52:22
Válasz a(z) 57. üzenetre: igen, a gyógyik többsége ilyen, de egy nem régi fejlesztésű szuri van, amit tulajdonképpen szívgyógyszerként kezdtek alkalmazni. Mellékhatásként vették észre a férfiasságra gyakorolt áldásos hatását... Gyakorlatilag a legtöbb betegség mellett is hatékony, és káros mellékhatásoktól mentes... vényköteles, tehát az orvoshoz mindenképpen el kell menni a problémával :) :) :) 
ikeageza#582016-01-03 23:44:25
Válasz a(z) 56. üzenetre:

Ezzel viszont egyet tudok érteni. Mástól nem várhatja senki a megoldást, magának kell tennie érte. Vannak problémák, amik megoldódnak maguktól. Na, ez általában pont nem ilyen...
ikeageza#572016-01-03 23:42:58
Válasz a(z) 55. üzenetre:

Hát, vérnyomás-csökkentő mellé szerintem nem javasolják az ilyen fajta "megoldásokat". Ha nem is tömegesen, de éppen vérnyomás problémákkal bíró emberkék haltak már bele ebbe.

De értem, mire gondolsz. Ám továbbra is azt gondolom, hogy ne legyünk a magunk kreatív orvosai és ne szórjuk tele az arcunkat mindenféle bogyókkal, hanem tegyük mindezt orvosi felügyelet alatt, hogy netán lássuk még felnőni az unokáinkat is majdan...

De hát tudom, ez az unalmas sablon-szöveg. Ráadásul itt a mi bőrünk van a vásáron, nem a Tiétek... :D
pandora#562016-01-03 23:42:56
Válasz a(z) 55. üzenetre:

Igaziból én erre azt mondanám, hogy mindenkinek el kellene döntenie, hogy impotencia esetén bevállalja-e a tablettát, szurit, vagy ha nem, akkor bele kellene törődnie hogy a szexnek vége van. Mert a legrosszabb az, amikor nem akar szurit, nem akar tablettát, de szexet igen, és várja a csodát, ezzel kellemetlen szituációba kényszerítve egy nőt. Ez nem egyszerűen butaság, hanem tapintatlanság, önzés, bunkóság.
zsuzska#552016-01-03 23:35:18
Válasz a(z) 54. üzenetre: 
Intelligens ember vagy, problémád volt, orvoshoz fordultál, és elfogadtad a segítségét amíg szükség volt rá... Ha idősebb korodban újból jelentkezik a zavar, akkor is tanácsos a kor megfelelő vívmányát igénybe venni, egy jó életminőség eléréséhez - és hidd el, ehhez a jóóóó szex is hozzá tartozik... Élvezni, örömöt adni és kapni minden korosztályban jó :)

... és idősebb korban is előfordulhat, hogy nem véglegesen van a gyógyszeres segítségre szükség, hanem a hatására a képesség vissza is térhet egy idő után... de ha nem... a vérnyomás-csökkentőt, koleszterin gyógyszert, meg az Isten tudja mi mindent kell szednie élete végéig annak, aki elkezdi, és nem hagyja abba, mert az élete függhet tőle... 

A testi-lelki boldogságunk nem ér ennyit? Muszáj besavanyodva, öröm nélkül élni az idősebb korunkat??? Egy tabletta, vagy egy szuri nem férhet már bele, hogy a képességünk az öröm adására-kapására töretlen legyen???
ikeageza#542016-01-03 23:19:45
Válasz a(z) 52. üzenetre:

zsuzska, lásd az 53. sz. üzenetemet.

Átmenetileg lehet segítség a gyógyszeripar. De szerintem a legtöbb esetben nem megoldás.

Igaz, nem vagyok orvos, nem vagyok szakértő, ez csak a privát véleményem.
ikeageza#532016-01-03 23:17:38
Válasz a(z) 49. üzenetre:

Szerintem ez ettől jóval összetettebb kérdés. A bogyók nem mindenre jók, ráadásul én nem mondanám, hogy ez impotencia. Lehet persze, hogy az, de azzal nem biztos, hogy a bogyók bármit tudnak kezdeni. Viszont a merevedési zavarnak nagyon sok oka lehet.

Az valóban enyhén szólva is "furcsa" hozzáállás, amit itt olvashattunk, hogy ez a nő hibája. Van, hogy igen és van, hogy nem. Ezt a kérdést ugyanúgy nem lehet általánosságában kezelni, mint pl. a női frigiditást vagy az orgazmus-zavarokat.

Ennek lehetnek fizikai és lelki okai egyaránt. Nagyon sok férfi esetében a kezdődő cukorbetegség egyik kísérő tünete lehet a merevedési zavar, de lehetnek más, ettől még súlyosabb szervi gondok is. Ám a legtöbb esetben szerintem lelki okai lehetnek, amin a tabletta szerencsés esetben átlendítheti a férfit, de semmiképpen nem megoldás a problémára.

Szóval hidd el, megértem, vagy legalábbis elfogadom, hogy nagyon lehangoló, ha "kókadt faszt eredménytelenül szopsz", "cserbenhagynak aktus közepén, vagy azt se tudod, h bent van-e épp", de azon elgondolkoztál már, hogy ez a férfi számára mennyire szórakoztató?

Természetesen elhiszem, hogy ez nőként nagyon megalázó tud lenni. De hidd el, legalább ennyire rossz élmény ez egy férfi számára.

Ha tényleg tisztelet a férfit, akivel együtt vagy és van annyira őszinte és nyitott a kapcsolat, nem pusztán egy röpke kufircról van szó, akkor érdemes beszélgetni erről. Ha akarsz és tudsz, megpróbálhatsz segíteni neki. Ha viszont az ember maga nem fontos számodra, akkor valószínűleg kirúgod és soha nem állsz szóba vele. Igaz, ez se rajtad nem sokat fog segíteni, se rajta... 
zsuzska#522016-01-03 23:12:42
Válasz a(z) 48. üzenetre: 100-200 évvel ezelőtt fogatlanul jártak az emberek, és egy csomó betegségben meghaltak, amire azóta van orvosság. 

A civilizációnk vívmányait miért is ne lehetne használni?? Ha beteg vagy nem veszed be az antibiotikumot, vagy nem fogadod el az orvostól az injekciót?? A szex az élet sója... miért kellene megfosztani magunkat, ráadásul a társunkat is a szeretkezés  örömétől?????
Miért kellene frusztrációban leélni az életünk harmadik harmadát, ha a problémánkra van orvosság??? És örülve, örömöt szerezve folytathatjuk az életünket a segítségével???
pandora#512016-01-03 23:04:37
Válasz a(z) 46. üzenetre:

Természetesen a tudományt. Az lehet orvos, lehet szexológus, vagy pszichológus, attól függően hogy hol van a probléma.

A számítógépben is lehet hogy csak vírust kell irtani, lehet hogy törölgetni kell a winchestert, de az is lehet hogy ramot kell cserélni...a rendszergazda tudni fogja. :)
pandora#502016-01-03 23:01:11
Válasz a(z) 49. üzenetre:

"aki már szopott kókadt faszt eredménytelenül, cserbenhagyták már aktus közepén, vagy azt se tudja, h bent van-e épp, az tudja, milyen lehangoló ez"

:D :D :D

Mindig bírtam a stílusod, de ez zseniális volt. Egyszerűen nem lehet ennél tömörebben, szemléletesebben, őszintébben a női oldalt kifejezni. :)
aloha#492016-01-03 22:50:41
Válasz a(z) 48. üzenetre:de most vannak! ha én impotens pasi lennék, ugrálnék örömömben! nincs felsülés, önértékelési gondok, depresszió, férfiklimax, csak ki kell nyújtani a kezem a megoldásért, ráadásul a pozitív visszacsatolás erősíti az önbizalmat, oldja a rigiddé vált gátlásokat, továbbra sem értem, miért nem élnek az érintettek a lehetőséggel, miért? micsoda szar duma ez, hogy a nő a hibás? meg nincs is akkora gond? aki már szopott kókadt faszt eredménytelenül, cserbenhagyták már aktus közepén, vagy azt se tudja, h bent van-e épp, az tudja, milyen lehangoló ez
ikeageza#482016-01-03 22:38:19
Válasz a(z) 47. üzenetre:

Nos, esetemben a bogyó max. átsegített azon a krízisen vagy nevezzük bármi másnak, amin egyedül talán nem tudtam. De abban biztos vagyok, hogy a bogyók hosszú távon nem jelentenek megoldást.

100-200 éve nem voltak bogyók. :)
aloha#472016-01-03 22:36:01
Válasz a(z) 46. üzenetre:orvosoknak nem hiszek, bogyókbnak hiszek, a tudás ott van, ahol a bogyókat kikísérletezik, ha szerencséd van, az orvos a megfelelő bogyót írja fel :)
ikeageza#462016-01-03 21:34:43
Válasz a(z) 44. üzenetre:

Érdekes kérdés ez. Mármint a számítógépes hasonlat. :) Szerintem mindkét oldalon összeomolhat a rendszer (lásd még: "fáj a fejem"), ami messze nem biztos, hogy fizikai "hiba". A legtöbb esetben vagy valamilyen program működik hibásan / fagy le, vagy az operációs rendszer működik rosszul.

De vajon ki a rendszergazda? :D

Sok-sok évvel ezelőtt, még a házasságomban előfordult velem is ilyen, viszonylag gyakran fellépő "rendszerhiba". Igyekeztem utánajárni. Háziorvos, aki nagyon megértő volt, nem alázott meg, teljesen normálisan állt a problémámhoz. Elküldött egyrészt egy szexológushoz, másrészt laborba (cukorbetegség esetleges meglétének kiderítése), harmadrészt urológushoz, ultrahangra. Szervi baj nem volt, sem cukorbetegség, sem ultrahang. Viszont kaptam szép ultrahangos felvételeket a heréimről... :D

Viszont a szexológus... Hát az megérne pár misét. Egy nagyon jó hírű, neves szexológus személyes ismerőse a háziorvosnőmnek, ott a rendelőben felhívta, de Ő már nm vállalt pácienseket, mert tele volt a naptára, így ajánlott egy másik, szintén elég jó nevű, sokak által ismert nevű szexológus nőt.

Elmentem, bár nagyon furcsán, kellemetlenül éreztem magam. Beszélgettünk. Nem vagyok prűd, viszonylag könnyen tudok a szexualitásról beszélni, és mivel az én érdekelm volt, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, meséltem a problémáimról is.

2-3 találkozónk volt, aminek nem volt semmi értelme, viszont egy vagyonba került. A jónevű szexológusnő az egész kérdést technikai oldalról közelítette meg, bár én az elején tudtam, hogy ennek inkább mentális / lelki okai voltak. "Házi feladatként" pl. olyasmiket adott, hogy kötelezően minden nap szeretkezzek otthon. És mindezt úgy adta, hogy tudta: épp azért vagyok nála, mert ezzel gondok vannak.

Mintha a rendszergazda azt mondaná: nem baj, hogy nem működik a rendszer, azért próbálja használni... :D

Egy JÓ szexuálpszichológus (tehát nem szexológus) valószínűleg többet segített volna, de végül a háziorvos írt párat az egyik fajta "bogyóból", aminek segítségével annyira helyreálltak a dolgok "fejben", hogy végül elmúlt a probléma magától. Nem szoktam rá a "cuccra", bár vitathatatlan, hogy úgy állt a zászló tőle, hogy akár örömfiú is lehettem volna egy vénlányok által látogatott műintézményben... :D

Szóval nem egyszerű ez. Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha nem rendeződik. Talán keresek egy pszichológust.

De lássuk be, a férfiak jó része, még magamhoz hasonlóan nyílt fickó sem szívesen beszél ezekről a dolgokról más férfiakkal. Szóval megkérdezni a haverokat, hogy tudnak-e egy jó szexuálpszichológust, az nem járható út szerintem. A háziorvossal szerencsém volt, amit tudott, megtett... :)

Szóval egész pontosan mit értettél rendszergazda alatt, pandora? :)
aloha#452016-01-03 21:34:18
Válasz a(z) 19. üzenetre:nem igaz, felejtsd el ezt a butaságot
pandora#442016-01-03 21:16:20
Válasz a(z) 43. üzenetre:

Szerintem nem igaz. Ha számítógépes hasonlattal akarunk élni, a nők felhasználók és nem rendszergazdák. Ha a rendszer összeomlik, csak a rendszergazda segíthet. Előfordul persze hogy egy újraindítás beválik néha-néha, az is hogy csak meg kell ütögetni :D de hosszú távon a rendszergazda fogja a problémát megoldani.
:D
zsuzska#432016-01-03 20:52:15
Miután ez a félreértés tisztázódott, így kérlek Benneteket, hogy ezt a témát tekintsétek lezártnak.

Folytassuk a fórum témájának megfelelően...
Tehát Naturistaffbnot nem tudja, hogy igaz-e, hogy "nincs inpotens ff csak rossz nő" ... 

Szerintetek???
pandora#422016-01-03 20:05:40
Válasz a(z) 41. üzenetre:

Jajjjjjj ne mááááááááááááár!!!!
Nehogy most átváltsunk személyeskedésbe. Szerintem amiket írtam, semmi köze hozzád, felesleges szabadságharcot vívnod a jó ügyért. :) Pontosan tudod te is hogy milyen adatlapokra gondoltak a haverjaim, azoknak meg semmi köze sincs a tiedhez. 

Igen, páran szóltak hogy most a molett hölgyektől kígyót-békát fogok kapni. :( Pedig rengeteg olyan molett nő ismerősöm van, aki nagyon is kell a pasiknak. Ha figyelmesen olvasol, akkor a "senkinek se kellő kövér nők"-ről volt szó, így egyben. Mert igenis vannak a kövér nők között olyanok, akik annyira nincsenek magukkal egyensúlyban (pl örökké fogyókúráznak, frusztráltak és a környezetük idegeire mennek a folytonos visszaigazolási parájukkal a külsejükkel), hogy emiatt nem kellenek a kutyának sem. (amúgy a sovány oldalon ott van a tipikus rinyáló gizda fajta aki szintén elégedetlen magával)

Aki elfogadja magát, tisztában van az értékeivel és korlátaival, van humorérzéke, empátiás képessége, önkritikája, jó ízlése, az mindig kell a pasiknak, akár kövér, akár sovány. Én NEM róluk beszéltem hanem a frusztrált, önmagát elfogadni képtelen, örökké önigazolásra vágyó, mindig bizonyítani akaró hisztigépekről.

Na így pontosabban fogalmaztam. :)
morgocska55#412016-01-03 18:43:24
Válasz a(z) 34. üzenetre:biztosan  sok férfi ismerősöd van és ők aztán csak tudják , hogy unatkozó háziasszony vagy senkinek sem kellő kövér nőkkel van tele az oldal  ;) 
De az is lehet, hogy pont ezek  a férfiak akik ezeket állítják mást nem tudnak már állítani  :pirul: 
Inkább degradálják le a nőket mintsem elfogadják ha nemet mondunk nekik. Amúgy pedig meglepődnél, hogy lehet kapósabb egy hatvan éves molett hölgy mint egy fiatalabb és vékonyabb. 
zsuzska#402016-01-03 17:29:50
Válasz a(z) 39. üzenetre: Kifejtenéd ezt bővebben?
naturistaffbnot#392016-01-03 16:08:18
Válasz a(z) 21. üzenetre:Lehet,hogy igaz.De mint nektek csajoknak, az érzelem, nekünk ff-aknak azért több kell. 
pandora#382016-01-03 15:44:02
Válasz a(z) 37. üzenetre:

Jaja...de végre ide tévedt egy pasi. :D Bár valószínűleg pont olyan aki nem igazán az érintett kategóriában van. Dehát a fél siker is siker. ;)
zsuzska#372016-01-03 15:40:05
Válasz a(z) 34. üzenetre:
Érdekes a beszélgetés, nyugodtan folytassátok :)... De azért a fórum érdemi tartalmával sem ártana egy kicsit foglalkozni...  :napersze:  :o  :P  :vigyor:  :vigyor: 
pandora#362016-01-03 15:37:13
Válasz a(z) 35. üzenetre:

Hát igen. Aztán ne csodálkozzon ha nem megy. :D
ikeageza#352016-01-03 15:29:44
Válasz a(z) 34. üzenetre:

Hidd el, ennyi idősen viszonylag jó hatásfokkal tudom kiszűrni az unatkozó, farokverő pasikat ill. "senkinek nem kellő, kövér nőket" rejtő adatlapokat. (Bár utóbbi is nagyon degradáló szerintem, még akkor is, ha nyilván számomra is van olyan nő, aki nem vonz...)

Én nem ezekről beszélek. Sokkal inkább azokról, akik egyébként minden jel szerint valós embereket, nőket takarnak, de igencsak érdekes elvárásokat fogalmaznak meg a keresett parterrel, annak méreteivel, képességeivel, állóképességével, teljesítményével kapcsolatban.

Namost értelmes férfiember ezeken jókat röhög és tovább lép. De bizony van, aki rárepül erre. Mondjuk lelke rajta... :D
pandora#342016-01-03 15:23:32
Válasz a(z) 33. üzenetre:

Na most offoljuk szét a fórumot, de nem bírom megállni hogy válaszoljak. :) Azok a női adatlapok a férfi ismerőseim szerint fele részben nem igaziak, farokverő pasik, senkinek se kellő kövér nők, és unatkozó háziasszonyok. Egyiküknek sincs szándékában valódi találkozás. Szóval nem biztos hogy azon elvárások mentén kellene belőni a feltételeket. :) 

Csak józan paraszti ésszel, hiszen ez az ismerkedési lehetőség nem sokban különbözik bármilyen másiktól, itt ugyanolyan emberek vannak, és nem agyatlan szexgépek. :) Az agyatlan szexgép valószínűleg vagy nem önmagát adja, vagy nem az akinek mondja magát, vagy tényleg agyatlan szexgép, de akkor úgyse fog senkit találni.

Bocsi az offért Zsuzska :)
ikeageza#332016-01-03 15:14:19
Válasz a(z) 32. üzenetre:

Ez is lehet igaz.

De azért ha beleolvasol itt találomra 30 kitöltött női adatlapba, ott is találsz majd elég érdekes "elvárásokat"... :) :D
pandora#322016-01-03 15:13:07
Válasz a(z) 31. üzenetre:

Szerintem nem offoltuk szét. Néha épp az is okozhatja a puhányságot hogy egy nagyobb elvárás van, mint ami teljesíthető. Sokszor pedig az az elvárás nem is valós, csak a pasi fejében van, nem a nő részéről.

Főleg aki sok pornót néz, egész mást hisz mint ami a valóság, aztán persze csődöt mond.
ikeageza#312016-01-03 15:09:36
Válasz a(z) 30. üzenetre:

Na, lassan kezdem azt érezni, hogy ugyanarról beszélünk. De ez továbbra is a Te élményanyagod, nem az egész éjszakás, néha nagyon is jól esni tudó hancúrozásról szólt. :D

Igaz, ehhez az kellett, hogy szétoffoljuk az egész fórumot. :D Bocsánat, zsuzsa...  :o 
pandora#302016-01-03 15:07:10
Válasz a(z) 29. üzenetre:

Persze. A baj azzal van, amikor -főleg elsőre és ismeretlenül- a pasik ezt az egész éjszaka dolgot célként tűzik ki. Pedig nem az, és nem elvárás! Sőt! Kövezzenek meg érte, de én egy jó szex után imádok elnyúlni a pasi vállán és egy marha jót aludni, és nem előlről kezdeni az egészet. :D
ikeageza#292016-01-03 15:03:32
Válasz a(z) 28. üzenetre:

Látod-látod. A reakciód nem a helyzetről szólt, hanem a Te tapasztalataidról.

Van olyan helyzet és van olyan partner, akivel ez működik. Nem mindig, nem kötelezően, hanem "önként dalolva". És igen, ehhez két ember kell...  Illetve pontosítok: vannak, akik azt mondják, lehet több ember is. De az egy másik műfaj. :D
pandora#282016-01-03 15:01:40
Válasz a(z) 27. üzenetre:

De, értelek. Csak bekattant az a sok írás sok pasitól az egész éjszakán át tartó kényeztetésről, amitől kifutok a világból. :D

Persze, egyszer-egyszer, rendkívüli esetben, amikor minden együtt van...volt már hogy nekem sem volt kedvem abbahagyni. ;) De akkor meg a pasinak is volt mivel. :D
ikeageza#272016-01-03 14:57:54
Válasz a(z) 25. üzenetre:

Szerintem nagyon nem értesz engem, pandora. Ez vagy két ember akarata, vagy nem működik. Erre egy normális nőt nem lehet kényszeríteni...
zsuzska#262016-01-03 14:57:44
Válasz a(z) 19. üzenetre: VAN impotencia, és a nő nem orvos... átmeneti működési zavar természetesen lehet, amire jó lehet egy kis másról beszélgetés, enyelgés, játszadozás - de akinél ez egyre gyakrabban jelentkezik, az már nem női praktikát, hanem orvosi segítséget igényel...
pandora#252016-01-03 14:54:32
Válasz a(z) 24. üzenetre:

Csakhogy a "nincs kedve abbahagyni" egy rendkívül önző dolog, amennyiben nincs mivel folytatnia...márpedig az önző partnereket mi nők nemigen kedveljük.
ikeageza#242016-01-03 14:46:30
Válasz a(z) 23. üzenetre:
Ez nem kötelező olvasmány. De van olyan helyzet, hogy az embernek semmi kedve abbahagyni... ;) Igaz, ez csak megfelelő, szintén így "hangolt" partnerrel működik csak. És nem minden héten... :D
pandora#232016-01-03 14:45:10
Válasz a(z) 20. üzenetre:

Ja, és tudom, ez szubjektív, de én kifutnék a világból egy olyan pasitól aki egész éjjel akar szexelni. És az alvás?! :D

Uraim, ez nem teljesítménytúra!!! Sok kicsi sokra megy. Inkább minden nap egy óra, mint egy héten egyszer a végkimerülésig... ;)
pandora#222016-01-03 14:39:30
Válasz a(z) 20. üzenetre:

Amiről én beszéltem, az nem az egyszeri probléma, hanem a folyamatos.

De amit írtál, annak is megvan a fontossága. Minden bűn magában hordozza a büntetést. Akinek nem megy, ne lépkedjen félre. ;)

Azt is fel kellene tudni mérni egy pasinak, hogy amikor nincs meg minden körülmény, ne akarjon mindenáron szexelni...mert az egyáltalán nem jó. A szex akkor jó, ha nincs benne erőlködés, minden magától van.
pandora#212016-01-03 14:36:33
Válasz a(z) 19. üzenetre:

Na itt a tipikus reakció, ami sehova sem vezet. Attól hogy valaki a nőtől várja a csodát, az a csoda még nem fog megtörténni, mert a nőknek bizony elmegy a kedvük a görcsöléstől és keresnek egy működőt. :)

Ezzel a "nincs impotens férfi csak rossz nő" hozzáállással csak a farokverés fog maradni. A problémákkal szembe kell nézni, megoldani csak úgy lehet őket. Vagy javaslom a hűséget és odaadást, mert érzelem esetén a partner toleránsabb...persze akkor sem a végtelenségig, mert talán kísértésbe esik egy jó kemény farok láttán. ;)
ikeageza#202016-01-03 14:28:18
Válasz a(z) 18. üzenetre:
Az "ilyen pasik" valószínűleg nem fogják elolvasni ezeket a fórumokat. Ráadásul ez a probléma nagyon sok okra visszavezethető.

Mi, férfiak sem vagyunk egyformák, mint ahogy Ti, nők sem. Van, aki külön tudja választani a szexet a saját életétől, gondolataitól és van, aki nem.

Velem előfordult már olyan, amikor még kapcsolatban éltem, de félreléptem, hogy maga a tény, hogy félre lépek, rontotta el az egészet. Tény, hogy ilyen lelkiállapotban nem szabad randizni, ágyba vinni bárkit, mert mindkét fél számára csak csalódás és frusztráció lesz az eredmény.

De olyan is előfordult már velem, hogy a munkahelyi, üzleti problémák nem hagytak ellazulni és egész egyszerűen nem tudtam odafigyelni az együttlétre.

Konkrét tendencia nincs. Van, hogy az ember "teljesít", ahogy kell, minden OK és pihenőkkel akár egész éjjel működik, aminek működnie kell. És olyan is van, hogy kicsit több idő kell az egymásra hangolódásra. Meg olyan is, hogy a túl sok előjáték, a "Várj, még ne..." végül oda vezet, hogy mire oda kerülne az ember, már nincs miről beszélni.

Viszont ha nem is a nőktől várjuk a megoldást erre, szerintem a tolerancia és a helyzet intelligens kezelése a hölgy részéről talán "elvárható".

Nincs annál megalázóbb (velem szerencsére talán csak egyszer fordult elő), hogy egy ilyen szituban a nő bunkó módon reagált.

Ehhez nyilván kell, hogy jól válassza ki az ember a partnerét...
naturistaffbnot#192016-01-03 14:11:10
Válasz a(z) 18. üzenetre:Igaz nem kor hüggő. Van erre egy mondás, ami nem biztos, hogy igyz, nincs inpotens ff csak rossz nő. Nem tudom ez igaz-e, 
pandora#182016-01-03 14:08:00
Tetszik hogy elindítottad ezt a fórumot. :)
A baj csak az, hogy -ahogy látom- a pasik baromira kerülik. :) Mi nők egymás közt jól megbeszéljük a kérdést, hozadéka meg semmi. :(

Baromi idegesítő dolog ha egy pasinak nem elég kemény a farka, vagy közben lesz puha. Ez nem is feltétlenül kortól függ, én megtapasztaltam a jelenséget harmincon éves pasinál is, és ismertem olyan ötven évest akinek egy szál gondja sem volt ilyesmivel. Vagyis nem feltétlenül kortól függ. 

De egy dolog közös az ilyen problémákkal küzdő pasikban: a nőktől várják a "segítséget", és ügyet sem vesznek a problémájukról, marad a nagy akarat, míg a nőnek rég elment a kedve az egésztől. :(

Az ilyen pasiknak üzenem, hogy figyeljenek erre a fórumra. :)
zsuzska#172016-01-01 16:07:18
Merevedési zavarnak, más néven erektilis diszfunkciónak (ED), azt nevezzük, amikor a hímvessző merevségi állapota nem elegendő a közösülés létrejöttéhez, vagy eredményes befejezéséhez. A betegség megértéséhez fontos megismerni a merevedés mechanizmusának alapjait.

Részletek: 
 !link:http://www.webbeteg.hu/cikkek/potenciazavar/2949/merevedesi-zavarok-kialakulasa 

Az élet sója, a jó szex, ne mondjunk le róla, ha orvosolható probléma!!!
zsuzska#162015-12-29 22:48:46
Válasz a(z) 14. üzenetre: 

1. *Pirulák:* A legtöbb pirulának van káros mellékhatása, és cukorbetegség esetén a legritkább esetben hatékonyak (ráadásul "aranyárban mérik"...). Ennek a szurinak a barátom *orvosa szerint semmilyen káros mellékhatása nincs*, viszont az eredményessége több mint 90%, tehát majdnem minden problémás esetben hatékonynak mondható (és megfizethető)!

2. *Fájdalom*... A barátom szerint, aki használja ezt a szert, egyáltalán nem fáj a szúrás. Én is hasonló tűvel kaptam vérhígítót a hasamba egy műtét után, nekem sem fájt a szúrás. A tesóm inzulinos cukros, 4-szer szúrja magát naponta. Szerinte sem fáj... érezni hogy beszúrja, de nem fáj... A 10 éves fiú unokámnak a fogorvos ilyen tűvel adta be a szájpadlásába az érzéstelenítőt, és a gyerek azt mondta, hogy egyáltalán nem fájt... *talán elmondja más is a tapasztalatait, aki használt már ilyen jellegű injekciós tűt...*
aloha#152015-12-29 22:33:17
Válasz a(z) 14. üzenetre:jaja, csak szurit ne! a tablettát meg nem merik, nehogy szívrohamot okozzon
morgocska55#142015-12-29 22:19:07
Válasz a(z) 13. üzenetre:olyan nincs h egyáltalán nem fáj :)
Ha csak a bőr felszínét is szúrod meg ott is vannak idegvégződések.
Amúgy meg van sok pirula ami legalább olyan hatásos is.
A pasik meg sokkal jobban félnek a tűktől mint egy beégős kalandtól ;) 
zsuzska#132015-12-29 22:09:55
Válasz a(z) 12. üzenetre:
Az injekciót a húgycsőbe kell szúrni. Beadása olyan tűvel történik, amilyet a cukorbetegek is használnak (vékony, rövid tű, hegesedést nem okoz) a szúrás semmilyen fájdalommal nem jár.
aloha#122015-12-29 21:17:58
Válasz a(z) 9. üzenetre:én tökéletesen egyetértek, lehet, hogy nem akarják megszúrni magukat? hova kell adni? fáj?
szerelemkereso#112015-12-29 14:07:47
A ;)  puha pöcsnek is van előnye...nem fáj ;) 
zsuzska#102015-12-29 13:30:07
Tényleg csak én látom problémának az itt felvetetteket? Hölgyeim vélemény??? Esetleg bátorítás a leendő férfi partnereink számára???
zsuzska#92015-12-19 20:44:54
Talán azért nem merik kipróbálni, használni akiknek szüksége lenne rá, mert ciki egy nő előtt bevallani, hogy a vágy megvan, de szurira van szükség a képességhez?

Ez viszont nem lehet gond, mert a szuri 10-15 perc alatt hat... elmegy a mosdóba, beadja magának, lehúzza a wc-t, elmegy kezet és farkot mosni... utána kis beszélgetés, csókok, és ahogy jön a hangulat, jön a merevedés is... Teljesen természetes hatás, teljesen természetes érzésekkel... 3,5 óra szuperszex kőkemény szerszámzattal... Uraim, gondoljanak bele! Nem sokkal kellemesebb lenne így???

És ha valaki arra gondol, hogy ez egy mű dolog, ne rágódjon rajta. Ha kihúzzák a fogunkat, megyünk a fogorvoshoz, aki megoldja hogy ne legyünk fogatlanok. Ha bármi testi bajunk van, megyünk az orvoshoz, és bevesszük a pirulákat. Ez is a testünk egy problémája, amire van orvosság. Miért ne használnánk?????  :napersze:  :) 
zsuzska#82015-12-18 12:51:26
Elnézést a moderálásokért (nem én moderáltam), a szerek megnevezése reklámnak számít, így ide nem írható  ki. Bárki kérheti, hogy privát levélben megküldjem számára.

A moderált üzeneteket fogalmazzátok át a szerek megnevezése nélkül, az érdeklődőknek adjatok lehetőséget a levélben való megküldésére, és akkor minden további nélkül megjelenhetnek.
balazs65#72015-12-17 11:31:13
A(z) #7 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
zsuzska#62015-12-17 11:03:40
A(z) #6 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
bangyusz#52015-12-15 23:47:53
Sziasztok! Az én merevedési problémám inkább Pszihés eredetű és nem igazán sikerül le küzdenem, ha pornó vagy erotikus képek nézése még chatelés közben is nincs probléma áll mint a cövek, de ha valós aktusra kerül a sor részben vagy egyáltalán nincs erekcióm! Az a gond, hogy nem tudok rendesen el lazulni, de nem tudom miért pedig kívánom és akarom a szexet! Ha van esetleg olyan akinek van tapasztalata e téren és tud segíteni szívesen veszem! üdv: bangyusz  :sir:   

[1-60] [61-120] [121-124]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3220BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9490Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5940Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4970Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1930Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.