hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóReggeli gyors menet

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > trixi > 6

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


trixi blogja


Teljsült vágyak
Teljesitet vágyak. Minden amit velem átéltek a partnereim
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Reggeli gyors menet #6 2020-10-25 19:40:33
Kora reggel volt, bár az óraátállítás miatt talán nem is lehet annyira annak nevezni. 20 percel az ébresztőm előtt felriadtam, párom akkor jött vissza a mosdóból. Vissza bújt a takaró alá és annyit kérdezett csak "nincs kedved idebújni?" Ebből egyből tudtam, hogy szexet akar. Mondtam neki, hogy kevés az idő mire Ő közölte ennyi még belefér és már ott is volt a lábaim közt a feje, finoman nyalva a puncimat. Hirtelen nagyon nedves lettem és egyre jobban élveztem ahogy a nyelve izgatja a csiklom. Mikor már szinte élveztem az ujjaival benyúlt és elkezdett belülről is izgatni úgy hogy nyalta a csiklom. Hatalmasat élveztem, akkorát, hogy spricceltem is tőle. kkor hanyat feküdt én pedig beleültem az akkor már nagyra duzzadt farkába. Előbb lassan majd már hevesen mozogtam rajta. Addig amíg ismét elélveztem. Ekkor javasoltam csinálja hátulról, de ő egy kis szopásra vágyott. Hát megadtam neki. Mielőtt elélvezett volna gyorsan betette háulról és hevesen mozgott, előbb én majd Ő élvezett el. Fantasztikus érzés volt ahogy teletöltötte a puncimat a meleg nedű.
Hát így is kellett hozzá majdnem 40 perc, de megérte.
Sokkal jobb lett a napom 

2 hozzászólás |

Hozzászólások

trixi#22020-11-04 06:07:44
#pandora: Amikor egy olyan ember melett ébredsz aki mindenkinél és mindennél fontosabb számodra.
Akkor nem kell smink, zuhany , fésülködés vagy bármi más. Hiszen számodra a nap minden pillanatában tökéletes. 
Vele mindig úgy érzed készen állsz egy jó szexre
pandora#12020-11-03 22:54:26
Néha az a párhuzam jut eszembe, amikor a filmekben a nők úgy ébrednek reggel, hogy már tökéletes a sminkjük és a hajuk is, nem tépik a hajkefével 20 percig hogy álljon valahogy. Fogat sem kell mosniuk, nem pisilnek reggel, fitten ugranak fel és ragyog a mosolyuk.

A pornófilmekben is a férfiaknak a semmitől is mindig van kedvük, örökké áll a farkuk, többször is képesek egymás után a csúcsra törni, és a nők is mindig mindentől sikítva élveznek.

Nincsenek szagok, egy farok a popsiból kihúzva is olyan makulátlan, hogy már mehet is a szájba, punciba, és egész éjjeli alvás után is kellemes rózsa illattal ébrednek az emberek...
Persze a nők is a nap bármelyik percében bármitől bármennyiszer képesek elélvezni.

Hhhhhh...klassz, igazi Édenkert, na! ;)  :vigyor: 

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.