Amennyire pasi...

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 10

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Amennyire pasi...
#10 2020-01-03 22:16:27
Már harmadszorra találkoztunk.
Bár általában nehéz összehozni egy nyugodt találkát, most egyszerű volt megbeszélni, nem kellettek a kötelező körök, hiszen mindketten tudtuk, mire számítsunk.

Nem tudtam előre megbeszélni, mikortól leszek szabad, de amikor végül ráírtam, ő telesen szabad volt, nem kellett órákat várni. Ilyen gyorsan talán még életemben nem sminkeltem... de talán nem lett rosszabb, mint bármikor. 
Eljött értem, mint máskor is. Egy parkolóban beszéltük meg, szegény be is állt oda, majd a leültetett kocsijával nehezen jött ki onnan, hogy ne érjen le az alja. Mindig nagyon óvatos csókkal köszönt - nyilván a rúzsom miatt. Kiautóztunk a lakásához. Élvezem ezeket az autózásokat; impomáló végigautózni a városon csinos nőként, egy férfias pasi oldalán az anyósülésen. Amúgy is mennyire más egy ilyen találkozás, mint amikor valaki eljön melegítőben, vagy fogad FÜRDŐKÖPENYBEN, amikor kiöltözve, kisminkelve megjelenek.
Jól esett, hogy ajtót nyitott, amúgy sem könnyű miniben kipattanni egy ilyen modern, nagy autóból.
Besétáltunk, fellifteztünk. Ahogy becsukódott a liftajtó, magához szorított. Igen jó, "katalizáló" érzés volt, ahogy a derekamat szorítva éreztette velem vonzódását.
Beléptünk a lakásba, otthonos félhomály fogadott. Leültünk a nappaliba és beszélgetni kezdtünk, közben simogatott, közelebb húzott magához. Sok újat is elárult az életéből, rájöttünk néhány közös ismerősre, közös pontra. Jó volt, hogy nem esett mindjárt nekem, azt jelentette, hogy érdeklem én is, nem csak a szex, bár az nyilvánvaló volt, hogy az sem marad el.  :pirul: 

Azért persze eljött a pillanat, amikor én nem tudtam tovább várni. Terpeszben, szemből az ölébe ültem, és csókolózni kezdtünk. Jól csókol. Elég hosszan csináltuk, közben a tarkóját, mellkasát simogattam - jó nagydarab ember, van rajta mit simogatni :) - és ringatózva dörgöltem ágyékommal az övét. Engem nagyon izgatott az érzés, reméltem, hogy ő is így van ezzel.
Lekerült róla a póló, és nem sokkal később kigomboltam a nadrágját is. Előkerült a vastag szerszáma - örömömre egészen keményen. Tovább dörgölőztem így is, még izgatóbb érzés volt. <3 Mellé ülve a kanapén harisnyás lábaim közé fogtam a kéjrudat és úgy izgattam tovább, ő pedig a lábaimat simogatta elégedetten.
Megkérdezte, hogy itt maradunk, vagy menjünk át a hálószobába. Maradhattunk is volna akár, de végül átmentünk. Kényelmes és szép hálószoba, nagy piros franciaággyal, sejtelmes fényben világítva. Ott is csókolóztunk még, majd feltérdeltetett. Azt hittem, szoknyámat felhúzva és bugyimat félrehúzva már belém is hatol hátulról, de nyelvével kezdett izgatni. 
Mennyei érzés volt! A borostáit éreztem a farpofáim között és a levegő hűvös érintését, amikor összenyálazott ágyékomat érte. Erős nyelve határozottan törekedett belém. Egyre kevésbé éreztem a kontrollt magamban, nagyon vágytam rá, hogy egyrészt ez ne érjen véget, másrészt tegyen végre magáévá! :pirul: Nem bírtam csendben maradni, hangosan adtam tanújelét kéjes érzéseimnek.
Amikor már az egekben voltam, felkínálta a vastag dorongot, az orrom előtt. Sajnáltam nagyon, de muszáj volt megkérnem, hogy húzzon gumit. Pedig én is vágynék megízlelni, sőt - ahogy később meg is beszéltem vele - magamban érezni enélkül, csupasz valójában... de a biztonságtól nem tudok eltekinteni.
Miközben szopogattam a kemény nyalókát, ő a kezével izgatott, az ujját mélyesztette belém, amit most épp nem akartam, de az nagyon jól esett, hogy a fenekemet simogatta közben. 
Nem telt el így sok idő, nagyon vágytam már arra, hogy bennem legyen. Fölé guggoltam, és szép lassan beleereszkedtem. Nem könnyű mutatvány, mert jó vastag a szerszáma, bevallom viszont, hogy ha már ellazultam, nagyon ó érzés tövig beleülni. Amikor teljesen becsusszant, azonnal elöntött a forróság, nem tudtam néma maradni. Ő sem :D 
Ütemesen rugózni kezdtem, ő pedig a fenekem alá nyúlva segített ebben. Elég sokáig voltunk ebben a helyzetben, úgy éreztem mindkettőnknek igen jó így... nekem mindenképp! Közben csókolózni is akartam. Az sem könnyű, mert a hasa nem kis méretű és jó kemény, de neki sem volt ellenére, hogy így fűszerezzük a szeretkezést.
Lekerült rólam a fűzőm, majd a felsőm (a szoknyától már korábban megszabadított), keze pedig a kombiném alá csúszva simogatott. Miközben csúsztam le-fel, előre-hátra a nyárson, ő kézzel izgatott. Nagyon kellemes feszülő érzés borította az egész altestemet, próbáltam is jelezni, mondani, hogy nem kell ez hozzá, de láttam, hogy ő azt akarja, hogy mindenképp előtte élvezzek, nehogy esetleg lemaradjak a csúcsról. Nemsoká meg is feszült mindenem, és tudtam, hogy mindjárt elélvezek. Nem akartam. Meg akartam várni. El is hessegettem a kezét... de már késő volt. Kellemesen megnedvesedtem és fantasztikus érzések közepette repültem. Csak a végén derült ki, hogy nem vette észre, annyira koncentrált az egyesülésre, :D pedig lucskos lett az ágyékunk nem kicsit.

Ezután hasra feküdtem. Arra vágytam, hogy hátulról rám feküdve gyűrjön maga alá, hogy érezzem a súlyát és kemény szerszámával ne csak szűk lukamat, hanem fenekemet is szétfeszítse. Neki nem tetszett ez a testhelyzet, mert elég hamar felhúzott térdelő helyzetbe, és úgy hatolt belém. Dominánsan, de mégis figyelmes gyengédséggel uralt, nem volt más lehetőségem, mint bénultan pucsítani, és elégedetten nyögni, ahogy belülről késztetett az élvezet. Egészen megizzadtam már, de csak szorítottam a homlokom az ágyhoz, és emeltem a fenekem, hogy minél könnyebben jöjjön egyre beljebb. Éreztem, hogy szívesen fokozná a tempót, de ahogy gyorsult, úgy kezdett kicsit fájni is, míg így, lassabb tempóban akármeddig elviselném, hogy bennem mozogjon ki-be, és közben finoman paskolja tenyereivel a fenekemet.
Ő is érezte, hogy mást akarunk. Hanyatt fordított, és szemből jött nekem. A lábaimat markolta a mellkasán. Szívesen kulcsoltam volna a derekára, de nemigen engedte el, szenvedéllyel lökött ütemesen. Örömömre neki is eszébe jutott, hogy milyen jó lenne közben csókolni is, rám hajolt és hosszan megcsókolt, miközben ágyéka tovább törekedett befelé. Egészen maga alá gyűrt, szívesen maradtam volna még jó darabig így, érezve a gyengéd dominanciát. Jópár percig így dolgozott meg, én pedig szívesen hagytam. Azon aggódtam - ezt szóvá is tettem - nem vagyok-e túl hangos, egy panelban ez azért nem mindegy. Megnyugtatott, hogy nem hallatszik ez át, de szerintem csak azért, mert nem akart megzavarni a tetszésnyilvánításban :D talán neki is imponált, hogy hallhatóan élvezem, amit csinál.
Nem tudom meddig voltunk így, és - őszinte leszek - nem tudom azt sem, hogy váltottunk-e még pozíciót, csak azt, hogy nagyon jó volt! Néha fájt is kicsit, ha erősebben, gyorsabban nyomott, de ez eltörpült amellett, ahogy a lelkes örömét éreztem. 
- Bírod még? - kérdezte.
- Már nem sokáig - mondtam, de készségesen vártam, hogy elélvezzen.
Ő azonban nem akart fájdalmat okozni, így kicsusszant, és hanyatt feküdt, jelezve, hogy neki az is nagy öröm lenne, ha a számba venném. Készségesen megtettem, vágytam érezni, hogy a csúcsra jut. A hasonlóan kevésbé visszafogott hangaiból tudhattam, hogy nincs messze. Amikor elérkezett a végső pillanathoz, felgyorsultak a nyögései, majd éreztem, ahogy az ágyéka megfeszül, kisvártatva pedig éreztem, ahogy a meleg nedű elhagyja merev dorongját. 

Még jónéhány percig maradtunk egymás mellett fekve. Simogattam a szerszámát, éreztem, ahogy ernyed és megy össze, odabújtam. Nagyon jó volt, hogy nem kellett azonnal ott hagyni a helyzetet, főleg egy ekkora együttlét után, jó, hogy ő is szereti, ha van egy kis levezetés. Sőt, amikor felkeltünk is leültünk még a nappaliban úgy csapzottan, hiányos öltözékben, és beszélgettünk. Zenékről pl., és bár kiderült, hogy a zenei ízlésünk nagyban különbözik - de az is, hogy én nagyjából mindenevő vagyok - mégis jó beszélgetés volt.

Induláskor még megdicsért, mert jól öltözködöm. Jól esett az elismerés. Lenn megint ajtót nyitott, és újabb kellemes autózás után kitett a téren, egész közel otthonhoz. Messzebb szeretek kiszállni, mert ilyenkor még jól esik egy séta közben átgondolni az estét. Egy nő amúgy is szereti hosszan levezetni a történteket. És amennyire pasi ő, annyira él bennem a nő.
Találkozunk még úgy gondolom.

3 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép
leslie73#10#3 2020-04-18 12:18:23
Szia! Elolvastam és nagyon tetszett. Egész végig izgultam. Nagyon jó érzés volt. Gratula hozzá! :)
pandora#10#2 2020-01-08 00:18:24
Nem csak jól öltözködsz, hanem jól is írsz. :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2340BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba88121Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba5440Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3880Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2611Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.