hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóNe akard, hogy megdugjalak!

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > ftibor > 17

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ftibor blogja


Léleksimogató
Mi érdekli a nőt és mi érdekli a férfit? Szeretek szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről beszélni, szeretem elmesélni saját történeteimet, megosztani gondolataimat. Azt gondolom, ezen az oldalon többségben nyitott és szabadgondolkodású emberek vannak, akik szívesen olvassák posztjaimat. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ne akard, hogy megdugjalak!
#17 (2019-09-13 14:09:03)

Mindannyian hasonló céllal vagyunk itt. Vannak, akik vágyaikat és elképzeléseiket adatlapjukon világosan és egyértelműen kifejtik, de olyanok is akadnak, akik titokzatoskodnak, takargatják gondolataikat. A többség őszintém - ő szintjén :D - kifejti akaratát és biszex biszexet keres, monogám monogámot, swinger swingert, meleg meleget és most álljunk meg! *EZ NEM IGAZ!!! *

Nincs olyan hét, hogy ne találjon meg legalább egy olyan férfi, aki velem szeretne szexelni. Ha kell - és ez a csali :D - hozná párját is (a fotón szép nőt látok). 

Most elmesélek valamit és így érthető lesz véleményem. Harmincnégy éve nem eszem lekvárt és mézet. Miért? Undorodom tőlük. Amikor sok éve gyermekeim lekváros vagy mézes kenyeret kértek, megkentem nekik, de végig uralkodnom kellett magamon, hogy ne lássák öklendezéseimet. Csak a kedvükért kentem meg a kenyeret, mert imádtam őket, ahogy most is. 

Azt mondja utolsó férfi beszélgető partnerem, hogy ő passzív biszexuális, ami azt jelenti, az ágyban övé a lányszerep, tehát szopni akar, ujjazzam, illetve dugjam meg. Na itt elgurult a gyógyszerem. *Előtte a farkamat ne kenjem be mézzel és lekvárral?* Tényleg azt gondolod, mindegy ki kapja be, és az sem baj, ha a fogaskerék? 

És most a végén jöjjön egy idézet az egyik hölgy adatlapjáról. Nem nevezem nevén, de ez egy nagyon jó önigazolás: 

" Keresünk sportos, ápolt, kemény, méretes pasit harmadiknak, akivel mindketten jól érezzük magunkat, és persze ő is jól érezhet minket!
Én főleg nyalatni szeretem magam hosszan, élvezésekig, közben dugunk is több pózban, a párom meg közben besegít nálam is és nálad is.
Ezért olyanokat várunk, akiket nem zavar, ha mindketten elkapjuk a farkát! Lehetsz *teljesen* *heteró* is, hiszen neked elég csak velem foglalkozni,
ha nem zavar, hogy mi mindketten foglalkozunk veled! De foglalkozhatsz mindkettőnkkel is, ez már szabadon választható. :-)"

*MAAARGIT! NORMÁLIS?*


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190913140903.jpg

19 hozzászólás |

Hozzászólások

gabor00
#19 (2019-11-29 19:10:22) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/d/USRf_d1e9178/1fa25c.jpg
Sziasztok! 

Mi lenne, ha egyszer az összes hozzászóló találkozna egy közös beszélgetésre, és ne gondoljunk most bele semmi hátsó szándékba, csak arra gondolok, hogy amit itt a posztokban reagálunk, azt személyesen tennénk meg... :)? Sokkal egészségesebbnek és élménydúsabbnak gondolnám...
pandora
#18 (2019-09-15 17:20:26) |
#barna72: 
Csak mindig úgy vagyok vele, hogy na csak egyszer még elmegy anélkül... ;) :D
barna72
#17 (2019-09-15 17:01:07) |
#pandora: Mert olajozni kell! Tudod, fontos a síkosítás! :P :D 
pandora
#16 (2019-09-15 13:51:43) |
#ftibor: 
Igen, nagyon jó példa a nudizmus.
Azt szoktam mondani, az igazán szép világ az lenne, ha az FKK azt jelentené, hogy szabadon választott, és nincs se kötelező, se tilos. Mindenki úgy öltözne le vagy fel, ahogy szeretne, és a többiek ezt tiszteletben tartják.
Sajnos (még) ez sem jött el. A különböző csoportok elfogadás helyett szeparálódnak. De valóban, legalább már köpködés nincs. Ez is valami. :D

ftibor
#15 (2019-09-15 13:45:49) |
#pandora:

Maximálisan egyetértek veled. Soha nem éreztem undort vagy hányingert a másság miatt, mert toleráns vagyok, de természetesen ezt sem követelhetem másoktól. Viszont változik a világ, és csak emlékezzünk vissza - nem is volt olyan régen -, amikor a nudistákat megkergették a rend őrei és ciki volt erről beszélni. Személy szerint örülök, hogy vannak pozitív változások, és ha azokat észre is vesszük. ;)  
pandora
#14 (2019-09-15 12:35:58) |
#ftibor: 
Hiába érvelsz észérvekkel a hit ellen.
A "hit" önmagában azt jelenti, hogy nincs szükségük bizonyításra, elhiszik, ezért minden észérv teljesen felesleges.
Idáig tökre az ő dolguk, csak azt utálom, hogy folyton meg akarnak győzni másokat.

Mondjuk - hogy a poszt témájánál maradjak - legalább ennyire visszataszító az is, hogy a homoszexuális embereket a heterók meg akarták gyógyítani a történelemben (sőt, még manapság is).

Szomorú mindkét oldalon, hogy néhány kérdésban az emberek képtelenek a másikat úgy tisztelni ahogy van, és nem akarni megváltoztatni. :(
ftibor
#13 (2019-09-15 10:34:56) |
Ha már szó van a bibliáról és a térítőkről, egyszer becsengetett hozzánk két férfi. Jehovások voltak, én pedig jóindulatú és - ebből a szempontból - tapasztalatlan. Családi házban laktam és a kapuban beszélgettem velük pár percet. Azt mondja az egyik: A paradicsomi lét az, ahol minden élőlény jól érzi magát, ahol nincs gonoszság és gyűlölet, fájdalom és keserűség, pusztítás és öldöklés.

Felhúzott szemöldökkel, de türelmesen megvártam, amíg befejezi monológját és csak ennyit mondtam: Az összes élőlény jól érzi magát? Tessék mondani! Az oroszlán mit eszik a Paradicsomban? Antilopot? Ezt az antilop szörnyűségnek vagy paradicsomi állapotnak éli meg? Sarkon fordultak, majd tovább mentek, és ez a két figura soha többet nem csengetett be hozzánk. Nem is értem miért? :D :D :D 
esther
#12 (2019-09-15 09:42:03) |
#barna72: 

 :D :D 
A tesód bibliát olvasott 17 évesen?? :o  :D Szerencsétlen térítő pasi, nem tudta kivel kezd. :vigyor: 


A sztorimból kimaradt egy mondat: én tiszteletben tartom a te meggyőződésedet, te pedig nem az enyémet.
Hát..valahogy így. :napersze: :napersze: :napersze: 
pandora
#11 (2019-09-15 01:33:31) |
#barna72: 
Hát a bringám láncának már én is elég sokmindent kívántam. És a kapja be még a legszerényebbek közé tartozik. :D
barna72
#10 (2019-09-15 01:07:45) |
#ftibor: Szép volt! :D :D :D 
És tudom, hogy mit érezthettél bicikli láncként, mivel én is ... öööö...., háááát....., szóval én is bicajozom. :D :cigi: 

barna72
#9 (2019-09-15 01:05:06) |
#esther: Erről nekem meg a bátyám jut eszembe, de egy kis előzmény kell a történethez.

Én (komoly-) zenei családban nőttem fel. A bátyám és a nővérem is tanult különféle hangszereken játszani. (A nővérem végül a Zeneakadémián szerzett diplomát.) Jómagam is tanultam zongorázni, igaz csak fél évig, mivel a zongora tanárnőm fél év után lebeszélt róla, amiért azóta is végtelenül hálás vagyok neki. :D 

Visszatérve a bátyámra ő (többek között) hegedűlni járt. Egyszer mesélte, ha jól emlékszem '87-ben, hogy a Hősök terén várt a néhai egyes buszra, amikor hozzá lépvén egy pofa, be se mutatkozva feltette a kérdést: - Hallotta a jó hírt? 
Bátyám kezében a hedűtokkal, benézett az "egyenesbe" - (Tudni illik, hogy a megálló a kisföldalatti lejárata után, az Andrássy (bocsánat! Népköztársaság-) útjának az elején volt. És ugyan kissé útban voltak a megállóból nézve a hét vezér, meg a Gábriel arkangyalt tartó khorintoszi oszlop, de azért aki elnézett arra, láthatta ha befordult az egyes busz a városligeti tó hídjáról, hogy megkerülje a teret.) 

Szóval, bátyám benézett az egyenesbe és visszakérdezet:- Jön a busz? :D 

Emberünk meghökkent, de felvilágosította, hogy nem erre gondolt, hanem a hét harsonára. 
Bátyám aki nem volt rest 16-17 évesen olvasni a bibliát, rögvest vette, hogy a jelenésekről van szó és egyből megkérdezte a hittérítőt:- Mégis, konkrétan mire gondol? 
- Miért maga nem látta a jeleket? - kérdezte az ember. 
Erre bátyám elkezdte taglalni az aktuálpolitikai dolgokat, például Arafat békülési szándékát, Gorbacsov reformjait, stb... hogy azért csak mondja már meg, hogy mire gondol?

Emberünk itt jött zavarba és megpróbálta lezárni a beszélgetést, egy oldallépéssel, hisz konkrét válaszokkal nem készült. A bátyám meg elkezdte üldözni a megállóban a kérdéseivel, (mindig elé állt, ahogy azt a diskurzus elején a figura tette), aminek végül az egyes busz érkezése vetett véget. A bátyám fellszállt a buszra, a remegő pofa meg nem. De bátyám a buszból még buzgón integetett neki búcsúzóul. :vigyor: 
Szerintem a csávó azóta is rettegve gondol vissza arra a próbálkozására. :D 
barna72
#8 (2019-09-15 00:29:16) |
#pandora: Isten megáldjon! Ne pazarold a gombócot, amikor azzal dobálózni is lehet! Lásd: Indul a Bakterház. :) 
ftibor
#7 (2019-09-14 18:33:59) |
#barna72: 

Az előző életeimmel kapcsolatban - amennyiben a reinkarnáció létezik - semmilyen felelősséget nem vállalok, de az is lehet, szivattyú voltam, vagy bicikli lánc és gyakran szidalmaztak, *már megint bekapta!* :D 
esther
#6 (2019-09-14 17:05:37) |
Az unintelligencia csúcsa, amikor valaki a másikat olyasmiről győzködi, amiben az megingathatatlan. :merges: 

Nekem is van egy példa történetem erre. Egy ismerősöm full ateista, tehát nem érdekli semmiféle vallás, és az őrületbe tudják kergetni ezek a megállító emberek, hogy aszongya: itt a világvége, meg térj meg, gyónj meg, bánd meg....biztos ismeritek. :/ Egyszer egy ilyen megállító embernek azt mondta: Figyelj csak, tudod mi a különbség közted és köztem? :napersze:  Én sosem állítanálak meg téged,és sosem akarnálak arról meggyőzni, hogy ne higgy az istenedben, vallásodban, eszmédben. Érted? Minden jót neked.
A fickó meg tátott szájjal bámult utána. 
Miért hiszik/képzelgik a bi-vagy homoszexuálisok, hogy egy full heterot meg tudnak győzni?? Érthetetlen. :/ 


Köszi Pandi! :pirul:  Nem is szerénykedem itt álságos módon, a lekvárfőzésben (is) jó vagyok! ;) :D 
pandora
#5 (2019-09-14 16:04:01) |
#barna72: 
:D :D :D :D

Basszus kiköptem a túrógombócot a röhögéstől, most takaríthatom az asztalom. :napersze: 
barna72
#4 (2019-09-14 15:27:45) |
#ftibor: És ott a hét főbűn egyike: a torkosság! 
Hogy van az, hogy egyesek, adott pillanantban, képtelenek leállni az evéssel? :o 

És melyik életedben etted magad túl farkakkal, hogy most elutasítod az összeset! ;) :titok: 
pandora
#3 (2019-09-13 16:56:54) |
Még egy gondolat, a hölgy adatlapjával kapcsolatban.

Mondjuk sosem értem ezt az óriásfarok-kultuszt, ami itt az erón van, de pláne úgy, hogy az illető nő "főleg nyalatni szeretem magam hosszan"... akkor meg nem tök mindegy hogy mekkora a pasi farka?! :napersze: :o :o :o 
ftibor
#2 (2019-09-13 14:59:43) |
#pandora: 

Húsz évig ettem mézet és lekvárt, még emlékszem a finom illatokra és ízekre, de sajnos egyszer túlettem magam. Azóta nem tudom megenni, pedig vágyom azokra az ízekre, de ahogy közelembe kerül, megrázkódom, de inkább nem is részletezem. Ezt nevezzük undornak, és azért is tettem be a posztomba, hogy érzékeltessem mit érez egy hetero, ha szexuálisan a saját neme közeledik hozzá. Tényleg mindenki azt csinál, amit csak akar, és nálam nyitottabb embert nehéz találni, de találja meg zsák a foltját! ;) 
pandora
#1 (2019-09-13 14:51:43) |
:D :D :D

Nem tudom mi bajod a mézzel és a lekvárral, szerintem mindkettő finom. :D (Esther lekvárját meg már nem is lekvárnak kéne nevezni, hanem desszertnek :D )

Mondjuk a teljesen hetero férfi és a pasi pasival ténykedés az nem tudom hogy jön össze. Szerintem sehogy. :D

Amit én ebben az egészben nem értek, az az, hogy rengeteg homo és biszex férfi van, akkor hogy a búbánatban nem egymást találják meg?! hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.