Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
FEJLESZTŐ GYAKORLATOK - 1.

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > erocoach > 2

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


erocoach blogja


Elnyújtott Orgazmus
1991-ben jelent meg magyarul az Elnyújtott Szexuális Orgazmus című könyv. A benne leírtak megtanulása és alkalmazása nagyon sok gyönyörteli órát szerzett nekem és a páromnak.

Ebből szemezgetek, és remélem örömöt szerzek Nektek!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
FEJLESZTŐ GYAKORLATOK - 1.
#2 2021-07-27 10:35:00
FEJLESZTŐ GYAKORLATOK - 1.
Amit az anatómiáról tudni kell:
A G-pont helyének meghatározásához valószínűleg az a legjobb időpont, amikor a nő közel jár az orgazmushoz. Ha társa kézzel vagy orálisan tovább ingerli a csiklót, azonosítja és simogatja a G-pontot, a nő könnyen eljuthat az orgazmusig.
A G-pont nyomása először akár még kellemetlen is lehet. Előidézhet például vizelési ingert. Ettől még a partnernek nem kell abbahagynia a terület ingerlését, elég, ha enyhébben simogatja. Egypercnyi folyamatos nyomás és simogatás után a kellemetlen érzést rendszerint a gyönyör váltja fel.
A folyamatos cirógatás hatására a G-pont megnagyobbodik, megkeményedik - akárcsak a csikló és a hímvessző -, és ilyenkor könnyebb megtalálni.
ESZO-ban jártas férfiak pedig arról számoltak be, hogy péniszük méretében növekedést észleltek - akár 2,5 cm-nyit is. Az ESZO lényegi része a gyakori, ismétlődő és maximális merevedés, melyek mind hónapokon át ingerlik a hímvesszőt a lehető leghosszabb és legvastagabb állapot elérésére. A további ingerlés azokból a gyakorlatokból származik, melyeket a PC-izom és a hímvessző alapizmainak erősítésére ajánlunk, továbbá ide tartoznak még az ingerkeltő ESZO-gyakorlatok is. Ha valakinek ezek közben merev hímvesszőjét a szeméremcsonttól a pénisz végéig rendszeresen méri, nyomon követheti az annak hosszában bekövetkezett változást. Ha önnek vagy partnerének gondot okoz a hímvessző mérete, e növekedés - az ESZO megtanulása mellett - mintegy mellékes jutalomként növelhető el. Ahogy a nőknél a G-pont, a férfiaknál a prosztata lehet rendkívül fogékony az ingerlésre, különösen akkor, ha a merevedéssel már amúgy is fennáll az izgalom egy foka. A férfi nemi izgalma egyszerűen növelhető úgy is, ha a végbélnyíláson keresztül a végbélben masszírozzuk ujjunkkal a prosztatáját.  

Kegel-gyakorlatok
Akik el akarnak jutni a megsokszorozott nemi kéj élvezetéhez, kifejezetten tanácsoljuk, hogy fejlesszék nemi (pubococcygeus vagy PC) izmaikat. A PC-gyakorlatok rendkívül fontosak a sikeres ESZO-hoz. Ma már tudjuk, hogy a "Kegel-gyakorlatok" a férfiak számára is éppolyan jók, s a PC-t szexuális izgalomkeltésre megfelelő állapotba hozzák.

A nők a következőképpen állapíthatják meg, melyik a PC-izmuk: Üljön le a vécére! Tegye szét a lábát! Figyelje, hogy a lába megmozdítása nélkül el tudja-e állítani, majd el tudja-e indítani újra a vizeletürítését. Az az izom, amit ehhez a művelethez használ, a PC-izom. Ne adja föl, ha előszörre nem sikerül megtalálnia; a legközelebbi vizelésko r újra próbálkozzon.

A férfiak az alábbi módon találhatják meg a PC-jüket: Próbálja meg elállítani a vizeletét! Az izom, amit erre használ, a PC. Eközben a végbélnyílása táján is érezhet egy kis szorítást. Akkor is a PC-jét használja, amikor a vizelete utolsó cseppjeit kipréselendő lefelé nyom.

A Kegel-gyakorlatok három egyszerű gyakorlatból állnak:

Lassú szorítások: Préselje és szorítsa a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítését állította el. Tartsa így, és lassan számoljon háromig. Lazítson.

Rezegtetés: Szorítsa és lazítsa el a PC-jét, amilyen gyorsan csak tudja többször, egymás után.

Kitolások: Nők: nyomjon mérsékelt erővel, mintha székletet akarna üríteni, vagy mint szüléskor. Férfiak: nyomjon mérsékelt erővel, mintha vizeletet vagy székletet akarna üríteni. Férfiak és nők: ez a gyakorlat nemcsak a PC-t, hanem egy sor hasizmot is megmozgat. Eközben érzi, hogyan szorul össze és lazul el a végbélnyílása is.

Kezdje a PC-gyakorlatokat tíz lassú szorítással, tíz rezegtetéssel és tíz kitolással, s ezt a sorozatot végezze el napjában ötször.

Egy hét múlva növelje a sorozatot öt-öt-öt lassú szorítással, rezegtetéssel és kitolással, s továbbra is öt sorozatot végezzen el naponta.

Hetenként növelje a gyakorlatok számát öttel, mígnem a sorozat gyakorlatainak száma eléri a harmincat. Hogy megőrizze az izom tónusát, továbbra is végezzen el naponta folyamatosan öt sorozatot. Attól kezdve, hogy elérte ezt a szintet, hűségesen végezzen el mindennap legalább százötven Kegel-gyakorlatot.

Ha a nő érezni akarja PC-izma összehúzódásait, és figyelemmel akarja kísérni annak növekvő erejét, a gyakorlat közben egy vagy két zsírozott ujját bedughatja a hüvelyébe.

Gyorsíthatja előrehaladását az erősítés és a szabályozás terén, ha a gyakorlatok végzése közben egy tárgyat tart a hüvelyében. Az ujjain kívül használhat például pénisz alakú vibrátort. Ha még be is kapcsolja, azzal csak még élvezetesebbé teszi a gyakorlatot.

A férfiakat erősebb merevedés kifejlesztéséhez segíthetik hozzá a Kegel-gyakorlatok. Ha megtanulják, hogyan szorítsák össze, lazítsák el és tolják ki PC-izmukat, azzal körülbelül úgy vonják ellenőrzésük alá nemi szerveik rendszerét, ahogy az autójukat. 

Folyt. köv.

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólásokhirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2420BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba128100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#jucus76410Szimpatikus szexpartnereket keresünk
Ajánlott szobák
#maszti_szoba27101Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba95110Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba7390Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012101Tapasztalt

#akos2120100diughatunk?
Ajánlott szobák
#profi_csajok1620Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak

#nika100Roma csaj
Ajánlott szobák
#transz_szoba4560Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.