hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóLégy alázatos

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > pearlblood

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

pearlblood

Erotikaváros tagjává vált: 2020. január 19.,
utoljára belépett: 2021. január 16. 18:50,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Légy alázatos

Szia, pearlblood
vagyok, 43 éves, vízöntő csillagjegyű telt nő, lakhelyem Magyarország, Csongrád megye, Szeged.Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • A párommal együtt vagyok itt
  • 160 cm magas vagyok
  • mellbőségem 90 cm
  • félhosszú vörös hajam van.
  • barna a szemem.
Keresünk egy szubot. Nő nemű legyél. Nem baj, ha még csak ismerkedsz a BDSM világával. Használni fogunk, birtokolni, de élvezni fogod. Légy nyitott, intelligens, alázatos. Szeresd a szexis fehérneműket, gyertyafényes vacsorákat, akkor is ha te magad vagy a tálca.
Legyél kellően exhibicionista ahhoz, hogyha velünk utazol valahova és mások megbotránkoznak rajtunk ne szaladj ki a világból. De legyél kellően titokzatos is, hogy legyen mit meglátnunk Benned a kellő mélységekben.

Fogadd el a kiszolgáltatottságok, engedd hogy irányítsunk, cserébe pedig mindig megadjuk neked azt amit érdemelsz, ami Neked jár. Legyen az büntetés, kikötözés, játék a vágyaiddal, vagy akár jutalmazás is.Köszönjük, férfiak és párok jelentkezésére nem reagálunk, többszöri próbálkozás után tiltással válaszolunk.


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.