párcsere

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




párcsere
Mi a véleményetek a pár párral kapcsolatról?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
frey#82011-08-07 19:43:13
Válasz a(z) 7-es üzenetre:Micsoda este!
Én a másik pasit kihagytam volna, de ízlések és pofonok...
johan#72011-08-01 10:45:01
Nagyon jó,aki teheti probálja ki.
Mi itt az eropolison ismerkedtünk meg egy párral és rövid idön belül találkoztunk is.Le irtam az együtt töltött orákat,olvasátok és irjatok vélemény.


Vágyaim ne továbbja!
\Első találkozás2011. 05. 21\


Nem is tudom, hogy kezdjem el, nagy camerasex örült vagyok.
Minden videóchat oldalon cam masztizok fiúkkal, csajokkal, párokkal,
Sikerült a nejemet is bevonni egy idő után az egész camerás sexbe, isteni nagyon elvézük mind ketten.
Eldöntöttük hogy keresünk férfi vagy párt mind kettőnk örömére, ha összejön, a nejem rám bízta a keresést, de nagyon sok hazzudosal volt dolgunk, aki igaz mondonnak bizonyult az meg az ország másik végén lakott.
Na egyszer csak a közelben lakó férfival dumcsiztunk az eropolis chaten, aki ajánlott egy párt nem messze tőlünk, de nem hittűnk neki, ez egy hétfői napon volt. Másnap kedd este ismét erpolison lógtam és egy csaj rám, irt, hogy ö párban van, felkeltetem a nejem és elkezdtünk beszélgetni, email címet cseréltünk, felvettük egy mást MSN-re stb…
Egy kis idő után cameráztunk és meg beszéltünk egy találkozót szombat estére azzal a jelszóval, ha most nem meggyünk, akkor később már nem jön össze.
Egész héten izgultunk a nejemmel, csak arra gondoltunk, hogy mit fogunk tenni, hogy kezdjük el stb…
Az elkövetkezendő napokban kiderült, hogy a pár bisex és kérdezték, hogy benne lennék egy kis bisexbe is. Igazából nem tiltakoztunk meg nem is erősítettük meg, gondoltuk lesz, ami lesz, majd ha nem tetszik, akkor stop megállunk.
Eljött a várva várt szombat, egésznap csak beszélgetünk a nejemmel, hogy nekünk nincs mitől tartanuk házasok, vagyunk, közösen döntöttünk így és bele vágunk, ha nem lesznek szimpatikusak angolosan, távozunk, vagy ha túlzottan erőszakosak.
Nagy készülődés kezdődőt este fele tusolás ruha kiválasztás, hoppá eszünk be jutott óvszer itthon ne maradjon, mivel már megbeszéltük, hogy csak orál mehet gumi nélkül.
S útra keltünk nagy izgalommal, oda értünk nem sokkárra és egy szimpatikus pár fogadod minket.
Ekkor egy kicsit fel lélegeztünk, elkezdtünk beszélgetni, borozgatni, egy kis idő múlva, már vetkőztünk, ami nekem egyszerre sok volt, mert gátlásos vagyok egy kicsit.
A nejem benne volt a bisex játékba elsőre.
Nagyon jó volt nézni, ahogy a két csaj nyalja, falja egymást, mi pasik meg csak ültünk a relaxsás fotelbe és bámultuk őket, most is bele remegek, hogy visszagondolva milyen csodálatos látvány volt ez számomra.
De a feszültség akkora volt bennem, hogy a farkam is alig akart állni, eközben már druszám, mivel egy volt a keresztnevünk nevezzük így a pasit. Neki látott a nejemet szopatni. Ez akkora löketett adott nekem, nejemet nyalja a csaj, egy pasi épp cumiztassa nekem is be, kell szállni és mentem is a nejem szájához. Gondoltam 42 évet megértem még csajt csak a nejemet húztam a farkam rá más puncit nem, ideje kipróbálni, Oda is mentem és simogatni kezdtem a punciját, nyalogatni, de mikor ujjazni szeretem volt stop ne, nem szeretem, ha nyalom a csajom, akkor ujjazzák a puncím, mert nem tudok figyelni mind kettöre. Oké mondtam, de később kiderült nem ez volt az oka.
Ha nem épp vérzett egy kicsit és benne volt a tampon. Ekkor felvillant bennem lehet, hogy nem is dug a csaj csak majd esetleg engem, dugnak meg, gondolatban sokszor dugtak már meg, sőt a nejem vibrátorral többször de most első alkalommal sok lenne. Gyerünk akkor visszacumiztatni a nejem, de druszám még mindig szopatta, csókolta a párom, épp kiszállt a szájából én meg be ekkor fogtam meg a farkát, ez egy újabb löketet adott. Farkat utoljára kamaszkoromba fogtam, haverokkal közös hokizáskor. A nejemre pillantottam és láttam az arc játékán nyugodtan, próbáld ki .Ez volt a vágyad, hogy bekapd, oké bólintottam, de nem ment a dolog csak vertem a farkát, mind most a sajátomat írás közben visszagondolva a történtekre nem birok magammal áll mind a csövek. Druszám ekkor ki ment egy cigire, én meg hevesen csókoltam a nejem, aki közben nagyokat sikított, ahogy a csaj nyalta a lucskos punciját és folyamatosan élvezett.      
Egy pillanat múlva már a csaj rajta volt a farkamon, a nejem meg ki ment a druszámhoz.
Hu jaj ekkor voltam bajba, farkam ismét lefelé ívelő pályán volt, de sikerült fel tornászni, most csak gondoltam bírjam sokáig ne, hogy szájba lőjem.
Nagyokat nyögtem, már remegtem majd szétdurrantam, ekkor szolt a csaj enged bele nyugodtan, hát nem kell több és puff lőttem folyamatosan, összegyűjtötte mindet, és ott hagyott kivitte a nejem szájába átcsókolta a párod, küldte címszóval.
Kimentem utánuk én is, mit látok nejem konyha asztalba kapaszkodva, hátulról dugják, és a csajjal csókolózik.
Ezután a csajok ki találták irány a fürdő, sarok kádba bele ültek, pasik meg pihenő. De egy idő után ki hallatszottak a nyögéseik, több se kellett gyerünk be hozzájuk.
Mit láttuk, nyalják egymást, ez annyira felcsigázott pláne, hogy a nejem nyalta a másik csajt, ekkor jött a váratlan pillanat kérte a csaj fordulják meg és hajoljak előre, megtettem.
Elkezdte nyalni a lukamat ez akkora elvezett volt, hogy csak, na, ekkor azt vettem észre, hogy már bennem mattat az ujjaival és druszám meg szopja a farkam.
Hátra néztem a nejem még mindig nyalta a puncit. Most már egyre jobban kezdtem feloldódni, hirtelen megfordultam és a csaj szájába nyomtam a farkamat.
Druszám meg a nejemet húzta a farkára, isteni látvány volt, nejemmel összenéztünk, és mintha szemeivel kért volna, gyere, próbáld ki.
Hát menten be kaptam, ez az fel kiáltott druszám, semmi különös nem volt benne, nejem fülembe súgta, tegyed, ha jól esik bátran.
Ekkor megcsókoltam a nejem és átvonultuk a nappaliba ketten a druszámmal, ott folytattuk. Oldalast fekve ott szoptuk egymást, közben szolt, ha benne vagyok, akkor meg is dugna, vagy ha gondolom én öt.
De ez nem ment volna, közben a csajok sikoltottak már és visszamentünk hozzájuk és velünk folytatuk. Ez volt az első közös esténk a négyesbe kisebb nagyobb megszakításokkal közben, de 7-8 órán keresztül. Nem bántuk meg a biztos a nejemmel, amit tettünk.
Az úton hazafelé mindketten remegtünk a gyönyör és a boldogságtól,
30km sebességgel döcögtünk haza 10 km –éteren keresztül. Haza érve tusolás után egy jó kis menet kettesbe, egy-két óra alvás után ismét sex, reggel kávézás közben megbeszéltünk kinek mi volt jó, meg azt is, ha lesz még alkalom, akkor benne leszünk.  
Olyan volt, mint ha csak álmodtuk volna, de igaz volt. Eztán pedig következett az egész napos úgy mond döglés, mert ki voltunk mind a lőtt lúd.

folyt.köv
farkas#62011-07-31 22:48:23
Szerintem jó!
farkas#52011-07-31 22:48:20
Szerintem jó!
bugocsiga#42011-07-31 20:32:55
Biztos nagyon izgi,csak ez nálunk egyoldalú.Irigylem azokat a párokat ahol ez működik.Gratulálok.
tomenko#32011-07-30 22:27:57
Elméletben nagyon klassz, de gyakorlatban igen nehéz megvalósítani. Legalább is, ha az ember egy hosszú távú kapcsolatra törekszik. Nekünk beletört a bicskánk...
dion69#22011-07-29 23:21:33
Szerencsés az akinél ez egyáltalán felmerül,hogy milyen lenne ha.......Nekem ez nem adatik meg.Hallani sem akar róla.Izgi lehet!!
janos511#12011-07-29 16:05:43
Én benne lennék ha a párom is. Jó Neked!

[1-8]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3840Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba3240Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1910Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok840Türelmi zónás csajok várnak

#nyuszika43100Tabuk nélküli beszélgetés
Ajánlott szobák
#transz_szoba1310Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.