Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Antares

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > antares

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
4
Nem hitelesített felhasználó

antares

Erotikaváros tagjává vált: 2021. augusztus 28.,
utoljára belépett: 2021. szeptember 22. 19:46,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Antares

Lépésenként, antares
vagyok, 27 éves sportos férfi, lakhelyem Magyarország, Budapest, II. kerület

Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 183 cm magas vagyok
  • súlyom 88 kg
  • szőkésbarna hajam van.
  • zöld a szemem.
Sziasztok, 

Fiatal sportos pasi vagyok, sokat olvastam/tájékozódtam erről az életformától. 
Több, mint szimpatikusnak találom, így szeretnék infokat/tapasztalatokat szerezni. Flexibilis, de mély gondolkodás jellemez. Szeretnék lépésenként haladni. Nyitott, jártasabb hölgyek/nők jelentezését várom a további részletekért.

Sajnos a férfiak és nők közötti egyensúly teljesen fel van borulva, hiszen minden olyan helyszín/tevékenység, mely köthető közvetlenül vagy közvetve a szexualitáshoz az tízszer annyi férfit vonz, mint nőt (pl. masszázsok, szórakozóhelyek, ismerkedős oldalak). Így egy ambíciózus és igényes fiatalemberként igencsak korlátoltak a lehetőségeim, mivel elvből nem tudok ismerkedés során sem játszmázni, sem hazudni, annak ellenére, hogy aránylag oldott hangulat jellemez (ezen sokat dolgoztam, nem mindig volt ez így).

Sok próbálkozásom ellenére - főleg a velem egykorú és fiatalabb nőknél - nagyon csekély pozitív élménnyel gazdagodtam, sajnos általánosan megfigyelhető náluk az az attitűd, hogy a férfiak érdeklődését nem tudják megfelelően kezelni. Itt helytálló lehet az az ellenérv, hogy a férfiak túlnyomó többségére is igaz egy általános jellemző. Ez egy nagy társadalmi játszma, rengeteg szereplőkkel, de sem itt részletezni, sem pedig részt venni nem szeretnék benne.

Egyik hipotézisem, hogy egy adott ember szexualitása és önismerete szoros korrelációban áll egymással. Ennek megfelelően szeretném a saját szexualitásom 100%-ban megismerni, bízva abban, hogy ezáltal a legmélyebb ösztönöm feltárásával olyan önismeretre tegyek szert, mely jelentősen megemeli az esélyét egy boldog és kiegyensúlyozott, gyakori és elkerülhető stressztől és frusztráltságtól mentes életre.

Szeretném hangsúlyozni, hogy - bár szexuális igényeim elég jelentősek - NEM kizárólag ilyen jellegű motivációm van minden itteni ismerkedéssel! Ergo ha kommunikálunk, nem feltétlenül (csak) megdugni akarlak. Bízom abban, hogy ezt a részét világosan és korrekt módon le tudom kommunikálni az érintett nőkkel.

FONTOS! 100% hetero vagyok, így ezt kéretik tiszteletben tartani!

Előny, ha logikusan gondolkodsz, őszinte, de határozott a kommunikációd és van tapasztalatod: különösen a swinger életformában. 

Bár nem sztereotipizálok és mindenki felé nyitott vagyok, de 175+ cm ÉS/VAGY 70+ kg nők felé a szexuális vonzalmam esélye igen csekély.

Racionális gondolkodásom ellenére spirituálisnak tartom magam - ennek ellenére szkeptikus vagyok a témával szemben, hiszen a hurráoptimizmus és a spirituális ego nem ritka tapasztalataim szerint. 
Nagyon intuitív vagyok.

Ha érdeklődsz, nyugodtan írj, akár egy szimpla 'szia'-t. Kölcsönös szimpátia esetén onnantól átveszem a stafétát. De az sem baj, ha a szia után van konkrét kérdés vagy megjegyzés, sőt... A lényeg, hogy bármilyen más jelet nem veszek és direkt figyelmen kívül hagyom.

Köszönettel: Antares


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1311BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7891Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1110Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5580Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4060Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#csoti100Hármasszex..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2460Transzszexuális csevegő

#cdbiman50200nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.