hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMit rejt egy szempár? 2. (az érem másik oldala)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 5

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim?  :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Mit rejt egy szempár? 2. (az érem másik oldala)
#5 (2017-05-07 16:51:38)

Nemrég az egyik előző történetem arról szólt, hogyan találkoztam a nagy Ő-vel egy ilyen oldalon. Miután elolvasta, leírta nekem, Ő hogyan élte ezt meg:

"Pár évvel ezelőtt másfél hónapja viszonyom volt egy férjezett hölggyel (nevezzük őt E-nek). Szerelmesnek és boldognak éreztem magam. Nekem Ő volt az első házasságon kívüli kapcsolatom. Vele az egyik szexpartnerkeresőn találkoztam.
Esténként, ha ő már lefeküdt és nem tudtam vele beszélgetni, nézelődtem a neten. Így kerültem egy másik hasonló jellegű oldalra. 
Nem volt semmi konkrét célom csak kíváncsi voltam mi a kínálat. Elsősorban nem is a képeket, hanem a bemutatkozó szövegeket néztem meg. Találtam is a fővárosban két korombeli nőt, akik szimpatikusak voltak. Egyik sem vidéki partnert, de főleg nem nős férfit keresett. (Elég messze lakom Pesttől, de a mi környékünkön nem találtam nekem tetsző hölgyet.) Elolvasva az adatlapjukat az derült ki, hogy mindketten elég régóta próbálkoznak, de nem sok sikerrel és kicsit a csalódottságot éreztem az általuk leírtakban. 
Mindkettőtől kértem a fotókhoz való hozzáférést. Az egyikük kategorikusan elutasított és egy levélváltás után békén hagytam. A másik (ő S) a legnagyobb meglepetésemre engedte, hogy megnézzem a képeit. (Normális fényképek semmi erkölcstelen.) 
Ezek után elkezdett érdekelni. Magam sem tudom miért, de írtam neki egy levelet, hogy bátorítsam, ne adja fel. (Azt „elfelejtettem” közölni, hogy van egy szeretőm.) 
Másnap egész idő alatt Ő járt a fejemben. 
Mivel E beteg lett, így nem tudtunk találkozni, ezért csak telefonon beszéltünk néha. Viszont sokat érintkeztünk S-sel telefonon meg cseten. Ekkor még csak barátságról volt szó. De E-nek nem mondtam el.
Következő héten, amikor Pestre mentem nagyon sűrű volt a programom így csak két hét múlva tudtunk találkozni. Együtt ebédeltünk és az történt, amit már Ő is leírt. Amikor az autóinkhoz mentünk és elbúcsúztunk, puszi helyett egy gyors, leheletnyi csókot sikerült adnunk egymásnak és engem ekkor ért az a bizonyos „áramütés”. Miután elintéztem a dolgaimat és hazafelé tartottam, akkor tudatosult bennem, hogy ez több lehet, mint barátság. Ez pénteken volt és vasárnap E egy e-mailben kirúgott. A levélből úgy tűnt semmi konkrétat nem tud csak megérezte azt, hogy már más felé fordult a figyelmem. Nem is várt választ és nem volt kíváncsi a magyarázatomra. (Mint később kiderült mindent tudott.)
Nagyon megkönnyebbültem, mert előzőleg nem tudtam mit tegyek. Jól működött a kapcsolatunk és szuper volt vele a szex. De mindig éreztem benne valami kis tartózkodást. (Furcsán hangozhat az, hogy tartózkodás azok után, amiket egymással műveltünk az ágyban.)
A sors kegyes volt hozzám, mert - bár eljátszottam a gondolattal, hogy egyszerre két szeretőm lesz – nem kellett egyikőjüket sem „megcsalnom”.
Ilyen előzmények után bújtunk ágyba S-sel. Minden tökéletes volt. Azt éreztem, hogy egymásnak vagyunk teremtve. A mennyországban éreztem magam. Együtt mentünk megint ebédelni és végig olyan tekintetet szegezett rám, amivel rabul ejtett. 
Ezt érzem azóta is és boldog vagyok. Nemcsak a szeretkezéseink csodálatosak, hanem szeretek vele lenni. Szeretem az illatát, az érintését. A csipkelődő humorát. Beszélgetni vele. A szemébe nézni. Rengeteg közös témánk van.
Hiába mondom neki, hogy én csak félmegoldás vagyok a problémájára. Ő független és lehetne rendes párja, én nős vagyok és nem hagyhatom el a családom mert nekik sem akarok fájdalmat okozni. 
Bár minden nap beszélünk és csetelünk, csak hetente egyszer tudunk személyesen együtt lenni. Nem lehetek teljes értékű társa. Nem vihetem neki reggel ágyba a kávét. Nem állhatok majd mellette és foghatom a kezét a gyereke ballagásán vagy esküvőjén. De azt mondja, hogy Ő boldog és ez jó neki így.
Mindig el akartam neki mondani, hogy a kapcsolatunk egy nagy hazugsággal kezdődött, de nem volt hozzá erőm. A saját élettapasztalatom is azt súgta, hogy minél hamarabb el kell mondani az igazat, de beleestem abba a tipikus filmbéli hibába, hogy hallgattam és egyre nehezebbé vált. 
Aztán eljött a kedvező alkalom. 
Találkoztam E-vel és végre lezártuk  a dolgot egymással. (Amióta kirúgott nem találkoztunk. Mint kiderült gyorsan összejött megint az előző pasijával. Én voltam az ötödik házasságon kívüli kapcsolata.)
Másnap pedig mindent elmondtam S-nek. Nagyon szarul éreztem magam és féltem, hogy nem lehet többé az enyém. Talán megérdemeltem volna. De nem így történt. Megkönnyebbültem, mert nem veszítettem el a bizalmát. Nagyon szerettem.
A kapcsolatunk 2,5 évig tartott, boldogság volt vele minden pillanat és számomra ennek az eseménysornak az a legnagyobb tanulsága, hogy a boldogság nem mindig onnan jön, ahonnan várjuk."

12 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép gaborneteskalandjai
#12 (2017-05-10 19:39:38) |
#halalmadar: hát senki sem tökéletes 
halalmadar
#11 (2017-05-10 19:26:17) |
#gaborneteskalandjai: sosem volt humorérzékem :)
nincs kép gaborneteskalandjai
#10 (2017-05-10 19:25:03) |
#halalmadar: Ha lenne humorérzéked - vagy ismernél? - nem bonyolítottad volna túl ezt a dolgot.
halalmadar
#9 (2017-05-10 19:10:07) |
#gaborneteskalandjai: Poti ismer...egyrészt, másrészt van humora így nem is ért félre mindent csak azért mert az egyszerűbb :)
nincs kép gaborneteskalandjai
#8 (2017-05-10 19:07:40) |
#halalmadar: akár tanácsolhatnád azt is törölje a lapját ennyiből ☺ mert hát mi értelme...
halalmadar
#7 (2017-05-10 12:49:32) |
#potenspasit: Te vagy a hibás :) Tessék szépen bekajolni az ócska szövegeket....ennek az oldalnak az egyetlen szabálya az ha belépsz ide, hagyd a küszöb előtt az agyadat :D
potenspasit
#6 (2017-05-09 00:08:28) |
#aareesz: köszi, már jobb
aareesz
#5 (2017-05-08 10:02:46) |
#potenspasit: Nem igaz. :) Vannak távoli imádóid. :* 
Az is egyfajta kapcsolat. (Abba ne menjünk most bele, hogy ettől nem lesz orgazmusod :D  )
sady67
#4 (2017-05-08 07:48:01) |
#potenspasit: Ez sem tegnap történt. :(
egyvagyok
#3 (2017-05-08 07:31:47) |
#potenspasit: 
Ez miatt nem kell pityeregned, majd lesz:)
potenspasit
#2 (2017-05-07 23:10:52) |
mindenkinek mindenféle kapcsolata van, csak nekem nincs  :sir: 
egyvagyok
#1 (2017-05-07 17:39:11) |
Szuper, szuper, és szuper :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.