hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEropolis hírei

itt vagy: Eropolis > Hírek

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Több ingyen küldhető levél

2020. március 18.

Szerény eszközeinkkel, de szeretnénk megkönnyíteni azoknak az életét, akik előfizetni nem tudnak, de mégis Eropolist választják a kényszerű bezártságban. Ideiglenesen március végéig mindenki, akinek van legalább 1 bizalom pontja, és nem előfizető, 2 helyett 5 ingyenes levelet küldhet naponta.
Használjátok ki a lehetőséget, a jelenlegi helyzet nem tart örökké, eljön az ideje a személyes találkozásoknak is!
#maradjotthonNe fizess csekkel!

2020. március 18.

A belföldi postautalvánnyal a mai naptól határozatlan ideig nem lehet előfizetést vásárolni. A mai napon ürítettük utoljára a postafiókunkat. Ha elküldted már, de nem érkezett meg hozzánk, fényképezd le a nálad maradó részt, és küld el a képet az info@eropolis.hu ügyfélszolgálati e-mail címünkre!
#maradjotthonJobb későn, mint soha…

2019. december 23.

Közhelyek durrogtatása helyett inkább elnézést szeretnénk kérni, hogy 3 hónapos csúszással, de végre megérkezett és már használhatjátok az új chatben a videót.
Egyelőre csak a privikben működik, és itt már nincs átjárhatóság a régi chattel, tehát ha az új chatben akarsz videózni, akkor mindkettőtöknek az újat kell használni.
[olvass tovább...]Kiskarácsony, Nagykarácsony

2019. december 23.

Kisült-e már, mire vágyom?

Ha még nem, járj utána!

Nem szeretnénk túl sok sületlenséggel fárasztani senkit, viszont szeretnénk enyhíteni az eső sújtotta őszi* hangulaton a következő akcióval.
[olvass tovább...]Forradalmak: újratöltve

2019. július 14.

Emlékeink szerint két könnyen megjegyezhető évszám volt annak idején a történelemórákon, az Aranybulla (két L-lel :-P ) 1222-ben és a francia forradalom kirobbanása 1789-ben. Nem élnénk az olcsó szóvicc lehetőséggel, hogy az "aranybula", "francia", "kirobbanás" szavakkal szabadon asszociáljunk itt az erotika városában, inkább említsük meg, hogy a Bastille börtönének elfoglalásával kezdődő párizsi események július 14-én zajlottak, és a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség hangzatos jelszavait tűzték ki zászlajukra.
Ha kíváncsi vagy, mit akarunk ebből kihozni,
[olvass tovább...]Végső visszaszámlálás

2019. július 10.

Hölgyeim és Uraim, itt az utaskísérTő beszél, kapcsoljuk az utasokhoz Solo kapitányt.
FIGYELEM! FIGYELEM! ITT A KAPITÁNY BESZÉL! ÉLES HELYZET!
Kérjük, csatolják be biztonsági....azaz bizalom pontjaikat, hamarosan egy új korszakba vezető tér-idő jelenségen haladunk keresztül, az elkerülés nem lehetséges!
FIGYELEM! FIGYELEM! EZ NEM A KIKÉPZÉS RÉSZE! ISMÉTLEM: EZ NEM A KIKÉPZÉS RÉSZE!
[olvass tovább...]Gyomorideg, körömrágás, dobpergés

2019. június 27.

Elérkezett (sőt, már el is múlt) a június közepe, és ahogy ígértük, ezzel annak is elérkezett az ideje, hogy az új chat, miután több hetes tesztelés és korrigálás után stabilnak és megfelelően működőnek mutatkozik, végre elstartoljon.
[olvass tovább...]Megújul a chat

2019. május 31.

Kedves Polgáraink!

Nemrégiben, amikor a bizalompontok szerepének, jelentőségének változásáról adtunk hírt, szóba került Erotikaváros fejlesztésének kérdése is. Emlékeztetőül: azt ígértük, hogy a jelenlegi, jól és stabilan működő, de elavult felhasználói felületet már nem toldozzuk-foldozzuk, nem fejlesztjük, mert teljesen új készül. Ez több fázisban fog lezajlani és nagy örömmel jelenthetjük Nektek, hogy az első fázis végére értünk. :-)
Kíváncsi vagy, miről van szó pontosan?
[olvass tovább...]A közelgő Húsvét alkalmából folytatjuk ismeretterjesztő sorozatunkat. :-)

2019. április 15.

Idén húsvéti népszokásokat, érdekességeket szeretnénk bemutatni a nagyvilágból és szeretnénk egy-két akciót is bejelenteni. ;-)
[olvass tovább...]Éjjeli madárles

2019. április 2.

Nem tudsz aludni, és nem azért, mert dolgozol, netán nincs kivel?
Van egy ötletünk!
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-91]hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.