Csalódás

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Csalódás
Ha valakit - ugy tudom vannak páran - ért már itt csalódás, írja le, hogy tanulhassunk belőle... Beszéld ki a bánatodat, meghallgatunk és megbeszéljük!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
joco#162005-11-25 12:07:00
kezd jó lenni ez az oldal kedves hozzászólok csak igy tovább és érdekes dolgokat lehet megbeszélni, véleményezni!!!
debr-ipasi#152005-11-16 11:18:46
Azért érdekes,hogy emberek annyira nem képesek, hogy visszaírjanak, bocs de nem. IQ megvan itt is.... Csak gratulálni tudok nekik.
aquanoir#142005-11-10 16:59:28
a benyomásom még nem változott. sőt.
aquanoir#132005-11-01 14:31:30
valóban sokféle ember megfordul itt, ahogy a való életben is. ezt sejtettem is, de azért mégis volt egy olyasfajta várakozás bennem a regisztrációkor, hogy nagyrészt nem _csupán_ barátkozni, beszélgetni vágyokkal találkozom, hogy azért a valósághoz képest érzékiség-keresőbb a hozzáállás. nem is tudom megfogalmazni egyelőre pontosan. szóval a pár nap alatt, mióta itt vagyok, nagyon ugyanolyannak érzem, ahogy más chat-rendszereket, csak éppen lilában.:)
de ezt nem élem meg rossz dologként, csak szerettem volna a _benyomásomat_ megosztani veletek. tehát ez természetesen változni fog, csak  szerettem volna ezzel is tovább árnyalni az eddig elhangzottakat.
merevke#122005-08-31 16:02:38
Azt hixem, teljesen igazad van eltig! A nők szeretik a bókokat fogadni még ugy is, ha nem vállalják az arcukat, és csodálkoznak, ha esetleg a pasik nem foglalkoznak velük tovább, ha megismerik az arcukat, vagy külsejüket. Én is jobbnak látom, ha valaki felvállalja a külsejét, de azt is tudom, hogy sokan ezt nem tehetik meg ilyen-olyan okok miatt. Csak akkor ne csodálkozzanak semmin! Én sem vállalom az arcom a nyilvánosság előtt, csak annak, akit már kissé közelebbről megismertem, és tudom, hogy nem ismerős az életből... Ja, de nem is bókolnak a nők ha nem látnak, ellenben én sem igényelem tőlük ezt:))) Talán itt a különbség, de ez legyen a csajok gondja:)
eltigre#112005-08-23 16:09:13
Nna, en is leteszem a huszfillerem... :P

Azt hiszem aki ismer tudja, hogy nem vagyok mellebeszelo tipus. Ezt a "szemelyisegem" mar evek ota epitgetem, valtoztatom, igy vallalom itt is, a "valosagban" is. Ezert a fenykep, az oszinteseg.

Nekem is vannak rosszabb-jobb napjaim, neha kenyerre lehet kenni, neha olyan alacsony a tolerancia szintem, kilepek innen par perc utan.

Sajnos, a katolicizmus ketezer eve nagyon meglatszik europan. Minnel keletebre haladunk annal nehezebben lekuzdheto a buntudat amit a szabadossag es a sexualitas elismerese jelent. (Meglatszik a nyelven is. Mondjatok a ferfi noi nemiszervre kifejezeseket. Sem fanyalogni, sem kuncogni nem er: mennyi maradt?)

Az internet nevtelensege/arctalansaga nem kellene hogy magaval vonja a bunkosagot, a hazudozast, a csalokat, a nokent pozolo pasikat. (Felre ne ertsetek, nem a *valoban* nokent viselkedokre gondolok, Ok oszinten valaljak magukat. En a kamuregektol irtozom.)

Megertem azokat a noket akik nem felelnek meg az aktualis sexszimbolum kategorianak, ezert csak beszelgetnek kep nelkul, gyujtik a bokokat. Tegyek. En hajlando vagyok barkinek szepeket irni.
Irni. Ez a lenyeg benne. Nekem is van onkritikam, nem irok Naomi Campbellnek hogy randizzon velem, en ereznem magam rosszul. Nem jo ha a kisujjad nyujtod es a vallad utan kapaloznak.
merevke#102005-08-22 18:07:17
Válasz a(z) 9-es üzenetre: Hali rudi! Igazából tényleg azonos véleményen vagyunk, és igazat kell adnom neked, mert tényleg előfordulhat az is, hogy valaki itt kedvesebbnek mutatkozik, mint valójában az életben. Azt hogy ki miért bujik bele egy egy szerepbe, nem lehet tudni, valószínű azért mert szeretne olyan lenni, amit mutat, csak valahogy már a közvetlen környezete kialakított róla egy képet, amin már nehezen tudna változtatni. Azaz, új társaságot keres magának, ahol még nem ismerik és tiszta lappal indulhat. Ez előfordul az életben is nem csak itt, a cseten. 
Az utolsó mondatod tetszik, és nagy igazság van benne! Tényleg nem lehet már tudni, mi a valós énje valakinek, hiszen a cset is már olyan mindennapos kommunikációnak számít, mint a telefonálás, vagy az sms-ezés. A virtuális világ a mindennapunkká vált, csak ki tudja, hogy itt érzi -e magát otthon valaki, vagy inkább a valós környezetében? Aki itt, az valószínűleg nem tud megfelelni saját elvárásainak a saját környezetében, aki pedig ott, az meg inkább kikapcsolódni jár közénk:) Remélem nem mondtam nagy hülyeséget ezzel, de lehet benne igazság:))
turorudi#92005-08-22 16:15:27
Válasz a(z) 8-es üzenetre:
Hali merevke,
lényegében egyetértünk, csupán abban különbözünk, hogy én nem gondolom azt, hogy feltétlenül "rossz" irányba ferdülnek azok a bizonyos jellemek. SImán elképzelhetőnek tartom, hogy valkai a net-en a "jobbik" oldalát mutatja, mint az életben, mint ahogy azt is, hogy van olyan aki itt sokkal gátlástalanabb, mint amit a "külvilágban" megengedne magának.

Én csak arra utaltam volna, hogy senkit se ítéljünk meg az itteni megnyilvánulásai alapján, mert ez ugyan úgy félrevezető lehet, mint mikor valakiről pár perces ismerettség után alkotunk véleményt. 

A benyomáá persze fontos az életben is, de nem tudhatjuk, hogy X.Y mért játsza azt a szerepet amit itt (ahogy az életben is előfordul) kitalált magának.

Más fórumokról én ismerek olyan netbetyárokat, akik akárhány "bőrbe" is bele tudnak bújni és egyik sem a "valós" énjük.

Már az is kérdéses, hogy mi egy ember "valós" énje. Az, amit itt mutat, vagy az, amit esetleg egy találkozáskor látsz??
merevke#82005-08-22 07:39:37
Válasz a(z) 5-es üzenetre:Azt gondolom, hogy van igazság is abban, amit írtál, de van benne olyan is amivel nem egészen értek egyet. Igazad van abban, hogy a net a legegyszerűbb módja annak, hogy inkognitóban lehessen kommunikálni másokkal, és akár teljesen kifordulva önmagukból egy másik énüket tudják itt megmutatni, vagy kipróbálni. Egy olyan én lehet ez, amit a valóságban nem mernek kipróbálni, illetve amit esetleg ki is próbálnak, valószínűleg nem járnak sok sikerrel. Marad nekik ezek után a virtuális világ, ahol ezt az énjüket kifejleszthetik, szabadon használhatják.
Igazából az idő dönti el, ki milyen valójában, hiszen a valóságos énre is fény derül előbb-utóbb, vagyis lehull a lepel, ha valaki sokat van itt egy néven és sok emberrel megismerkedik.
Azzal viszont vitába szállnék, hogy se nem jobbak se nem rosszabbak a többieknél ezek az emberek. Az hogy valaki itt próbálgatja azon tulajdonságait, amit az életben nem mer használni, mert elítélik érte, vagy éppen hülyének nézik miatta, esetleg idiótának, azt itt miért kell elfogadniuk azoknak az embereknek, akik szintén egy társadalmat alkotnak a virtuális világban. Attól, hogy itt ismeretlenül vagyunk egy társadalom, még ugyanúgy érző emberek vagyunk, akiket zavarnak az idióta, jellemtelen, ide _sem illő "netkalózok". Ha mindenki odafigyel, akkor ezek a személynek nem nevezhető valakik ugyanugy nem fognak itt megélni, mint a magánéletükben, ahol szintén nem elfogadott a viselkedésük. Mielőtt valaki félreértene, nem a trágár beszédre gondolok, és nem azokra az emberekre, akik szexpartnert keresnek maguknak anélkül, hogy csetelnének bárkivel, hanem azokra akik nem tudják önmagukat adni itt sem, akikre már eddig is fény derült és akik ezekután fognak lebukni. 
De ezt itt kiszűrni tényleg nem lehet, mindenkinek vállalnia kell a rizikót, ha itt létesít kapcsolatot, mindenkinek fel kell fogni, hogy léteznek ilyen "nem létező" emberek itt! Aki ezt figyelmen kívül hagyja, az tényleg pofára esik!
csok#72005-08-18 10:03:53
Válasz a(z) 4-es üzenetre:
Nekem nem okozott csalódást a véleményed, mi több egyetértek Veled, még abban is, hogy nem a diploma minősíti az egyén jellemét, hanem a másokhoz való viszonyulása legyen az bármilyen szintű, a viselkedési forma maga az egyéniség. 

Vannak helyzetek amikor kifejezetten rosszul érzem magam a bőrömben - azért ahogy némelyik ember viselkedik - szerintem az inteligencia nem diplomafűggő, arra születni kell és a tanulással csiszolni, kiegészíteni lehet azt!

Véleményem szerint mindig mindent meg lehet, sőt meg kell mondani őszíntén azonban nem minegy, hogy hogyan teszik azt.

Nem tudom más, hogyan teszi, azt viszont igen, hogy én hogy: mindig maradéktalanul őszinte vagyok és udvarias, még akkor is, ha az egyén mást érdemelne! Szerintem sokkal kellemetlenebb lehet, ha a gorombaságra üdvariasan, őszintén, de nem harciasan reagálunk!

Még valami azért vannak elveink, hogy aszerint éljünk, de nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy észérvekkel meggyőzzenek a téves elgondolásaimtól, persze kízárólag kulturáltan.
Idézhetnék példákat, de nem teszem, mert akkor mélyen a saját színvonalam alá süllyednék, ezt pedig nem akarom!
joco#62005-08-17 12:38:02
Válasz a(z) 4-es üzenetre:kösz az egyetértésedet és jó lenne ha mindenki hasonlóan gondolkozna velünk és tényleg jobb lenne és őszintébb az oldal, mert aki itt próbál élményeket ismeretségeket szerezni igenis vállalja fel ŐNMAGÁT és azt hogy él az oldalak adta lehetőségekkel!! Nem kell kiadni magát teljesen , mert erre is megvan a mód, hogy ki előtt fedifel Őnőnmagát, aztán a többit az élet majd ugy is rendezi tovább! Fel hát a további barátságok kialakulására és a szexuális vágyak beteljesűlésére!!!!! és ha mindezt betartjuk nem érhet Bennünket csalódás! üdv mindenkinek
turorudi#52005-08-17 10:23:12
Válasz a(z) 4-es üzenetre:

Szevasztok,
a virtuális villágban! :)
Akit meglep az, hogy itt néhányan tök más arcukat mutatják, mint a "való" életben, azt még sok meglepetés érhet. Sokan vannak, akik a net-et épp arra használják, hogy rejtett személyiségüket itt keltsék "életre".

Ezek a netbetyárok se nem jobbak, se nem rosszabbak azoknál, akik valódi lényüket adják itt is, csupán mások. 

Rengeteg céllal lehet egy ilyen oldalra regisztrálni (min 10-et mindenki kapásból fel tudna sorolni) és idővel mindenkiről kiderül, hogy miért is van itt valójában.

Ez is csak olyan mint az élet. Itt is talélkozhatunk midenféle személlyel és -valóban- vannak köztük olyanok, akik másnak mutatják magukat, mint amilyenek. Tehát, aki itt "csalódásra hajlamos", nos Őt valószínű az életben is többször átverték már. 

Ne feledjük, hogy ez itt elsősorban egy virtuális világ, aminek itt-ott lehet kapcsolódása a valós világhoz. De, ahogy a valós világban se, úgy itt sincs recept a csalódások elkerülésére.
merevke#42005-08-17 08:05:51
Válasz a(z) 3-es üzenetre: 
Jajjjjkarom!:) Remélem kakajósat hoztál nekem:))) Onnajt tudom, hogy sokat vagyok benn a belvárosban, és már jópáran panaszkodtak, mert átverték őket... 
Elég gyenge és primitív embernek tartom azokat, akik folyamatosan kábítanak, de nem vállalják magukat, ha arról van szó. Úgy hiszem, kell róluk beszélni. 
Engem - szerencsére - eddig nem ért itt csalódás (lekopogom), de sosem lehet tudni, hiszen a cset rejt sok veszélyt. Azt hiszem, aki végső elkeseredésében fordul a csetre, az sokkal nagyobbat tud bukni, hiszen egy-egy csalódást követően még inkább elbátortalanodik. Úgy gondolom, az lenne a legjobb, ha mindenkinek ki kellene tölteni legalább az adatlapot, aki ide regisztrál, talán jobban szűrhető lenne a társaság. Persze, akkor is lennének csalók, ezzel együtt csalódások, de talán kevesebben lennének.
Csóknak válaszolva azt gondolom, hogy aki itt, ismeretlenül sem mer őszintén beszélni magáról és az érzéseiről, az az igazán jellemtelen ember. Ha valaki kapcsolat reményében regelt, az igenis legyen őszinte, hiszen itt lehet válogatni pasiknak és csajoknak egyaránt, ha valaki kitartóan visszajár, tehát mindenkinek megvan az esélye hogy az őszinteségével együtt találjon párt.  
Jocóval egyetértek, én kellemesen csalódtam például a csetben, hiszen korábban elég rossz tapasztalatom volt róla, és nem hittem a csettalik varázsában sem, most már kissé más a véleményem erről, amihez erre az oldalra kellett regisztrálnom.:) Sok jó emberrel ismerkedtem meg, jól érzem itt magam, igaz, személyesen nem találkoztam még senkivel, de akiket közel érzek magamhoz, azokról tudom, hogy létező emberek. Meglepett az is, hogy mennyi művelt ember van itt akár több főiskolával, vagy egyetemi végzettséggel (azért van bőven kivétel:). Persze, attól még lehet valaki nem normális, hogy felsőfokú végzettséggel rendelkezik, de akik hozzám közel állnak, azok egy kimondottan jó bandát alkotnak, és kész:))) 
Szóval, legyünk többségben mi, akik (pozitív értelembnen) nem vagyunk normálisak azokkal szemben, akik normálisnak színlelik magukat, de nem is léteznek!!!
voroskarom#32005-08-16 16:18:54
jajjjjj Merev hoztam neked pajacsintát :-)
Én még nem csalódoztam, de te honnajd tucc illyeneket a páranról?
joco#22005-08-15 16:37:57
Kedves csok!
osztom a véleményed némely regisztrált nem a megfelelő hangnemmel és kulturával jelentkezik! én nem szexpartnert keresek de szivesen látogatom az oldalakat és sok jó barátra/hölgyek/ találtam. mielöbb kivánom ezt Neked is SŐT találj megfelelő partnert!!!
csok#12005-08-15 12:26:45
Sziasztok!
Nem szeretek első lenni, de mint mindenkinek nekem is vannak elvárásaim. 
Okulásul elmondom Nektek, hogy kezdem nagyon bánni amiért regisztráltam, tettem ezt azért mert reméltem, ez a honlap lehetőséget adhat arra, hogy megtaláljam akit keresek, de tévedtem.
Bizonyára bennem lehet a hiba, talán túl sokat várok másoktól, viszont nem többet mint magamtól.
Szerintem egy ismerkedésnél alapkövetelmény az őszinteség, udvariasság, a másik fél tiszteletbentartása!
Itt ezt hiányolom - egy-két kívétel akad - azoktól elnézést kérek.
Ide mindannyian azonos célból jöttünk! 
Hogyan akar valaki kapcsolatot teremteni valakivel, ha már a kezdetek kezdetén félrebeszél, cikizi a másikat!
Szerintem minden kapcsolat alapja az őszinteség a másik egyén jellemének? elveinek elfogadása? ha ez nincs akkor semmi értelme az itteni? vagy bárhol való partnerkeresésnek: Bennem lenne a hiba? 
Kiváncsian várom másoknak mi a véleménye az általam elmondottakról!?

[1-16]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3931BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba107131Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1121Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex200Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba6740Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5472Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3430Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.