Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Like a boss
Fenti kifejezést szokás használni, amikor valaki kimaxolja, ami abban a dologban benne van, amit éppen csinál.
Na, ez éppen egy ilyen.

Egy elég érdekes helyen töltöttem 3 napot. És hova lenne való ha nem ide...merthogy a feeling nagyon ott van, amit el tudnék képzelni (egy sci-fiben :D ) alapnak egy minőségi szexi kiruccanáshoz. És a scifi valóra vált!

Láttam már szép szállodai szobákat, láttam már kellemes búvóhelyeket is, láttam már swingerklub szobát belülről. Egyik sem az amire az ember azt mondja, na ez aztán az ami.  :napersze: 

Egy szép szállodai szoba az olyan nyugdíjas-wellness hangulatú. Egy kellemes búvóhely túl direkt, túl célorientált, és 3 óra...nem tudom ki hogy van vele, persze sokmindenre elég 3 óra, de az mégiscsak egy futó légyott, aminek az értéke egy tízes skálán eleve nemigen lehet 5-nél több. A swingerről nem is beszélve, ahol meg aztán nagyüzem van. Ha az eró húsbolt, akkor a swingerklub a nagycsarnok. :napersze: 

Van egy hely kicsi országnkban, ahol ezt a feelinget úgy maxolták ki, hogy személytelenség nélkül is, 3 órán túli időt együtt töltőknek (neadjisten' házaspároknak) is van lehetőségük olyan rosszalkodásokra, amiket valamiért együtt utazó pároknak nem jut eszébe senkinek biztosítani, mert azt gondolják hogy fél évnél régebbi ismeretség esetén már csak sötétben misszionáriusban szeretik az emberek a szexet - vagy úgy sem, és csakis a futó légyott lehet izgi. :/  
Mivel nem szeretnék a helynek reklámot csinálni (pedig megérdemelné), a nevét nem írom ide. Egy látszólag normál szállodáról van szó, aminek néhány szobáját és lakosztályát kicsit átalakították. ;) 

Szöveg helyett álljanak itt a tények, és képek, hogy lám-lám, kicsiny országunkban is lehet minőségben eltölteni pár erotikával teletömött napot. <3 

Előrebocsátom, az egyik legszerényebb szobában voltunk (vagyis a többi még ilyenebb ;) ), és mivel hónapokra le vannak foglalva a szobák, egy olyat sikerült megcsípni, ami még nincs teljesen befejezve. Már 90 százalékos, még szépítgetések vannak hátra (és enyhe ragasztószag még terjengett). :D
A szobák előtere még építés alatt áll, egyelőre így néz ki.

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/2fd33c1563c2.jpg 

Elég kedvcsináló, pláne ha elkészül. Kíváncsi leszek. :)

A szálloda szolgáltatásai közé tartozik, hogy a szobákba be lehet készíttetni pár kedves dolgot. Na nem olyan snassz dolgokról van szó, mint plusz takaró, lábmelegítő, meg hasonló jóságok, mint amik szoktak lenni, hanem Káma-pad, kikötözős fali X (Káma-falnak nevezik, amúgy nem tudom mi a rendes kifejezés rá, szóval ki lehet valakit bilincselni a falhoz :D ), különböző bútordarabok, amiken érdekes pózokat lehet felvenni, illetve gyakorlatilag a vibrátortól a szexi harisnyáig vagy a korbácsig bármit be lehet készíttetni a szobába. Igen-igen, szépen odaterítik az ágyra akár a gyönyörű tűzpiros fehérneműt hozzáillő vibrátorral, kívánság szerint. :pirul: 

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/aa88a8a913f0.jpg 

Belépve a szobába, hűha. Piros-fekete-fehér minden, óriási ágy, a plafonon tükör (amit imádok), a falak többségén is tükör, minden párnázva, kárpitozva, még az ajtókeretek is, ha netán ott szeretné valaki a párját nekiszorítani a falnak, nehogy kényelmetlen legyen. :)

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/9dbc933bc751.jpg 
 
Az ágyon rózsaszirmokból "szeretlek" felirat (nem kötelező, de olyan kedves dolog), na meg a rózsaszirmok a meztelen testen elég jól mutatnak a plafon tükrében...nehogymár ne próbáljam ki. :pirul: 

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/6b6f0e.jpg 

Beljebb menve, kis asztal, pezsgő két pohárral, és a plafonról szexhinta lóg.
Jujjj...ez nálam bakancslistás darab volt. Minden swingerklubban van ilyen, de mindenhol valami közös térben, ahol aztán jövet-menet mindenki belebotlik, még véletlenül se szobában. Így aztán soha nem láttam benne senkit, felmászni is csak ruhában próbáltam egyszer, akkor is egyből vagy 10 férfi vett körül, szóval inkább majd máskor. Na ez a máskor eljött. :D 
Az élmény, háááát...lehet hogy itthonra is beszerzek egyet. :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/ce7e8d7b6ccb.jpg 

A vacsoránál a pincér az asztalon gyertyát gyújtott, és igazi szál rózsa volt a vázában. Svédasztal reggel-este, amúgy meg van a szállodában szauna-jakuzzi, amit ki lehet bérelni zártkörűen is. És amikor épp nem szexuális jellegű a program (jójó, 3 nap 2 éjszaka nem lehet folyamatosan, még ilyen peremfeltételek mellett sem ;) ), a város amúgy tök hangulatos, nagyon jókat lehet kirándulni, sétálni.

Amikor visszajöttem és beléptem, a szokásos "van kedved egy 20 centis faszhoz, helyem nincs" meg hasonlók miatt jutott eszembe, hogy...
...like a boss.

Mindent lehet stílusosan csinálni  <3 , vagy sehogy.  :/ 
Újra itthon. :D

26 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.