Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Molett hölgyeket imádó pasik,csajok

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

szexbp


Molett hölgyeket imádó pasik,csajok
Mindenkit várok akik szeretik a molett duci,telt csajokat.Írjátok le gondolataitokat,vágyaitokat élmenyeiteket.


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
ducinyuszi#3872016-11-03 19:17:41
Válasz a(z) 386. üzenetre:

Köszönöm! :) 

[ugrás az előzményre]
kejur#3862016-11-02 21:20:33
Válasz a(z) 384. üzenetre:

Minden sorod, minden betű a helyén van! 
Nagyon bölcs gondolatok, maximális elismerésem!
Kézcsókom!

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3852016-11-02 20:43:02
Hát ez van, akik a ducikra izgulnak a közvélemény szerint igénytelenek, vagy perverzek.
ducinyuszi#3842016-11-02 11:11:59
Válasz a(z) 383. üzenetre:

Hát igen. Emésztgetem ezeket a szavakat és továbbra sem érzem, hogy bók lenne. :) A véleményem leírtam, ezt olvashatja bárki, azért is tettem meg. Vitát nem akarok ebből, mert értem én azt is, hogy van aki csak olyan típusú duci nővel találkozott, aki önbizalomhiányos és szeretetéhes. Azonban az általánosításokkal mindig nagyon vigyázni kell! Mert mint minden általánosítás, nem igaz mindenkire. Ez sem! Én nagyon sok magabiztos, önbizalommal teli, egészséges önértékeléssel bíró molett és ducit nőt ismerek, és ahogy nyilván ez már lejött, én magam is ilyen vagyok. :D ;) 

Őszintén sajnálom azokat a telt nőket, akiknek nincs önbizalmuk, nincs megfelelő önértékelésük. Ez az ő harcuk saját magukkal, nyilván nekik kell megvívni. Vagy lefogyni, vagy elfogadni magukat, el kell dönteniük merre lépnek. 

De nem gondolom, hogy attól lenne valaki jó partner az ágyban, hogy tele van komplexusokkal és félelmekkel. Sőt! Pont ezek azok a tulajdonságok, ami miatt valaki nem lehet jó partner! 

Attól lesz valaki jó, ha önmagát adja, ha élvezi amit csinál, és élvezi amit kap, ha a másik élvezete felspannolja és arra sarkallja, hogy még többet kihozzon a dologból, ha önfeledten tudja élvezi a szexet, ha szeret játszani, ha van fantáziája, stb. stb. stb. Sok dolog miatt lehet valaki eszméletlen jó a szexben, de ebben egészen biztosan nincsen benne az önbizalomhiány, a szeretetéhség, az önértékelés hiánya és az elhagyástól való félelem. 

És bár hízelgő, amikor azt mondják, hogy egy molett nővel jobb a szex, de azt gondolom ez nem súlyfüggő. Sokkal inkább egyéniség, habitus, vérmérséklet és hozzáállás kérdése. Ráadásul megkérdezném, hogy biztos minden molett nővel jobb? Mert szerintem sokkal inkább az számít, hogy az a két ember mennyire van egymásra kattanva, mennyire működik a kémia, az egymásra hangolódás, a vágyak azonossága, stb. Nyilván a véleményem nem objektív olyan téren, hogy nincs tapasztalatom milyen férfiként egy vékony és egy duci nővel. És ismerek olyat, aki azután kezdte a molett nőket keresni, miután velem volt egy kalandja, mert ez - mint utóbb kiderült - jobban bejött neki. Szóval van ilyen is. De valójában abban az esetben tudom elképzelni, hogy jobb a szex egy duci nővel az alkata miatt (!!!), ha az illető férfi a telt formákra indul be, és így értelemszerűen jobban élvezi a szexet egy duci nővel. :)[ugrás az előzményre]
esther#3832016-11-02 09:25:11
Válasz a(z) 379. üzenetre:
Szépen leírtad őket. Lefordítva: örülnek, ha valaki rájuk nyitja az ajtót, és ezért kutyamódra pitiznek a szeretetért és a szexért. Szép vélemény! :/ 

Nincs olyan, hogy jobbak az ágyban. Ez nem *súly*, hanem habitus, vérmérséklet függő.
Egy kis olvasnivaló a témában:

https://www.eropolis.hu/bdsm/blog/ducinyuszi/66

[ugrás az előzményre]
kejur#3822016-11-01 21:48:54
Válasz a(z) 367. üzenetre:

Nagyon lenyűgözőek a hozzászólásaid, emelem kalapom! 
Kézcsók 

[ugrás az előzményre]
peti38#3812016-11-01 19:33:51
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea394a6/75894a.jpg
Válasz a(z) 380. üzenetre:
Komolyan? Akkor van egy nagy fegyver a kezembe. Mi a kedvenc ételed?

[ugrás az előzményre]
pandora#3802016-11-01 19:18:06
Válasz a(z) 379. üzenetre:

Hmmmm...azzal a jó főzés dologgal a nőket is piszkosul le lehet ám nyűgözni. :D  ;) 

[ugrás az előzményre]
peti38#3792016-11-01 19:12:08
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea394a6/5ddc83.jpg
Válasz a(z) 378. üzenetre:
A kissebségi komplexus, a szeretet éhség és az önértékelés hiánya csak egy fő motiváló ok a végeredményhez. Úgy érzik, hogy csak úgy van esélyük megtartani a partnerüket ha nagyon jól főznek vagy ha mindent beleadnak az ágyban.És mivel, hogy én szakács vagyok, így a főzéssel nagyon nem tudtak ujjat mutatni, de fantasztikus élményt nyújtottak az ágyba.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy a soványabb barátnőimmel nem éreztem jól magam, de meg kell védenem a duci lányokat. Életvidámak. érzékiek. romantikusak gyengédek. minden éríntésemért hállásak és ők is olyan élményt és kényeztetést adnak, hogy azt kívánom bárcsak soha sem érne véget az éjszaka.

[ugrás az előzményre]
pandora#3782016-11-01 18:35:31
Válasz a(z) 377. üzenetre:

Ezek szerint a szexben egy vonzó tulajdonság a kisebbségi komplexus, a szeretetéhség, az önértékelés hiánya?
Ezektől lesz valaki jó szexpartner? :(

[ugrás az előzményre]
peti38#3772016-11-01 18:20:49
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/160460.jpg
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea394a6/e1700e.jpg
Válasz a(z) 376. üzenetre:
Igazából a duci nők hatalmas kissebségi komplexusba szenvednek. Nem tudják elhinni hogy ők is lehetnek kívánatosak, szexik így a szex terén akarnak bizonyítani partnerüknek illetve a szeretet éhség is nagyobb nekik és minden egyes együtt töltött perc velük nagyon izgalmas és a maximumot nyújtják. Pedig szerintem tényleg nagyon vonzó egy duci a nő és a szeretkezés velük tényleg szeretkezés és nem csak egy dugás. Számomra nagyon kellemes élményt nyújtottak a duci nők.  

[ugrás az előzményre]
pandora#3762016-11-01 18:05:23
Válasz a(z) 375. üzenetre:

"Egy duci nő sokkal jobb, érzékibb, odaadóbb és kreativabb az ágyban, mint egy átlagos nő."

Nem először olvasom. Ez vajon miért van? 

Már csak azért is furcsállom a dolgot, mert ugyanaz a nő valószínűleg nem volt mindig duci. :) És mi van ha gondol egyet és lefogy, konditerembe jár, és tök normális karcsú nő lesz belőle? Akkor utána megváltozik az ágyban? És a kisördög még azt is megkérdezné, hogy nem lehet hogy utána pusztán a kelendősége folytán válogatósabb lesz és igényesebb a partnerével szemben...és a férfiaknak savanyú lesz a szőlő..? ;)

[ugrás az előzményre]
peti38#3752016-11-01 15:55:51
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea394a6/75894a.jpg
Jó magam is  nagyon kedvelem a telt, husis lányokat, asszonyokat, ugyanúgy mint közületek jó páran akik írtak az üzenő falra.
Mindenem a nagy cicik és a hatalmas popsik végtelen kényeztetése. Akár órákon keresztül képes vagyok kényeztetni egy hatalmas női testet. 
Az erotika igen széles és fantázia dús kelléktárát képes vagyok bevetni csak azért hogy a kezem ,a testem, a nyelvem és az odaadó önzetlen hozzáállásommal maximálisan felejthetetlen pillanatokat okozhassak a partneremnek.
Számomra már az is izgató illetve nagyon begerjedek, hogy ha látom a hatalmas finom testét a partneremnek ahogy remeg és hullámzik minden egyes érintésemtől, csókomtól és a finom husis punci valódi élvezetekkel történő kinyalástól, emelet a partnerem kéjes hangja, nyöszörgése, és a fülembe súgó irányítása, óhaja, mit és hogyan szeretne és arra, hogy jól csinálom a dolgomat, még hevesebben veszi a levegőt és még hangosabban élvezi mindazt amit nyújtók neki. 
Számomra a duci nők kielégítése egyfajta élvezett, és minél jobban élvezi a partnerem a töllem kapott extra kényeztetést annál inkább élvezem én is az együttlétet. 
Ami még fontos és örök igazság amit alá támasztok én is :  Egy duci nő sokkal jobb, érzékibb, odaadóbb és kreativabb az ágyban, mint egy átlagos nő.
pandora#3742016-11-01 00:53:43
Válasz a(z) 373. üzenetre:

Ha már így kivesézzük :)
Nálam a kép picit árnyaltabb.

Szerintem a modellek egyáltalán nem mind előn deszka hátul lécek. A régieknél a mindenkori leg-leg, Cindy Crafford szerintem egyáltalán nem az, vagy a magyarok közül Bíró Ica sem volt az, még ma is formás. A mostaniak sem hiszem hogy azok, Zimány Linda nagyon is formás, vagy akár a volt szépségkirálynő, Kulcsár Edina sem deszka.

Vannak az előn deszka hátul lécek, akik anorexiásak, de ők a modelleknek csak kis részét teszik ki, a legelvakultabb l'art pour l'art viselhetetlen divatagymenéseket szokták bemutatni, ami a szakmán és a sznobokon kívül valószínűleg a kutyát sem érdekli.

Szóval:
1. anorexiások
2. modell alkat (szép, feszes, kidolgozott, formás fenékkel, hosszú combokkal, karcsú derékkal - ilyen csak tudatosan tud lenni valaki, sok sporttal és megfelelő étkezéssel)
3. átlagos nő, aki odafigyel az evésre és a mozgásra, nincs rajta felesleg, de nem minden idejében, ezért a korának és az életmódjának megfelelően lazul a tónusa
4. átlagos nő, aki odafigyel az evésre de nem mozog eleget (szerintem ebből van a legtöbb), ezért effektív túlsúly nincs rajta, viszont megvastagszik a dereka és elvékonyodik a lába
5. túlsúlyos nő, kicsit elengedte magát, itt-ott kibuggyan egy-egy hurka
6. kövér nő (reng rajta a háj, ezen nincs mit szépíteni)

De az érdekesség, szerintem a homokóra alkatú nők túlsúlyosan is sokáig arányosak és jól néznek ki, míg az egyenes alkatúak csak vékonyan mutatnak jól.

[ugrás az előzményre]
csevego#3732016-10-31 22:12:41
A telt, a duci és a molett is külön fogalom. Ugyanakkor, hogy ki mit gondol magáról, vagy egy férfi milyen szemmel néz egy nőre, az totál szubjektív és egyéni. Én a nőket a következő kategóriába sorolnám: 1. modell (elől deszka, hátul léc), 2 normál alkat (akinek melle és feneke látszik), 3. plus size alkat (ahol már vannak hurkák, de még kordában tartva) 4. az elhízott (mindegy, hoyg milyen okból,de sok rajta a felesleg). Ez van. Meg az is van, hogy mindenkinek más tetszik.
benji-jakab#3722016-10-21 23:37:26
sziasztok imadom a telt holgyeket minden vagyam hogy egy erotikusan telt holgyel szexelhessek
fotosember#3712016-10-20 09:12:56
Válasz a(z) 338. üzenetre:micsoda alkat :) tetszetős

[ugrás az előzményre]
szentendreisrac#3702016-10-14 12:27:37
A(z) #370 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
kiki69#3692016-10-14 12:19:10
Válasz a(z) 368. üzenetre:

Ejjj ejjj Bond-ika :D :D Nem bírsz magaddal, láááátom :D :D

[ugrás az előzményre]
bond#3682016-10-12 23:25:23
HA NAGYON KERES ÉS ELÉG ÜGYES, AKKOR TALÁN TALÁL OLYAT IS AKIT AKÁR BEKAPHAT.... DE ADDIG BEKAPHATJA AZ ENYÉM IS :)
potenspasit#3672016-10-12 23:23:13
Válasz a(z) 366. üzenetre:a vékony csajt? :O

[ugrás az előzményre]
bond#3662016-10-12 22:49:42
Hello!

Kizárólag a husi csajokat szeretem és nem is akarok ezen változtatni. Kit érdekel, ha valakinek nem jönnek be... akinek nem tetszik, keressen magának vékony csajt és kapja be :)
potenspasit#3652016-10-12 22:30:01
Válasz a(z) 364. üzenetre:bizony, kinek több, kinek kevesebb, magam is jártam úgy, hogy kinyitottam a sliccet, s egy hangot hallottam fentről: _Ne keresd a másikat, mert nincs. :(

[ugrás az előzményre]
stormborn#3642016-10-12 15:51:37
Válasz a(z) 361. üzenetre:Ennyivel több nő él Magyarországon, mint férfi, vagy túl sok pasi van, akinek nincs meg a két heréje (és sokkal kevesebb, akinek esetleg több van kettőnél)?!

[ugrás az előzményre]
pandora#3632016-10-12 01:23:59
Már Einstein is megmondta hogy minden relatív. Az is hogy mennyi az annyi. :)

Van egy nagyon kedves barátnőm, akit amúgy imádok mert nagyon jó fej...és mellette duci. Az a fajta duci, aki folyton próbál nem duci lenni, mert vékony szeretne lenni, sőt, vékonynak szeretne látszani. Folyton azt mondogatta nekem, hogy könnyű nekem merthogy szerencsés alkat vagyok. Bezzeg ő, csak ránéz a kajára és hízik.

Én ezt 15 éven keresztül el is hittem, és örültem mint majom a farkának hogy milyen szerencsés vagyok. :)

Amíg egyszer elmentünk együtt pár napra. Összezárva, éjjel-nappal. Ezt is kóstóljuk meg...ebből egy kicsit mert tökéletes a minősége, bio meg nem hízlal meg minden...ez minőségi kaja ám, ilyen-olyan összetevőkkel...utána ebből csak egy falat...és ez így ment napokig.
Mondtam neki: Én imádlak téged, de ha még le kell nyelnem bármit, ki fogok pukkadni. :D :D Ha annyit ennék mint te, kétszer akkora lennék mint te, szóval te vagy a szerencsés. :D

Ennyit a szerencséről, meg hogy mi a kevés, mi a sok, és mi mihez képest mi. :D
stormborn#3622016-10-11 19:42:41
Nem kellett volna törölni a hozzászólásokat, szerintem értelmes eszmecsere volt. :(

A szomorú fejecske a mondat első felének szól. :D
potenspasit#3612016-10-11 19:42:34
Válasz a(z) 354. üzenetre:egész pontosan egy egész négy tized! :)

[ugrás az előzményre]
artemisz#3602016-10-11 13:28:28
Válasz a(z) 358. üzenetre:
Nem azt írtam, hogy minden esetben. De sajnos nagyon-nagyon sok esetben...

Én is benne vagyok... Véletlenül derült ki... Életmódot váltottam, kb másfél éve. Olyan az étkezésem, ami kb megfelel az IR betegeknek ajánlottal is... Emellett sportolok. És jé, fogyok. Nem csodadiétával, hanem odafigyelt étkezéssel, és sporttal.
Sokkal lassabban, és nehezebben, mint azok, akiknek nincs ilyen problémájuk, de megindult. És nem kicsit.

Hallgass meg sok olyan kövér embert, aki betegség miatti elhízásra panaszkodik... És kérdezd meg, mit, mennyit eszik.... És mennyit mozog! ;)
Jah, és hogy milyen hormonokkal van probléma nála, és ki a kezelőorvosa. ;)

Meg fogsz döbbenni... Ugyanis sokan orvosnál sem jártak. Csak hallottak róla, és ez olyan jól hangzó kifogás.... És ha a Julcsa ettől kövér, biztos én is, mert én sem eszek többet...
És minek mozogjak, amikor dolgozok eleget, na meg anyám, és nagyanyám is ilyen volt, ez nálam genetika... ;)

Rengeteg ilyen van. És igen, akad az is, amit te írsz, de hidd el, az az elenyésző.

De nagyon eltértünk az eredeti témától, azt hiszem.

Az biztos, hogy igen, én fogyni akarok, de csak az egészségem miatt. De nem akarok a mai, média által sulykolt trendnek megfelelni.
Az én célom továbbra is megtartani a gömbölyded csípőt, melleket. Egy általam nőiesnek tartott, csinos, gömbölyded idomok.... Ami a mai trend alapján továbbra is ducinak számít majd, mégsem egy zsíros, elhízott állapot.

[ugrás az előzményre]
umami#3592016-10-11 12:58:55
Válasz a(z) 267. üzenetre: Kedves Macskafül! Igyekszek a gyakorlati részből is önbizalmat meríteni, nem csak az olvasásból! ;-)
És kaptam ilyet és olyat is.
Az olvasás azért is jó, mert így 5 perc alatt több férfi véleményét is megismerhetem, míg gyakorlatban....
Na, jó, tudom, hogy akár akkor is lehetne.... :-D

Umami

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3582016-10-11 05:50:38
A(z) #358 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3572016-10-11 05:35:56
A(z) #357 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3562016-10-11 05:32:45
A(z) #356 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
stormborn#3552016-10-11 01:14:05
Válasz a(z) 351. üzenetre:
Lehet azt hitték, hogy vmi menő új trend, mint a PC és gyorsan csatlakoztak. :)

Ha lesz pár szabad órám, akkor tényleg utánanézek a dolognak, bár eléggé szkeptikus vagyok a neten található tudományos írásokkal kapcsolatban. A statiszikáról pedig az előző bejegyzésben fejtettem ki a véleményemet. 

Nekem semmi problémám azzal, ha vki ducin érzi jól magát, pár évszázada még az volt a menő. Az szokott zavarni, amikor vki panaszkodik, hogy nem tud lefogyni, és közben mindenféle trükkös fogyókúrával meg ezotériával meg ki tudja mivel próbálkozik, de például sportolni nem hajlandó. 

[ugrás az előzményre]
stormborn#3542016-10-11 01:08:22
Válasz a(z) 352. üzenetre:Ez számomra sokkal hihetőbben hangzik, bár tartom, hogy továbbra sem vagyok igazán tájékozott a témában. 

Ezért szeretem a statisztikát, mert mindent alá lehet vele támasztani. :)

Komoly kutatások például kimutatták, hogy egy átlag magyar embernek egy heréje van! 

[ugrás az előzményre]
magnolia#3532016-10-10 22:37:55
Válasz a(z) 351. üzenetre:

A pajzsmirigy alulműködés legalább ekkora probléma, ami szintén sokkal több embert érint, mint amennyien egyáltalán tudnak róla. A háziorvosok zöme sem foglalkozik vele, így fordulhatott elő, hogy a családomban is a felettem lévő generációból két családtagomat is operálni kellett pajzsmiriggyel, mert már csak akkor diagnosztizálták, amikor már baj volt... és csak a műtét volt az egyedüli megoldás.

Akiknek nem diagnosztizálják a pajzsmirigy problémát (rengetegen vannak így), azok bármit is tesznek, esélytelen a fogyás... sőt... nem beszélve, hogy sok esetben a meddőség mögött is ez a probléma áll.

Szóval én amondó vagyok -és ez mindenkinek szól-, hogy igen nagy ostobaságra és szűklátókörűségre utal bárki felett is ítélkezni, mert amíg ahogy a mondás is tartja, amíg nem jártál mérföldeket a másik csizmájában, nincs jogod ítélkezni az élete felett.

[ugrás az előzményre]
artemisz#3522016-10-10 20:55:19
Válasz a(z) 351. üzenetre:

Ok-okozat... ;)

Az IR hormonprobléma.... Az esetek jelentős részében nem ez az oka az elhízásnak, hanem az elhízás az oka az IR-nek....

És emiatt a magas százalék. ;)

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3512016-10-10 19:24:54
A(z) #351 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3502016-10-10 19:20:01
A(z) #350 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
stormborn#3492016-10-10 19:14:01
Válasz a(z) 345. üzenetre:Köszönöm, hogy válaszoltál.

Igen, ismerem ezeket a betegségeket (nem személyes tapasztalat), és valóban abban a kategóriába tartozom egyelőre, aki nem hiszi, hogy az elhízásokért ilyen jelentős százalékában lenne felelős valamely betegség. 

Remélem nem sértődsz meg, de a "kanasztát jár"kifejezésen igen jót derültem. :)
A kanaszta egy kártyajáték, szerintem te a Kanosszára gondoltál. :)

Igen, az a legfontosabb, hogy magaddal ki legyél békülve, akkor nem igazán számít más. A melleidet találomra saccoltad vagy komoly mérés is áll mögötte. Van egyébként egy elég komoly videó a témában a neten, nem tudom ide be lehet-e linkelni. :)

Nálam is hasonló volt, mint írtam korábban is, csak én a vékony lányokról álltam át a normál testalkatú lányokra. :)

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3482016-10-10 18:47:04
A(z) #348 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
straight#3472016-10-10 18:41:39
Válasz a(z) 344. üzenetre:Hát ha ez megnyugtatja a dundikákat akkor veszített. :)

[ugrás az előzményre]
stormborn#3462016-10-10 18:41:17
Válasz a(z) 342. üzenetre:
Érdekes, mi azért csúfoltuk bőven a ducibb lányokat még középiskolában is. Nem voltam vmi jó gyerek. :)

De tény a lányok sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni egymással. Míg pasiknál például bevett szokás a "wingmankedés" (egyik fickó segít becserkészni egy másiknak a kiszemelt lányt), lányoknak ez nagyon ritkán fordul elő. Nehezen viselik, ha nem ők kellenek. :)

Ezt már nem kifejezetten neked írom, hanem inkább általánosságban. Az a durva, hogy pár éve odáig fajultak a dolgok, hogy a szépségipar/divat már a férfiakat támadja. Megjelentek a slimfit fazonú nadrágok, amiket én sokszor a vádlimon, combomon nem tudok áthúzni. Ami még ennél is ijesztőbb, hogy voltam a New-Yorkerban tavaly valamikor, és kiderült, hogy náluk létezik 3 (!!!) még a slimfitnél is vékonyabb fazon. Skinny, a többi nevére nem emlékszem. De hogy basszus, ezeket kikre gyártják? 

És persze a fiatalságra van ez a legrosszabb hatással, mert őket könnyű befolyásolni, és eltorzítani teljesen az önképüket. A fiatal korosztályban talán ha 10%-nyi olyan lányt látok, akinek szerintem igazán nőies az alakja, és nem túlzottan vékony. 

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi#3452016-10-10 18:36:30
A(z) #345 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
stormborn#3442016-10-10 18:32:01
Válasz a(z) 343. üzenetre:Egy vitában nem olyan nehéz veszíteni. Épp most olvastam, hogy Trumpnak is milyen könnyen sikerült az első alkalommal Hillary ellen. :)

[ugrás az előzményre]
straight#3432016-10-10 16:55:14
Válasz a(z) 336. üzenetre:Cum69 nem kullogott el vesztesen csak megunta éppen.Hogy lehetne itt veszteni egyáltalán?  :)

[ugrás az előzményre]
artemisz#3422016-10-10 04:14:47
Válasz a(z) 340. üzenetre:

A kérdésed nem rossz. A legtöbb esetben az van, amit te írsz. Ez van.
Vannak néhányan, akik valóban így érzik jól magukat a bőrükben. És vannak néhányan (sokkal kevesebben, mint akik hamgoztatják), akik betegség miatt nem képesek lefogyni.
Na meg vegyük külön azt is, hogy mostanság a full szép, nőies forma is ducinak számít.

Diákok: érdekes módon ez csak ott téma, ahol sok a lány. Az én lányom is túlsúlyos, de olyan suliba jár, ahol 300 fiúra jut 20 lány.
Érdekes módon a fiúk nem olyan felszínesek, mint a csajok, ők a belső értékeket is jobban figyelembe veszik. 
Egyáltalán nem csúfolják az alkata miatt, sőt, igazi közösségi ember, benne van úgymond a suli kedveltjei közt. 

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3412016-10-10 02:04:19
Válasz a(z) 340. üzenetre::D ha dagi lenne, akkor azt mondanám, és ezt ő is tudja! én sem számolgatok semmit, a ruhán, meg a mozgékonyságán érzi az ember h felment v lement valamennyi

[ugrás az előzményre]
stormborn#3402016-10-10 01:25:19
Válasz a(z) 339. üzenetre:
Azért kérdeztem, mert vélhetően mivel a te lányodról van szó ezért erősen elfogult vagy vele kapcsolatban, ami tudom, hogy nehéz, de nem feltétlenül segíti a dolgokat.

Tehát, ha másik azt mondják rá, hogy dagi, te meg azzal biztatod kompenzálásként, hogy bomba alakja van, akkor azt nyilván nem fogja elhinni. 

Szegény biztos nehéz helyzetben van egyébként, mert alapból igen magas, ami biztos sok pasit elrettent. 
Bár engem ezzel a popsi nagy és gömbölyű résszel egyre jobban felcsigázol. :D

Hogy őszinte legyek én életemben talán egyszer számoltam ki a BMI indexemet, most így fejbl nem is tudom pontosan hogyan kell, pedig nem valami bonyolult dolog. Ezt csak azért mondom, hogy mennyire foglalkoztam eddig ezzel a mutatóval akár magam, akár más kapcsán. 

Én sosem voltam hajlamos a hízásra, de az egyetemi évek alatt (főleg a mozgáshiány miatt) rám is feljött pár kiló, msotanában ment le rólam, bár tudatosan nem tettem érte, csak jött egy betegség, aztán pedig sokkal többet kezdtem el mozogni, és 7-8 kilótól szabadultam meg és sokkal jobban érzem magam tőle. :)

Igen, hát a kitágult bőr kérdésére nem tudok mit mondani. :)

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3392016-10-10 01:14:09
és ha már személyes példákat hoztunk, megjegyzem, mások is megtehetnék :), ezzel a BMI-vel, ami talán 28-as v ilyesmi, bármit meg tudok csinálni, sportolok is, nem korlátoz semmiben egyelőre, az öltözködésnél persze oda kell figyelni, milyen darabokat választok, de nem kell zsák, vagy extraduci szaküzlet, tegyük fel, hogy belefogok vmi kúrába, hogy ledobjak 15-20 kilót, mi történne az én esetemben? a bőröm, amit eddig kipárnázott a háj, megereszkedne, arcom behorpadna, nyakamon lógna bőr, kebleim a hasamra tapadnának, a hasam bőre pedig elfedné a szemérmemet, karjaimon a bőr szárnyakként lebegne brrrr...esetleg mehetnék zsírszívásra, hasplasztikára, mellemelésre, arcfelvarrásra, s a végén úgy néznék ki, mint egy összekaszabolt zombi...haggyámá :D nem jobb egy vidám, huncut duci nő?
potenspasit#3382016-10-10 00:59:28
én 168 centihez vagyok 80 kiló, a fenekem nem nagy, de a melleim súlyosak, nála a popsi nagy, és gömbölyű
potenspasit#3372016-10-10 00:57:57
Válasz a(z) 336. üzenetre:179 centihez kb 80 kiló, de ez nem segít elképzelni, tudom :) képet nem posztolnék róla

[ugrás az előzményre]
stormborn#3362016-10-10 00:40:39
Válasz a(z) 331. üzenetre:Egyben próbálok reagálni mindenre. Igen, ahogy írtad sok nőnél azt érzem, hogy inkább önsajnáltatásról szól a súly körüli mizéria. 
Ahogy írtad én is belegondoltam, hogy vajon miért lehet divat csúfolni a dagikat már kicsiként is. Mert ez viszont szerintem nem igazán a média hatása, amikor én voltam 7-8 éves már akkor is ment a csúfolódás, pedig akkor közel sem nyomatták ennyire a modell alkatot.

Egyébként cum69 sztem egyáltalán nem volt troll. Akkor nem kullogott volna el vesztesen, hanem örült volna, hogy sikerült kicsit felborzolnia a kedélyeket. :)

Ha már leírtad a lányod minden paraméterét elárulod hány kiló? :)
Nekem volt egy barátnőm, aki 173-175 centi lehetett és olyan 65 kiló körül mozgott, mégis valahogy testesebbnek tűnt. Nem tudom ezt jól kifejezni, sosem igazán tudtam leírni az alkatát, mert felesleg például sokszor nem is volt rajta. :)
Szóval addig nekem kb az 50 kilós lányok tetszettek, és nála jött be először az, hogy szép nagy popsija volt például. Ezért is írtam korábban, hogy nekem a túl vékony lányok sem tetszenek már. Most újra járok kicsit egyetemre 19-20 éves lányok közé, és sokuknak gyönyörű szép arca van, de alig akad pár, aki alkatra is tud nekem tetszeni. 

Nem igazán tudják kitölteni a rajtuk lévő drága ruhákat. :)

[ugrás az előzményre]
pasi3ker#3352016-10-10 00:30:30
Válasz a(z) 334. üzenetre: Igazad van, emlékszem emnnyire "kegyetlen" tud lenni egy gimis vagy középsulis közösség! Ettől függetlenül Neked, Nekem, Nekünk az a kötelességünk, hogy megtanítsuk őket a valódi értékekre és a "kommentek" szűrésére. Ha megtanul venni egy mély levegőt és mosolyogni a trógerek csipkelődésén akkor előrébb lesz mint bármelyik felette járó "műmáLYer" :)

Ui.: Bocsánat, tudom, hogy ez már nem a témához tartozott.

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3342016-10-10 00:26:42
Válasz a(z) 332. üzenetre:tapasztalatlan még, nagy a nyomás a társak részéről, ezt nem szabad alábecsülni, hisz a napja 70%-át közöttük tölti

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3332016-10-10 00:22:53
Válasz a(z) 328. üzenetre:összefoglalva: a szexuális vonzerő nem azonos az ideális BMI index-szel, vannak randa vékony nők, és szexbomba ducik, ez van, "kiknek szemeik vagynak, látják"

[ugrás az előzményre]
pasi3ker#3322016-10-10 00:22:39
Válasz a(z) 331. üzenetre:Eszem ágában sincs a nevelésed minősíteni, de ez részben betudható annak is. Ha valaki látja, hallja, olvassa a sajtót bármilyen formában is akkor annak tudnia kell értelmezni azt. Egy értékrendnek ehhez ki kell alakulnia. Ezt úgy értem, hogy tisztában kell legyen a saját előnyeivel, és tudnia kell, hogy mi a valódi érték ami előre visz, ami megtart.
Ha az alapok megvannak akkor nem fogja összetörni a kisiskolás csipkelődés, a média által erőltetett mű-ideál!

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3312016-10-10 00:18:04
Válasz a(z) 328. üzenetre:a legjobb barátnűje 150 centihez kb 40 kiló, ideális a BMI-je, vagy mi, azt jelentené ez, hogy vonzóbb a lányomnál? lófaszt! pici, vézna, sápadt, ragyás, vízszemű.... a lányom majdnem 180 magas, hosszú combú, kerek fenekű, hegyes cicis, arányos, hosszú szőke haja van, villogó zöld szemek, sűrű szempillák, dús, puha ajkak... és nem érti, hogy vonzó, és nőies! pusztán emiatt a buta fittnessz-karcsúság biznisz miatt, amit mindenhol nyomatnak, és ez nekem fáj

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3302016-10-10 00:12:32
Válasz a(z) 328. üzenetre:ez megy már gyermekkortól, én is, a lányaim is szenvedtek a csúfolkodóktól az iskolában, egy kövér lányt bárki alázhat, szabad préda :( a kisebbik lányom 17, van 5-6 kiló plusz rajta, ez már a kussolj-zsírnisznó kategória gimiben, csak a vékony lányok elfogadottak (szexuálisan mindenképp), mert ezt sulykolják a médiában: legyen bomba alakod, hozd formába magad, szabadulj meg a feleslegtől stb. Nem felesleg! egyrészt a szervezet tartalékol vész esetére (éhínség, betegség), ösztogént tárol a zyírszövetben, a háj mondhatjuk alapfelszereltség normális estben egy nőnél, felelős a nőies formáért, kívánatossá tesz a férfi szemében, a nő gömbölyű, a nő puha...

[ugrás az előzményre]
potenspasit#3292016-10-10 00:06:02
Válasz a(z) 328. üzenetre:ez nagyon jó kérdés! nyilván ahány nő, annyi válasz, akit zavar a súlyfeleslege, általában tesz is a fogyásért, nagyonis sokat! amire te célzol, hogy néhányan megideologizálják a tulajdon kövérségüket, mentségeket keresnek rá, vagy vonzónak állítják be azt, van néhány mozgalom, ami felkarolja az önbizalomhiányos nőket, és ez nagyon hasznos dolog azok esetében, akik nem képesek már többet tenni magukért, nem könnyű nekik! olyan mértékű elutasítással, és támadásokkal találkoznak, hogy az vérlázító, ahogy lejjebb is olvashattad a trolltól, ez az általános hozzáállás a túlsúlyhoz, akár kimondva, vagy kimondatlanul: gusztustalan vagy, lusta vagy, zabálsz, beteg leszel, igénytelen vagy, kuss, zsírdisznó, és társaik...

[ugrás az előzményre]
stormborn#3282016-10-09 21:47:43
Milyen jó kis téma, de ahogy látom már lekéstem az izgalmakat. :(

Mindig nagyon irigyeltem azokat az embereket, akik lazán tudnak hülyét csinálni magukból akár nagyobb közönség előtt is. 

Viszont lenne egy komoly kérdésem, abszolút nem kötekedés jelleggel (kivételesen). Nekem sosem jöttek be a duci nők (a nagyon vékonyak sem tudnak izgatni egyébként), és soszor felvetődött bennem a kérdés, hogy ők vajon saját döntésük miatt azok, mert így látják magukat szépnek, így érzik magukat jól a bőrükben vagy csak lusták változtatni rajta.

Ezt ismét nem bántásnak szánom, de sok nőn igenis ezt éreztem, hogy ők igazából nem igazán tesznek azért, hogy lefogyjanak (pedig szeretnének), de azért jól esne nekik, hogy így is kívánatosnak tartsák őket.

Azért érdekes kérdés ez számomra, mert ez általában a férfiaknál azzal van ez párhuzamba állítva (ahogy a lenti beszélgetés során is "véletlenül" felmerült), hogy nem elég magasak. Csak ugye sajnos ez egy olyan fizikai paraméter, amin nem lehet változtatni.

És igen, tudom, hogy vannak emberek, akik hajlamosabbak a hízásra, és azt is, hogy bizonyos betegségek is léteznek, aminek hatására borzalmasan nehéz lefogyni, de azért ez az esetek igen kis százalékát fedi le.

Szóval lényeg a lényeg nem könnyű kérdés, de igazán kíváncsi lennék rá, hogy ki az aki teltebb testalkattal érzi jól magát a bőrében, és ha létezne csodaszer, aminek hatására a kívánt tömeget érhetné el, akkor sem venné be. :)

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-387]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4540BDSM - extrém szexualitás

#akos2120100subot keresek
Ajánlott szobák
#biszex_szoba120110Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2141Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba710Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7880Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba64101Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#davide200Lassan,nyugodtan

#longdongsilver100LongDongSilver
Ajánlott szobák
#profi_csajok1610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3130Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.