hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBizalom index

itt vagy: Eropolis > bizalom index

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Közösségi érték a "Bizalom index" pont

Az online, vagyis az Interneten történő partner keresés legnagyobb problémája a bizalom hiánya, nehéz eldönteni, hogy kiben bízhatunk meg, ki az, aki megfelel az elvárásainknak, és érdemes arra, hogy bízzunk is benne?

Eropolis ezt az általános bizalom deficitet az un. Bizalom index-szel kezeli oly módon, hogy tagjairól egy objektív számmal fejezi ki azt, hogy mennyire lehet bennük megbízni. Ez az objektív szám a tagok szubjektív megítélésének és az adott felhasználó tagságának minőségéből eredő objektív megítélés összessége.

Eropolis nem tesz közzé olyan ajánlást, mely befolyásolná tagjait abban, hogy milyen Bizalom indexet tartsanak elfogadhatónak, az egyes személyek saját tapasztalatára bízza, hogy milyen Bizalom index-szel rendelkező más tagokat tartsanak megbízhatónak.

A Bizalom index egy pozitív egész számokban kifejezett érték. Minimális értéke 0, maximális értéke nincs meghatározva. Új regisztráció alkalmával az új tag Bizalom indexe 0. A bizalom index nem lehet 0-nál kisebb szám. A Bizalom indexet növelő és csökkentő tényezők a következők:

 • Minden örömpolgárság feltöltés növeli a Bizalom indexet, az értékének megfelelő pontszámmal
  7 napos feltöltés 2 ponttal növeli a Bizalom indexet;
  30 napos feltöltés 10 ponttal növeli a Bizalom indexet;
  70 napos feltöltés 24 ponttal növeli a Bizalom indexet;
  90 napos feltöltés 30 ponttal növeli a Bizalom indexet;
  150 napos feltöltés 50 ponttal növeli a Bizalom indexet;
  180 napos feltöltés 60 ponttal növeli a Bizalom indexet.
  Egy alapvetően ingyenes szolgáltatásban azok a tagok, akik kiemelt szolgáltatásokért pénzt is fizetnek, a közösség megbecsült tagjai, ők azok, akik aktívan részt vesznek a közösség életében, fizetett szolgáltatások igénybevételével segítik Eropolis működését, és jelzik azt, hogy komolyan veszik ittlétüket.
 • Örömpolgárok saját, kiemelt státuszuk jogán növelhetik, vagy csökkenthetik minden más regisztrált tag Bizalom indexét. Az értékelés 1 pontot ad hozzá, vagy vesz el, az értékelt tag bizalom indexéből. Az örömpolgár regisztrációjának élettartama alatt egy adott tagot csak egyszer minősíthet. Egy napon maximum 5 másik tagot minősíthet, és kizárólag örömpolgárságának időtartama alatt illeti meg őt más tagok minősítésének lehetősége.
  Kizárólag az örömpolgárok rendelkeznek azzal az objektív minősítéssel, amely lehetőséget teremt minden más tag szubjektív megítélésének, a visszaélések kockázata így a minimumra csökken.
 • Az a regisztrált tag, aki telefonszámával hitelesíti magát, az első hitelesítés alkalmával 2 ponttal növeli a Bizalom indexét.
 • Ha valaki 72 órán keresztül nem lép be Eropolisba, annak Bizalom indexe 1 ponttal csökken, minden további 3 nap távollét ismét 1 ponttal csökkenti a Bizalom indexét.
  Egy közösségi oldal minősége a tagok aktivitásából ered, azok, akik nem vesznek részt a közösség aktív életében, nem is gondolhatják komolyan azt, hogy partnerre, partnerekre találjanak. A 3 napos periódus sok éves tapasztalaton, és statisztikákon alapul, természetesen előfordulhat a tag személyes életében olyan fordulat, mely nem teszi lehetővé az aktív részvételt, de a távollét kiegyensúlyozására lehetőséget nyújt az örömpolgárság megszerzése.
 • Bármelyik chat szobából való kitiltás, ideértve a közösségi, Eropolis által fenntartott, vagy tagjaink által fenntartott szobákat, 1 ponttal csökkenti a Bizalom indexet, a kitiltás időtartamától függetlenül.
  Eropolis interaktív szolgáltatásai közül a chat, vagyis az azonnali szöveges beszélgetés szolgáltatás a legnépszerűbb, ezért a kulturált beszélgetés, és közösségi megnyilvánulás itt érzékelhető a legtöbb ember számára.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "adatmódosításig", vagyis a kifogásolt adatok módosításáig szóló letiltásért az adott tag Bizalom indexe csökken 1 ponttal.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "24 órára", vagyis a kiszabástól számított 24 óra való felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom indexe csökken 5 ponttal.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "1 hétre", vagyis a kiszabástól számított 1 hétre való felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom indexe csökken 30 ponttal.
 • Bíró, moderátor által foganatosított letiltásért "véglegesen", vagyis visszavonhatatlan végleges felfüggesztésről szóló letiltásért az adott tag Bizalom indexe nullára csökken.
 • Ha valaki saját nemét változtatja meg, annak Bizalom indexe 10 ponttal csökken.

Eropolis szolgáltatója az elvesztett, vagy meg nem szerzett Bizalom indexekért felelősséget nem vállal, nem készít összesítést egy adott tagot minősítő más tagokról, azok személye minden körülmények között titok marad.

A Bizalom index csökkenése esetén az adott tag kártérítési igényt nem támaszthat sem a szolgáltatóval, sem az őt minősítő más tagokkal, sem a moderátori jogosultsággal rendelkező (szoba operátorok, bírók, moderátorok, alapítók) személyekkel szemben. A levont Bizalom index pótlására nincs lehetőség.

Fizetett szolgáltatások "Örömpolgárság”

Hitelesítés

Felhasználói viselkedési szabályzat, "Házirend"

Általános szerződési feltételek 

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.