hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóElvis The Musical

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 24

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim?  :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Elvis The Musical
#24 (2018-05-27 23:55:10)

Ma ismét fergeteges élményben volt részem. Na, azért annyira nem kell irigykedni, nem fizikai kielégülés volt, ha a végén a táncolásomat nem vesszük annak, hanem inkább szellemi. De nagyon emlékezetes lesz így is ez az este.
Balga módon nem néztem meg előre, hogy kik játszanak, így gőzöm sem volt, hogy végig angolul beszélnek. Ez csak az első pár percben zavart, utána magával ragadott a történet, a zene és nem utolsósorban a színészek bámulatos tehetsége.

De nézzük is a történetet!

"Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez az olasz produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében.
A fiatal Elvis sorsát végig követhetjük egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton, amely bizony bővelkedett a drámai eseményekben és izgalmakban. Elvis Presley sorsát nem csak a csillogás és a rajongás jellemezte, hanem mindennapjait olykor a magány, a depresszió és megvetés övezte, mi pedig nézőként a dalokon keresztül ismerhetjük meg a zenész páratlan személyiségét, a Király szakmai és személyes oldalát.
Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda."

Egy kis ízelítő:

 !link:https://youtu.be/2gToLXKkNUE 

Sajnálom, hogy csak 2 előadás volt Pesten, bármikor szívesen megnézném újra. ;) 

1 hozzászólás |

Hozzászólások

ninive
#1 (2018-05-28 11:57:45) |
Meglepetés  volt.  :)  
Nem tudtam eldönteni, hogy örökítsek meg néhány percet, vagy csupán adjam át magam a hangulat varázsának, de az előttünk ülők segítettek. 

Audioszenzitív lévén, a felvételkor nem foglalkoztam a latvannyal, bár most élveztem azt is.

Minimalista, ízléses díszlet és jelmezek, a lányok csinosak, frissek, üdék és tehetségesek, eppúgy, mint a fiúk, akik még cukik is  ;) , de most egy idősebb zenészre fókuszáltam, akivel el tudnék képzelni egy privát előadást  :pirul: (hamár itt vagyunk)

https://tinyurl.hu/LD30/
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.