Dávid

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 24

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Dávid
#24 2022-04-23 19:43:47
Sziasztok!

Ismét hoztam egy történetet Nektek, hogy megtörtént vagy képzelet játéka, ki is emlékezik arra már :) 


Dávid

Dávid döbbenten ült a kinti kávézós foteljában, és még a szája is tátva maradt igy hajnalon a látványtól, ami annyira meglepte ….
A belvárosi régi, de mégis hangulatos bérházába fél éve költözött, tulajdonképpen alig harmincasként, ideje volt már, hogy önállósodjon. Minden félretett pénzét a kis másfél szobás galériás lakásra költötte és még egy darabig a bankkal is közösködik, de nem aggódott, mikor megvette szinte romos volt az egészet saját kezével és barátai segítségével újította fel, most már csak a berendezésen kell finomítania és ki is pipálhatja a lakásprojektet. A belső körfolyosós ház első emeletén lakott, ha a kicsiny udvarra nézett meglepően lakájos volt. Szeretett itt lakni közel volt a nyüzsgő éjszakai élet, a közelben mindig volt valami program, de a ház mégis csendes volt. A lakása elött pont egy beugró volt ahol félre tudott húzódni tulajdonképpen az a folyosó rész le is volt zárva a szomszédja meg Ö tudott csak bejárni, ide volt eldugva a kávézós fotel ami mindig árnyékban volt, eső nem érte és tulajdonképpen ha nem kapcsolt villanyt akkor senki nem is látta a sötétben. Este programja volt nemrég ért haza, s már hajnali 4 felé járt az idő, de nem tudott még elaludni ezért kiült szellőztetni a fejét mert azért 1-2 pohár ital lecsúszott az éjjel.
 
Ahogyan ott relaxált pohár narancslével a kezében hallotta nyílik a szomszéd pár méterre lévő ajtaja, csak Ö látott a szomszéd bejárati ajtajához, mert az Ö bejárata is az épület adottságai miatt kissé hátrébb volt, és ha kilépett, akkor tulajdonképpen rajta kívül nem látott rá senki. A szomszédja egyedül élt bő ötvenes teltkarcsú nő volt, sose jött rá hogy dolgozik, mert semmi rendszert nem talált benne, volt mikor hétköznap üldögélt kinn olvasgatva, de most is vasárnap volt és már nyílik az ajtaja. Mindig mosolygósan barátságosan köszönt, de még szinte soha nem beszélgettek hosszabban, csak mikor elnézést kért a felújítás miatti nem kevés zajért, de még azon se problémázott, barátságosan elbeszélgettek. Néha ha kijött levegőzni és Ö is kinn volt, akkor pár semleges szó, de semmi extra, egyszóval az ideális szomszéd volt, aki nem ment az idegeire, és Dávid nagyon értékelte ezt benne.  Most viszont Vali egy szál törölközőbe csavarva lépett ki miközben a nedves haját egy másik törölközővel szárítgatta. Dávid érdeklődve figyelte, soha nem érdekelte a szomszédja, mint nő, soha nem érdekelték az idősebb nők, és a teltek sem most mégis csendesen nézte és érezte, hogy elkezd a vágy nőni benne. Ez meglepte bár egy ideje nem volt kapcsolata, sőt lehet azt mondani jó munkája volt és minden egyéb rendben volt az életében csak a nőkkel akadtak gondjai, vagy kapcsolatban volt, aki bejött Neki vagy Dávid nem érdekelte a lányt, és a tipikus, akinek meg bejött a fiú az meg Dávidnak nem kellett. S most ott tartott, hogy már kezdett tartani, hogy csődöt is mondana, vagy valami gubanc lenne, ha egy lánnyal együtt kellene lennie. 

Dávid szájtátva nézte, ahogy a sötétben mozog Vali, gyenge fény kiszűrődött megcsillant a szinte még vizes bőrén, érezni vélte a finom tusfürdő illatát a törölköző izgalmas domborulatokat rejtett, nagy mellek sejlettek, a törölköző nem volt hosszú épp takarta a fenekét a hosszú vastag combok látványa is perzselően hatott Dávidra. Aki nem is értette miért van ez, miért lódult meg a képzelete, a hajnali óra vagy a pár pohár bor a ludas nyugtatta magát mit is tarthat izgalmasnak egy lényegében 2x olyan idős nőn, mint saját maga. Ekkor történt a baleset, Vali törölte a haját lecsusszant róla a törölköző, kapott Ö utána, de már késő volt s ott ált, mint egy Willendorfi Vénusz. 
Dávid izgatottan hajolt előre, hátha jobban látja a szomszédja testét. Ekkora melleket soha nem látott, hatalmasok voltak teltek és gömbölyűek, természetesen lógtak, mert a gravitáció nagyúr, de igy is nem tudott betelni a látvánnyal. Hatalmas gömbölyű feneke, ahogy hajolt le a törölközőért még kerekebb lett, kedve lett volna mögé állni és megszorítani a csípöjét miközben hozzásimul és elveszik benne a merev farka, ami már bizony keményen állt. Látta a sötét háromszöget, ahogy mozdult a nő minden mozdulata és formája rögzült Dávidban és minden hihetetlen izgalmat okozott Neki. Vali felkapta a törölközőt, de már nem is csavarta magára, hanem a karjára dobta és fordult be a lakásába, az ajtónál egy pillanatra megtorpant, ahogy nyitotta kifelé és elnézett a sötét sarokba mintha észrevette volna alkalmi kukkolóját, a fény rávetült a testére és Dávid ijedten szinte levegőt se mert venni. csak farka lüktetett keményen. Lehet csak képzelődött, de mintha Vali direkt úgy állt volna meg az ajtóban, hogy még jobban látszodjon a teste arra pillanatra, majd a hátát és csodás nagy fenekét látta, hogy belép és becsukódik az ajtó. 

Dávid egy szuszra felhajtotta a nagy pohár narancsléját és nem értette mi van saját magával, olyan izgalom volt rajta, mint talán kamasz korában sem. Simogatni kezdte a farkát egyfolytában a gömbölyded idomok jártak a fejében, ahogy lehajolt és lógtak a hatalmas mellei, a szőrös punci látványa a nagy popsi minden részlete a testének izgatóan hatott rá. Eljátszott a gondolattal mi van, ha tényleg meglátta és most várja benn a lakásban, hogy bekopogjon, vagy lehet épp a fiatal fiúra masztizik. Elképzelte, hogy fekszik az ágyon és egy vibrátorral játszik magán. Dávid belépett a lakásába álló farka nem akart csillapodni, lerakta a poharát és fel alá járkált mit tegyen, bekopogjon, de mit szól, ha képzelődött és nem is látta meg mikor az ajtónál volt. Nem baj max sót kér vagy valami, összeszedte a bátorságát kilépett a lakásából, hogy átmegy, bekopog, de akkor már látta szomszédja immár felöltözve zárja az ajtaját és indul valahová. Össze néztek köszöntek egymásnak és ment is. Dávid csalódottan ment vissza a lakásba ezek szerint nem masztizott Vali, nem rá gondolt és észre se vette valószínűleg, hogy látta Öt meztelen. 

Dávid lefeküdt , de nem tudott aludni egyfolytában Vali teste volt elötte, ahogy simogatja, ahogy megdugja, ahogyan beleveszik a dús idomaiba, majd igy hajnaltájt 2x is kiverte a farkát...


Vajon Vali látta Dávidot? Közelednek egymáshoz a szomszédok? 
Amennyibben tettszett és folytassam ezt a mesét jelezd kérlek :) 


24 hozzászólás |

Hozzászólások

blackcrow#24#24 2022-06-21 20:51:04
remélem a folytatáshan Dávid seggbe bassza Valit, persze csak ha Vali is akarja...és szigorúan gumi nélkül ☝️
bitumen#24#23 2022-06-11 03:01:09
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_38e1136/d168da4e1023.jpg
Húszas éveim közepén a Nyíregyháza Budapest vonalon beszálltam egy fülkés kocsiba. Ahol ketten űltek az ablaknál, egy 30 asnak látszó nő és egy katona. Oldalvást ültem a nővel szemben. Ő kiment a peronra rágyújtani. Mikor visszajött hozzáért a lábamhoz de nem húzta el. Kb. Szolnokig lábtangóztunk fokozva a nyomást. Akkor indult ki cigizni, jobb hijján kértem tőle egy szálat. A peronon vad csókolózásba kezdtünk szinte zsibbadt a szánk. Csak annyit mondott jó kislány volt egész évben, ezt megérdemli. A nagybátyáméknál volt a szállásom, de nem űltem buszra a Nyugatiban. Tél lévén egy lépcsőházba mentünk be ahol kigombolódtak a gombok és a férfiasságomat vette kézbe. De olyan erősen, hogy utánna napokig sajgott, de jól eső érzésem volt visszagondolni rá. Közben mondta barinője egyedül van otthon, meg lehetne lepni, mert a férje éjszakás. Hazafelé is egy vonaton jöttünk, nem lett ismétlés. Családanyaként már fejben biztosan karácsonyozott. Sokszor lestem a buszokat akörúton, de soha többé nem láttam. Azóta is sajnálom hogy kihagytam a 2-ben az egyet.
szilvi#24#22 2022-06-01 08:57:39
#tofi7f: Köszönöm szépen:) S mindenki másnak is :)  <3 
tofi7f#24#21 2022-05-28 22:30:44
Szia! Nagyon jók a történeteid. Élvezettel olvastam el őket. Szivessen olvasnék még.
pandora#24#20 2022-04-30 12:17:02
#aleksandros: 
Úgy a jó  ;)  :vigyor: 
ninive#24#19 2022-04-29 07:23:08
Hát ja.

Mint a harmincasok kedvelője (élvezője) elszomorit a történet, amitől persze valósághű és amolyan korrajz szerű is a mai világban mert baromi nehéz megfelelő ideális korosztályos partnert találni bármely évjáratban, ezért sokan kényszerülünk kompromisszumokra ami addig működik, ameddig mindkettő képes erre. 

Amikor az egyik fél elhiszi, hogy istenné(nővé) válik, csak mert fergeteges az élmény, és megpróbálja elhitetni magával, és a világgal, hogy ez a "normális" Akkor lesz belőle dráma, vagy komédia, vagy közröhely, pedig egyszerű kémia, amit lehet helyén is kezelni, de az már nem olyan "érdekes". 

Tényleg bármi lehet belőle, dramatizált komédia esetleg... :D

Mindenképpen megéri a folytatást, mert a kommentszekció is felettébb szórakoztató :D 


aleksandros#24#18 2022-04-28 22:31:44
Túlbonyolítjátok.  :D 
szilvi#24#17 2022-04-27 21:48:51
#pandora: Minden egyben, kis mai magyar valóság egy társasházban :D 
pandora#24#16 2022-04-27 21:22:26
#szilvi: 
Jujjj...tényleg!!! :D :D
Jól összejön a díszes társaság. :D 
Tisztázni kéne a műfajt. :D Erotika, dráma, krimi, társadalomkritika, vagy bohózat. Vagy mind egyben, ha már lúd... ;) :D
szilvi#24#15 2022-04-27 20:53:44
Basszus eddig 3 folytatáson gondolkodtam, de ezt elolvasva azt hiszem 4 folytatáson kell gondolkodnom :D 
S Különben is kihagytátok Pista bát a másodikról aki mindig kinyúlt klotgatyában kilogó golyokkal füstöl a másodikon 
barna72#24#14 2022-04-27 20:10:22
#pandora: EZ AZZZZ!  Legyen dráma! :D 
pandora#24#13 2022-04-27 18:14:35
#barna72: 
Majd rá is vetette magát, de a csata hevében lecsúszott a zoknija, és mindenki nyomban szörnyethalt.  :/ 
barna72#24#12 2022-04-27 17:10:48
#pandora: Igen, de ő védte a kukkolót, mert rá van izgulva. :D
pandora#24#11 2022-04-27 17:03:19
#barna72: 
...kikérdezték Aranka nénit is, aki épp a másik szomszédban lakik. :D :D

Én inkább a "szokásos"-ra szavaznék. :D :D
barna72#24#10 2022-04-27 16:05:58
Nagyon szép előzmény, de nem is tudom. Biztos hogy a szokásos legyen a folytatás?

Miért ne lehetne, hogy a hajnali esetlen meztelenkedésnek nem csak Dávid volt a szemtanúja, hanem a földszinti idős Mancika néni is, akit nem ejtett rabul a látvány, sőt, kifejezetten felháborította őt és tudván, hogy eme pőreség ellentmond a szóóócialista együttélés szabályainak, ráuszította Valikára az erkölcsrendészetet, aki bepanaszolta a kukkoló Dávidot és ...
 :D  :D  :D 
aleksandros#24#9 2022-04-25 23:08:29
Nekem is tetszik.
Mint ahogy a korábbiak is.
 :* 
szilvi#24#8 2022-04-24 09:41:25
#waveox: köszönöm a kritikát, javaslom pár régebbi mesém biztos van kedvedre való :) 
waveox#24#7 2022-04-24 09:35:14
Nem rossz, nem rossz. Habár az én elképzeléseimet arról, hogy mit is kezd egy fiatal pasi egy tőle sokkal idősebb nővel azt messzi-messzi alul múlta ez az írás.
Ami tetszett, hogy szépen simultak a szavak, mondatok egymáshoz, egymásba, könnyeden, semmi izzadságszag, semmi erőlködés...
Pont úgy amit irtózatosan utálok, de most valamiért akartam valami kedveset is írni!

Remélem a következő részben lesz olyan is amitől nekem is feláll!
nincs kép
pervike#24#6 2022-04-23 20:38:23
szimpi folytasd.. te a pornos pandora vagy talán?
pandora#24#5 2022-04-23 20:36:45
#szilvi: 
Bizony :) ;) 
szilvi#24#4 2022-04-23 20:34:43
#pandora: S eddig eszébe se jutott mit is akarhatna egy húszassal fiatalabb pasival :D Bár jó ötletek mindig eszébe juthatnak ;) 
pandora#24#3 2022-04-23 20:32:19
#szilvi: 
Talán nem egészen biztos benne hogy látta, volt ott valami árnyék, de hogy képzelte-e vagy tényleg, azt ő sem tudja...
Viszont mi van ha látta...talán benne is elindult a bogár, hogy a fickó, akit eddig észre sem vett, talán meglátta meztelenül. :D

szilvi#24#2 2022-04-23 20:28:26
#pandora: Köszi szépen :) Lehet lesz folytatás, bár az irányt még nem teljesen tudom. Szóval egyenlőre nem tudom Vali látta e a fotelban Dávidot vagy sem :D 
pandora#24#1 2022-04-23 20:25:01
Ízléses, erotikus, jó a történetvezetés, a tagolás, elég extrém hogy érdekes legyen, de még kellemes és hihető a sztori.
Szerintem mindenképpen folytatást érdemel!  ;) 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3440BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103121Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok

#dugjmegszegeden100love anal
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1130Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6550Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba47100Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2720Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.