hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBepasiztunk

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 17

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim?  :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Bepasiztunk
#17 (2018-01-12 00:06:33)

Két barátnőmmel (csak hogy stílusosak legyünk :) ) megnéztem ma a Bepasiztunk című darabot. A tartalom elolvasása után már megint egészen másra számítottam, mint amit kaptam. Egy vígjátékot vártam és hozzá még egy nagyon jó, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas zenés előadást láttam. Ismét jól szórakoztam, úgyhogy ha valaki szereti a zenét, a poénos beszólásokat, akkor menjen és nézze meg! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=AeKpg5aJkXE

"Három gyönyörű nő, három szenvedélyes, izzó élet.
Bátran felvállalt őrült érzelmek, baklövések, mulatságosan kínos szituációk – de ez már a múlt. Mára már megtéveszthetetlenek. Férfi legyen a talpán, aki őket meghódítja. Aki tiszta lapokkal játszik, annak még sikere is lehet, de aki hátsó szándékkal közeledik, harminc gyönyörű köröm tépi ízekre… 
A csalódások korszaka tehát véget ért, a múltat már csak az egykori történetek idézik. Teszik mindezt remek dalokkal, pazar hangokkal, élő zenekarral.
A színen tehát három nő, három díva.
Gyönyörűek, érettek, magabiztosak, mindent tudnak a szerelemről.
Vagy mégsem?
Ki az a férfi ott a nézőtéren? Vagy nem is egy? Talán három?"

4 hozzászólás |

Hozzászólások

ninive
#4 (2018-01-13 10:29:29) |
Az előadás stúdió koncertjellege  meglepett. Jó hangú színészek, jó zenészek. 
Senki ne számítson óriási katarzisra, csupán könnyed szórakozás, ha nem is "szellem", de múltidézés, ami a zeneszámokat illeti. 

Tényleg "megtudtuk" a "frankót", a vidám befejezés inkább a művészeket ünnepli, de az egész előadás mégsem fest az elvált nők lehetőségeiről  optimista képet.
Az egyszerű poénok elsütögetése, és a témához butított dalszövegek néha fájtak, de talán illettek  a vázolt karakterek személyiségeihez, a mindenáron bepasizni akaró elvált negyvenes nőkhöz . 

https://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4
sady67
#3 (2018-01-13 09:42:34) |
#csizmaskandur: Semmi ilyesmi, csupán kíváncsi voltam, hogy mások hogyan és miért cseszik el. ;)
hetfatyolbp
#2 (2018-01-12 20:32:53) |
Nézőpont kevesebb volt, mint ahányféleképp illetjük a p..t, de a fókuszban mégiscsak a f.. állt, aki végül, inkognitóját levetkőzve, megmondta a frankót.Középütt ,mert ott teli a találat, valamint befejezés gyanánt, mert a nő mégiscsak végszó, az előjáték pedig. Mivel megközelítésem igencsak approximatív :D, magához a költőhöz fordulok, Rabelais szavaival, Faludy fordításában :
"A sors akaratának éppen te akarsz ellenszegülni, te elherdált herezacskó....fene a töködet, édes Panurg barátom,-ha egyszer másként rendeltetett, éppen te akarod eltéríteni a bolygókat pályáikról? "
Nekem legjobban Détár Enikő motoros Maci Laci megjelenítése tetszett, a zenék tovatűnt ifjúságomat idézték, az meg külön pikáns volt, ahogy a jónépet felvezették a helyére. Ami hármunk közt elhangzott, abban pedig tombolt a pajzán logika, inspiráció megvolt:)  
csizmaskandur
#1 (2018-01-12 00:30:55) |
Szellemidézés?!  :D  :D  :D 


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.