hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMinőségi szex

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 9

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim? :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Minőségi szex
#9 (2017-05-26 21:44:09)

Beszélgettem valakivel, aki azt írta, hogy nem ő az ideális partner számomra, mert ő csak minőségi szexet akar, nem mást. Első reakciómban majdnem leírtam, hogy akkor keressen egy luxus kategóriás fizetős lányt, és kár volt egymás idejét rabolnunk, de aztán elgondolkoztam, tulajdonképpen hogyan fogalmazzák meg az okosok a minőségi szex fogalmát. Nekem ez csak egy olyan kapcsolatban valósult meg, ahol egyben lelki társak is voltunk a partneremmel, tehát ez nagy mértékben függ az érzelmektől és az egymásra való hangolódástól. 
Egy kicsit bogarásztam a neten és ezt találtam:

"Mi kell a minőségi szexhez?

Kanadai kutatók azt kutatták, mik azok a tényezők, amik feledhetetlenné varázsolják a szexet. Az eredmény kézenfekvő, mégis kevesen alkalmazzák a mindennapok során a hálószobában.


A tökéletes szexuális élmény témájában végzett kutatás eredményei megmutatják, mi az optimális szex 10 nélkülözhetetlen aspektusa. A megkérdezettek mind szexuális orientáció, mind társadalmi státusz, mind pedig életkor tekintetében (23-82 évesig) széles skálán mozogtak. Annak ellenére, hogy a jó szex fogalma szubjektív, a kutatók a közös és visszatérő faktorokat keresték.

1. A jelenlét
A legfontosabb kritérium a totális átélés. Mindehhez szükséges a másik iránt érzett maradéktalan bizalom, amikor abszolút ki tudjuk zárni a külvilágot és csak ő van.

2. Az egyesülés
A legtöbb megkérdezett szerint nem az együttlét időtartama számít, hanem a felek közötti kapcsolat minősége. Fontos a két ember közötti szinkron az aktus során is, amikor megszűnnek a személyes határok, és megtörténik a két fél közötti egybeolvadás. Ez az összehasonlíthatatlanul jó szexualitás kulcsa.

3. A másik alapos ismerete
A bizalom és kötődés nélkülözhetetlen eleme egymás ismerete, amihez hozzájárul a másik tisztelete és megbecsülése is. Ez a faktor alapvető feltétel a minden téren kielégítő szexuális kapcsolatban.

4. Kommunikáció és empátia
Fontos, hogy verbálisan és non verbálisan is figyeljünk egymásra, azaz ne csak a szavaira, de a másik testbeszédére is az aktus során.

5. Legyünk önmagunk
Bár mindenki ismeri ezt a „szabályt”, nagyon nehéz teljesen kitárulkoznunk egy másik ember felé, de megéri! Pláne, ha teljesen meg akarjuk élni a szexuális fantáziánkat is a másikkal.

6. Spiritualitás
Fontos, hogy a szeretkezés ne csak fizikai, de lelki szinten is megtörténjen bennünk. Ebben segíthet a tantrikus szex gyakorlása is. Bele kell adnunk a szívünket, lelkünket, nem csak a testünket!

7. Önismeret, játék, kaland
Sok megkérdezett azt vallotta, hogy a szexualitás terén tettek szert a legnagyobb önismeretre. A szexhatárok meghúzása vagy kitolása már önmagában is nagy kaland, és közben magunkról is sokat megtudhatunk. Érdemes az ágyban is önfeledten játszani!

8. Gyengédség, sebezhetőség, teljes átadás
Azzal segíthetünk a párunknak, ha érzi, hogy kilépünk szex közben önmagunkból és teljesen az övé vagyunk, mivel így ő is könnyebben teszi meg ugyanezt.

9. Intenzív fizikai érzékelés és orgazmus
A férfiak és a nők is egyetértettek a kutatás során abban, hogy a meghittsghez nem szükséges az orgazmus. Ugyanakkor, ha meghittség van, akkor az orgazmus jön magától.

10. Vágy és vonzalom
Végül, de cseppet sem utolsó sorban, a vágy és a vonzalom elengedhetetlen ahhoz, hogy létre jöjjön a szexuális együttlét.

Ahhoz, hogy álomszeretkezésben lehessen részünk, nagyon fontos, hogy megszeressük és megismerjük önmagunkat, mind fizikai, mind lelki síkon. Ha ez rendben van, akkor nincs többé rejtegetnivalónk a társunk előtt sem!"

Kinek mi a véleménye erről? 

19 hozzászólás |

Hozzászólások

csakegyember
#19 (2017-05-29 13:27:55) |
Sziasztok!
Kicsit hiányos ám ez a fenti lista, hiszen...hiszen lemaradt a 11. pont, amiben az áll(-na), hogy a fentebbi 10 ponton túl, kell egy olyan társ a jó szexhez, aki a 10 pontban leírtakról mit sem tud és eszébe sem jut azon pontok bármelyikét is elvárni tőlünk, hanem ahelyett rendelkezik azzal a képességgel, hogy minden "apróságnak" tud örülni!... :D
esther
#18 (2017-05-29 12:42:30) |
#aareesz: hogyne!! :D :D Magától? Vagy magamtól?? Vagy tőled?? :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: 
aareesz
#17 (2017-05-29 12:29:22) |
#esther: 

"...ha meghittség van, akkor az orgazmus jön magától..."
esther
#16 (2017-05-29 12:19:48) |
Ööööö...izé..hm.....9-es pont. :napersze: Ok, meghittség, na de hogy orgazmus nélkül??? Na azt már nem! :P Nincsen vége, amig nincsen VÉGE! Boldogan. ;) :vigyor: 
aareesz
#15 (2017-05-29 10:59:34) |
Mindenben a minőséget keresem. Ezért van az, hogy néha meglepődök az árcetlin lévő számon és visszateszem.
A szexben viszont az a jó, (kivéve a türelmi zónásat) hogy a minőségi semmivel nem kerül többe, mint a silány. :D 
daffodil
#14 (2017-05-28 11:15:44) |
Aki csak egy meleg lyukat keres fél órára a farkának,pont lesz@rja a lelkem és nyilván a bizalom sem alakul ki,hisz a megismeréshez idő kell.Na ők azok,akikre "még soha nem volt panasz" állításuk szerint.Regényt lehetne róla írni...Másikra figyelés?Semmit nem érzékel az a férfi,aki csak a kielégülését tartja fontosnak..
ducinyuszi
#13 (2017-05-28 08:13:10) |
Ez pontosan így van. Ritkán jön össze, hogy minden stimmeljen, de ha összejön.... Az woooowwwww! :pirul: 
pandora
#12 (2017-05-28 07:07:33) |
#aareesz: 
Dehogyisnem, még akkor is ha nem akar. A termálvíz, a tehetség, és a végzet utat tör magának, akkor is ha el akarják nyomni. :D
aareesz
#11 (2017-05-27 21:31:37) |
#pandora: Csak soha nem fog még a közelébe se kerülni. :) 
pandora
#10 (2017-05-27 15:39:11) |
#aareesz: 
Jaj ne már... :)
Tök mindegy hogy mire vágyik vagy tudja-e hogy mire vágyik, amikor ott van előtte amire vágyik, akkor *azonnal belé fog hasítani az az érzés hogy mindig is erre vágyott*!!!
aareesz
#9 (2017-05-27 15:31:58) |
#aareesz: Aki azt sem tudja, hogy mire vágyik, az hogyan tudná megvalósítani?
aareesz
#8 (2017-05-27 15:24:59) |
#egyvagyok: Én általánosságban írtam, de az is igaz amit te mondasz. 
Vannak dolgok amit kitartással, szorgalommal, tanulással, tehetség nélkül is el lehet érni. 
Aztán vannak adottságok, esetleg negatív tulajdonságok amit lehet pozitív tulajdonságokkal kompenzálni.
De érzelmi, intellektuális különbségekre szerintem ez nem igaz. Bonyolult dolog ez.
egyvagyok
#7 (2017-05-27 14:07:47) |
#aareesz: 
Vagyis nem tudják felmérni, hogy mire van esélyük. Olyan tagoknál próbálkoznak, akikkel nincsenek egy szinten. Vagyis túlértékelik magukat, azt hiszik a nagy szerszám már garancia a sikerre.
aareesz
#6 (2017-05-27 11:12:32) |
Több témához is leírtam. És itt megint felbukkan.

5. Legyünk önmagunk
7. Önismeret, játék, kaland

Senki sem tökéletes, de az élet bármely területén csak akkor lehet sikeres valaki, ha tisztában van a saját képességeivel és lehetőségeivel. Ha más akarok lenni mint ami vagyok, az eleve kudarc. Az se jó, ha valaki túlértékeli saját magát, de ugyanolyan hiba, ha valaki önbizalomhiányos.
Nehéz is reálisan látni magunkat.
Szerintem az itteniek többsége is ezért sikertelen a partnerkeresésben, vagy a szexben.
hetfatyolbp
#5 (2017-05-27 09:52:39) |
Igaz , nagyon tetszik.Összeszedték, mi kell hozzá, mintha létrehoztak volna egy eszköztárat, vagy egy stratégiát, ami elővehető, bár értem, hogy ismertetőjegyekről van szó.A paradoxon szerintem az, hogy aki belső érettségben ott tart, hogy ezek nagy részével rendelkezik, annak spontán megy.Az akarás meg annak jó ellenszere:)
sady67
#4 (2017-05-27 09:38:45) |
#teltcsaj: Szerintem sokan vagyunk így ezzel. ;)
teltcsaj
#3 (2017-05-27 08:44:42) |
A leírtakat teljesen magaménak érzem!<3 Csodálatos összefoglaló! Minden sejtem erre vágyik :)
egyvagyok
#2 (2017-05-27 07:37:58) |
Hát ez a 10 pont :0
aareesz
#1 (2017-05-26 22:39:48) |
Oké. Hibátlan.
De én inkább arra lennék kíváncsi, hogy kinek, hány partnerrel teljesült az egész.
Nekem sajnos csak egy ilyen nő volt az életemben.
Voltam boldog mással is, de...
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.