Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
T & T
Tény vagy tévhit?
Valahol a szemem elé került egy ilyen "tények és tévhitek"-féle limonádémix, más témában. 

Erről jutott eszembe, hogy ilyesmiből van bőven errefelé is. Hogy tény vagy tévhit, azon pedig már lehet vitázni, kinek mi.

Csokorba szedtem párat, a véleményemmel, és némi, helyenként limonádé hitelességű, ámde szórakoztató és gondolatébresztő cikkel. ;)

*Minél tovább tart a szex, a nőnek annál jobb*

Szerintem tévhit. 
https://femina.hu/kapcsolat/szex-hossza-orgazmus-ideje
Egy szerelmi kapcsolatnál, egy hosszú előjáték, ahol a felek elmerülnek egymás szemében, érintésében, érzelmileg valóban jó lehet, de az nem szigorú értelemben vett szex.
De az órákig tartó reszelés egyáltalán nem jó. Kidörzsöli a nőt, fájdalmas, unalmas, és vagy néhány perc alatt van valakinek orgazmusa, vagy azon alkalommal már nem lesz.

*Minél nagyobb egy farok, a nőnek annál jobb*

A női hüvely hossza változó. Kinek rövid, kinek hosszabb. Akinek rövid, annak garantáltan nem jó, hacsak nem mazochista, és élvezi a fájdalmat. Mert a méhszáj bökdösése fájdalmas, és erős hasfájást, akár görcsöket válthat ki, amellett hogy hámsérüléseket okozva betegségek melegágya lehet. 
Ezzel szemben minden érzékszerv, ami a pozitív élményekért felelős, a hüvely bemenetétől 10 centin belül van.
https://she.life.hu/herself/20170810-farok-penisz-nagy-meret-szex-fajdalom-felnott.html

*Az igazi férfi többször is elélvez*

Hallottam én itt már 6-ról is. :D
A valóság inkább az, hogy a férfiak többsége egyszer élvez el, vannak akik kétszer, de utána tuti hosszabb pihenés, túlérzékenység következik, a libidó is alábbhagy. A sorozatlövők városi legenda. :) Nyilván vannak kivételek, ahogy mindig mindenben, de a kivételek jó része inkább csak állítja magáról, vagy az egója erőlteti. ;)
http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v149

*Minél idősebb egy férfi, annál kevésbé áll fel a farka*

Nyilván van benne igazság, de több kivétel lehet, mint gondolná az ember. Ezzel szemben már a 40 évnél fiatalabb férfiak 4-10 százaléka is részleges impotenciával küzd, míg a 60+ férfiak 60 százaléka, ami ugye azt jelenti hogy 40 százaléka köszöni szépen, fickós és jól van. :) A szervezet több paramétere is befolyásolja ezt a képességet, és akkor még ott vannak a lelki paraméterek is, amik függetlenek a kortól.
https://www.webbeteg.hu/cikkek/potenciazavar/2949/merevedesi-zavarok-kialakulasa

*A farokképek vonzóak egy nő számára*

Ízlés kérdése, de szerintem nem, és az általam ismert női vélemények szerint sem, sőt, vannak nők, akik számára egyenesen taszító (főleg ebben a minőségben - ezt kiveséztem egy korábbi posztomban, akit érdekel, visszanézheti). 
De komolyan.
Arra igazán válaszolhatnának a farokképesek, hogy miért nyomják mégis ezerrel a farokképesdit. :)

*Minél hangosabb valaki, annál jobban élvezi a szexet*

Sokáig az volt a véleményem, hogy az extrémen ordítozók inkább remek pornószínészek, de találtam egy érdekes cikket, nem a limonádé-irodalomból.
https://semmelweis.hu/biztonsagosszex/2018/11/28/ordits-es-jobb-lesz-a-szex/
Persze azért olyat is találtam, ami szerint:
"vannak, akik a filmek miatt kísérik hangokkal az otthoni ágyjeleneteket is – mivel minden filmben ezt látni, bizonyára így kell csinálni, vélik" :D
Itt azért eléggé kivesézik a témát:
https://divany.hu/eletem/2020/04/04/nyogdecseles-szex/

*Az először naturista helyre látogató férfinek feláll a farka ha meglát egy jó nőt*

Áhhh...ez a városi legenda innen való, rengeteg férfi fél ettől, és azért nem mer elmenni egy nyilvános naturista helyre. Ezzel szemben a valóság:
- a naturisták nem topmodellek
- a naturisták (szerintem) kevésbé stírölik egymást, mint a felöltözöttek :)
- erotikusabb egy test, ha nem teljesen meztelen
- nem csak a látvány a fontos, hanem a környezet is
Szóval eddig senkivel sem fordult elő, hogy ne tudott volna ura lenni a helyzetnek, pedig láttam már pár naturistaszűz beavatást. ;)

*A nők kifestve, szexi fehérneműben ücsörögnek a gép előtt*

Én magam, és az általam ismert nők is általában pizsiben, hosszú pólóban, köntösben, macinaciban ücsörgünk a monitor előtt. :) :D E pillanatban én például most a kedvenc pink XXL pólómban vagyok, az elején színes felirattal, miszerint: "love of nature" ;)
A hajam fel van tűzve, zéró smink. A magassarkú helyett pedig egy ari tigrises mamusz. (Az alattam lakó örömére.) Ajjj...sorry. :(
De tarthatnánk saját felmérést ezügyben: nos, aki elég bátor, írja meg, most ebben a pillanatban éppen miben van, kíváncsian várom. :)


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201118221032.jpg
26 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.