hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóAz ötven az új harminc

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 26

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim?  :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Az ötven az új harminc
#26 (2018-09-12 22:49:48)

Egy érdekes cikkre bukkantam és a saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy van benne igazság. :) 

"Az ötven az új harminc avagy a Perennial generáció, azaz évelők...

Szokás szerint már nevet is adtak az új "jelenségnek" amelyben most az ötvenesek vannak a középpontban.
Miért? Mert az ötvenesek,olyanra képesek,mint soha eddig. Ekkora fokú megújulást még egy generáció sem mutatott. Fiatalosak maradtak? Igen. Tele vannak tapasztalattal? Igen. Már nem a fiatalokra jellemző hév és kivagyiság hajtja őket. Tudják,hogy az élet nem csupán fekete és fehér, ismerik az árnyalatokat és el tudják helyezni magukat, tökéletes pontossággal a világban.

Nem véletlen,hogy a munkaerő piacon is felértékelődött ez a korosztály. Képesek voltak versenyben maradni, megtanulták mindazt,amelybe az alattuk lévő generáció már beleszületett...az informatika világába. Az okostelefont nem csak szelfizésre használják és a lojalitásuk felülmúlja bármely fiatalét.

Igen, a párkapcsolatban is. Túlvannak az élet megpróbáltatásain, tudják,hogy mit akarnak és hogy mit adhatnak. Nem várnak el teljesíthetetlen ideákat és nem cirkuszolnak felesleges dolgok miatt. Következetesen teszik a dolgukat és tudják, hogy soha nem lesz nekik konkurencia semmiben sem a 20-30 évesek cuki-mizu generációja.

Egészen mostanáig, a nők rettegtek, hogy egy fiatal cicababa elcsábítja a férjeiket. Ma már nem félnek a fiataloktól,mert rádöbbentek, hogy amelyik férfi a fiatal fruskát részesíti előnyben, az neki úgysem lehetne pálya,mert az a hím nem nőtt fel... Egy ilyen nő,pedig nem tud és nem is akar mit kezdeni egy idősödő testben lévő csecsemővel ....na jóóóó...kamasszal...!

Neki a bölcs, az érett és a gondolkodás módjában hozzá illőre van szüksége, amelyből lássuk be, igen kevés akad,mert eme korosztály férfi tagjai, megmaradtak valahol a serdülő kor küszöbén. Tisztelet a kivételnek most is,mint mindig...!

Az a férfi,aki fél a tapasztalt nőtől, a lelke mélyén tudja,hogy :"a csecsemőnek minden új" effektussal, a fiatalt még kábíthatja ezzel-azzal, csecsebecsékkel és fellengzős dumával, amíg a sokat megélt nőt,már nem. Ott a belső tartalom dominál leginkább.

Jahhh,hogy vannak ráncai? Lehet. Megdolgozott értük és minden pici szarkaláb arra emlékezteti,amin egészen idáig keresztül ment. Büszke rá. Mert életben maradt és túlélte a túlélhetetlent...felállt akkor is,amikor senki sem tudott volna. Hisz önmagában és ez az erő, messze felülmúlja a fiatalok hamvas bőrét...

Veszélyesek? Amíg meg nem ismered és meg nem érted,addig biztosan. De aki veszi a fáradalmakat és meg akarja ismerni,akkor rádöbben,hogy a szívük tele szeretettel, soha nem látott szeretet vággyal és a mindenen át tartó kitartással...

Igen, az ötvenesek,évről évre kivirágzanak,mint a természet és elkápráztatják a körülöttük lévőket... Éljen a természet!"

29 hozzászólás |

Hozzászólások

warp10
#29 (2018-09-14 11:14:00) |
#aleksandros: 

Vagy a körben állók hányják őt össze :)
aleksandros
#28 (2018-09-14 11:07:22) |
#warp10: 

A f@szkörhintával semmi baj nincs szerintem addig, amíg jól érzi magát aki rajta ül. A probléma akkor kezdődik amikor valaki rosszul lesz rajta és összehányja a körben állókat.
Szerintem. :D 
aleksandros
#27 (2018-09-13 23:32:52) |
Vissza a "kályhához".

Biztosan vannak sokan akikre igaz a poszt tartalma.
Ma is megbizonyosodhattam róla. :D 
De legalább ennyi nőre nem igaz az idézet.
Nyilván egy valós tendenciát ír le, de ez se általános (még).
pandora
#26 (2018-09-13 21:24:15) |
#warp10: 
ha már ez egy szexoldal (hahaha) meg aha ;)
 :D  :D  :D 
nincs kép flogiszton
#25 (2018-09-13 19:10:07) |
A napokban voltam egy továbbképzésen, ahol hat óra alatt készítettek föl egy több napos stand-up oktatás megtartására.Negyvenes-ötvenes szakmabeliek ültek az asztalnál, a bemutatkozás kötelező köre után nemcsak külsőben nyílt szét az olló: az "úgy maradt-csoffadt-önfeladó" és a "színes-nyitott-életvágyó" kategória jelenítette meg azt, ami a lelkekből csak villanásnyira is megmutatkozott.Utóbbiból a nők nőnek, a férfiak férfinak néztek ki.Nem tudom, ez a kor a meghozott döntések miatt vízválasztó-e a vonzerő vonatkozásában, ami akár hat korban lefelé is,úgy, hogy ez több választást tesz lehetővé,  vagy ez már korábban eldől, de a látvány beszédes volt. 
Talán a kor elteltével nő az összegzett hatás és jobban látszik a potencia-tendencia:)
nincs kép flogiszton
#24 (2018-09-13 18:04:22) |
#aleksandros: 

Csak azok, akik visszafelé öregszenek, mint Benjamin Button.
aleksandros
#23 (2018-09-13 17:52:56) |
"Az ötven az új harminc"

És ezt a harmincasok is tudják??? :D 
warp10
#22 (2018-09-13 16:08:31) |
#pandora:

A faszkörhinta nemcsak hiánypótló, a függőleges verziója, az óriáskerék az :-) viszont én sem szeretnék senki helyében lenni, a szituációs vonzalom kiábrándító, nem is értem, hogy ez a szív- vagy ágyékmelengető érzéseken kívül hosszú távon hogy lehet jó valakinek, a megoldás odaát van, meg egyedi esetek, döntések, másból nem lehet kiindulni, bár én szeretnék másból kiindulni, ha már ez egy szexoldal (hahaha) :-)
bigbit
#21 (2018-09-13 15:22:52) |
Néha nem is rossz dolog a körhinta elemének lenni,a legjobb egyéjszakás élményeim mind hintalóként éltem meg:)éljenek a 40-60 közötti hölgyek
pandora
#20 (2018-09-13 15:07:41) |
#warp10: 
Rengeteg igazság van abban amit írsz, a spermahajderekről. :D 

De :D 

Szerintem amelyik 35-40 éves férfi spermahajderként kalandozik, az jó eséllyel 50 éves korában sem lesz másmilyen, a büdös életben nem lesz alkalmas egy normális, nyugodt kapcsolatra, mert ilyen a személyisége. (Ellentétben a nőkkel, akik sokkal inkább hiánypótlásként keresik fel a faszkörhintát, és amint érzelmileg és szexuálisan kielégítő partnert találnak, megnyugszanak.) Tévedés ne essék, kivételek mindig és mindenben vannak (vannak is), de én nagyjából ezt látom.

Az meg megint más kérdés, hogy nem lennék a helyében annak a férfinek, akit őrjítő szerelem, pattogó szikrák helyett ilyen megfontolásból választ egy tőle 10-20 évvel fiatalabb nő. (Ugyanis pont ez a nő fog hiánypótlásképp a faszkörhintán kikötni, amikor a korkülönbség kezd a szexualitásban (és egyéb fizikai, egészségi téren) kiteljesedni.) :(
10-20 év szerintem kemény dió, mindkét irányban. :(
warp10
#19 (2018-09-13 14:02:22) |
#pandora: 

A csúsztatás nem szándékos volt, jogos az észrevétel.

De! ( :) )

Azért a pénz témát lehetne még bőven kapirgálni, továbbá manapság egy 35-40 éves nő simán akarhat még fészket rakni (vagy a meglévőt bővíteni), és ha addigra kiélte magát szép színesen, és nem is pánikolt még be a kapuzárás előtt, akkor még esélyes is, hogy korrekt partner legyen.
(Persze ez egy elég szűk találati szegmens, szóval nem egyszerű, de ez most más kérdés, nem ide tartozik).

Szóval egy 35-40 éves nő sem valószínű, hogy 35-40 éves férfit keres, mivel azok vagy az 50 éves MILF-ek kalandozó csibészkéi, vagy egy szar házasságból sunnyognak kifelé, illetve másik irányban, ők is parázván a lassan de közeledő kapuzárástól, a 20-25 éves lányokat még minden további nélkül becserkészhetik (mert ők meg rájuk vágynak), egyszóval spermahajderek és ezt előszeretettel meg is teszik. :)
pandora
#18 (2018-09-13 13:48:37) |
#warp10: 
Felhívnám a figyelmed egy aprócska csúsztatásra. :) :P 
Az idézett cikk szerint: 

"A fiatal férfiak még gyerekesek, élik a világukat, buliznak, legtöbbször még otthon laknak, eszük ágában sincs elköteleződni és a kényelmüket feladni. "

Mármint ezért választanak a _*fiatal*_ (fészketrakni akaró) nők tőlük 10-20 évvel idősebb férfit.
Csakhogy itt 20-25 éves nőkről van szó (és 30-35 éves férfiakról), nem 35-45 éves nőkről! :D Ők már nem akarnak fészket rakni (már megtették, vagy ha nem akkor nem is akarnak), nem lehet őket egzisztenciával elbűvölni (nekik is van), pénzzel motiválni (nekik is van), és a hűségről alkotott véleményük is sokat "finomodott" már.
Ezért aztán semmi okuk tőlük 10 évvel idősebbet választani. :)

warp10
#17 (2018-09-13 13:36:39) |
#sady67: 

A *cikkben leírtak alapján*, a *cikk szerint* már nem életszerű. 
Mindenesetre érdekes felvetés, lehet róla eszmecserélni.
És igen, "van benne igazság". :)

Ki írta különben, hol publikálta?
A stíluselemek/szóhasználat alapján valami blogger lehet.
Nem egy "cicababa", az biztos. :)

Egyébként olcsó sztereotipizálás ez a cicababákra mutogatás. Ettől az attitűdtől eléggé amatőr az írás, hogy mást ne említsünk.
Ki a fasznak kell egy "cicababa"... 
Nagy Natália jut eszembe a "Ti sokkk buta férrrfiak.." dalával :-D


sady67
#16 (2018-09-13 13:33:40) |
#warp10: 

A jelek szerint már nem életszerű, amit írsz. :( A cikkben leírtak alapján ez megváltozott és el kell szakadnunk a régi beidegződésektől. A világba, amelyik folyamatosan változik, beletartozunk mi is az emberi kapcsolatainkkal együtt. Van, aki ezt el tudja fogadni és van, aki nem. Ennyi. Semmi nem kötelező, csak elég pocsék dolog lehet széllel szemben p.....ni. ;)

De azért az utolsó bekezdést díjazom. :*
warp10
#15 (2018-09-13 13:30:29) |
Egyébként pedig, aki nem a mennyiségre megy, hanem a minőségre (itt sajnos nem ezt tapasztalom, vagy megint csak: nagy a szája az onlányoknak), az persze, hogy fitymálgatja a fitymát :)
És mint leírtam abban az elátkozott kommentemben máshol, azért a mennyiségre mennek sokan, mert szeretnének fiatalok maradni örökre, és "az idősödő testben ha nem is csecsemők, de kamaszlányok vannak".

Fel kéne *ezeknek* a nőknek is nőni az életkorukhoz.

5. pont:

https://tarskeresoakademia.blog.hu/2018/09/05/7_ok_amiert_a_nok_az_idosebb_ferfiakat_valasztjak

(Tudom, tudom, ez nem egy komoly tudományos munka, de a lényeget azért összeszedték)
fger
#14 (2018-09-13 13:29:42) |
#pandora: Szerintem a 49 a tökély :D
warp10
#13 (2018-09-13 13:24:30) |
#pandora: 

Azért én sem így gondoltam, a 15 év az tényleg sok, főleg ebben az életkor-sávban, de szerintem az 5-10 év még reálisnak tűnik.
pandora
#12 (2018-09-13 13:23:06) |
#warp10: 
Azért megnézném hogy egy 50 éves férfi hol talál 35 éves nőt, aki nem aranyásó, nem a kutyának se kellő csúfság, és nem fogja 5 éven belül szarvakkal telerakni férjeura fejét, 10 év múlva meg elválni az öregemberétől. :D :vigyor: 

pandora
#11 (2018-09-13 13:16:09) |
#sady67: 
A probléma szerintem ott van, hogy a nők átlagéletkora nem nőtt 20 évvel. Egy 70 éves lenne az új ötvenes? Nem hinném. :napersze: 

Tényleg fiatalosak vagyunk, de a harmincasok - szerintem - nem releváns társak számunkra. Az egyetlen ellentmondás a szexualitás miatt van. Míg egy nő 50 körül éri el a szexualitása tetejét (már nincs gátlás, ismeri a testét, túl van a gyerek-problémákon), addig a férfiak 30 körül vannak a csúcson. Ez a természet csínytevése, amivel próbára teszi az embert. :)

De egy harmincas férfi más tekintetben nem partner számunka, és ha normális elképzelései vannak a jövőjéről, akkor mi sem lehetünk több neki kalandnál.

Más kérdés, hogy egy tőlem 10 évvel idősebb pasival én sem tudnék mit kezdeni. :D :vigyor: 

Marad a középút, a saját (számszerűen stimmelő) korosztály olyan példányai, akik hozzám hasonló tempóban őrzik meg a fiatalosságukat. Férfiben is van olyan bőven.

warp10
#10 (2018-09-13 13:10:49) |
#sady67: 

Jajj már, tudod nagyon jól, hogy pontosan értem a lényeget.

Én nem skatulyázok, csak életszerű dolgokat írok.

Kétségtelen, hogy a nők húzzák a rövidebbet, mert egy 50-es nőnek már nem elég jó az 50-55-60 éves férfi, a rendszeresen rájuk olvasott okok miatt (amiről, hogy ki tehet és miért, abba most ne menjünk bele), viszont egy 45-50 éves férfi simán találhat egy 35-40 éves nőt.
Míg ti, ha többmenetes lankadatlan csődört akartok (márpedig itt úgy látom, mindenki azt akar, vagy csak nagy a szája), kénytelenek vagytok ráfanyalodni a 30-as "csibészekre", különben nincs virgonckodás 50 évesen, viszont sajna ők meg az 50-es nőket nem veszik komolyan, csak MILF-kalandnak, jó esetben tartósabb megbízható kényelmes feltárcsázható szeretőnek.
Hadd ne ragozzam tovább.

Szívás, értem én, teljesen világos.

Ja, és persze tisztelet a ritka kivételeknek, mindkét oldalon. Te természetesen ezek közé tartozol :) annyiban, hogy nem a harmincas kandúrokat hajszolod, hanem méltó, korban is hozzád illő, érett társat keresel.  ;-) :-*

sady67
#9 (2018-09-13 12:32:24) |
#warp10: Nem érted a lényeget. :) Pedig a cím egyértelműen elmondja: Az ötven az új harminc.
 
Namármost, akkor mi tulajdonképpen a saját korosztályunkban keresgélünk. Hol itt a probléma? Mi abban a kivetnivaló, hogy egy olyan életerős férfit keresünk, mint amilyenek mi is vagyunk? Az, hogy 50 körül csak lepkehálóval lehet ilyet fogni talán a mi hibánk? Miért kell beskatulyázni minket, ahogy egy másik fórumban vagy blogban írtad (10 évvel idősebb férfi)? Mihez kezdenék az én temperamentumommal, vehemenciámmal egy hatvanon túli férfival? Szegény, végelgyengüléseben vagy agyvérzésben hunyna el igen rövid időn belül. :) Ez ezzel csak önkritikát gyakorlok, nem a férfiakat akarom minősíteni.
Hmmm?
warp10
#8 (2018-09-13 09:46:41) |
#borzaslany:

"Hajrá Kovácsné!"
;-)
borzaslany
#7 (2018-09-13 09:14:26) |
#warp10: jól mondod nem impotensek :)  Vagy legalább is nem mondják egy menet után, hogy majd legközelebb a többit :)

Bocsi, magas labda volt  ;)  ;)  ;) 
experti
#6 (2018-09-13 07:04:41) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_ab070dd/9531eb.jpg
Így igaz nagyon szeretem az ötvenes hatvanas nőket!
warp10
#5 (2018-09-13 06:52:52) |
... és így történt, hogy ezek az ötvenes érett, ezerszínű csodapillangók végül mégiscsak az ifjú farkasok között szállnak reményvesztetten lomposról lomposra, hiszen ők ténylegesen éretlenek, de legalább nem impotensek? :-)
amerikai-pite
#4 (2018-09-13 01:34:42) |
 :napersze: 
pandora
#3 (2018-09-13 00:55:32) |
És marketingben is a topon vannak. :D :vigyor: 
sady67
#2 (2018-09-12 22:58:32) |
#aleksandros: Nyilván. ;)
aleksandros
#1 (2018-09-12 22:55:33) |
Minden szentnek maga felé hajlik a keze? :D  :* 


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.