hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHumor?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 27

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim?  :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Humor?
#27 (2018-09-18 17:39:30)

Egy humoros írásokat tartalmazó oldalon találtam ezt a történetet. Bár velem ilyen még nem fordult elő, de lassan már semmin nem csodálkozom, és akár simán megtörténhet manapság a való életben is. Sajnos. :(

"- Szia kedveske! – búgta egy férfihang a telefonba. Semmi bemutatkozás, semmi jó modor, azonnali bizalmaskodás jellemezte a telefonálót.
- Szia. – köszönt vissza Móni, és egyáltalán nem lepődött meg ezen a tolakodáson. A férfit, vagyis Sanyát ugyanis, az interneten „szedte össze”. Móni férjes asszony, régóta próbálkozott már ilyen és hasonló helyeken ismerkedni. Sok emberrel chatelt, de leginkább vak randikra járt. Ő dolga, gondoltam… mert ahogy mesélt, láttam az arcán, hogy élvezte ezt az egészet. Vagyis az ismerkedés olyan formáját, amikor két idegen ember látatlanban megbeszél egy helyet, ahol aztán szemrevételezik egymást, és kölcsönös tetszés esetén, kitalálnak valami számukra elfogadhatót. Szóval Móni… aki túl volt már a fénykorán, és véleményem szerint, sohasem tartozott külsőleg a legkapósabb kategóriába, sőt, némelyek a munkahelyünkön csempeszájúnak, csücsörinek is hívták... nos… izgatottan traccsolt legújabb szerzeményével.
- Jaj, de jó, hogy hívtál, éppen ráérek. – folytatta lelkesen, miközben a kellemes hangtól vadul lángra lobbant.
- Tudod, hogy ki vagyok ugye? – kérdezte a férfi.
- Hát persze, felelte Móni, miközben azt találgatta vajon hány pasinak adta meg a telefonszámát és azok közül éppen ki a szerencsés telefonáló.
- Akkor jó… mikor talizunk? – tért Sanya a lényegre, és az agya, mint egy számológép kattogni kezdett… azon tanakodott ekkora percdíj mellett mennyi időt érdemes édelgéssel tölteni…
- Hááát, nem is tudom… - tanácstalankodott Móni.
- Holnap érted mennék, esetleg valahová. Mit szólsz? – folytatta kissé sürgetően Sanya.
- Holnap? Dolgozom… de talán-talán, ellóghatnék egy időre. – jutott azonnal eszébe a lehetőség, amin a férfi gyorsan kapva-kapott.
- Tíz?
- Inkább tizenkettő!
- Hol?
- Őrmező?
- Ilyen messze? – szaladt ki Sanya száján, de miután rájött, hogy ez nem éppen szerencsés egy légyott szervezésekor, gyorsan korrigált. - Pontosabban? – kérdezett vissza, és a számológép benzin-árfolyam ügyileg újra kattogni kezdett.
- Hááát… tudod mit, bemegyek a Boráros térre! Az már jó?
- Jobb. – felelte kissé megnyugodva Sanya, miközben igyekezett megjegyezni hol vár majd rá Móni. Osztott-szorzott, kiszámolta a távolságot és a megéri-e együtthatót… ami úgy jött ki neki, hogy gondolatban összeadta a fuvarozás és egy kávé költségét… majd viszonyította egy ingyen numerához… - Megéri… persze csak akkor, ha jó a nő! - dobta ki végül a gép az eredményt, ezért aztán újra figyelni kezdett.
- Piros miniben leszek. Barna a hajam… meg fogsz ismerni… és majd hívl…  – hadarta még Móni, de…
- Na szeva! Ott leszek. – vágta el a szóközepén a szóáradatot a férfi és ő már csak az egyenletes búgást hallotta.
- Bunkó! – szaladt ki Móni száján aztán, másnapig már nem is gondolt a randira. A következő nap azonban egyre többet. Talán még az is megfordult a fejében, hogy kár volt ezt a déli időpontot ajánlania, mert a hőmérő higanyszála igencsak folyamatos emelkedésbe kezdett… a rekkenő hőségben csigalassúsággal telt az idő, és a piros mini sem tűnt olyan kényelmesnek. Folyton igazgatta, túl melegnek tűnt, na de a randi, az randi… és a pasi, ha bunkó is, elképzelhető, hogy egy kigyúrt, gusztusos, kolosszus. Ez a típus pedig a gyengéje volt. Így jött el a várva várt indulási idő. Móni öt ujjal belekotort a hajába, amitől határozottan vonzóbbnak érezte magát… és tizenegykor startolt, mint akit puskából lőttek. Pontban tizenkettőkor pedig, odatrappolt a megbeszélt helyre és olyan Mónisan lecövekelt. Ez azt jelentette, hogy előkapart egy cigit a zsebéből és mint egy gyárkémény pöfékelni kezdett, miközben szertartásosan Marlene Dietrich-et utánozva lepöccintette a hamut a földre és erősen a dohányáru fogyására koncentrált. Az ugyanis, mint időmérő szerkezet funkcionált.
- Úristen, ez nem jön. Mindjárt elszívom… ha elfogy, lelépek. – kezdett épp egy kétségbeesett gondolatba, de abban a pillanatban megszólították.
- Szép jó napot kedves! Én lennék a Sanya. Azonnal megismertelek. – szólította meg egy tagbaszakadt munkásnadrágos férfi, aki úgy forgatta a szemét, hogy az majd’ kiesett a gödréből.
- Sziiijjja! – jelent meg Móni arcán az öröm. Csak, mert egy külsőre tetszetős fazon állt meg előtte. Ínyére volt a trikóban majdnem, félmeztelen test. Elbűvölte a férfi mosolya, is, ami mintha egy picit erőltetett lett volna, és talán egy aprócska fintort is felfedezni vélt… - No de ki törődik ezzel, amikor úgy megnézte a lábaimat. Jó ötlet volt ezt a minit felvenni… – szaladt át a fejében egy aprócska elégedett gondolat… aminek folytatását a férfi megakasztotta.
- Egy kávé? Mit szólsz? Szemben van egy presszó. – nézett most már mélyen a szemébe Móninak, aki ettől az „érdeklődő” tekintettől majdnem elalélt. Az invitálás tökéletesre sikerült.
- Benne vagyok. – felelte izgatottan, és közben megpróbálta kitalálni vajon mi lesz a férfi következő lépése. Már előre érezte a finom kávé ízét, és talán még a férfi remegő ajkait is… amikor elindultak. Sanya fejében is rendesen jártak a gondolatok…
- Két kávé szorozva 360-al… az annyi, mint… - jött ki a végeredmény, amikor a kávézó elé értek. – Édeském, ha megittuk a kávét hazavihetlek? Az a fehér kis busz az enyém látod? – búgta Móninak, aki elégedetten konstatálta, hogy jók a megérzései, csak mert úgy tűnik, egészen kellemes délutánnak néz elébe. Kényeskedve szólalt meg.
- Aaaz?
- Igen Cica-Mica. Repül, mint a szél, ha meghajtom, na, majd meglátod…
- Szupeeer. – tette a kilincsre a kezét Móni, és már éppen benyitott volna, amikor Sanya esdekelve ránézett.
- Kicsi Bogár! Kérhetnék valamit? Előre mennél és rendelnél nekem a kávé mellé egy jó hideg ásványvizet? Két perc és jövök utánad… - kérlelte Mónit, aki azonnal megértően bólintott.
- Persze… - erősítette meg a fejmozdulatot, aztán már csak azt látta az üvegablakon át, ahogy a férfi szép lassan elindul a parkoló felé. Piszmog valamit a kocsiban, indít és aztán viharos gyorsasággal eltűnik, mint a kámfor."

21 hozzászólás |

Hozzászólások

aleksandros
#21 (2018-09-24 10:00:11) |
#amerikai-pite: 
Mert még nem találta meg az "Igazit". :D 

Beteg egy világ ez. :/ 
amerikai-pite
#20 (2018-09-19 22:35:55) |
#flogiszton: őt ismerem, de azt hittem, már nem él :)
pandora
#19 (2018-09-19 18:10:09) |
#aleksandros: 
A kihasználással kapcsolatban, van benne igazság, de azért elég szörnyű világ lenne az, ahol mindenki helyből az átverést, kihasználást, rosszat feltételezi a másikról. :(
A naivitás más szempontból hit egy jobb világban. :D 

Persze filozófiai síkon, mert ebben a történetben *mindkét* szereplő a létezésnek egy szánalmas szintjén vegetál. Ez benne a fájdalmas, nem a kihasználás.
aleksandros
#18 (2018-09-19 17:48:03) |
#flogiszton: 

Csak nő jó neki? :rejtely: 
Jó pénzért, vagy sok sörért bármit. :D 
Ettől élvez el, vagy így akar öngyilkos lenni? :rejtely: 
Bár a végeredmény csak sebesség függő. 
Ill. az se mindegy, hogy egy 40 tonnás kamionnal vagy kispolszkival csinálják. A részletek...
 :D 
aleksandros
#17 (2018-09-19 17:41:51) |
#flogiszton: 

Végre valaki más is sajnál, nem csak én magamat. ;) 

A nő/kávé/autó/szex összefüggés ebben formában nem jutott eszembe. 
De manapság már semmin nem kell csodálkozni. :o 
Ez is egy megoldása a rejtélynek. :D 
aleksandros
#16 (2018-09-19 17:30:53) |
#barna72: 
Mehettek volna benzinkúti automatához is. 2 X 120 Ft :D 

Egy klasszikus:

-Szivem! Miért hoztál a benzinkútra?
-Nem te mondtad, hogy vigyelek valami drága helyre?
 ;) 
aleksandros
#15 (2018-09-19 17:26:58) |
#pandora: 
A Sanyákat a Mónikák termelik ki.
Ahogy a mondás tartja, "Nem az a hülye, aki kihasznál (ez esetben átver, megszívat) másokat, hanem az aki hagyja magát kihasználni."
És akkor is ezt gondolom, ha azt érzem, hogy velem történt meg. Mármint, hogy valaki kihasznált.
nincs kép flogiszton
#14 (2018-09-19 16:10:18) |
#aleksandros: 

Te aszkéta  :D 
 
Ha van instant szex, lehet koffeinmentes pasi.
Lehet, hogy a (nes)telent szereti, a meztelent nem, rituálisan meg az autóra indul, a kávé ingerszó, a nő meg előjáték.
nincs kép flogiszton
#13 (2018-09-19 15:53:10) |
#kim: Koszorúzás lehetett.A tiszteletadást követően elhúzott a konvoj:)
nincs kép flogiszton
#12 (2018-09-19 15:45:15) |
#barna72:

Lábanként egy kávé, az egy szem töke  meg a nyakán ült.
Aztán kihajtott:)

Most levelet kaptam, hej.Azt írja az ember, tudok-e autósnőt, aki átgázol rajta kocsival...Nem vicc.
barna72
#11 (2018-09-19 14:37:05) |
Szerintem a két kávé ára futamította meg Sanyit.  ;) 
pandora
#10 (2018-09-19 14:14:53) |
#aleksandros: 
A lényeg pont ugyanúgy, hogy Sanya se legyen valaki. Az a világ, amiben a történetbeli Sanyák élnek, talán még a Móniénál is szánalmasabb. :(
aleksandros
#9 (2018-09-19 13:09:06) |
#kim: 
Vakrandi volt?

Sose mehet biztosra az ember.
Még ha...
aleksandros
#8 (2018-09-19 12:56:41) |
#warp10: 
Én mindig éhes vagyok.  :P 
És néha velem is előfordul, hogy az is maradok. :D 
kim
#7 (2018-09-19 11:10:04) |
Sady a kérdőjelből még kettő és egy felkiáltójelet jelet is a végére. 
A műfaj; tragikomédia. 
De meséltek olyat is, hogy 250km-t autóztak egy rózsacsokorral és átadás után csendben távoztak.  :/ 
warp10
#6 (2018-09-19 10:22:50) |
#aleksandros:

:-D
Móni éhségében nem figyelt oda, hogy nem a Michelin csillagos étterembe ment be, hanem az albán giroszoshoz. 
Az éhség sokszor rossz tanácsadó. Móni óvatlan volt. Te ne legyél Móni.
:-)

(És ha lehet, ne legyél túl éhes sem) ;-)
aleksandros
#5 (2018-09-19 06:45:59) |
Nem rossz ez. Talán a csalódottság miatt tűnik annak amikor olvasva Móniként éli át valaki. Mindig tanul valamit az ember. 

Túl sok itt a Móni.   :/ 
Amíg Mónik vannak, addig lesznek Sanyák is. :( 
És fordítva.

A lényeg, hogy ne legyél MÓNI!!!
 :D 
pandora
#4 (2018-09-19 04:22:02) |
#amerikai-pite: 
Ami azt illeti, amikor 2013-ban regisztráltam, nekem volt vakrandim, ráadásul nem is forgalmas helyen. Tökéletes testű, helyes arcú srác volt, ráadásul nagyon jó fej, értelmes, kreatív, és mindenben pont az volt ahogy megbeszéltük.

Viszont később jól lecseszett hogy azért ne csináljak (mással ;) ) ilyeneket, mert mégis mi lett volna ha hazudott volna és ő a Hasfelmetsző Jack?! 
Kinevettem. :napersze: 

Aztán még két ilyen vakrandim volt, és velük is ugyanaz történt, szuperül sikerült. Aztán mindketten óva intettek hogy mással ne legyek ilyen vakmerő (csak velük :D ). :napersze: :D

Ha már hárman mondják, hát úgy döntöttem tanulok belőle, és több vakrandi nem volt és nem is lesz.

A hiba meg nem benned van, ilyen rosszat még én sem olvastam, ez minden csak nem vicces. Két (különböző okból de ugyanúgy) szánalmas ember görcsölése. Rossz történet, rosszul leírva. Kár a betűkért. :(
amerikai-pite
#3 (2018-09-19 00:39:32) |
hát én ilyen rosszat még nem olvastam... vagy bennem a hiba? először is, miért menne bárki vakrandira?? :O a pofára esés esélye 99% feletti :)
nincs kép flogiszton
#2 (2018-09-18 18:42:19) |
A humor részét én sem értem, a megalázás/megaláztatás  nem vicces, bár ezért néznek sokan elesésekről és balesetekről szóló videókat,és nevetnek jókat. Az empátia hiánya örömforrássá vált.
Móni óvatlan, hímnemű gerinctelen, a kámforos végzet kiteljesedett, legalább a pénztárcáját nem vitte el, ha már a bukszáját nem akarta.
borzaslany
#1 (2018-09-18 18:33:00) |
Nagyon sok valóságalapja van ennek. Akár igaz történet is lehetne.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.