hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóJáték és kihívás

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > pandora


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

pandora

Erotikaváros tagjává vált: 2013. július 26.,
utoljára belépett: 2018. július 21. 19:00,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Játék és kihívás

Szia :), pandora
vagyok, 49 éves, bak csillagjegyű nőies nő, lakhelyem Magyarország, Budapest.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: pandora.eropolis.hu
  • Saját fórumtémám van, melynek címe: Milyen egy jó szexpartner?
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Krampuszok
  • 172 cm magas vagyok
  • súlyom 66 kg
  • hosszú szőke hajam van.
  • kék a szemem.
Több mint 4 éve vagyok Eropolis lakója. Ideje hogy aktualizáljam a lapom.

Nem keresek azonnali üres szexet, és nem ismerkedem erőltetetten és célirányosan pusztán szexért. A szex egy ismerkedés eredménye, ahol is olyan vonzónak találom azt a pasit hogy nem bírok magammal. ;) De ez azért elég ritka dolog hogy így minden passzoljon. :( 
Ezért aztán nem szeretném hitegetni a türelmetlen ingyenpunci azonnalra avagy üres szex szolgáltatást keresőket, nem én vagyok akit ők keresnek.
*Annak az esélye hogy az ismeretségünkből szex lesz, nagyon kicsi. Ahhoz hogy az ágyban kössünk ki, az kell hogy azt én akarjam, és nem az hogy te.* :) Viszont megtörtént már itt ilyen velem, nem is egyszer. Hidd el, ha én akarom, azt észre fogod venni. :D

A 4 év alatt itt nagyon sok embert ismertem meg személyesen. Olyat is akivel szinte letarolt a kémia ;) olyanokat is akikkel jó barátok lettünk, olyat is akivel körbebicikliztem a Velencei tavat, olyat is akivel nudizni járok, és olyanokat is akikkel bármikor szívesen felhívjuk egymást egy tartalmas beszélgetésre. Egyvalami közös bennük. Mindegyikük világa és érdeklődési köre jóval nagyobb mint egy farok és egy punci találkozása, és a lelküket is beleteszik. Mert az én érdeklődési köröm is nagyobb ennél, és én is beleteszem a lelkem. És ha kémia is van, akkor a testem is. ;)

De elsősorban beszélgetek, levelezek, fórumozok, blogolok. Kedvelem a kényes témákat, a valódi tartalmat, őszinte és közhelyektől mentes kommunikációt.

Érdekes és számomra szimpatikus emberekkel szívesen ismerkedek személyesen is, ha van köztünk kommunikációs téma. Szeretek beszélgetni. Erotikáról, szexről is. ;) De a nyaggatást nem szeretem, ahogyan az erőszakosságot sem! Ha két ember között nincs más téma mint a szex, akkor úgy gondolom, annak a két embernek nem sok köze van egymáshoz szexuálisan sem. Az egyalkalmas "önmegvalósításból" már kinőttem, az önbizalmamnak sincs szüksége trófeákra, és a legextrémebb vágyaim is nagyrészt megvalósultak. ;) 

Olyanok társaságát keresem, akik ezzel hasonlóképpen vannak, lazán és kényszerek nélkül ismerkednek, lesz ami lesz alapon, akik képesek magukat szellemileg is jól érezni, és nem felejtették el magukkal hozni a lelküket. Nem erőltetnek semmit, de a valamiben benne vannak. :)

Vannak fotóim, és akinek érdemes, természetesen az arcom is megmutatom. Azok érdekelnek, akik hasonlóan nem arctalanok, nem 007-es ügynökök (minden titok), és nem óránként tudnak leütni egy billentyűt.

Fiatalokkal, nőhalmozókkal, és nős férfiakkal legfeljebb csak beszélgetek, sem pótanyuka, sem tartalékos játékos nem akarok lenni senkinek az életében.  :napersze: 

Ne legyünk képmutatók, a belső értékek nagyon fontosak, de az ember olyanokkal szereti körülvenni magát, akik vizuálisan tetszenek. ;) Én is így vagyok vele, és gondolom te is. Nincsenek extra elvárásaim, számomra a szimpatikus külső teljesen átlagos. Nálam magasabb, nem kövér, nem sovány, a feje kívül-belül rendben van (van haja és agya) ;) , normális, hétköznapi fickó. Ezt csak akkor tudom eldönteni, ha mutatsz fényképet. Nem a farkadról! :) Számomra a legfontosabb a személyiség és az arc. Ha magadtól nem írsz magadról és nem mutatsz arcot, akkor én nem fogom erőltetni a semmit.

Még egy fontos dolog. Dohányzom. Kulturáltan teszem, de hozzám tartozik, elég nagy vagyok hogy tudjam az összes közhelyet ezzel kapcsolatban, pro és kontra is, így a leguncsibb beszédtémának tartom. Ha egyszer leszokom, az biztosan nem azért lesz mert valaki beszólt érte. Szóval csak akkor keress, ha te is dohányzol, vagy egyáltalán nem zavar, kicsit sem.

Ha nem válaszolok a leveledre vagy félbemarad az ismerkedés, annak az az oka, hogy úgy gondolom, nem olvastad el a fent leírtakat, vagy nem értetted meg. Vagy nem írtál semmi értelmeset, amire válaszolni lehetne. 

Ha valaki jobban szeretne megismerni, ott a blogom. Tudom, sok. :) Elég grafomán vagyok. Ezért megkegyelmezek, mindet nem kell. :D  De van egy ajánlott olvasmány, ha hozzám keresed a kulcsot:
eropolis.hu/city/blog/pandora/25

Puszi és jó keresgélést mindenkinek :)


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.