hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzex, fantázia, történetek

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > erik4you

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


erik4you blogja


Szex, fantázia, történetek
Mostanában indítottam egy blogot, amire szex történetek szeretnék írni, a magam és mások izgatása céljából :-) Az első el is készült, ha van, kedvetek olvassátok el. 


II. Történet: A Kísérlet
#8 (2019-09-14 22:11:23)

_*Utolsó rész*_

 Hónapok teltek el Réka „kísérlete” óta. Azóta sem látta Tamást személyesen. Telefonon beszéltek csupán néhányszor. Réka aznap nem tudta megállítani Tomit. A srác vérig sértődött és hazament. Valahol megértette őt. Nagyon megbánta az egészet. Nem csak azt, hogy csatlakozott a szexhez, hanem azt is, hogy egyáltalán belekezdett. Az ügyfelének azt mondta, hogy bár a szer garantáltan működik, nem hajlandó megmutatni neki a videókat. Inkább lemondott a pénzről. Letörölt minden felvételt. Úgy élte az életét, mint azelőtt. Az adóságára haladékot kapott, még mindig nem tudta, hogyan fizesse vissza. Legjobban mégis azt bánta, hogy elvesztett egy jó barátot. Anna nagyon csalódott volt, mikor megmondta neki, hogy mit tett. De megértette. Zsolt viszont kicsit sem bánta a dolgot. Összejött Kingával. Neki ez is bőven elég fizetség volt. Réka tudta, hogy amit aznap tett, azt a szer hatására tette. Nem önszántából. Bár arra rávilágított a dolog, hogy legbelül mennyire tudja kívánni a szexet. 
 Tamás azóta is próbálta elfelejteni a dolgot. Nem tudta megmondani, hogy a ciki élmény Annával volt-e rosszabb, vagy amikor látta Rékát abban a helyzetben. A kettő már sok volt neki. Réka többször is felhívta őt, hogy bocsánatot kérjen. Ő meg is bocsátott. De nem szerette volna egy darabig látni a lányt. Aztán egy kora tavaszi napon ismét Réka hívta.
- Lenne kedved átjönni hozzám szombaton? – kérdezte.
- Mi történt? – kérdezett vissza Tomi.
- Nem történt semmi. Csak szeretnék beszélni veled. 
- Nem is tudom Réka. Sok dolgom van.
- Azt akarod, hogy könyörögjek? – kérdezte komoly hangon a nő.
- Nem kell. 
- Pedig fogok. Nem csinálhatod ezt mindig. Oldanunk kell a feszültséget. Ezt tanácsolta pszichológusom is.
- Megint jársz?
- Muszáj. 
- Mi van a hitellel? 
- Azzal ne törődj. Meg fogom oldani. 
- Jó. Akkor át fogok menni hozzád. Egy kicsit. Nem akarom, hogy miattam szenvedj – enyhült meg Tamás.
- Álmodtam rólad – mondta váratlanul Réka. 
- Tényleg? Ennyire zavar, ami történt?
- Nem arról ezúttal. 
- Akkor miről? – kérdezte kíváncsian Tomi.
- Elmondom, ha eljössz – kacérkodott a lány.
- Szombat 8 után. Akkor tudok menni.
- Várlak.

Réka füllentett. Valójában nem álmodott Tamással. Azt viszont tudta, hogy Tamás álmodott vele. Aznap este a szállodában, kissé ittasan elmondta neki álma egy részét. Amikor együtt nyaralt a család és ők jót „játszottak együtt. Arra nem tért ki, hogy a kis szexuális játékról is álmodott, de Réka biztos volt benne. Azóta, amikor erre gondolt nedves lett a puncija. Furcsa nemi vágyat érzett Tomi iránt, melyet azelőtt elnyomott magában. Végre tisztázni akarta az érzést Tamással. Önagával. El akarta érni, hogy szeretkezzenek. Sosem próbált még így elcsábítani senkit. Most meg kellett próbálnia. 
Tamás késve érkezett. Réka már nagyon várta őt. Köszöntek egymásnak, puszi is volt. Tamás leült a nappaliban a kanapéra. Réka teával kínálta. Mindig teázni szoktak együtt. Lassan indult be köztük a beszélgetés. Egy órába is telt, mire körülbelül visszarázódtak. A „kísérlet” témáját messziről kerülték. Aztán szóba került Réka álma. Előjöttek az emlékek arról a bizonyos nyárról. Fiatalok voltak még nagyon, és bár nem voltak biztosak érzéseikben, vonzódtak egymáshoz. 
- Emlékszem még a kék fecskédre, ami legalább egy számmal kisebb volt, mint kellene – nevetett Réka.
- Mert anyám nem akart még újat venni. Mindig imádott hülyeségeken spórolni – mosolygott Tamás.
- Emlékszem. 
- Én meg a te sárga bikinidre emlékszem. Ma már nagyon retro lenne – vágott vissza Tamás. 
- Az tuti – kuncogott Réka.
Egy darabig elnevetgéltek ezen. Réka eléggé oldottnak érezte már a hangulatot. Elnézést kért Tamástól, és kiment a fürdőszobába. Tamás meg mert volna esküdni, hogy nem sokkal később a zuhany hangját hallotta. Nem sokkal később aztán mindent megértett. Ott állt az ajtóban Réka, sárga bikiniben, kissé nedvesen. Épp, mint akkor. Ez a fürdőruha ugyan már nem az volt, de nagyon hasonló színű, mint az emlékeiben. 
- Mit művelsz? – kérdezte ledöbbenve Tamás.
Réka szégyenlős mosollyal félrenézett. 
- Gondoltam, hátha van kedved múltat idézni – suttogta. 
Tamás már nem tudott megszólalni. Tetszett neki Réka teste. Továbbra sem volt az esete, de most azt érezte, hogy magához akarja szorítani. 
- Nagyon hülye ötlet volt – nyögte a lány és elindult kifelé. 
- Várj! – kiáltott utána Tamás.
- Ne fordulj meg. Maradj úgy – mondta a lánynak. 
Vetkőzni kezdett. Teljesen meztelenre. 
- Most már megfordulhatsz. 
Réka végignézett a férfin. Átlagos testű srác volt. Anyaszült meztelenül állt előtte, puha pénisze picit szőrös volt. Réka is vetkőzni kezdet. Épp, mint akkor nyáron. Tamás emlékeihez képes picit nagyobb melle volt, már nem olyan feszesek, de szépen himbálóztak, ahogy mozgott. A puncija most is szőrös volt. Most már fazonra nyírva. Egy darabig nézték egymást. Réka mosolyogva figyelte, ahogy Tomi farka lassan merevedni kezd. Egyre keményebb és keményebb lesz. Kívánni kezdte a férfit. Tamás elindult lassan a lány felé. Mikor közelért, Réka megállította. Letérdelt elé és komoly tekintettel felnézett rá. Réka tudta, hogy Tamás biztosan most is nagyon zavarban van. Nagyon jól ismerte őt, még a szexualitását is. Ez azonban teljesen új szituáció volt kettőjüknek. Réka nem akarta, hogy Tamás azt érezze, amit Annával. Lassan megfogta a férfi kő kemény farkát és végighúzta rajta az újait. Megsimogatta a golyóit, majd gyengéden húzogatni kezdte a faszt. Tamás elengedte magát. Hagyta, hogy átjárja az érzés. Nagyon izgatta, hogy régi barátja veri most a farkát. A lány, akivel évekig szoros barátságban volt, viszont sosem gondoltak igazi intimitásra. Réka most gyorsított a tempón. Tamás, ahogy lenézett, látta, ahogy a lány kis mellei himbálóznak a mozdulattól. Réka ekkor a szájába vette a makkot. Picit szopogatta, aztán nyalogatta. Tamás ekkor érezte, hogy nem bírja tovább. Győzött az izgalom. 
- Nem bírom, el fogok menni – nyögte.
- Nem baj! Élvezz rám! – mondta neki kéjes hangon Réka. 
A lány picit följebb ment, hogy Tomi a testére és ne az arcára élvezzen. A srác nagyot nyögött, ahogyan kiengedte magából a spermát. Réka nagyon élvezte, hogy mellkasán és a cicijén csapódott le az ondó. Ezután megpihentek. Réka hozott zsebkendőt, amivel letörölte magát. Mire végzett, látta, hogy Tamás farka már majdnem annyira kemény, mint volt. Nézte őt, ahogy meztelenül ül a kanapén. Réka odalépett hozzá.
- Neked semmi szükséged a szerre, Tomi – mondta neki mélyen a szemébe nézve.
- Azt gondolod? – kérdezte Tamás.
- Beleülhetek? 
Tamás bólintott. Réka közelebb ment és lassan beleült Tomi meredező farkába. Addigra már nagyon nedves volt a puncija. Simán belecsusszant a fasz. Kéjesen nyögött, miközben mozogni kezdett benne. Tamást elvarázsolta az érzés és Réka látványa, ahogy vonaglik az ölében. A nő mellei ott voltak előtte. Megmarkolta őket. Hosszasan szeretkeztek így, amíg Tamás fel nem állította lányt. Mutatta Rékának, hogy menjen le kutyapózba. Engedelmeskedett. Tamás megsimogatta, majd megmarkolta a szép nagy fenekét. Aztán jól bedugta a punciba tövig. Réka már-már sikítozott, ahogy hátulról kefélte őt. A lány azon gondolkozott, hogy ez amolyan bosszú Tamás részéről, vagy csak ennyire hevesen szereti. Akárhogy is, nagyon élvezte. Annyira, hogy nemsokára élete egyik legjobb orgazmusát élte át. 
- Élezz belém! – mondta aztán hangosan Réka.
- Kérlek! – nyögte újra. 
Tamás hamarosan nagyon élvezett. Megint. Bele Réka szűk puncijába. 
Réka marasztalta Tamást éjszakára. A srác belement. Nem tudtak betelni egymással. A nő meztelenül várta Tamást az ágyában. Széttárt lábakkal. Tomi értette a célzást és kinyalta Rékának, amíg a lány ismét el nem élvezett. Aztán misszionárius pózban dugtak hosszú percekig. Tamás imádta látni Réka kéjtől eltorzult arcát, miközben jó mélyen belehatolt. Miután elfáradtak, Tomi a hátára feküdt. Réka szopni kezdte a még kemény faszt. 
- El kellene adnod a szert a konkurenciának. Az lenne a végső megoldás – mondta közben Tamás. 
Réka felnézett rá, de kezével még folytatta a farok kényeztetését. 
- Engem ismernek. Lebuknék könnyen. Nem merem megtenni. 
- Megoldjuk – mondta Tomi magabiztosan. 
Réka hagyta, hogy a férfi az arcára élvezzen. Még sosem hagyta ezt senkinek. 
- Megoldjuk – mondta mosolyogva miközben lenyalta Tomi farkáról a spermát. 

7 hozzászólás |

II. Történet: A Kísérlet
#7 (2019-06-28 10:19:50)

_*Harmadik rész*_

Reggel Anna csak azt vette észre, hogy Zsolt tátott szájjal, ruhában fekszik az ágyán. Nem is hallotta, mikor jött vissza az éjjel. Jól berúghatott, gondolta. A reggelinél Réka és Tamás jól elbeszélgettek, míg Anna többnyire csak mosolygott. Érdekesnek találta a két barát kapcsolatát. Kicsit a testvéreire emlékeztették, akik folyton piszkálták egymást, de elválaszthatatlanok voltak. Aztán nemsokára megjelent Zsolt. Nagyon megviselt ábrázattal. Leült közéjük és egy üres zsömlét majszolt perceken át. Mikor már menni készültek, egy szőke, szállodai egyenruhás lány állt meg mellettük, váratlanul Zsoltra kacsintott és egész halkan odaszólt nekik.
- Ti aztán nagyon vagányak vagytok. Rohadt menő az egész, köszi, hogy benne lehetek – mondta, és elsuhant. 
Réka döbbent tekintettel nézett Zsoltra. 
- Ki a fene volt ez? – suttogta erőteljesen.
- Azt hiszem valami Kata – nem hitte, hogy jobban fájhat már a feje, pedig ettől most mindkét értelemben fájhatott.
- Attól tartok részegen elmeséltem neki pár dolgot.
- Pár dolgot? Ez a csaj tudja, hogy mit csinálunk? – csatlakozott Tamás is. – Megőrültél? Aláírtad a papírokat!
- Ne haragudjatok. Nem kellett volna annyit inni. Elbasztam –szabadkozott Zsolt olyan aranyosan ártatlan képpel, hogy Réka megenyhült tőle.
- Mit mondtál neki?
- Kinga – nyögte Zsolt elégedett mosollyal. 
- Mi? Van még egy?
- Nem, Kingának hívják. Már beugrott. Csak azt, hogy egy titkos kísérletben veszünk részt és szexelnünk kell. 
- És még? – faggatta Réka.
- Csak még annyit, hogy pornó videót csinálunk róla. 
- Jaj, nem hiszem el – fogta a fejét Tamás.
- Mást nem mondtam, esküszöm. Aztán tök másról beszélgettünk. 
- Akkor mégis mi volt ez az előbb? – szegezte neki a kérdést Réka.
- Lehet, hogy megígértem neki, hogy részt vehet. Most szakított a barátjával, ki volt akadva rá. Azt mondta, imádna egy olyan pornósztárral lenni, mint én. 
Anna felnevetett. Réka csúnyán nézett rá. Tamás fogta a fejét.
- Most mit csináljunk, nem vehet részt még ez a kiscsaj is a dologban, nekem két pasi kell, nem két nő. 
- Hát lehet, hogy megzsarolt. Azt mondta, ha nem jöhet, akkor elmondja a főnökének, hogy mit csinálunk a szállodájukban. 
- Nem hiszem el – rázta a fejét Tamás. 
- Szerintem jó csaj – vette közbe váratlanul Anna. 
- Láttam, hogy van nálad még pár titoktartási. Aláíratjuk vele, és nem lesz gond. Utólag meg lehet zsarolni a felvétellel, ha nagyon szórakozik velünk – mondta profikat megszégyenítő higgadtsággal a lány.
Réka húzta a száját, majd bólintott. Ez van, gondolta. 

Anna régóta magára volt utalva az életben. A szülei a fővárosi elitbe tartozó gazdagok voltak, akik nagyon hirtelen vesztettek el szinte mindent, kivéve az arroganciájukat. Anna elköltözött tőlük, egyetemre ment önerőből, majd gyakornok lett egy nagy gyógyszercégnél. Mivel fizetést alig kapott, hétvégenként eladó lett egy kisboltban. És persze ott volt a kiegészítő pénzforrás. Akkor találta ki, mikor még egyetemista volt és alig volt pénze albérletre. Az ötlet onnan jött, hogy a szülei egy gazdag ismerőse egyszer sok pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele. Belement. Anna imádta a szexet. Nem volt soha szégyenlős, borzasztóan izgatták a különleges erotikus élmények. A férfi nem volt fiatal, de nagy nőcsábász igen és elég jóképű. Nagyon tapasztalt volt az ágyban, Anna élvezte a dolgot, majd mikor felmarkolta a pénzt, elhatározta, hogy keresni fog még hasonló lehetőségeket, ha megszorul. Később aztán voltak sokkal rosszabb élményei is, de talpraesett volt, így mindig jól jött ki a dologból. Amikor Réka megkereste, úgy tett, mintha hezitálna, valójában azonban izgatta a gondolat, hogy rajta tesztelik majd lesz ezt az egészen különleges szert. Látta a srácok képeit a facebookon. Rögtön arra gondolt, hogy ezek nem tudják, mi vár rájuk, és kuncogott magában. 
Réka szinte egész nap Zsoltot ápolta, hogy használható legyen az este. Tomi eltűnt valahova, Anna meg leginkább csak netezett az ágyában. Mikor végre lement a nap, Réka ismét bejött a szobába, rámordult Zsoltra.
- Menni fog? Ne feledd, most megkapod a gyógyszert is. De nem lehetsz ennyire punnyadt! 
- Ne aggódj! Nekem is kell az a pénz. Már jól vagyok – elég meggyőző volt és az arca sem volt már annyira fehér. 
- Helyes. Menj át a másik szobába, készülj fel, az új barátnőd már ott van. Alig bírt magával, teljesen zakkant az a csaj. Aláírta a papírokat is. Még a szívére is tette a kezét – nevetett Réka Anna felé nézve. 
Mikor Zsolt kiment, Anna még visszarángatta Rékát. 
- Kérdeznem kell valamit – nézett rá ravasz mosollyal. 
- Mi az? 
- Tamás és Zsolt, mi?
- Mi van velük? – nézett rá gyanakodva Réka.
- Már régóta is mered Tamást, igaz? 
- Gyerekkori barátom – bólogatott Réka.
- Lefeküdtetek már? 
- Nem. Dehogy – hátrált ki egyből a nő. 
- De jól ismered.
- Mire akarsz kilyukadni, Anna? – kérdezte Réka kissé ingerülten.
- Tamás olyan ideges volt, hogy hamar elment. Zsolt pedig alig bírta tartani a merevedését, mikor a kamerákra nézett. Ez nem véletlen.
- Talán nem – mosolyodott el végül Réka is.
- Ravasz nő vagy te Rékuci.
- Nem bízhattam a véletlenre. Tamás egyszer gyengébb pillanatában elmondta, hogy ha izgul, vagy új a kapcsolat, akkor hamar elsül. Zsolt meg egy csomó csajjal kavar a melóhelyemen. A nők pletykálnak. Azt hallottam, hogy néha vannak merevedési gondjai. 
- Szóval nem tudod, mit akar az ügyfél, de ezzel biztosan meggyőzöd majd. 
- Nézd, neked könnyű, mert te csak hagyod magad. De ők… én sajnálom a srácokat. Nem azért tettem, mert gonosz vagyok. 
- Én élvezem, kedves Réka – mondta komolyan Anna.
- Az baj, hogy te képtelen vagy ilyesmire, igaz?
- Ne már. Ne csináld – legyintett Réka, bár legbelül azt érezte, hogy Annának igaza van. 

 Mikor beléptek a szobába, Zsolt az ágyon ült, előtte a földön pedig Kinga. Beszélgettek, a csaj nevetgélt, láthatóan elemében volt. Kinga 22 éves volt. Nem volt sok kapcsolata még, de az első barátja megszeretette vele a pornót. Folyton azt néztek szex közben. Kinga a szakítás után is sok pornót nézett és azon fantáziált, hogy egyszer szerepelni fog egyben. Most ez majdnem megvalósult. Kis melle volt, pici kezei, amit nagyon szeretett legutóbbi barátja, mert nagyobbnak tűnt benne a farka. 
 Réka a fésülködőasztalhoz ment. Letette a táskáját. Kivett belőle egy ampullát és felszívta az injekciós tűvel. 
- Eljött az igazság pillanata srácok – mondta, majd Zsoltnak mutatta, hogy jöjjön közelebb. 
- A fenekedbe kapod – mondta a fiúnak. Kinga kuncogott. 
Zsolt letolta a gatyáját. Határozott mozdulat volt, Réka nem arra gondolt, hogy vegye le teljesen. Zsolt vaskos farka ott himbálózott előtte, aztán megfordul és a kemény fenekét mutatta Réka felé. Réka nagyot nyelt, de nem szólt semmit. Kinga elámult a látványtól, tényleg pornó filmekben látott csak ilyen faszt.
Miután beadta az anyagot, Réka sok sikert kívánt, aztán elindult kifelé. Anna csak rázta a fejét a nő zavara láttán. 
- Kezdhetjük nagyfiú? – kérdezte aztán. 
- Mehet bébi – vette oda lazán Zsolt. 
- Ezt inkább hanyagold – szólt vissza Anna, majd odalépett Zsolt elé, letérdelt és elkezdte kezével simogatni a péniszét. 
Kinga közelebb kúszott, mint valami ragadozó. Zsolt kínos mosollyal nézett rá. Anna közbe elkezdte szájával izgatni a vastag faszt. Lassan szopogatta, néha ki-kicsúszott a szájából. Öt perc után feladta. Kiviharzott. Zsolt kisfiús mosollyal nézett Kingára.
- Nem tudom, mi ez az izé, amit kaptál, de lehet, hogy az az oka – mondta Kinga. 
- Lehet. Jah, biztosan – nevetgélt erőltetetten Zsolt. 
Réka az ágyon feküdt. A plafont nézte. Azon gondolkodott, vajon milyen lesz az élete, ha már többé nem kell az adóságot fizetnie. Aztán bevillant a fejébe Zsolt méretes farka. Igazából nagyon bejött neki a látvány, de akkor borzasztó kínosan érezte magát. Szegény Tomi, biztos neki is ilyen volt tegnap. De ő bevállalta érte. És ma még újra be kell. Ekkor kivágódott az ajtó. Anna rohant be. 
- Nem hat. Semmire se jó – mondta idegesen. 
- Mi van? Viccelsz? – ugrott fel Réka. 
- Nem. Azt mondtad, hogy max 5 perc és működik a dolog két rohadt hétig. De semmi. 
Réka az órájára nézett. Kb. 8-10 perc telt el. 
- Add a táskámat – szólt oda Annának és letolta kissé buggyos, de legalább vékony és szellős szürke gatyáját. Anna letette az ágyra a táskát, majd nem tudta nem megnézni Réka kicsit tinilányos fehér alapon piros csíkos bugyiját. 
- Mire készülsz? – kérdezte.
- Add be nekem is! Van még egy tartalék, amit nem kell eladnom. Add be most. 
- Nőkre is hat? - kérdezte Anna.
- Persze. Csak nekünk gátlást old, benedvesít, amikor kell, és azt hiszem, az élvezetet is növeli. 
- Nincs több? Jó, csak vicceltem. Honnan tudod, hogy hatni fog-e? 
- Hidd el, én tudni fogom. Te is rájöttél, milyen vagyok. Érezni fogom. Ha nem, akkor viszont nagy baj van. 
Anna beadta a szert Réka fenekébe. Visszaindultak mindketten a másik szobába. Mikor benyitottak, váratlan látvány fogadta őket. Kinga, az apró szőkeség ott térdelt a fekete miniszoknyájában és fehér szállodai logós blúzában Zsolt előtt és a fiú faszát verte kis kezével. Zsolt farka hatalmasra duzzadt. Kinga megbabonázott mosollyal nézett rájuk, ahogy beléptek. 
- Nekem sikerült – mondta büszkén. 
- Bassza meg! – mondta Réka. 
- Hát, akkor úgy látszik türelmetlen voltam. Bocsi – vetette oda Anna. 
Réka szinte oda lökte Zsolthoz a lányt, majd leült a sarokban lévő fotelba. Ő már addig innen egy tapodtat sem moccan, még ki nem derül végleg, hogy működik-e a szer vagy sem. 
 Anna vetkőzni kezdett. Kinga elengedte Zsoltot. 
- Nagyon izgalmas – mondta a szőke.
Anna gyakorlatilag lenyomta az ágyra a férfit. Odaguggolt hozzá, majd mellei közé tette a farkát. A cicikkel izgatta a kemény, méretes péniszt. Élvezte, hogy az előváladék, ami jött belőle benedvesíti a melleit. Zsolt közben teljesen felszabadult. Imádta, ahogyan a gyönyörű mellek simogatják és húzogatják a farkán a bőrt. Anna bekapta a makkját. Talán még sosem volt ennyire duzzadt makk a szájában, mintha minden pillanatban kirobbanna belőle a sperma. Ne mégsem. King közben simogatni kezdte Zsolt hasát. 
- Megmutatod a cicidet? – kérdezte Zsolt Kingát. 
- Szeretnéd? – mosolygott kacéran a lány. – Igazi pornós lesz? – kérdezte Rékát, aki a sarkban ült. 
- Ő, igen, de nem mondhatod el…
- Tudom, tudom. Szuper – mondta Kinga és elkezdte kigombolni a blúzát. Lassan levette, majd fehér csipkés melltartójától is megszabadult. Pici mellei peckesen álltak, bimbói csak úgy meredeztek Zsolt felé. A férfi odanyúlt és megsimogatta őket, miközben Anna éppen felállt elé, megfordult, majd háttal beleült Zsolt meredező farkába. A srác még sosem élt át ilyen intenzív érzést. Egy kerek fenekű csaj nedves puncijával tövig beleült, miközben egy másik félmeztelen lány melleit simogatja. Anna hasonlóan érzett, mert ennyire duzzadt farok még nem töltötte ki őt. Kéjesen, őszintén nyögött miközben le-föl mozgott Zsolton. 
- Nagyon jól nyomjátok – mondta Kinga kicsit illúzió rombolóan, de Zsolt most nem bánta, tényleg pornósztárnak érezte magát. Sőt, ara gondolt, hogy bármire van most ereje. Egyre hevesebben élvezkedett rajta Anna, minden irányba mozgatta fenekét az ölében. Hallani lehetett a lucskos punciját, ahogy csattog a férfi testén. Zsolt közben bal kezével Anna mellét szorította, jobb oldalán meg Kinga hegyes bimbóit csókolgatta. 
Pár perc után Anna teljesen elfáradt a kéjtől és a testmozgástól. Felállt a faszból és háttal lehuppant Zsolt mellé. Kifújta magát. Ekkor King kérdés nélkül odakúszott Zsolt elé, majd szájába vette a farkát. Hevesen kezdte szopni. Zsolt eszmélni sem tudott az egyik érzésből a másikba. Anna valamiért felnevetett. 
 Mindezek közben Réka szenvedett. Érezte, hogy kimelegszik. Olyan hullám ment rajta keresztül, amilyet még sosem érzett. Vágyai felerősödtek. Ekkor már biztosan tudta, hogy a szer működik. Azonban ahogy nézte, hogy a többiek vadul szexelnek, kezdte elveszíteni a racionális énjét. Nemsokára már arra sem emlékezett, hogy beadta-e magának a szert vagy sem. Aztán amikor Anna nagyokat nyögve leszállt Zsoltról, Réka hirtelen felállt. Nem bírta tovább. Éreznie kellett valamit, valami valósat, valami gyönyörűt. Először Zsolt farkárt akarta az arcán érezni, de mikor látta, hogy Kinga szájába veszi azt, gondolkodás nélkül Annához lépett. Anna egy darabig nem figyelt, majd kérdően nézett rá. 
- Csak nem hat a szer? – kérdezte.
- Nem tudom. Azaz de, hat – mondta Réka, majd odabújt Anna puncijához. Nagyon ritkán voltak leszbikus gondolati, de mindig is érdekelte, milyen lehet. Nyalni kezdett. Lassan, majd picit hevesebben. Le-fel mozgatta a nyelvét Anna szép punciján. Körbenyalta a csiklót, majd kérdően felnézett.
Anna kéjes tekintettel nézet le rá. 
- Ne hagyd abba, tök jól csinálod – bíztatta.
Réka tovább nyalt. Anna nyögdécselt. Kinga nézni kezdte a csajokat, megpihent a szopásban. 
Réka egyszer csak nyalás közben odanyúlt Zsolt farkához és megragadta. Hevesen kezdte verni, miközben ő is nyögött. Zsolt maga is csodálkozott, hogy hiába nézett ki a kamerákra, hiába volt körülötte három kvázi idegen lány, a farka továbbra is kő keményen állt. Jobban élvezte, mint valaha. Biztos volt benne, hogy akkor élvez el, amikor csak akar. Aztán hirtelen azt érezte, hogy Réka húzni kezdi a farkánál fogva. A nőre nézett, ahogy az ruhában, szemüvegben ott térdelt az ágy szélénél Anna punija előtt. 
- Úgy kívánom! Dugd belém hátulról, kérlek! – mondta Réka.
Zsolt Kingára nézett, aki bájos melleivel közben felült mellé az ágyra. Szélesen mosolygott. A srác felkel, és odament a nő mögé. Réka tovább kezdett nyalni. Zsolt lehúzta kissé buggyos, laza gatyáját, majd a fehéralapon piroscsíkos, picit tinilányos bugyiját is. Először az újaival simogatta meg Réka punciját. Csöpögött a nedvességtől. Picit szőrös volt, de nem vészesen. Zsolt lassan odatette a farkát, majd elkezdett behatolni Rékába. A lány hatalmasat nyögött. A fiú érezte, hogy borzasztóan szűk a punci, nagyon jó érzés volt benyomni ebbe a nedves, szoros lyukba. A lánynak amúgy is szép nagy feneke volt a testalkatához képest, amit Zsolt szeretett. Pumpálni kezdte. Réka ekkor úgy érezte, hogy a menyben van. Sosem volt még ilyen érzése. Nem feszenget, nem gondolkozott azon, hogy mennyire tökéletlen a teste, hogy milyen átlagos, szemüveges, merev csaj. Kinga simogatni kezdte Anna melleit, Anna pedig cserébe Kingáét. Hamarosan Anna óriásit élvezett. Beleremegett a teste is. Erre vágyott már két napja, nem számított rá, hogy Réka fogja megadni neki. Rékán is borzasztóan jó érzés futott át, mikor látta, hogy Anna élvez a nyelvétől. Zsolt eközben sem pihent, imádattal nézte, ahogyan Anna vergődik a kéjtől és Réka pedig az ő farkától rezzen össze minden nyomás után. Mivel szinte teljesen fel volt öltözve, ruhán át simogatta végig a nő testét.
 
 Tamás városnézésre ment. Elege volt a komplikált helyzetekből, a kockázatból és a leégésből Anna előtt. Bár bízott Réka csodaszerében, Tomi szeretett volna már túl lenni az egészen. Kb. időre ért vissza, amikor úgy volt, ő következik majd a kísérlet befejezésével Annánál. Remélte, hogy ez a Kinga még véletlenül sem akar maradni majd, mert szer ide vagy oda, ő tuti nem bír el két csajjal. Aztán ledöbbent. Meglepődött és összetört. Mikor nem talált senkit sehol, óvatlanul benyitott a „szexszobába”, ahol olyat látott, amire nem számított. Miért nem zárták inkább be? Kérdezte magától sokáig ezután. 
 Ahogy Tamás benyitott, Réka éppen felnézett. Nagyon furcsa volt Tomi arcát látnia úgy, hogy közben Zsolt pénisze tövig benne volt. A srác nagyon csalódottan nézet rá.
- Szóval te nem bírnád? Te nem tudsz részt venni ebben, csak én, mi? – mondta Tamás keményen. 
Réka szólni sem tudott. 
- Vagy én nem voltam elég jó neked, csak Zsolt. Ezt persze megértem, de én akkor végezem is – ezzel kiviharzott. 
Réka felpattant. Felhúzta a bugyiját, a gatyáját, majd Tomi után rohant. 
Kinga Zsoltra nézett. 
- Ezek házasok? – kérdezte. 
- Nem, csak furák – mondta Zsolt.
- Most mi lesz? – kérdezte aztán Annát. 
- Én beugrom a helyére –mondta komolyan Kinga.
Anna megvonta a vállát és visszafeküdt. Kinga levette a szoknyáját. Nem volt alatta semmi. Szép, borotvált puncija volt. Zsolt egyből rágerjedt. A kis közjáték után újra úgy állt neki, mint azelőtt. A szőke lány nyalni kezdte Annát. 
- Barátnőm is imádja ezt – mondta nevetve.
Zsolt ezúttal Kingába hatolt be. Ő sem volt sokkal tágasabb, mint Réka, csak csontosabb volt a feneke. Zsolti addig dugta őt, amíg a lány zihálni nem kezdett. Ekkor alányúlt és izgatni kezdte a csiklóját. Kinga hamarosan elélvezett. Úgy sikoltozva, hogy Anna fogta be a száját. 
- Mekkora sztár vagy. Húha –mondta Zsoltnak. Anna rákacsintott.
- Most én jövök! – szóld oda Anna.
Misszionáriusban folytatták a nővel. Zsolt a kerek melleit dögönyözte, majd Kingával smárolt kicsit. Anna végül egy nagyobb lökésnél ismét elélvezett. Remegő testtel bal mellét szorítva. Kinga ismét csak kuncogott. 
- Akarsz a cicinkre élvezni? – kérdezte aztán Zsolttól.
- Hát persze – vágta rá rögtön a srác.
Anna ekkor odafordította Zsoltot az ágy melletti kamerához, hogy jól látszódjanak. Kinga leült elé az ágy szélére és tartotta a kis melleit. Anna melléült, majd elkezdte verni Zsolt lüktető farkát.
- Pont, mint a filmekben – mondta Kinga. Zsolt még sosem csinált ilyet. Nagyon élvezte. Elkezdte felhozni magában az érzést, egyre jobban és jobban. Ő irányított. Odanyúlt és megfogta Kinga mellét, majd a másik kezével Annáét. 
- Mindjárt eldurranok – mondta hangosan. 
Anna Kingára irányította a faszt. Zsolt hatalmasat élvezet abban a pillanatba. Ekkorát még nem láttak a csajok. Anna most magára irányította Zsoltot, csak úgy ömlött belőle a geci. A szőke csaj hajába is ragadt, beborított az egész bal mellét, míg Anna nagyobb melleire is jutott bőven. 
- Ez igen, haver – bólogatott elismerően Anna. – Nem gondoltam, hogy ez ilyen lesz. 
- Hát – nevetett Zsolt– én sem.
- De mi lesz a kísérlettel, ha Tamás nem ér vissza? – kérdezte.
- Nem tudom, de nekem tuti pihennem kell – mondta Anna. 

Folytatás következik

1 hozzászólás |

II. Történet: A Kísérlet
#6 (2019-06-26 14:41:32)

_*Második rész*_

Réka nem tévedett, Zsoltnak valóban sok barátnője volt már. Imádták a nők a kisfiús stílusa és a férfias megjelenése miatt. Igazából sosem kellett túl sokat tennie azért, hogy becsajozzon. Jött magától. Amikor aztán Réka felkérte erre a kis „munkára”, Zsolt igazán meglepődött. Főleg, amikor ez a szűzies, szende nő egy szexgépnek nevezte őt. Honnan gondolt ilyet? Járt pár csajjal az irodából, amíg együtt dolgoztak, de sosem volt egyszeri alkalom neki a csajozás. Még ha rövidebb időre is, de mindig összejött a lányokkal. Randiztak, flörtöltek, a szokásos dolgok. Talán Réka azt hitte, hogy egyből lefeküdt mindegyikkel. Ez nagyon nem volt így. Igazából mindig is feszült volt az első sex előtt. Félt az elvárásoktól, attól, hogy nem tud majd teljesíteni. Viszont imádta a csinos nőket, a szép testüket, a szexi melleket, fenekeket. Imádta a szexet, de tartott is tőle, mert volt már, hogy nem úgy sültek el a dolgok, ahogy szerette volna. Zsoltnak elég nagy farka volt. Majdnem 20 cm. Mikor meglátta Anna meztelen képeit, amiket Réka küldött neki, a nagy farkába egyből vér szökött. Jókora merevedése lett a szexi comboktól, kerek fenéktől. Elvállalta a kísérletet, de amit Réka nem sejtett, hogy nem azért mert annyira jónak tartja magát az ágyban, hanem inkább a pénzért. Munkahelyet akart már váltani, de képtelen volt rá egy ideje. Gondolta, egy kis pénzzel a zsebében, bátrabban áll majd neki. És venni akart végre egy új telefont is magának. Gyerekes és felnőttes gondolatok egyszerre, ez volt Zsolt. 
- Szia, Zsolt vagyok. Be sem mutatkoztunk rendesen – mosolygott sármosan a lányra, amikor belépett a „szex szobába”. Kezet fogtak.
- Anna – mondta egyszerűen a lány. 
Annának is bejött Zsolt megjelenése. Szexuálisan nagyon vonzónak találta. Azok alapján, amit Rékától hallott, biztos volt benne, hogy Zsolt nagyon ügyes lesz majd vele. Már érezte magában a bizsergést, és mivel kielégítetlen maradt a nagyon jól kezdődő, de aztán annál hamarabb véget érő szex után Tamással, most remélte, hogy el tud majd élvezni. Ha már itt van, élvezni akarta a néhány havi lakbér begyűjtését. 
- Hogyan kezdjük? – kérdezte zavartan Zsolt. 
- A kamerák forognak. Ha levetkőzöl, tőlem mehet – mondta Anna, és ismét ledobta magáról a fehér köntöst. – Csak egy dolgot nem akarok. Csókolózni. Azt hagyjuk meg a szerelmespároknak – mondta el Zsoltnak is a mantráját. 
- Oké, értettem – felelte Zsolt nem túl meggyőzően, mert kicsit leblokkolt, amikor meglátta a lányt teljesen meztelenül. Szép, kerek mellei, vaskos, de formás combjai között pedig a hívogató puncija vonzották a férfi tekintetét. 
Zsolt levetkőzött. Utoljára maradt az alsógatyája. Ahogy levette, Anna megpillantotta a méretes, még teljesen puha farkát. Ott lógott a lábai között, ahogy Annához lépett. 
- Hűha! Szép nagy kukid van – nevetett rá a lány kicsit zavartan. 
- Köszi! – nevetett vissza Zsolt, teljesen zavarban. Ahogy látta maga körül a kamerákat, hirtelen azt sem tudta, mit csinál, és hol van. Teljesen máshogy hatottak rá, mint Tamásra. De hatottak. 
Anna leült az ágy szélére. Ott volt arca előtt a méretes farok. Megfogta egyik kezével, a másikkal meg Zsolt kemény fenekét kezdte simogatni. Lassan húzta hátra a bőrt felfedve a szép, kövér makkot, aztán jobban megragadta és egyre határozottabb mozdulatokkal kezdte verni a fiúnak. A farok így sem volt picit, azonban egyelőre nem akart keményedni. Anna bíztatva nézett fel Zsoltra.
- Engedd el magad. Jó lesz. 
- Ne haragudj, néha kicsit lassú. De jó lesz – felelte Zsolt, aki igazából egyszerre élvezte a dolgot és egyszerre érezte magát kellemetlenül. 
Anna egy darabig még verte neki, aztán mással próbálkozott. Lassan hozzásimított az egyik melléhez, majd a másikhoz is. A bimbóival cirógatta a makkot. Zsolt ekkor felsóhajtott. A farka kezdett merevedni. Ahogy lassan keményedett, Anna óvatosan a szájába vette és elkezdte erotikusan szopogatni. Ekkor már Zsolt is elengedte magát. Bár nem volt kő kemény, Anna már elégedett volt. Meg fogják valahogy oldani. 
Hosszú percekig szopta Zsoltot a lány, aztán hirtelen abbahagyta, és a hátára feküdt. 
- Gyere, dugd be, érezni akarom a nagy farkadat! – mondta neki izgatóan.
- Baromi jó csaj vagy! – mondta Zsolt, és már lépett is oda a puncihoz. 
A farka még mindig nem volt teljesen kemény, de sikerült betuszkolnia. Anna érezte, hogy kitölti a pináját a vaskos pénisz. Arra gondolt, hogyha olyan kemény lenne, mint Zsolté, akkor nagyon hamar kielégülne most már. Zsolt lökni kezdett. Az első néhány lökés után Anna határozottan érezte, hogy keményedig a pénisz benne. Zsolt belemarkolt a mellébe és egyre hevesebben kezdte dugni.
- Ez az! Keményen nagyfiú! Imádom! – bíztatta Anna. Ahogy ki-be járt benne a fasz, ismét konstatálta magában, hogy ez az egyik legjobb érzés a világon.
Mikor már mindketten nagyon élvezték a dolgot hirtelen fülsüketítően csipogni kezdett valami. 
- Bassz, merül a kamera! – kiáltotta Zsolt. Kihúzta Annából. A lány nagyot sóhajtott. 
- Tamás azt mondta az asztalon van pótaksi – mondta csalódott hangon Zsoltnak. 
- Nem kellett volna folyamatosan mennie, amíg kint voltunk meg minden – okoskodott Zsolt, miközben beüzemelte az új akkumulátort. 
- Jó lesz az. Gyere vissza, élvezni akarok – parancsolt rá Anna.
Zsolt visszasietett. Természetesen teljesen kizökkentette ez a kis közjáték. A legrosszabb viszont az volt, amit a lány mondott. Élvezni akar. A nyomást sosem bírta Zsolt. Most is inkább szabadult volna már. Az előbb nagyon élvezte a dolgot, de elszállt a pillanat és megint egy kísérlet közepén érezte magát, ahol teljesítenie kell. Pedig nem kellett. 
 Még néhány percig dugta Annát a félkemény farkával, majd váltottak és hátulról hatolt bele. Ez sem járt sikerrel. Mikor aztán Anna újra szopni kezdte Zsoltot, a srác végül feladta. 
- Ne haragudj – nyögte Zsolt. 
- Semmi baj – mosolygott Anna. – Előfordul. A lényeg, hogy volt felvétel. 
- Áh bassz, Réka azt mondta, hogy legjobb, ha normális szex van, aztán a gyógyszeres cucc. 
- Ez is normális – mondta Anna, miközben felvette köntösét és kifelé indult. Igazából tudta, hogy önző módon maga miatt akarta, hogy ez a vonzó srác jól megdugja. A kísérlethez aligha volt köze, mert a fele is elég lett volna ahhoz, hogy bizonyítsanak a vevőnek. 
Mielőtt kiléptek az ajtón, Anna még Zsolt szemébe nézett.
- Ne aggódj! 
- Mondanom kell valamit… én nem szoktam…
- Felejtsd el! Holnap megkapod a szert, ezért vagyunk itt. A felvételt sem látja majd szinte senki. Gondolj a jutalomra, ne nyavalyogj! 

Zsolt bízott a másnapban. Bízott benne, hogy a szer majd kihozza belőle a legjobbat. Szeretkezett ő már egy csajjal majdnem egy egész éjszakán át. Csak nem így. Akárhogy is, azt tudta, hogy nem akar Annával beszélgetni ma már, márpedig egy szobában kellett aludniuk. Zsolt úgy döntött lemegy a hotel bárjába iszogatni. Miután megivott vagy négy rövidet és két sört, a maradék sörével kiült a kertbe egy padra. Váratlanul lépteket hallott. Először azt hitte Anna jött utána. Teljesen be volt már rúgva. Mikor közelért az alak, akkor látta, hogy a recepciós lány az. 
- Szia! Láttam, hogy kijöttél ide levegőzni – csicseregte vékony hangján. Fiatal, szőke lány volt, kis mellekkel, picit szeplős arccal, amiből Zsolt most sokat nem látott.
- Kinga vagyok. Lejárt a műszakom, láttam, hogy egyedül iszogattál. Gondoltam, de jóképű srác, miért lehet magányos?

Folytatás pénteken...

1 hozzászólás |

II. Történet: A Kísérlet
#5 (2019-06-24 12:01:55)

*_Első rész_*

Réka levette szemüvegét, és megtörölte. Akkor szokta ezt csinálni, ha zavarban van, vagy ideges valami miatt. A kávézó félreeső sarkában ült egy kétszemélyes asztalnál, vele szemben középkorú, kicsit pocakos férfi foglalt helyet, meglehetősen tekintélyt parancsoló szakállal. Hosszasan tanulmányozott egy mappányi iratot. 
- Ez minden? – kérdezte a férfi.
- Igen. Ahogy kérte. A szer is nálam van – suttogta az utolsó mondatot Réka. 
- Jól van – a férfi becsukta a mappát és félretolta. – De kérnem kell még valamit, mielőtt fizetek.
- Mit? – Réka elcsodálkozott. Nem erről volt szó. Vékony, magas, rövid hajú nő volt. Átlagos külsejűnek mondták, világosbarna haja a válláig sem ért le, de folyton kicsit kócos volt. Pont harminc éves volt, szemüveget viselt, szerette nem túl nagy, de nem is túl pici melleit, de kevésbé kicsit körteformájú fenekét. Túl nagynak tartotta.
- Egy videót. Vagyis többet. Két férfi tesztelje le nekem a szert. 
- Micsoda? De hát hogyan? Már le van tesztelve, csupán pénzügyi okokból szakadt meg a folyamat. Teljesen biztonságos – nyögte sértődött hangon Réka.
- Igen, de én a saját szememmel akarom látni, mielőtt fizetek. Igazi akcióban, ha érti, mire gondolok.
Réka lassan hátradőlt. Nem tudta, mit mondjon. 
- Azt szeretném látni, hogy működik. Sőt, jól működik. Azt akarom, hogyha kipróbálom, a partnereim elégedettek legyenek, sőt csodáljanak. Már mindent kipróbáltam, de semmi sem győzött meg. 
Réka nagyot nyelt, végighallgatta az új feltételeket, majd belement a dologba. Ha már addig elment, hogy kísérleti gyógyszert lopott a cégétől, hát most már végig fogja csinálni 
Tamás lakásán találkoztak. Tamás, Réka legjobb barátja volt, aki az utóbbi időben elég keveset látott. Réka jó ideje csak a munkájára koncentrált, meg persze arra, hogy kifizesse apja ráhagyott adóságait. Tamással gyerekkoruk óta ismerték egymást. Réka Tamás nővérének volt a barátnője. Rengeteg időt töltöttek együtt, de miután a két lány összeveszett, Tamás továbbra is tartotta a kapcsolatot Rékával. Jól megértették egymást, de ennél több nem nagyon volt köztük. 
- Bajban vagyok, Tomi – kezdte egy csésze tea felett a lány.
- Egy hónapja nem beszéltük. Akkor még azt mondtad, hogy végre mindent rendbe tudsz hozni. Hogy van valami „vevőd”? Nem is értettem miről beszélsz. 
- Elloptam egy gyógyszert – vágta rá gyorsan a lány, hogy letépje a sebtapaszt, mielőtt még kellemetlen lenne. 
- Micsoda? Megőrültél? – fakad ki Tomi. Alacsony, de sportos srác volt, egy évvel fiatalabb Rékánál. Sötét haja volt, de kék szeme. Szerette, ha kissé borostás az arca, büszke volt arra, hogy bár nem volt nagy farka (olyan 16 cm körül), de az eddigi barátnői sosem panaszkodtak rá. Néha azonban, ha nagyon izgult, hamar elment. 
- Lebuktál? 
- Dehogy – nyugtatta a lány. – Másról van szó.
- Azért csináltad, hogy eladd a konkurenciának? Az adóság miatt, igaz? Én megmondtam…
- Nem a konkurenciának. Egy nagyon gazdag csávónak – fojtotta bele a szót Réka. 
- Milyen gyógyszer ez? 
- Kísérleti. De elakadt a folyamat. Engedélyeztetéssel együtt kb. 2-3 év, mire piacra kerülhet. Ezért kell most neki. 
- Értem. Nagyon beteg? – kíváncsiskodott Tomi.
- Nem. Másról van szó – tartott egy kis hatásszünetet.
- Szóval, ez egy… - kicsit dadogott zavarában – egy olyan szex cucc. Hogy mondjam… 
- Egy potencia gyógyszer? – kérdezte Tamás, aki kezdte érteni a dolgot. 
- Több annál. Tulajdonképpen segít felállítani a … farkat. Segít, hogy kemény maradjon és abban is, hogy sokáig bírja férfi. De nem olyan agresszív, mint a Viagra, lehet irányítani. Egy adag két hétig tart. Ha minden igaz, akkor feloldja a szexuális gátlásokat is, segít kiélni a vágyakat.
- Mi ez, valami szuper szexgyógyszer? – csodálkozott Tamás. 
- Olyasmi – nevetett Réka. 
- És ez működik? – kérdezte értetlenül Tamás. 
- Igen. De pont ez a baj. A csávó bizonyítékot akar. Videókat. 
- Miről?
- Két férfit kell beoltanom a szerrel. Pontosabban előbb le kell filmezniük, hogy lefekszenek egy nővel. Aztán beadni a cuccot, végül a hatást levideózni. Ha tetszik neki, megveszi. 
- Elképesztő. Mond meg, hogy ha nem tetszik neki így, akkor elhúzhat. Ez teljesen bolond.
- Nem lehet. 
- Miért nem? 
- Mert 5 milliót fizetne – mondta Réka szemlesütve.
Tamás elképedt. Azt hitte rosszul hall. 
- Tíz adagot adok el neki. És nem bukok le, ne aggódj! Ezeket meg kellett volna semmisíteni. Semmi nyoma nem marad, hogy elvittem. Szóval, ennyit fizetne érte. 
- Huh. Akkor az adóságod…
- Bizony. És még maradna 2 millió. Amiből 1 a tiéd lehet, ha segítesz. 
Tamás behunyta a szemét. Elképzelte Rékát meztelenül. 
- Nem lehet – mondta, és elhessegette a gondolatot. – Akkor oda lenne a barátságunk, Réka – mondta halkan és nagyon komolyan. 
Réka nagyot nyelt. Nem erre célzott, de most egy pillanatra elképzelte Tamást, amit beléhatol.
- Nem erre gondoltam. Mármint majdnem, de nem velem. 
- Feküdjek le valakivel a kedvedért? Mégis kivel? – csodálkozott Tamás. 
- Nézd, van egy volt kollégám, aki elég nagy szexgép. Én persze nem feküdtem le vele, ne érts félre, de beszélem vele és elvállalta. 500 ezerért. De más férfit nem ismerek, csak…
- Engem – mosolygott Tamás. 
- Én már mindent elintéztem. Majdnem… szóval van egy egyetemista lány, gyakornok. Véletlen találtam rá a neten pár hónapja. Lefekszik olyan férfiakkal, akik fizetik a lakbérét. Nem szóltam neki, nem buktattam le vagy ilyesmi, de most viszont felhívtam. Találkoztam vele, és igent mondott. Még örült is neki, hogy nem valami perverz idegennel kell lennie. Mindketten vele fogtok lefeküdni. Megkapjátok az anyagot, másnap pedig újra. Kész. Csomó pénzt kerestek csupán két nap alatt. Az én életem pedig megmenekül.
- Hát ilyesmit még sosem hallottam – mondta teljesen sokkban Tamás. 
- Figyelj, nem akarlak kihasználni, de nem avathatok be több idegent. A lány nem fog elárulni, a srác nem tud mindent, már így is sokat kockáztattok. 
- És te –mondta váratlanul Tamás. – Magadra nem is gondoltál? Vagy te túl szégyenlős vagy, de engem persze belerángatsz? 
- Arról szó sem lehet – mondta Réka keményen. – Én… nem tudom így elengedni magam. Nekem az nem menne. Pláne videón, pláne… - elakadt a szava. 
- Értem. Sajnálom – mondta Tamás. 
- Tudom, hogy ez egy durva kérés. Nem kérném, ha más megoldás lenne. Veled mindig őszinte voltam. Hát ez van. Csak azt kérem, hogy gondold át – mondta végül Réka, mielőtt belekortyolt a teájába. 

Aznap este Tamás nehezen tudott elaludni. Réka küldött neki pár képet a lányról, akit beszervezett a „kísérlete”. Vad tekintete volt, nagyon erotikus kisugárzása. Szép, kerek mellei és jó hosszú haja. Tamás, mikor nagy nehezen elaludt, azt álmodta, hogy találkozik ezzel a lánnyal, de a csaj nem akar lefeküdni vele végül. Totális leégés. Rémálom. Mikor felriadt, némi forgolódás után újra elaludt. Ekkor ismét álmodott, de most valami olyat, amilyet még soha. Egy megtörtént emlék volt. Egy valódi esemény, szinte teljesen úgy, ahogy történt. Tizenhat lehetett, amikor szüleikkel együtt nyaraltak Rékával a Balatonnál. Az egyik nap, mikor sokat fürödtek és már megunták a partot, visszamentek a kisházba, ami nem messze volt a parttól és Réka szüleié volt. A család többi tagja még maradni akart. Tamás és Réka beszaladtak a szobába, és azon nevettek, hogy összevizeznek mindent a nedves fürdőruhájukkal. Már Tomi sem emlékezett pontosan miért, de aztán „bunyózni” kezdtek Rékával. A lány lefogta a kezét, ő meg birkózott vele. Sokat nevettek. Végül Tamást furcsa érzés fogta el. Érezte, hogy Réka majdnem meztelen közelségétől felállt neki. Abban az életszakaszban volt, amikor nagyon könnyen izgalomba jött és nagyon nehezen is múlt el a dolog, ha elkezdődött a folyamat. Szólt hát Rékának, hogy eressze el és menjen ki, mert át szeretne öltözni. Réka nevetett majd elindult volna kifelé, de akkor ő is meglátta, amit nem lehetett elrejteni. Abbahagyta a nevetést és komoly tekintettel nézte a fiú gatyáját. Majd nagyon meglepte Tamást, mikor azt mondta: Ha átöltözöl előttem, én is átöltözöm előtted. Tamás hosszú pillanatokig nem tudta mit tegyen. Réka odament az táskájához, kivett belőle egy bugyit, majd egy melltartót és lassan kibújt a vizes bikini felsőből. Tamás ekkor látta először és utoljára Rékát meztelenül. Magas lány volt, meztelen mellei vonzóan ringatóztak, miközben mozgott. Puncija kicsit szőrös volt, elképesztően felizgatta a fiút. Nem nevetett már, komolyan nézte, ahogy Tamás letolja a fürdőgatyáját és felfedi álló péniszét neki. Nem is történt több köztük az óta se. Tamás, mikor felkelt, zavarban volt. Réka nem volt az esete, nem is volt igazán vonzó számára, mint nő. Vagy mégis? Ez a kérés, és ez az álom… Teljesen felzaklatta őt. Érezte, hogy el kell vállalnia a dolgot.
Rékának nem volt sok ideje a szervezésre. Végül úgy egyezett meg a többiekkel, hogy a „kísérletet” egy szállodában fogják elvégezni. Mivel éppen nem volt nagy szezon, Réka könnyen talált két szobát a célra. Az egyik franciaágyas volt, ezt gondolta használni majd. Egy hétvégén aztán, mikor mind a négyen készen álltak, elutaztak a világ végén lévő wellnessbe. Tamás szerzett egy elég jó kamerát a videóhoz, Rékával órákig állítgatták a szobában, hogy minden jól látszódjon, ahogy az ügyfél kérte. Zsolt, Réka régi kollégája pedig hozott egy állványt, amibe egy mobiltelefont tettek, hogy még egy szögből meglegyen a felvétel. Zsolt úgy tudta, hogy a kísérlet teljesen hivatalos. Nem tudott arról, hogy a nő engedély nélkül vette el a szert. Aláírták a titoktartási papírokat, amiket az igazi mintájára készített el Réka, és már mehetett is az első felvonás. A gyakornok lány érkezet meg utoljára. Annának hívták. Tamás élőben is nagyon bejött a külseje. Kissé húsosabb volt, mint a képeken, de a mellei talán még nagyobbnak tűntek. Szép kerek feneke volt, hosszú sötét haja és széles csípője. Miután bemutatkoztak egymásnak, megbeszélték, hogy az éjszakát Zsolt és Anna fogja a kétágyas szobában tölteni, Réka és Tamás pedig a „szex” szobán osztozik majd. Ezután mindenki elment vacsorázni, sétálgatni a környéken. Az első felvételre este 9-kor került sor. Réka még egyszer nagyon szépen megköszönte Tamásnak, hogy belement a dologba. 
- Annyira sajnálom, hogy bele kellett, hogy keverjelek – mondta töredelmesen. 
- Azért a pénzért is teszem – mosolygott Tamás. 
- Meg ez a csaj is nagyon dögös, nem igaz? – mosolygott Réka. 
- Tényleg az.
- A kamerák akkor be vannak állítva, csak indítsd el a telefont is, és mehet – Réka nem tudta, hogyan köszönjön el, mikor kiment, inkább nem mondott semmit. 
Nemsokára Anna lépett be az ajtón. Bezárta az ajtót maga után, majd széles mosollyal köszöntötte Tamást. Egy fehér fürdőköntös volt rajta. Tamásnak a torkában dobogott szíve, ilyet még sosem csinált az biztos. 
- Te csináltál már hasonlót? – kérdezte, hogy oldja a feszültséget. 
- Mármint, hogy forgattam-e pornót? – nevetett Anna. 
- Gyakorlatilag – nevetett vele Tamás. 
- Nem, még soha. Házi felvételt sem csináltak még rólam – mondta Anna, aki a szoba közepén állt és a köntösével játszott kislányosan. – De igazából, mindig is ki akartam próbálni. 
- Ó. Tényleg? Akkor… 
- Kapcsold be a gépeket, kezdjük el – Anna látta, hogy mennyire feszült Tomi, így gondolta bele kell csapni a közepébe. 

Tamás beindított mindent, majd mutatta Annának, hogy kb. hol tudnak mozogni, hogy látszódjanak. Anna az ágy elé lépett, majd természetes mozdulattal levette a köntösét és félre dobta. Teljesen meztelen volt alatta. Kerek vonalai nagyon bejöttek Tamásnak. Puncija fazonra volt borotválva, gömbölyű, természetes mellei kívánatosan domborultak felé. Tamás is vetkőzni kezdett. Átlagos testalkatú srác volt, nem túl sportos, bár néha lejárt az edzőterembe. Kissé szőrös mellkasán és lábain ez azért kevésbé látszott most. Anna mosolyogva nézte a srácot, ara gondolt, hogy egészen helyes pasi, annyira azért nem járt rosszul azzal, hogy elfogadta Réka ajánlatát. Bejött neki Tamás stílusa, hogy szerényen állt a dologhoz. Tomi most levette az alsógatyáját is. Anna jól megnézte a már keményedő péniszét. Nem volt csúnya, átlagosnak mondható. Tomi odaállt a lány elé. Látszott rajta, hogy nem tudja, mit csináljon most. 
- Akkor, ahogy megbeszéltük. Csak az a kérésem, hogy ne legyen csókolózás. Nem vagyunk szerelmes pár – mondta Anna. 
- Persze, igaz – vágta rá Tomi. 
- Viszont ha akarod, kezdésnek csókolgathatod a melleimet. Az szeretem - mondta a nő kacéran. 
Tamás közelebb lépett hozzá. Jobb kezével megsimogatta Anna mellét, majd lassan a ballal is megfogta őket. Nagyon izgató érzés volt számára a szép nagy és formás ciciket dögönyözni. Anna közben halkan nyögdécselt, mint aki tényleg élvezi a dolgot. Igazából jól esett neki a simogatás, de azért adott ki hangot, hogy a fiú is érezze, jó úton haladnak. Tamás elkezdte csókolgatni a ciciket. Aztán Anna, Tamás egyik kezét a fenekére tette. 
- Itt is simogathatod. 
Tamás végighúzta kezét a popsin, majd gyengéden megmarkolta. Ekkor érezte, hogy Anna a farkát kezdi simogatni. Lágyan húzta végig rajta a tenyerét. Nagyon jó érzés volt neki. Anna, ahogy aztán finoman rámarkolt Tomi faszára, meglepődve tapasztalta, hogy menyire kemény. Ennek a srácnak aztán nincs nagy szüksége Viagrára – gondolta magában. Elkezdte húzogatni a kemény péniszt. Már neki is nedvesedett a puncija, kezdett felizgulni a csókoktól és a merev fasztól a teste mellett. 
- Kívánom a farkad a számban – súgta nagyon erotikus hangon Tamásnak, miközben még verte neki.
- Elég rég volt olyan csajom, aki ilyet mondott nekem – súgta vissza őszintén Tamás. 
Anna erre még jobban felbátorodott. Leguggolt Tamás elé, két kezét a combjára tette, és lassan elkezdte szopogatni a péniszt. Tamás behunyta a szemét. Fantasztikus érzés volt. Anna finoman szopta neki, lassan, nagyon erotikusan. A férfi körül szinte megszűnt a külvilág. Nem gondolt semmi másra, csak a pillanatra figyelt. Anna egyre mélyebben betolta a szájába Tomi farkát. Nemsokára ahogy az a kemény farok a szájában volt, teljesen begerjed. 
- Dugd belém – mondta Tamásnak hirtelen. 
Felállt, megfordult és odapucsított Tominak. Megkapaszkodott az ágy végében, és várta, hogy a férfi beléhatoljon. Tamás kinyitotta szemét. Elképesztő látvány tárult elé, kerek fenék, gyönyörű hosszú haj. Odalépett, és óvatosan betette a farkát a kívánatos punciba. Lassan tolta be tövig. A lány csípőjébe kapaszkodott, majd annyira elfogta a vágy, hogy egyre gyorsabban és gyorsabban kezdete dugni Anna punciját. A lány nagyokat nyögött. Nem is rossz, nem is rossz a sráctól - gondolta. Volt már benne nagyobb farok is, de ez meg jó kemény legalább. Kezdte egyre jobban élvezni, ahogy egyre gyorsabban hatol bele Tamás. Megmarkolta saját mellét és nyomkodni kezdte, miközben hangosan nyögdécselt. Tamás ekkor nézett csak fel egy pillanatra. Amikor azonban meglátta az egyik kamerát, lassan visszatért a „valóságba”. Idegességet érzett. Járni kezdet az agya azon, hogy egy ennyire gyönyörű nővel szeretkezik ilyen furcsa körülmények között. Ahogy ezen agyalt, egy-két perc után érezte, hogy nem bírja tovább. Gondolta, hogy kihúzza gyorsan a farkát és egy kis időt kér. Mikor azonban kirántotta, érezte, hogy nem fog menni. Végül pár másodperc után el is durrant, közelről Anna fenekére és hátára élvezett. Mikor Anna érezte, hogy Tamás kihúzza a farkát, kicsit csalódott volt. Aztán ahogy a fiú ráélvezett a popsijára, kicsit elégedettséget is érzett, hogy annyira felizgatta a srácot, hogy csupán eddig bírta. 
- Végeztél szexi fiú? – kérdezte nevetve. – Amúgy remélem, a hangot majd kiszeditek. 
- Majd mondom Rékának – vágta rá hadarva Tamás. Nagyon zavarban volt, kicsit szégyellte a teljesítményét. Anna odafordult hozzá és az ernyedő péniszére nézett. 
- Akkor holnap folytatjuk. 
- Igen. Köszi – mosolygott rá szégyenlősen Tamás. Nagyon idegen volt neki a szitu. 
Anna elment zuhanyozni a másik szobába. Tamás itt ugyanezt tette, majd kiment levegőzni, amíg Zsolt is lefolytatja Annával a kísérlet ráeső részét. Remélte, hogy az is ilyen hamar megy majd. Nem úgy lett.

Folytatás következik...

3 hozzászólás |

Kukkolók, 4. rész
#4 (2019-05-29 18:16:33)

*I. Történet: Kukkolók
Utolsó rész*

_András_

Körbenézett a szobában. Megvan minden. Még egyszer benézett az ágy alá is, hogy nem gurult-e be valami. Megcsörrent a telefonja. Márta volt az.
- Szia! Hogy állsz? Pakolgatsz? - kérdezte a nő. András kicsit rosszul hallotta. - Este már érkezik az új lakóm, szóval siess!
- Igen, ne aggódj, már indulok is a reptérre.
- Ja, értem. Ilyen korán? Azt hittem még látjuk egymást.
- Sajnos nem, korábbi géppel megyek. Sürget az új munkaadóm – felelte rezignáltan András.
- Nekem is mennem kell most. Örülök, hogy megismertelek. De várj egy pillanatot, mi lesz akkor a kulcsokkal?
- Már megoldottam. Viki azt mondta, hogy bevihetem neki a kulcsokat az irodában. Útba esik.
- Értem. Jó utat, Andris – letette.

András alig vára, hogy lelépjen. Hazudott Mártának. A gépe csak hajnalban indult, de ő már ötkor le a kart lépni, mielőtt Márta hazaér. Vikivel megbeszélte, hogy neki adja le a kulcsokat. A lánynak azt is elmondta, hogy még elintézni valója van városban, így csak 8 után ér az irodához. Viki nem bánta. Talán ennyire látni akarta még egyszer? Azt is megígérte, nem árulja el Mártának, hogy András este még a városban volt.
Mikor András odaért, az irodaházban már alig égtek a fények. Este tíz után volt mire mindent el tudott intézni, amit kellett. Felhívta Vikit.
- Nagyon sajnálom, hogy miattam kellett itt várnod.
- Ne aggódj, még rengeteg munkám van. Máskor is volt már, hogy ilyenkor mentem haza.
- Már itt vagyok az épületnél.
- Menj a portára, odaszóltam, fel fognak engedni. A negyediken vagyok a folyosó végén.
- Oké, köszi még egyszer.
András beszélt a portással, aki útba igazította a liftekhez. Sötét volt mindenütt. Ahogy felért és kilépett a folyosóra, automata lámpák kapcsolódtak be sorban. Hosszasan sétált végig az utolsó szoba felé. Fény szűrődött ki az ajtón, hát belépett. Szép, modern iroda volt, kis előtérrel, recepciós pulttal, ami mögött ilyenkor már nem állt senki.
- Itt vagyok hátul – hallotta a lány hangját egy oldalsó szobából.
Elindult a hang felé. Egy kisebb iroda volt arra, benne csupán három íróasztal elszórva. Viki ott állt az egyik előtt egy szál blúzban és bugyiban. Vadító látvány volt.
- Csukd be az ajtót, benne van a kulcs – mondta halkan, félénk hangján. András engedelmeskedett. Majd ismét a lány felé fordult. Viki lassan elkezdte kigombolni a blúzát. Fentről lefelé. Nem volt raja melltartó. Pici, de szép formás mellei kikandikáltak, bimbói hívogatóan meredtek a fiúra. András kigombolta gatyáját, majd levette az alsógatyával együtt. Farka már kezdett megduzzadni, de nem volt teljesen kemény. Még nem. A nő lassan a puncija felé nyúlt. Elkezdte bugyin keresztül dörzsölni, majd belenyúlt és halk nyögés után végighúzta ujjait a vagináján. András teljesen levetkőzött. Viki nagy szemekkel nézte őt és élvezkedett magán. A srác fejében most már csak egy dolog járt. Mit akarhat a lány? Tényleg ennyire félénk, hogy most sem közelít felé, nem hívja? András imádta, ahogyan kukkolta őt Viki, aztán azt is engedte, hogy kiverje rá. Az is nagyon felizgatta, hogy nézte, miközben Mártával volt. De mit tegyen most? Szívesen kiverte volna rá megint, de mást érzett a lányon. Azt érezte, hogy Viki talán többet akar. Bátorságot vett magán és elhatározta, kielégíti ezt a félénk lányt, és ő is akkorát fog élvezni, mint még soha. Viki közben levette bugyiját és kicsit zavartan nézett fel Andrásra, aki hirtelen odalépett hozzá. András finoman megfogta a lány kezét és beletette a farkát. Viki halhatóan gyorsabban vette a levegőt, lenézett a faszra. A srác érezte, hogy megszorítja a félig kemény farkát. Nagyon jól esett neki a meleg, kis puha kéz érintése. A lány le sem vette a szemét róla, nézte, ahogyan a farok megmerevedik a kezében. Kőkemény lett pillanatok alatt. Viki ekkor elkezdte húzogatni, először lassan, aztán egyre gyorsabban. Felnézett a férfire, aki végig a testét nézte. Szexi csaj vagy, Viki, gondolta magában András, de direkt nem mondott semmit. Ez már maradjon meg köztük, úgy ahogy volt. Szavak nélkül. Azután András kivette Viki kezéből a farkát. Rátette a lány vállaira a kezét és gyengéden lenyomta őt. A csaj engedelmesen nekidőlt az íróasztalnak és lehúzódott. András megfogta a farkát és Viki arcához érintette. Maga sem tudta pontosan, hogy mit csinál. Sosem csinált ilyet, de biztos volt benne, hogy Viki sem. Ösztönei vezérelték, egy érzés, hogy izgató a lánynak, és neki is. Lassan elhúzta merev pénisztét a lány arcán, rá az ajkaira. Viki szép barna szemében vágyat látott, megint gyorsabban vette a levegőt. Ráhúzta a farkát a lány alsó ajkára, aztán egyből ment is lefelé az állán, majd a nyakán. Picit feljebb húzta a nőt, hogy mellei éppen megfelelő magasságban legyenek. Levette róla a blúzt, ledobta a földre, majd először az egyik cicit simogatta végig, majd a másikat, lassan kiélvezve minden pillanatot. Végül a bimbóhoz érintette makkját és körkörösen izgatta vele. Viki zihálni kezdett. Meredten nézte, hogy mit tesz vele a fiú. András ezután szépen komótosan végighúzta a farkát Viki hasán, át a köldökén, lefelé. Ahogy haladt, úgy húzódott lejjebb a lány. Mikor aztán leért a puncijáig, András megragadta lány derekát és felültette az asztalra. Hátranyúlt és lesöpört minden felesleges tárgyat onnan. Viki hátára feküdt. Hívogató puncija az asztal szélén várta a fiút. András lassan végigsimogatta farkával a nedvességtől már szinte csöpögő punit. Megnyomogatta csiklóját vele, megcirógatta a hüvely bejáratát, majd nagyon lassan elkezdte betolni a duzzadt makkját. Viki behunyta a szemét és hatalmasat nyögött. Andrásnak ekkor eszébe jutott, hogy mit mesélt róla Márta. Egy Peti nevű barátja volt néhány éve, és Márta szerint mással nem is feküdt le az óta a csaj. Andrást megvadította ez a gondolat. Tövig bedugta Viki puncijába. A lány szinte felsikoltott a kéjtől. Ezután elkezdte lassan dugni. Minden lökés egyre jobb és jobb érzés volt neki is. Viki egyszer csak kinyúlt és megragadta a kezét. András hagyta, hogy a lány a mellére tegye. Elkezdte simogatni a cicit, izgatni a bimbót, közben rendületlenül kefélte a lány láthatóan frissen borotvált punciját. Viki remegni kezdett. Minden behatolás után nagyokat nyögött. A srác most váltott. Hátulról is látni akarta Vikit. Kihúzta a farkát. A lány kérdőn nézett rá. Felhúzta az asztalról és finoman mozgatta, hogy forduljon meg. Viki engedelmeskedett. Rádőlt az asztalra és odapucsított a fiúnak. András pont erre látványra vágyott. A lány kerek popsija ott volt a farka előtt. Kívánatos, szűk puncija szinte beszippantotta a faszt. Hevesen dugni kezdte. Viki óriásikat sikítozott. András sosem gondolta volna, hogy ilyen hangos is tud lenni ez a csaj. Végigsimította jobb kezével a nő melleit, majd lenyúlt a puncijához és elkezdte izgatni a csiklóját. Egyre gyorsabban és keményebben lökött, miközben ujjai jártak a csiklón. Viki perceken belül úgy remegni kezdett, hogy Andrást is annyira felizgatta, hogy majdnem beleélvezett. Aztán a remegés abbamaradt. Viki leborult az asztalra. Időt kért. András kihúzta farkát, érezte, hogy mindjárt kilövell. Nagyon nem akarta, így szorította a farka tövét. Még nem. Azt akarta, hogy Viki is lássa. Lassan elmúlt az érzés. Viki megfordult ismét. Ő végignézett rajta. Átlagos lány volt, talán nem a legszebb, akit valaha látott, de most őt kívánta a legjobban a világon. Ekkor olyan történt, amire András nem számított. Viki előrehajolt és szinte rávette magát a farkára. Bekapta és vadul szopni kezdte. András teljesen meglepődött. Nem számított semmilyen kezdeményezésre. A csaj jobb kezével fogta a farkát, közben néha nyalogatta, néha pedig bekapta, amennyire csak tudta. Nem csinálta olyan jól, mint Márta, de elképesztően jól esett Andrásnak. Nemsokára érezte, hogy elkerülhetetlenül el fog élvezni. Mikor már hangosan lihegett ő is, Viki felnézett rá és várta a reakciókat. András eldurrant. Viki kivette a faszt a szájából az élvezés pillanatában, így az első hatalmas löketet az ajkára kapta, ment valamennyi az arcára is, majd gyorsan a testére irányította pumpáló farkat. András imádta a látványt, ahogyan Viki testén csapódik a spremája. A kis cicik úsztak a geciben. Mikor vége lett, a lány kezeivel végig simogatta testét. Kéjesen nézett Andrásra. Szinte könyörgően. András értette őt. Felhúzta ismét az asztalra és azonnal elkezdte kinyalni. Viki hatalmasakat nyögött miközben a fiú hevesen nyalta őt. Néhány perc múlva aztán maga is meglepődött, mikor érezte, hogy ismét kőkeményen áll a farka. Helyet cseréltek. András feküdt fel, Viki pedig mosolyogva mászott fel az asztalra, majd beleguggolt a kemény faszba. Most ő irányított. Érezhetően kiélvezte minden pillanatát, hogy a puncijában ismét ott feszül a nagy pénisz. Úgy mozgott bene, mintha profi volna. Lovagolt egy darabig, aztán hirtelen felsikoltott. Ismét remegve élvezett el, miközben a sperma még ott száradt a testén. András felkelt, megint odaszorított a lányt az íróasztal széléhez, de most úgy fektette fel, hogy a lábait a nyakába tette. Ennyire mélyre talán még nem is hatolt bele. Viki arca megint eltorzult az élvezettől. András addig dugta a szűk puncit, ameddig csak bírta. Mikor már jött az élvezet, kirántotta és ismét nagyot fröcskölt Viki kis testére.
A nő lihegve feküdt, miközben csurgott végig rajta a meleg sperma.

 András nézte őt egy darabig. Végül szó nélkül felöltözött. Elindult kifelé. Magában nagyon vidám volt, érezte, hogy Viki sosem élvezte még így a szexet. Mikor kilépett az ajtón, visszanézett a lányra, aki az oldalán feküdt az asztalon, és tiszta geci volt még.
- Sajnálom, hogy kukkoltalak –mondta váratlanul, ravasz mosollyal.
- Én nem – mosolygott vissza András.
- Viszlát, Andris!
- Viszlát, Viki!

András a reptéren ült fáradtan. Micsoda időszak volt ez. Ilyen se lesz soha többet. Megcsörrent a telefonja. Az anyja volt.
- Utazol? - kérdezte.
- Igen, anya, mindennel megvagyok, véget ért a szabadságom. Idézőjelben.
- Mondtam neked, hogy megkapod érte a pénzedet, ne játszd nekem itt a mártírt. Jól átvertük szegény kis Mártát.
- Te verted át, én csak odamentem és megvártam, hogy mi lesz.
- Tudtam én, hogy a csaj nem tud majd ellenállni neked, ha kikotyogom, hogy jártál a főnök lányával. Mindig meg akart minket vezetni, hát most ő fog ráfázni.
- Anya, mindig te nyertél eddig is.
- Remélem nem kellett sokat flörtölnöd vele. Biztos idegesítő volt.
- Nem volt vészes – mosolygott magában András.
- Lehet, hogy még élvezte is – vette oda rosszallóan az anyja.
- Lehet – mondta András.


VÉGE

Nincs hozzászólás. |

Kukkolók, 3. rész
#3 (2019-05-29 18:15:13)

*I. Történet: Kukkolók
Harmadik rész
*
_Viki_

Viki miután a közös kis kukkolása Andrással masztizásba torkollott, teljesen kielégülve érezte magát. Maga is csodálkozott a dolgon, de ezután napokig nem érzett semmiféle szexuális vágyat. Picit kellemetlen is volt a gondolat esténként, hogy András ott van a közelben a másik szobában. Viki ez után mindent megtett, hogy kerülje őt, amennyire csak lehet. Szexuális kielégülésre használta fel, ami miatt még egy kis lelkiismeret furdalása is volt. Mi van, ha András többet akarna? Ha netalán beleszeret. Kicsit buta srácnak tűnt Vikinek, és nem igazán vágyott semmilyen kapcsolatra mostanság. Aztán teltek, múltak a napok, és azon kapta magát, hogy újra eszébe jutottak a történtek. Ahogy rajtakapta Andrást, amint éppen önkielégít, ahogy megpillantotta egyre keményebb, méretes farkát, aztán ahogy látta a fiút teljesen felizgulni az ő teste látványától. Szexinek talált engem, gondolta. Teljesen felizgattam, nevetett magában, pedig most is az irodában ült. Mikor volt néhány szabadabb perce, elkalandoztak a gondolati. Megint. Mikor senki nem volta szobában, Viki körbenézett, majd becsukta a szemét és felidézte az emléket, amikor András ott állt vele szemben és neki verte a farkát. Érezte a bizsergést a puncijában. Újra meztelennek képzelte magát. Végigsimogatta a melleit, lassan le az egész testét. Benyúlt szoknyája alá és megdörzsölte a punciját. Szinte újra érezte, ahogyan a sperma ráfröcsköl a hasára. Ekkor azonban megszólalt a telefonja. Persze munka ügyben keresték. Gondolatai pár pillanat alatt visszafolytak a normális medrükbe. Estig már eszébe sem jutott semmi izgató. Hazafelé menet aztán, mikor újra volt ideje gondolkozni, elhatározta, hogy eltemeti az emlékeit. András sem nagyon forszírozta szerencsére a témát, Ő sem vágyott a folytatásra sokáig, így logikus volt elfelejteni az újonnan felfedezett vágyait, eldugni oda, ahol a régi emléke is volt a szomszéd fiúval.

Szerda este aztán történt valami váratlan. Munka után vásárolt kicsit, majd mikor fáradtan hazaért, úgy döntött, hogy ezúttal korábban lefekszik aludni. Összeszedte, ami kell, és zuhanyozni indult. Mikor aztán elindult lefelé a lépcsőn, váratlanul kicsapódott Andás ajtaja. Viki kíváncsian, és egyben zavartan nézett fel. Ezt a találkozást most nem tudja elkerülni.
- Szia! Jaj bocs, hogy kérdezem, de zuhanyozni mész? – nézett rá András kicsit ijedt, vagy talán megilletődött tekintettel.
Viki nagyon meglepődött, el is pirulhatott kicsit, de rögtön válaszolt.
- Igen, oda akartam. Valami baj van?
- Nem – vágta rá a fiú. – Vagyis, igen. Egy kicsit, mert tudod én is épp oda indultam. Elég szar napom volt, és… - a fiú hezitált. –És tudod, nem akarok így Márta elé állni.
Viki elgondolkodott egy pillanatra. Neki ehhez mi köze van? És miért kell neki Márta elé állnia?
- Sietnék. Ha egy fél óra múlva jó neked addig meg is vagyok – folytatta András. – Tudod Márta behívott a szobájába egy kis megbeszélésre – mosolygott a fiú kínosan. – Üzlet vagy mi. Én se teljesen értem.
- Persze. Megértem, bocsi. Menj nyugodtan – hadarta Viki, hogy minél előbb szabaduljon a kínos helyzetből. Gyorsan fel is slisszant András mellett a szobájába.

Körülbelül negyven perc telhetett el, amikor Viki gondolkozni kezdett a dolgon. Miért mondta el ezeket neki András? Vajon tényleg Mártához ment? Azért nem jött még vissza, mert egyből bement hozzá? Viki úgy tudta a hálószoba tabu. Magánélet. Ekkor villant be az agyába egy izgalmas gondolat. Mi van, ha Márta Andrást akarja a „magánéletébe”? El akarja csábítani? A fiú nagyon furán viselkedett. Viki nem bírt kíváncsiságával, így bármennyire is kerülni akarta az ilyen kellemetlen szitukat, elindult a fürdőszoba felé. Mikor odaért, megállt az ajtó előtt. Fülelt. A fürdőből semmi, de Márta szobájából beszélgetés hangjai szűrődtek ki. Picit közelebb lépett. Hallotta András hangját is, de azt nem, hogy mit mond. Néhány szófoszlányt ugyan kivett, ahhoz azonban keveset, hogy összerakja, miről beszélhetnek. Viki izgalma nem múlt el teljesen, nem értette most sem a srác lépcsős viselkedését, szóval úgy döntött, inkább elmegy és lezuhanyozik, ahogy azt tervezte. Befelé menet azért jó hangosan csukta be az ajtót, maga sem tudta, hogy miért, szerette volna, ha tudják, hogy itt van lent ő is. Mikor végzett, felvette pólóját, felpróbálta az újonnan vásárolt kényelmes testhezálló nadrágját, majd elindult kifelé. Közben azon agyalt, hogy megálljon-e még egy kicsit hallgatózni, vagy ennyi elég volt mára az „izgalomból”. Kilépett a folyosóra. Mielőtt dönthetett volna, máris meglepő dologra lett figyelmes. Oldalra nézett. Látta, hogy Márta ajtaja nyitva van. Sosem látta még nyitva. Azonban nem ez volt a legérdekesebb dolog, amit észlelt, mert ahogy a folyosóra ért rögtön megütötték a fülét a hangok. Viki teljesen izgalomba jött. Sokkal jobban, mint ez előtt. Női nyögéseket halott. Szex hangjait. Hirtelen a torkában kezdett dobogni a szíve. Ismét elfogta a már ismerős érzés. A szexuális izgalom előszobája. Viki most már sejtette miért volt olyan fura András. Tudta, hogy az ajtót csakis szándékosan nyithatták ki. András rájött Viki „titkára”. A kukkolás annyira felizgatta őt legutóbb, hogy végül a fiú előtt maszturbálva élvezett. Imádta. Ez azonban most más volt. A lány, miközben azon töprengett, hogy mi folyik éppen körülötte, azon kapta magát, hogy lassú, de határozott léptekkel halad a hálószoba felé. Önkívületi állapotba került, mintha nem is maga uralná a tetteit. Ahogy az ajtóhoz ért, óvatosan benézett. Mindig szeretett volna benézni Márta szobájába, de sosem mert. Most, hogy ott állt, eszébe sem jutott megfigyelni a bútorokat, tárgyakat. Csak egyfelé vitte tekintetét. Bent az ágyon térdelt András, előtte négykézláb Márta. A férfi meztelen volt teljesen, formás vonalai most is elragadták Vikit.A nőn szexi csipkés, fekete fehérnemű volt, a bugyija félrehúzva, úgy hatolt bele hátulról András kutyapózban. Márta kéjese nyögött szinte minden lökésnél. Hosszú, enyhén hullámos szőkésbarna haja arcába lógott. Viki mindig megnézte a jó nőket is a pornókban. Szeretett néha pornót nézni, beleképzelte magát a csajok helyébe, akiket borzasztóan megkúrtak a „kemény” csávók. Most azonban itt volt, élőben látott szexet, amit még eddig soha. Most András Viki felé fordította a fejét. Egyenesen az ő szemébe nézett. Látszott a kéj az arcán. A lány ettől annyira izgalomba jött, hogy szinte zihálni kezdett. A fiú ekkor odasúgott valamit Mártának. A nő is felé fordult. Szélesen mosolygott rá, de ő sem szólt semmit. Viki imádta, hogy szemlélő lehet, imádta, hogy nem kell megszólalnia. Először nem tudta, hogy mire számítson, most Márta tekintetén azt érezte, hogy maradhat. András hevesebben kezdte dugni Mártát. Ez az! – hajtogatta Márta félhangosan. Viki ekkor már nem bírt magával. Begyúlt a gatyájába, a bugyijába, majd elkezdte simogatni már nedves punciját. András néha ránézett, szinte felfalta a szemével. Viki önkívületben izgatta magát, miközben nézte, ahogyan András kihúzza a meredező farkát Mártából.
- Mindjárt elélvezek – mondta András és megpihent kicsit.
- Nem, nem. Még bírnod kell – mondta neki a nő. Megfordult. Simogatni kezdte András izmait.
- Izgató a tested, Andris –mondta neki kacéran. – És a farkad csodás volt. – végighúzta a kezét a hasán, majd a farkán. – Szép nagy – nevetett, majd hátranyúlt és levette a melltartóját. Vikinek nagyon tetszett a látvány, ahogy a merev faszú srác ott térdelt a félmeztelen nő előtt. Mártának szép kerek mellei voltak, Viki ritkán érzet ilyet, de most ő is megsimogatta volna őket, ahogy éppen András tette.
- Húha. Gyönyörűek – nyögte András.
- Készen állsz? – kérdezte a nő, miközben levette a bugyiját is. Szépen borotvált, kissé duci puncija volt. A lány most picit szégyellte, hogy az övé kicsit szőrös volt. Peti így szerette.
Márta hátrafeküdt, magára húzta Andrást, aki nagyot nyögött, ahogy bedugta a farkát Mártába. Lassan dugta a nőt, akin látszott a felhőtlen élvezet. Két kézzel dögönyözte melleit miközben nyögdécselt. András egy kis idő után kezdett feloldódni, mert egyre gyorsított a tempón. Megint felnézett a lányra. Hosszan nézte közben Vikit, aki már nem bírt magával. A fiú tekintete úgyis levetkőztette, hát tényleg vetkőzni kezdett. Levette a gatyáját, majd a pólót, végül a bugyit is letolta. Ott állt ismét meztelenül András előtt. Néha látta, hogy Mára is oda-oda néz rá, de ez csak ha lehet, még jobban izgatta. Lassan odanyúlt a puncijához. Elkezdte ujjazni magát, miközben végig a kefélő párt nézte. András néha odanyúlt és megfogdosta Márta cicijét. Viki is megszorította a sajátját. Fantasztikus érzés fogta el, de nem tudott elélvezni. Nem úgy, mint Márta, aki hirtelen odanyúl a puncijához, elkezdte dörzsölni a csiklóját, majd felkiáltott.
- Most gyorsíts, ne hagyd abba. Ez az! EZ AZ! – András gyorsított, Márta remegve élvezett el. Közbe a fiú kirántotta a farkát az összeránduló punciból. Viki azt hitte, hogy ő is elélvez, végül azonban András visszafogta magát.
- Ez igen. Nem gondoltam, hogy én élvezek el előbb – nézett fel a nő.
- Nem sokon múlott – nevetett András.
Márta Vikire mosolygott, aki most csak állt meztelenül, nézte őket.
- Hová szeretnél élvezni? – kérdezte Márta.
- Azt szeretném, hogy leszopjál előbb – mosolygott András huncutul.
- Ó, szóval azt szeretnéd.
Márta felkelt és odahajolt a fiú farkához. Bekapta a makkját, ahogy azt a fürdőszobában is tette, majd elkezdte hevesen szopni. A fiú elalélt. Viki látta, ahogy András Márta kék szemébe néz, majd nagyokat nyög. Viki arra gondolt, hogy ő csupán néhányszor szopta le Peti jóval kisebb farkát. Annyira sosem élvezte. Most viszont, ahogy látta Mártát András kívánatos farkával a szájában, vágyat érzett, hogy megkóstolja. Vágyat érzett, hogy András ismét az ő testére élvezzen. Akkor talán ő is el tudna menni. Imádta a kukkolást, nem tudta eldönteni, mi lenne a jobb, csak nézni és magát izgatni, vagy kicsit belefolyni a dolgokba. Ez utóbbitól azonban teljesen megrettent. Felvette a ruháit a földről, úgy ahogy volt meztelenül kilépett az ajtón, amíg a többiek nem figyeltek, le akart lépni.
- Basszus, elélvezek – nyögte András, Márta viszont nem reagált. Folytatta a heves szopást.
Viki még hallotta, ahogy a fiú felnyög, még pont látta kintről, hogy kihúzza a farkát a nő szájából. Végigfolyt a sperma az állán. 

Folytatás következik...

Nincs hozzászólás. |

Kukkolók, 2. rész
#2 (2019-05-29 18:13:33)

*I. Történet: Kukkolók
Második rész*

_Márta_

Azok után, hogy látta András és Viki kis szex játékát, Márta úgy döntött, nem megy fel aznap Andráshoz, ahogy azt megbeszélték. Arra gondolt, hogy hagyni fogja azon töprengeni, vajon látta-e őket aznap este, vagy sem? De nem ez volt az egyetlen ok. Márta úgy döntött, változtat eredeti elképzelésén, és nagyobb szívességet kér majd a fiútól, mint elsőre. Valódi célpontja azelőtt sem a „főnök” volt, hanem éppen a lánya, Andás volt nője. Naiv kis csaj hírében állt sok-sok szülői pénzzel és egy ajándékba kapott üzlettel, ami nagyon érdekelte Mártát. Eredetileg nem akarta Andrást beavatni tervébe, nehogy elmondja az anyjának, de most már össze akarta kötni a kellemest a hasznossal.

András már másnap reggel rákérdezett a dologra, Márta csak annyit mondott neki sejtelmes mosollyal, hogy visszatérünk rá, és elviharzott otthonról. Néhány nap telt el ezután. Egy este, mikor András szokásos esti zuhanyra indult a földszinti fürdőszobába, Márta kifigyelte őt, és amikor a fiú csukni akarta az ajtót, gyorsan odalépett. Vékony, laza, de szexi egyberuhát vett fel olyan melltartóval, ami kiemelte amúgy sem kicsi melleit. Bugyit viszont nem viselt.

- Szia, András! – mosolygott a fiúra, aki láthatóan meglepődött. – Bemehetek egy pillanatra?
- Hát… persze. – nyökögte a fiú. – A te házad.
Márta belépett és becsukta maga mögött az ajtót. Végigmérte a srácot. Egy kopott, kinyúlt otthoni póló és egy rövidgatya volt rajta. Szokásos viselete ilyenkor. Magas termete és izmos, de nem túl kigyúrt teste volt, barna, kissé rendezetlen, kisfiús haja.
- Csak egy percre tartalak fel. A telefonszámról lenne szó, amit el akartam kérni tőled.
- Ja igen, Eszteré. Most éppen nincs nálam a telefonom, de… - András teljesen zavart volt, Márta nagyon élvezte a helyzetet, amit teremtett.
- Egy picit változtak a terveim, Andris. Szólíthatlak így? – kérdezte Márta kacéran, de nem várta meg a választ. – Arra gondoltam, hogy a te Esztereddel szeretnék egy kicsi üzleti ügybe bonyolódni.
- Ó – nyögte András.
- Arra kérnélek téged, hogy szerdán este gyere le hozzám és hívd fel nekem, úgy hogy én is halljam.
- Oké, megbeszélhetjük.
- Ez még nem minden. Írok neked addigra egy szöveget, amit mondanod kell neki rólam. Aztán ha megvagy, akkor megadod neki a számomat is. – Márta látta András arcán a gyanút. Nyilván kitalálta, hogy a dolog az anyja üzleti ügyeit is érintheti majd.
- Megkérdezhetem, hogy mi a szándékod ezzel? Tudod, az anyám… - András szava ismét elakadt, mert Mára hirtelen közelebb lépett hozzá.
- Az anyukádnak erről nem kell tudnia – fojtotta bele a szót Márta, majd, hogy nyomatékosítsa szavait, lassan András gatyájához nyúlt. Finoman megfogta a fiú farkát és simogatni kezdte ruhán keresztül.
- Nem akarok semmi rosszat. Tudod, hogy jóban vagyunk anyáddal. Éppen ezt nem akarom tönkretenni azzal, hogy rajta keresztül intézem ezt az üzletet. Jobb neki is, ha kimarad – mondta lágy hangon, miközben folyamatosan simogatta András farkát. Érezte, ahogyan megvastagodik, majd egyre nagyobbra duzzad kezében. Nagyon felizgatta a méretes fasz, amit már láthatott is egy kicsit nemrég. Most azonban ott volt a kezében.
- Értem – suttogta András. – Nem tudom, hogy helyes-e.
- Nem ingyen kérem – mondta Márta. – Üzletet ajánlok neked is. Ha megteszed, amire kérlek, nem fogod megbánni – ezzel felhúzta ruháját és megmutatta Andrásnak frissen borotvált, kívánatos punciját.
- Megkaphatod, ha segítesz nekem.
Márta látta, ahogy a srác teljesen elolvad. A fark pedig szinte kővé dermedt közben.
- Nagyon szép – mondta András kreatívan. – Alig jutok szóhoz.
- Szeretnéd a puncimat? – kérdezte Márta, közben lassan végig húzta ujjait kemény péniszen.
- Nagyon. Most?
- Kis naiv. Nevetett Márta. Csak a telefon után. Szerdán. Addig is kapsz előleget, de onnan már nincs visszaút.
András nagyot nyelt. Pár pillanati töprengeni látszott.
- Rendben – bólintott aztán. – Milyen előlegre gondolsz?
Márta szó nélkül lehúzta a fiú gatyáját, majd leguggolt elé. Imádta, ahogyan az arca előtt állt András kemény farka.
- Szép – mondta mosolyogva, lassan bekapta a makkot,aztán felpillantott a fiúra. A srác szinte önkívületben felnyögött. Finoman szopni kezdte. Nyelvével izgatta az alsó részét.
- Basszus. – nyögte András. Mást már nem is tudott mondani.
Mártának már csöpögött a nedvességtől a puncija. Nagyon kívánta a méretes faszt, de türtőztetnie kellett magát. A terv volt a fontos, viszont már alig várta, hogy magában érezze Andrást. Gyengéden szopta tovább, néha picit jobban bekapta a méretes farkat, néha csak a végét szopogatta. András láthatóan imádta, amit csinál vele. Két perc sem telhetett el azóta, hogy elkezdte szopni őt, Márta érezte, hogy a fiú a csúcshoz közeledik. Picit túl gyors a srác, nem baj, majd megoldjuk, gondolta. Abbahagyta a szopást, felállt, majd odalépett András mögé. Melleit szorosan hozzásimított a srác hátához, előrenyúlt és ismét megragadta a teljesen felizgatott hím tagot.
- Készen állsz, Andris? Elélvezel nekem? – súgta a fülébe.
- Igen, Márta. Mindjárt elmegyek.
- Lássuk – nevetett kedélyesen a nő, aztán elkezdte verni Andrásnak. Néhány másodperc múlva a farok lüktetni kezdetett, ekkor Márta elengedte és élvezettel nézte, ahogyan a duzzadt fasz vergődve élvez a levegőbe. Az első két löket hatalmas volt, beborította a fürdő padlóját, aztán még azután is meglepően sokat pumpált magából kifelé. Márta arra gondolt, hogy legközelebb a testén akarja élezni a lecsapódó spermát, sokkal közelebbről, mint ahogy azt Viki kapta. Persze csak azután, hogy jól megdugta vele a kívánós punciját.
- Legközelebb nem engedem el, amíg az utolsó cseppet is a testemre nem lőtted – mondta búcsúzóul Márta, majd ki akart sétálni a szobából, de a fiú utána szólt.
- Nekem is van egy feltételem.
Márta meglepődött.
- Halljuk?
- Úgy kell, szervezzük, hogy Viki láthassa, ha akarja. Szeret kukkolni. – mondta András széles mosollyal.

Folytatás következik...

Nincs hozzászólás. |

Szex, fantázia, történetek
#1 (2019-05-25 14:53:32)

*Kukkolók *
*I. rész *

_András_

András anyja szerint Márta egy nagyon kedves, közvetlen nő, de ami a legfontosabb, a régi üzleti ismertség okán komoly kedvezmény adott a szoba bérleti díjából. András 2 évig élt külföldön, most viszont úgy alakultak a dolgai, hogy vissza kellett költözzön Magyarországra. Mivel új munkája fővároshoz kötötte, nem mehetett haza végleg a vidéki szülői házba. Így alakult tehát, hogy anyja régi ismerőse, Márta segítette ki őt azzal, hogy bérbe adott neki egy szobát a hatalmas, külvárosi házában. Mivel az üzlet már rég nem ment úgy, ahogy kellene, de a házat a világért sem akarta volna eladni, Márta, aki világéletében önálló nő volt, bérbe adta hát az emeleti szobáit fiataloknak. 
- Ez itt az én szerény hajlékom – mutatott kezeivel befelé, mikor Andrást fogadta. 
- Nagyon szép – mosolyogott a fiú, ahogy belépett a tágas nappaliba. 
 A szoba ízlésesesen volt berendezve. Egyik végében András a konyhát vélte felfedezni, a másik oldalt egy folyosó vezetetett valamerre, szemben pedig egy keskeny lépcső felfelé. 
- Jobbra a konyhát találod, az én hálószobám balra van a folyosó végén, az természetesen tiltott terület – mondta egészen lágy hangon Márta – a te szobád pedig fent lesz rögtön balra az emeleten. A fürdő a folyosó végén lenne, de azt még pár hétig nem tudod használni, mert felújítás alatt áll. Már ha a szakember is hajlandó lenne befejezni. 
- Eltűnt? – nevetett András. 
- Majd megjelenik. Remélem. – nevetett Márta is. 
- Szóval egyelőre az én fürdőszobámat lehet igénybe venni, ami itt van földszinti folyosó elején. Mai napra pedig a vendégem vagy vacsorára, a kaját a hűtőben találod. Na, ha föltalálsz egyedül, akkor itt vannak a kulcsok, nekem most mennem kell. 
András megköszönte a gyors eligazítást, és elindult a lépcsőn új szobája felé.
- Ja igen, még valamit elfelejtetem. Említettem anyádnak, hogy van még egy lakóm. Ő szobája a tiéddel szemben van, már majd’ egy éve nálam lakik. Nagyon rendes lány, Vikinek hívják, 24 éves és szinte sosincs itthon, szóval csak ritkán zavarjátok majd egymást.
András elfoglalta a szobáját. Meglepte a hír, hogy még egy csajjal is fog osztozkodni a házon. Anyja nem szólt neki ilyesmiről. Picit izgult is az első találkozástól. Vajon milyen lehet? Ő 26 éves volt, tehát hasonló korú. Mártát, olyan 35-40 közé tippelte. Nagyon csinos nő volt, hosszú, barna haja volt és András nem tudta nem észrevenni a dús, kerek melleit. De aztán elhessegette magától az efféle gondolatokat, és elkezdte birtokba venni új otthonát. 
 Estefelé járt már, mikor András éppen a konyába igyekezetett, hogy megkeresse a beígért vacsorát, amikor Viki éppen felért a lépcsőn.
 
_Viki _

Viki hulla fáradt volt, amikor hazaért végre. A kemény munka után alig várta, hogy a szobájában pihenhessen kicsit. Zene, valami jó sorozat, egy kis facebook , ez volt minden vágya. Márta említette neki, hogy ma új lakó érkezik. Mióta Mártánál volt albérlő, sosem volt lakótársuk. Most hirtelen izgalom fogta el, mert nem volt valami szociális alkat. Nem akart bunkó lenni, de inkább, mint bájolgó. Átlagos csajnak tartotta magát, vékony teste volt, kis mellekkel, de kerek fenékkel párosítva. Mikor aztán a lépcső tetején belefutott a srácba, kicsit zavarba jött.
- Szia! – köszönt rá a fiú. – Én András vagyok. Itt fogok lakni egy darabig veled. Mármint nem úgy veled, csak veletek. Szóval… érted. 
Viki mosolygott. Örült, hogy nem csak ő van zavarban. Bemutatkozott, aztán egy kis kínos csend után elmentek egymás mellett. 
- Jaj, ne haragudj, hogy így rád támadok egyből, de kérhetnék egy szívességet? – szólt utána váratlanul András. 
- Persze. – nyögte Viki, bár nem tudta, miről lehet szó. 
- Sajnos bekrepált a fejhallgatóm, és holnap még itt töltöm a napot, mert holnapután kezdek az új munkahelyemen. Ha tudnál kölcsönadni egyet, nagyon megköszönném. Éjszakai bagoly vagyok, és nem akarlak zavarni a zenémmel.
- Persze. Adok egyet. – vágta rá zavarában Viki, de azonnal megbánta. Rájött, hogy neki is kéne, meg hogy csak egy darab van neki is. De már nem volt visszaút. Mindig is nehezem bírta a kínos szitukat, most úgy érezte udvariatlanság lenne visszakozni. Így hát bement szobájába és odaadta Andrásnak az egyetlen fülhallgatóját.
- Holnap amint hazaérsz, visszaadom.
- Ráér, csak késő jövök, használd nyugodtan. 
Ezután egész este forgolódott. Nem tudott aludni. Szívesen nézet volna valamit laptopján, de rájött, hogy utál hangosan nézni bármilyen tartalmat is, mikor tudja, hogy hallhatják a szomszéd szobából. Elhatározta, hogy holnap azonnal vissza is kéri a fülesét, amit lehet. Nem lehet valaki ennyire „kedves”, mint ő. Vegyen magának, ha akar. Aztán azon kapta magát, hogy Andrásra gondol. Alig találkoztak pár percig, de hatást gyakorolt rá a srác. Nem a személyisége, hanem valami más. Magának se vallotta be, de szexuálisa érzet valamit. A fiú csak egy farmerban volt és pólóban, de sportos alkata és megnyerő mosolya hatott Vikire. 
Másnap aztán máshogy alakultak a dolgok, mint azt Viki és András várták. Minden szempontból. Viki annyira dekoncentrált volt, hogy főnőken, akit mindig is nagyon kedvelt, már kora délután haza engedte. A lány nagyon örült ennek a „csodának”. Egy keddig napon ez nem volt szokás. Úgy döntött, amint hazaér, visszakéri fejhallgatóját, legyen az bármennyire is kellemetlen, és végre bepótolja a tegnapi vágy programjait. Felszaladt a lépcsőn, nagy levegőt vett és bekopogott András ajtaján. Nem érkezett válasz. Viki dühös lett. Még egyszer kopogott. Semmi válasz. Talán nincs is itthon. Ekkor elhatározta, hogy lesz, ami lesz, de ha az ajtó nyitva van, ő benyit és visszaveszi a fülest. Akkor is, ha tök egyedül akár hangosan is hallgathatná a legcikibb zenéit is. Így lesz a legjobb. Benyitott. Kis meglepetésesre az ajtó nyitva is volt, nagyobb meglepetésre azonban András is a szobában volt és az ágyon fekve hallgatott borzalmason hangosan valami zenét. Az ő fejhallgatóján. Vikinek háttal feküdt, így nem vette észre, hogy benyitott a lány. 
- Helló – nyögte zavarában Viki. András nem reagált.
Ekkor megköszörülte a torkát, hogy hangosan odakiáltson neki, de ekkor valami váratlan dolog történt. András úgy ahogy volt az ágyon fekve, hasán a laptoppal hirtelen letolta a nadrágját. Mindkettőt. Viki megdermedt. Látta, ahogy a srác egy pornó oldalra vált és elindít egy videót. A zenét továbbra is üvöltette. A videón egy milf fűzött egy fiatalabb csajt. Vetkőztetni kezdte. Viki megfagyottan állt. Mozdulni sem tudott, és maga sem tudta még, hogy zavarában, vagy a kíváncsiságtól. András letette maga mellé a laptopot. Mikor Viki meglátta a fiú még puha, de szépen borotvált nemi szervét, érezte, hogy furcsa és szokatlan izgalom lesz úrrá rajta. András finom mozdulttal vette kezébe a farkát és lassan izgatni kezdte. Viki ekkor gondolt bele, hogy utoljára akkor látott faszt, amikor 1 éve elköltözött barátjától. András farka merevedni kezdett. Egyre nagyobb és nagyobb lett. A fiú lassan húzogatta, miközben a pornót nézte. Viki arra gondolt, hogy Petinek talán ha fele ekkora farka volt. Ahogy aztán András egyre gyorsabban és gyorsabban kezdte verni magának, a lány teljesen izgalomba jött. Érzete, a puncija olyan nedves lett, hogy teljesen eláztatja bugyiját. A srác picit elengedte a farkát, Viki látta, hogyan lüktetve mozog a kő kemény fasz, miközben András felhúzza a pólóját. Izmost hasa végképp meggyőzte a lányt, hogy még egy picit maradjon. Nem bírta levenni a szemét az eseményről. Arra vágyott, hogy odamenjen és megszorítsa a kemény faszt, aztán szájába vegye, hogy megízlelje az ízét, érezze duzzadt hímtagot. Aztán…
Elhessegette ezeket a gondolatokat. Hátrálni kezdett. Túl szégyenlős, túl durva lenne. Elvégre most ő csak egy kukkoló! Mielőtt azonban ki tudott volna menni, elöntötte vágy, hogy lássa Andrást elélvezni. Szerencsére nem kellet sokáig várnia. A fiú nyögött egyet és hatalmasat élvezett. A szép nagy farkából csak úgy spriccelt a sperma a levegőbe. Aztán csend lett. Viki rájött, hogy valószínűleg elfogytak a zenék. Úgy megrémült, hogy gondolkozás nélkül csukta be az ajtót maga mögött, lehet, hogy kissé túl hangosan is. Berohant a szobájába, majd háttal az ajtónak támaszkodva fojtott nevetésbe tört ki. Kuncogás közben is azon járt az esze, ami látott.

Hetek teltek el. Viki nem tudta kiverni a fejéből azt a bizonyos napot. Biztos volt bene, hogy András hallotta, amint becsapódik az ajtó. Talán azt is, amikor Viki ajtója csapódott be. Ennek ellenére csupán apró jeleket vett észre, mikor összefutott a fiúval a házban. Semmi különöset. Persze ő sem hozta volna fel soha a témát, például, amikor a konyhában futottak össze, inkább az időjárásról beszélgette. Viki nem mondott semmit a történtekről, pedig nagyon izgatta a dolog. Azon kapta magát, hogy munkában is azon jár az esze, hogy milyen lett volna, ha az egész fordítva történik. Ha a fiú látja meg őt meztelenül. Borzasztóan felizgult a gondolattól. Még a buszon hazafelé menet is arról álmodozott, hogy András rajta kapja őt, amint masztizik a szobájában. Rájött, hogy talán ahhoz lehet köze a dolognak, amikor még 16 évesen a szomszéd fiú rávette őt, hogy mutassa meg neki a melleit. A srác elővette a farkát neki cserébe. Ekkor még szűz volt és nagyon új volt számára a látvány. Megkérte a fiút, hogy verje ki neki, miközben nézi a cicijét. Azóta sem látta a srácot, mert nem sokkal ezután a szüleivel elköltöztek. Most jött rá, hogy első szexuális élménye mennyire meghatározó volt. Arra vágyott, hogy újra megtörténjen. Ekkor már kész volt tenni is ezért.

 Mikor egy este hazatért, és már nem bírt magával, tervet eszelt ki. Nem volt túl bonyolult, de hirtelen úgy érezte, ez jól fog esni neki. Kivárta, hogy András szokásos esti zuhanyra menjen a földszintre. Ő már túl volt rajta és egy szál törülközőben állt az ajtónál. Mikor András leért, kinyitotta az ajtaját, pont annyira, hogy az érkező srác majd beláthasson rajta. Odaült az ágya szélére. Az volt a terve, hogy leveszi a törülközőt, és mikor András visszatér, látni fogja őt meztelenül. Ha benéz. Ez után pedig abban reménykedett, hogy talán, ha nem is most, de valamikor legközelebb benyit hozzá a fiú, hogy megbeszéljék a dolgot. Akkor talán elmondja neki, mit látott és talán elmondja neki, mire vágyik. Puszta szexualitás, semmit több. Nem is igazán érdekelte őt András, kicsit furának is tartotta, nem ismerte őt. De ez még izgatóbbá tette a dolgot. Két idegen.

Teltek a percek. Vikinek a torkában dobogott a szíve. Izgult és azt érezte, nem tud mozdulni. Nem tudja levenni a törölközőjét. Talán az egész hülyeség, gondolta. Talán nem tetszik neki majd a testem. Talán be sem fog nézni rám. Fel akart állni, és becsukni az ajtót. Ekkor azonban megtorpant. András már éppen közeledett. Viki leblokkolt. Mikor aztán a srác benézett az ajtón, éppen ő is odanézett. Ott ült egy szál törülközőbe csavarva és farkasszemet nézett a fiúval. András megtorpant egy kicsit, láthatóan lelepődött, majd lassan továbbment. Nyilván ő is zavarban volt. Viki megijedt. Ezúttal nem attól, ami történt, hanem attól, hogy nem fog történni semmi. Hirtelen felpattant, kibontotta a törölközőt és hagyta, hogy az a földre hulljon. Teljesen meztelen volt. Ott állt az ágya szélen, elfogta a kellemes izgalom. András megint megállt. Bámult. Lassan, de biztos léptekkel az ajtóhoz ment, és belépett. Vikit elragadták vágyai. Leült az ágyra, lassú mozdulattal végigsimogatta meztelen testét, majd a puncijához nyúlt. Lassan masztizni kezdett. Simogatta a csiklóját, majd lefelé a hüvely bejáratát és közben úgy érezte, majd szétrobban, annyira felizgult. Még sosem csinált ilyesmit egy férfi előtt. Mikor felnézett Andrásra, látta, hogy a fiú rövidgatyája gyanúsan kidudorodik. Elmosolyodott. Élvezi.
- Nagyon izgató vagy – mondta váratlanul a srác. – Elképesztő.
- Láttalak. – nyögte Viki, de közben tovább izgatta magát.
A fiú nem szólt semmit. Lassan letolta a nadrágját és elővette a merev farkát. Viki, ahogy simogatta magát, halk nyögéseket hallatott, olyanokat, amiken maga is meglepődött. Sosem volt ilyen. Csöndesnek tartotta magát. Most viszont olyan nedves volt, mint még soha. Nézte, ahogy András elkezdi húzogatni a szép farkát előtte. Csak neki, gondolta. Rám izgult, hallotta magában saját hangját, és majd elélvezett ekkorra már. Aztán be is következett. Előjöttek belőle az emlékek, a szomszéd fiú, akinek kicsi, tömzsi farka volt, és az a nap, amikor megleste Andrást. Óriásit élvezett. Úgy rázkódott a teste, hogy majd leesett az ágy széléről. A mellét markolászta másik kezével, teljesen önfeledt volt. Amikor kezdett magához térni, látta, hogy András kicsit közelebb lépett és onnan nézte végig az ő élvezetét. Gyönyörűnek látta a hosszú farkát, ahogy merevedezik a kezében. András sem bírta sokáig. Farkából csak úgy spriccelt a sperma. Viki nem számított rá, de simán eltalálta a testét, pedig nem volt nagyon közel. A forró geci ráfolyt a melleire, majd lefolyt köztük az egész testén. Borzasztóan élvezte ezt is. Mikor vége lett, mindketten zavartan néztek. Viki végignézett magán, majd mosolyogva, szótlanul felvette a törölközőjét és szemérmesen betakarta testét. Mikor András kiment, már tudta, hogy ennek még lesz folytatása. Kell, hogy legyen.

_Márta_

Márta éppen a kanapén tévézett, amikor András felfelé igyekezett a zuhanyozásból.
- András, egy pillanatra – szólt oda neki. A fiú odalépett hozzá.
- Csak egy gyors kérdés, mennyire ismered anyukád főnökét? Tudod a nagyfőnököt.
- Hát, anyámmal elég jóban vannak. Párszor találkoztunk céges bulin, ilyesmi. Miért kérdezed?
- Nem tudod véletlenül a telefonszámát? A privátot. Ne mond el otthon, de szeretnék beszélni vele egy fontos üzleti ügyben – mondta kacér mosollyal a nő.
- Hát, azt hiszem… szóval jártam egy darabig a lányával. – mondta András, miközben nehezen tudta levenni a szemét Márta dekoltázsáról.
- Húha, ezt nem is mondtad – vonta kérdőre Márta.
- Ha gondolod, írhatok neki. Nem vagyunk rosszban most sem, elkérhetem…
- Csodás! Menj fel, öltözz fel nyugodtan, nem sokára felnézek hozzád, és kiszedjük a csajból azt a számot – nevetet a nő kissé mesterkélten. Látszott, hogy komolyan mondja.
Márta határozott nő volt. Igazi üzletasszony. Nagy férfifaló hírében is állt. Nem egy fontos kapcsolata volt szexuális és üzleti egyszerre. Mostanság már azonban ebből visszavett. Elege lett kicsit a kellemetlen helyzetekből. Most sem akart semmi rosszat, csupán picit a dekoltázsával manipulálta Andrást, hogy az könnyebben rávehető legyen a dologra. Tudta, hogy járt az igazgató lányával. Nem akarta viszont, hogy András anyja tudjon arról, hogy beszél a főnökével. Valamennyire vetélytársak volt az üzletben a mai napig. Kicsit kihasználja a fiút, de cserébe van hol laknia, gondolta magában. Nem ismerte meg jól Andrást ez idő alatt. Biztosan nem buta fiú, de is látszott túl ravasznak. Külsőre helyes volt, de hát nem az ő korosztálya. Várt néhány percet, majd elindult felfelé a srác után. Eszébe sem jutott, hogy olyasmi várja, amit aztán a lépcső tetején látott. Viki szobájának ajtaja nyitva volt. András ott állt letolt gatyával Viki ágya mellett és nézte, ahogyan a lány magát izgatja. Közben persze látszott, hogy a fiú sem tétlenkedik. Márta teljesen meglepődött. Ő nem az a típus, aki bármitől is zavarba jönne, nem is ilyesmit érzett. Inkább kíváncsiságot. Azon tűnődött, mióta folyat ilyesmi két fiatal között. Aztán ahogy nézte őket, arra jutott, hogy most először. Nagyon tetszett neki, ahogy Viki önfeledten izgatja punciját, miközben András közelebb és közelebb lépdel hozzá. Most pont úgy fordult, hogy Márta meglátta farkát. Húha, gondolta. Nem semmi darab. Elkezdett felizgulni. Valahogy ez a látvány meghozta a kedvét a szexhez, pedig mostanában nem is gondolt rá. Sok más problémamája volt. Aztán, ahogyan végignézte, hogy Viki ujjazza magát, majd András hatalmasat spriccel a levegőbe úgy, hogy a lány testére is jut, teljesen benedvesedett az ő bugyija is. Lassan lesétált a lépcsőn és visszaült a kanapéra. Széles mosollyal az arcán. Úgy tűnik, még egy picit várnia kell, hogy András rendbe szedje magát. Talán elfelejtette, hogy ő majd felmegy hozzá? Vagy így elragadták őket a vágyak? Vagy direkt hagyta, hogy ezt láthassa? Nem tudta eldönteni. Abban azonban biztos volt, hogy ő nem csupán nézte volna a fiú farkát. Abban is biztos volt, hogy meg is fogja kapni, amire vágyik, ahogy mindig.

Folytatás következik...

7 hozzászólás |

[1-8]


A blog RSS feedje.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.