Útikalauz 2.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 86

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Útikalauz 2.
#86 2020-12-27 05:48:09
*"A GALAXIS Útikalauz stopposoknak nélkülözhetetlen kísérőtársa mindazoknak, akik értelmet szeretnének tulajdonítani az életnek, ebben a végtelenül összetett és zűrzavaros Univerzumban; mert noha remény sincs rá, hogy minden tárgyban hasznos és informatív legyen, legalább el lehet mondani róla azt, hogy ahol nem pontos, ott határozottan pontatlan."*

Az Útikalauz második része a Swinger Galaktikumról szól, kezdő utazóknak talán hasznos lehet (vagy nem :) ). 

Nyilván mindegyik utazót nem lehet besorolni egy kategóriába, hiszen minden lény egyedi és megismételhetetlen - mégis léteznek típusok, amelyekből egynél több fordul elő.
Mivel utazgatni most úgysem lehet, az űrhajók is a parkolóban vannak, ez a fantázia ideje. :napersze: 

Az ilyen helyek egyik típusvendége a 
*Jópasi. *
A Jópasi - ahogy a nevében is benne van - kívülről egészen vonzó. Megnyerően tud mosolyogni, időnként egy-egy szót ki tud nyögni, és ez nagyjából sokmindenhez elég is. A szex sport számára, egy esti menü abból áll, hogy lehetőleg minél több nővel reszelgessen egy kicsit elélvezés nélkül. A program a következő: megszólítás, hízelgés, szobába menés, teljesítmény-reszelés, aztán a kipipált nő ignorálása, és ugyanez előlről a következőnél, aztán a következőnél. Cél az összes, korra és kinézetre való tekintet nélkül. A végén otthon kiveri magának, miközben szerelmesen nézi magát a tükörben, és bal kezével megveregeti a jobb vállát, megvolt a kitűzött számú strigula, ő az Isten.

A Jópasi kicsit idősebb változata a 
*Kiöregedettjópasi.* 
Valószínűleg ő is Jópasi volt régebben, csak megette az idő vasfoga, de ezt nem veszi észre. A műsor ugyanaz, de nemcsak elélvezni nem tud (vagy nem akar, mert ugye akkor utána mi van), hanem már fel sem áll neki rendesen. A reszelések között rendre átstartol a partnere szájához, életet verni az élettelenbe. Zárás előtt 10 perccel önkezével vet véget az estének. Könnyű felismerni, ezért egy idő után felismerik és elkerülik, így a Lúzer kategóriában landol (ld.lejjebb).

*A Túlkoroskamasz *
benne ragadt a "csajozás"-ban, csak mivel a korosztályában a nők már nem vevők a kamaszfiú gondolkodásra, ezért kiszorult a swingervilágba, hogy megszerezze a napi (heti) betevőjét, akivel nem kell érzelmeskedni, nem kell beszélgetni, nem kell felelősséget vállalni, csak elővenni a farkát, szexelni, és elsétálni. Közöttük lehetnek egész jó fejek, akik egy nővel képesek egy estén belül szórakozni. Legközelebb már ugyanaz a nő szexuálisan nem érdekli, a kötődés legkisebb formájától is retteg, viszont havernak elmegy. 

*A Lúzer *
az életben a kutyának sem kell, nem feltétlenül a kinézete miatt, hanem mert totál antiszociális, fogalma sincs róla, hogyan kell egy nővel bánni/kommunikálni. Csak megy a farka után szó nélkül, ismerkedés gyanánt vagy mások aktusába lógatja bele, vagy szimplán egy szó nélkül a nők alá nyúl. Visszafogottabb változata megáll nézni másokat, és közben veri magának. Ha egy nő elindul valamelyik szoba felé, a hozzá hasonlókkal hordában oson utána, hátha.

*A Telhetetlen *
általában párban érkezik, barátnővel/feleséggel, aki kevés neki. Kell a változatosság, és az extra ingerek, anélkül már kevés a vágy, kicsi a libidó, a kapu hamarosan záródik. Legyen leszbi műsor, legyen több nő, lásson a nőjére áhítozó más férfiakat, ez az extra kell ahhoz hogy eléggé felizguljon. Általában többest keres, minél többest. Cserébe bedobja a közösbe a nőjét. Nincs igény ismerkedésre, mert lelkizik a párjával eleget, hogy meggyőzze, ez jó neki is. (A párjáról majd a női szakaszban.)

*A Kíváncsi *
rutintalan, kissé megszeppent módon, a hagyományos ismerkedési formák szerint próbál evickélni. Átlagos, jó kinézetű, harmincas férfi. Bemutatkozik, meghív egy italra, beszélget, udvarias, érdeklődő, ad a látszatra, majdnem mintha egy átlagos szórakozóhelyen lenne. Nem erőszakoskodik, nem rámenős, udvarol, neki is kell a feloldódáshoz némi intellektuális kapcsolat, ismeretség. Eltölti az estét ugyanazzal a nővel, egyet keres csak, és egy estén belül hűséges. Ha szexre kerül a sor, tök normális, mint egy kapcsolatban. Potens, nem erőltetett, jelen van, a szexnek van eleje, közepe, vége, odafigyel a partnerére, és elélvez a végén. Tulajdonképpen kellemes partner. Sajnos ha nem hagyja el időben a galaxist, később Jópasi, Kamasz, vagy Lúzer lesz belőle. 

*A Pornósztár *
- ahogyan a nevében is van - pornón szocializálódott, egyszerűen nem alakult ki nála a szex más aspektusa, mint amit a filmeken látott. Kigyúrt, tetovált, tüsi hajjal, kocka hassal, nagy farokkal. Csapatban érkeznek, férfiak, nők vegyesen. Kedvenc póz, ha egy nőt előlről szopatnak (fejfogással), hátulról kutya pózban dugnak, pont ahogy a filmeken, erőből, behúzott hassal, megfeszített izmokkal pózolva. Idegenekkel nem ismerkednek, nem beszélgetnek, nem vegyülnek, sem ők, sem a társaságukban lévő nők, de arra odafigyelnek, hogy mindig legyenek nézők. Csakis olyan nőkkel mutatkoznak, akik szintén pornófilm-kompatibilisek, szilikon mellek, elképzelhetetlenül kerek fenék amin megáll a pohár, csücsörítős száj, tetkó, piercing, platformos cipő, harisnyatartó. Mindenkivel mindenki. Miután megtartják a bemutatót, együtt távozik is a társaság.

*Az Elhanyagoltférj *
iszogat, beszélget, ismerkedik, sztorizgat, élvezi a társaságot, nem görcsöl hogy szobára menjen. Bemutatkozik, megadja a nőknek a tiszteletet, betartja a szabályokat. Kedves, figyelmes, jó társaság. Simán jól érzi magát akkor is, ha nem fut ki szexre a történet. Eliszogat, elbeszélget, beül a jakuzziba, szaunázik. Az ismerősöknek örül (már szinte mindenkit ismer), emlékszik ki kicsoda, tudja a nevüket, a történetüket, a kedvenc italukat. Ha szexre kerül a sor, figyel a partnerére, potens és odaadó. Bármikor újra ugyanazzal tölti az estét, akár meg is beszéli előre a találkozót. Külsőre általában öregedő, őszülő, kopaszodó, pocakos, alacsony.

És hogy ne legyünk egyoldalúak, jöjjenek a nők. :)

*A Kurvajónő *
már előre bejelenti hogy érkezik, és sok pasit akar, cserébe külsőleges dolgokban nem válogatós. Tűsarkú, combfix fűzővel vagy bodystocking van rajta. Általában túlsúlyos, gyakran extrém kövér. Vagy a párjával érkezik, vagy egyedül. Az idő nagy részét a szobákban tölti. Hatalmasakat sikítozik, zihál, ordít, nyög, kiabál, zeng tőle az egész klub. :vigyor:  Két menet között sehol sem látni, csak onnan tudni hogy szünet van, hogy csend van. Aztán kezdődik előlről a csinnadratta. Akár egész éjjel is bírja, hogy aztán hazaérvén örömmel veregesse meg a bal kezével a jobb vállát, lám-lám, kilók ide vagy oda, szereti magát, és odavannak a pasik.

*A Miss *
(aki inkább Mrs), a párjával érkezik (Telhetetlennel). Igaziból semmi kedve, csak azért van itt, mert különben a párja megcsalná, ezért jó képet vág hozzá. Senki sem tetszik neki, az a férfi fog befutni, akinek a nőjét a párja kiszemeli magának, és párcsere lesz egy bezárt szobában. Nem ismerkedik, sem férfivel, sem nővel, a párja intézi a dolgokat. Amikor a párja megszerezte a zsákmányt, engedelmesen teszi a dolgát, megadja a cserealapot.

*A Vérmes *
a Telhetetlen női változata. A párja kevés neki, nem elégíti ki egy. Ők harmadik férfit keresnek, aki besegít a párjának. Nőről szó sem lehet. Megérkezés után leül egy ital mellé, és mint a pók a hálójában, várja a jelentkezőket. 
Középkorú, jó alakú, szép nő, a párja körülrajongja. Erősen válogat (rutinosan próbálja kikerülni a Jópasit, ha már bedőlt egynek és van tapasztalata). Fő vadászterülete a Kíváncsi, a Túlkoroskamasz, legfeljebb még az Elhanyagoltférj. Egész estét egy jelentkezővel tölti, és hosszú ideig vannak általában bezárt szobában. A szobán kívül hármasban elvonulva iszogatnak, beszélgetnek.

*A Jófejcsaj *
olyan mint a Túlkoroskamasz. Nem vette észre hogy felnőtt. Csak onnan, hogy elfogyott a levegő, mindenkinek családja, gyereke van, nem ér rá, elfogytak a haverok. Általában a korához képest jól néz ki, jó alakú, ad magára, nem lihegi túl az öltözéket, egyszerű fehérneműben van és papucsban, vidám, extrovertált, barátságos, szeret beszélgetni, férfivel, nővel egyaránt. Mindenkit ismer. Már rég nem dől be a Jópasinak, mindenkit haver kategóriába tesz és leráz, szexuálisan kizárólag a Kíváncsi és a Túlkoroskamasz külsőleg is vonzó változata érdekli, de egyáltalán nem a szex miatt van ott, inkább bulizik. Nagyon jó társaság, de nagyon ritkán szexpartner.

*A Szűzkurva *
azért van ott mert szexelne, de senki sem elég jó neki. Jól néz ki, de mégis taszít, falat húz maga köré, a vonalat nem lehet átlépni. Inkább csak nézelődik, időnként azon merengve, mi a francot keres itt. A többséggel távolságot tart. Jól elbeszélget az Elhanyagoltférjjel, de külsőre nem jön be neki. Egyszer bedől a Jópasinak, majd a keserű tapasztalat után az Öregjópasinak, hogy aztán még válogatósabb legyen. Néhány látogatás után eltűnik végleg.

*A Kíváncsi *
női változata általában partnerrel vagy társasággal érkezik, vele is marad egész éjjel. Követi a dresszkódot, de látszik hogy nem az a komfortzónája. Visszafogottan ismerkedik, beszélget ha van kivel, de ritkán köt ki a szobákban. Inkább élményeket gyűjt, amiből majd táplálja a fantáziáját a normális kapcsolatában.

*A Kiégett *
általában partnerrel érkezik. Ő is és a partnere is ötvenen felüliek, valamilyen extrém külső jeggyel rendelkeznek. Tetkó, piercing, extrém dressz vagy cipő, szénné szolizott bőr, tetovált smink. Harmadik, nő, férfi, pár, többes, minden jöhet, csak elég bevállalós legyen. Kellenek az extrák, anélkül már talán nem megy.

*A Királylány *
magas, vékony, törékeny. Tűsarkúban van, fehér csipkében, a legdivatosabb és legdrágább márkás, jó minőségű cuccokban. Minden szál haja a helyén, a smink hibátlan. A kísérője is hibátlan, magas, szép arcú, jó testű pasi. A legfeltűnőbb helyen táboroznak le, de kizárólag egymással foglalkoznak. Megisznak pár italt, és vagy egymással szexelnek bezárt ajtó mögött, vagy szex nélkül távoznak.

...és persze vannak a *Többiek*, akik egyik sem. ;)

*"Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az egész Univerzum népessége maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei."*


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180809215748.jpg 

32 hozzászólás |

Hozzászólások

attila0987#86#32 2023-01-16 03:09:22
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_9dd2e8e/955979f9265d.jpg
#pandora: Attol hogy valaki Cigany vagy hajléktalan meg lehet tiszta es normal is de viszont egyertelmu hogy az ember felmeri kivel tesz guminelkul bar mit bar kivel 
attila0987#86#31 2023-01-16 03:08:28
#pandora: Attol hogy valaki Cigany vagy hajléktalan meg lehet tiszta es normal is de viszont egyertelmu hogy az ember felmeri kivel tesz guminelkul bar mit bar kivel 
pandora#86#30 2020-12-30 20:28:51
#router: 
Oh...tényleg, teljesen igazad van, köszi! :* 
Mentségemre szóljon, ezt nem szoktam túl gyakran olvasgatni. ;)
router#86#29 2020-12-30 18:56:35
#pandúrka

Már évek óta akarom észrevételezni: szárnypróbál*_gatás_*.
Légyszi :)

router#86#28 2020-12-29 17:00:08
#pandora: 

Hát azzal biztos, ez 2ségtelen.
pandora#86#27 2020-12-29 14:59:25
#router: 
Természetesen senkin semmi nem látszik.
Így marad az, hogy a veszélyek ismeretében mindenki maga dönti el, hogy valami megéri-e, vagy nem. ;)

Mert van az az élmény, amikor az ember azt mondja, megéri, mert többet ad az életemhez, mint amit esetleg elvehet. Ez a szint pedig egyénenként más és más, nem lehet etalont definiálni rá. (Nálam biztos nem a swingeres indultakmég kategóriás alkalmi partner az, de van az a férfi és az a szitu, amikor nem érdekel a laborvizsgálat tenyésztéssel.) :D

Én is fürödtem már be az emberismerettel, de az nem jelenti azt, hogy attól kezdve lakatlan szigetre költözöm, mert az tök jó. :D 
Mert az nem tök jó, minden élmény elől félelemből elzárkózni. Úgy talán lehet 100 évet élni biztonságban, node úgy mégis minek?! :(
Egy egészséges középúttal szerintem többre megy az ember.

router#86#26 2020-12-29 14:20:01
#pandora: 

AKKOR NEM SEGGBE! És nem gumi nélkül! 
Azért azt nem mondanám, hogy semmitől nem véd meg, de az emberismerettel én már egyszer majdnem befürödtem, szóval maradjunk annyiban, hogy nem látszik senkin semmi.
Mondjuk a hajléktalanság meg a cigányság igen :D
Mondjuk Sz.J.-en sem látszott az ereszcsatornáig, hogy meleg :-D
pandora#86#25 2020-12-29 13:08:06
#router: 
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 
Persze hogy nem.
De használom a józan eszem, emberismeretem, és nem ugrok bele bármibe, mintha kötelező lenne. :D Annyira azért soha nem lehet nagy a szükség. :D :D

Hogy konkrétum is legyen, ha már a technikai részletekig mentünk :D , nem fordulhat elő hogy valaki seggbedugjon, aki előtte eztmegazt csinált, mert ilyesmit csak az állandó partnerrel csinálok. 
Gumi nélkül pedig csakis szerelemből szexelek. Ez konkrétan nem véd meg semmitől, de a szerelemszex olyan jó dolog, hogy úgy gondolom, akkor megéri a veszély. :D
Persze ezzel a swingertől már nagyon távol jutottunk...
router#86#24 2020-12-29 13:03:14
#pandora: 

Miért, csináltatsz egy nagylabort tenyésztésekkel előtte? :D
pandora#86#23 2020-12-29 13:01:16
#router: 
Persze, erről szólt az hogy "attól, hogy én elutasítom". :D
Viszonylag biztos vagyok benne, hogy ilyesmi nem történhet velem. És nem szükséges hozzá senkit kitiltani. ;)
router#86#22 2020-12-29 12:58:46
#pandora: 

Ez rendben van, de ugye te sem szeretnéd, hogy - mondjuk egy swingerklubban - egy olyan faszi dugjon seggbe (direkt ezt mondom, mert a hámsérülések miatt ott nagyobb a fertőzés esélye), aki egy ilyen nővel szexelt előtte. Persze lehet, hogy nem is nő, de nem baj, úgysem ez a lényeg.
pandora#86#21 2020-12-29 12:55:12
#router: 
Ha ez számít, nekem sem tetszik ez a hozzáállás.
Csak liberálisabban fogom fel a dolgot, és attól hogy én elutasítom, még másnak meghagynám a szabad választást. ;)
router#86#20 2020-12-29 12:53:14
#pandora: 

Na jó, utolsó kísérletet teszek... :)

NYILVÁN nem szó szerint értettem, hogy függesszék ki a csaj fotóját a világ összes swingerklubjának bejárati ajtóján, piros szegélyes körben :D
Csak így fogalmaztam meg, hogy mélyen elítélem ezt a felelőtlen hozzáállást és a swingerklub témád adott apropót ehhez.
De nem véletlenül biggyesztette oda a reglapjára, hogy "Nem érdekelnek a negatív vélemények", gondolom nem egyedül bennem merült fel, hogy ez nem annyira oké.
pandora#86#19 2020-12-29 12:36:13
#router: 
Attól hogy valami "propagálva van", még nem válik kötelezővé.
Mindenki maga szabja a feltételrendszerét, és ha az nem felel meg a másiknak, akkor ne menjen bele. Talán a Grand Canyonba se ugrana bele mindenki azért hogy dughasson. :) Aki igen, felnőtt ember, a saját felelősségére teszi, és nem biztos hogy a Grand Canyont kellene érte hibáztatni ha összetöri magát.

Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, az óvszer annyira véd meg, mint a maszk a Covidtól. Valamennyire. Többé-kevésbé. Nagyjából. Nem tutira. A teljes védelemhez józan ész és szerencse is kell. Ha meg valaki biztosra akar menni, akkor elmehet szerzetesnek. :D

Két bácsika beszélget.
- Dohányzol?
- Dehogyis, soha! Tönkreteszi a tüdőt.
- Alkoholt szereted?
- Dehogyis, soha! Tönkreteszi a májat.
- Egy kis szerencsejáték?
- Dehogyis, soha! Tönkreteszi az idegrendszert.
- Hát a nők?
- Dehogyis, soha! Tönkreteszi a szívet.
- Utazgatás?
- Dehogyis, soha! Még elkapok vagy összeeszek valamit, és ott vannak a balesetek is.
- És miért csinálod?
- Mert meg akarom élni a 100-at!
- Hm...és ugyan minek?! Meg fog ölni az unalom.

A biztos védekezés minden veszély ellen, garantálja a dögunalmat is.

Szo-szo, félreértés ne essék, egyetértek abban, hogy nekem sem tetszik ez a mentalitás, és erősen meggondolom mikor miben veszek részt. ;) De egyáltalán nem gondolom, hogy mindenkit, aki pont az én feltételrendszeremnek nem felel meg, vagy nekem személy szerint nem tetszik a feltételrendszere, azt ki kéne tiltani. :D Tiltsuk be a cukros üdítőket is, meg a zsíros kajákat, mert megölik az embereket? Mondhatok nemet, és kész.
Bárki mondhat nemet!
Vagy a kísértést kellene betiltani? ;) :D

Még egy plagizálás, nem tudom kitől való:
Dugni és szűznek maradni egyszerre, az nem műxik. :napersze: 
router#86#18 2020-12-29 08:16:31
#pandora:

Továbbra is másról beszélünk. 
A swingerklubban ki vannak téve az ingyen óvszerek és a honlapokon is felhívják a figyelmet, hogy gumi nélkül ajánlatos csak az állandó partnerrel dugni (ami szintén nem garancia, persze), szóval propagálva van annak az ellenkezője, mint amit ez a némber képvisel. 
Ne haragudj, ez olyan, mintha esélyes, hogy AIDS-es vagyok (mondjuk az életmódomból adódóan) vagy tudom, hogy egyéb fertőzött vagyok (tessék, legyen a mostani téma, a COVID, bár sejtjük, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja, de nem ez a lényeg), és akkor így szexelek fűvel-fával, vigyázzanak ők magukra? Mert a dugás reményében bele fog menni a barom a gumi nélküli szexbe (hozzáteszem: én is utálom az óvszert alapból, mint a szart), hogy dughasson - mivel kiköti, hogy csak úgy hajlandó. Persze, nem kötelező bevállalni, de nekem nem tetszik ez a mentalitás. 
pandora#86#17 2020-12-29 03:39:35
#router: 
Értem a lényeget, hidd el.
Azt adatlapokon olvasom folyton, hogy perverz nőt, perverz nőt...rengeteg adatlapon. Onnan veszem. Persze, az egy másik poszt témája is lehetne, hogy vajon ez csak ugyanolyan szócsere, összecserélni a "magas libidóval és alacsony elvárással rendelkező" kifejezést a "perverz" kifejezéssel, mint az "ismerkedés" kifejezést az "azonnali üres dugás" kifejezéssel.
Itteni sajátosság a szóhasználat.

Ahogyan a többségnek fingja nincs arról, hogy mit jelent az hogy perverz, arról sincs, hogy mit jelent az hogy ismerkedés. :(

Rengeteg minél gusztustalanabb emberrel szexelni, egy perverzió. A többi perverzió se szebb. :napersze: 

A szép szex... na az egész más. Azt szerelemből, szeretetből, egymás utáni vágyból, egymásra figyelve, egymással testi-lelki összhangban teszik.
Az errefelé ördögtől való. :( Viszont hogy hol kezdődik az ami már perverz...szigorú értelemben ott, ahol nem szerelemből szexelnek, gyakorlati értelemben ott, ahol az egyik félnek nem fér bele. 

Mi mellett állok ki? Egyszerű. Nem egy - számomra is gusztustalan - perverzió mellett!!! Hanem az elv mellett, hogy végre ne akarjuk megszabni másoknak hogy mi az etalon.
Ennél sokkal egyszerűbb elkerülni azt ami nem tetszik.

Ne viccelj már! A swingerezés veszélyes lehet, és ezt minden odajáró tudja. A rózsaszín cukormáz csak a filmeken van. Aki egy swingerben részt vesz egy eksönben, az mindenképpen kockáztat, mert aki ott "gabalyodik", az fűvel-fával megtette már, és a nyálában és minden testnedvében benne lehet bármi. Józan ésszel pont annyira látszik a veszély, mint a Grand Canyonban, legfeljebb az önáltatás tompítja. Amikor ott egy vadidegennel megismerkedsz, honnan a bánatból tudod 10 perc után, hogy előtte mit csinált?! Sehonnan, szóval igenis ott a Grand Canyon, jól látható módon. 

Aki nem szeretné vállalni a veszélyt, az vegye a fáradtságot megismerni a másikat, szexeljen szerelemből, köteleződjön el, legyen hűséges, vállaljon felelősséget a tetteiért, és baromira tegye bele magát a kapcsolatába a fülétől a farkáig! (Mellesleg az is van olyan veszélyes, csak másképp. ;) )

router#86#16 2020-12-29 00:40:39
#pandora: 

Azt nem tudom, hogy "itt minden pasi perverz nőre vágyik"-e, és ezt honnan a bánatból veszed, de egyébként meg mi mellett is állsz ki?
Hogy cigány-hajléktalan (ezek nagyobb társasága is akár, ahogy írja) óvszer nélkül kúrja rommá, ez úgy szerinted tök rendben van? Persze, ez az ő felelőssége, de!
Hogy egy swinger klubba beengednél egy ilyet, akinek a nyálában és minden testnedvében benne lehet az ótvar és erről senki nem tud, az szerinted rendben van? Hogy vigyázzon magára, aki nem tud erről? És persze, a swinger klub portán nem kér senki semmilyen tanúsítványt, nem is ez a lényeg, hanem az elv.

Ez a Grand Canon jó buta példa volt. A Grand C. ugyanis látható, hogy veszélyes lehet.


pandora#86#15 2020-12-28 23:55:37
#router: 
Bírom hogy itt minden pasi perverz nőre vágyik, aztán ha egy nő tényleg perverz, akkor tele a gatya. :D
Ha mindenkit kitiltanánk a swingerből aki mentálisan kilóg a sorból, vagy egészségügyi veszélyforrás, akkor be is zárhatnának.
Felnőttek tanuljanak meg vigyázni magukra, és olyasmibe belemenni, ami belefér. Miért kéne a többit kitiltani?! :D
Tiltsuk be a Grand Canyont is mert aki hülye, le tud esni.  :napersze: 
router#86#14 2020-12-28 19:23:46
#babybaba: 

%Hajléktalan pasik vagy cigányok érdekelnének alkalmi szexre. Nagyobb társaság is akár.
Natur szexet részesítem előnyben, így csak olyan írjon akit nem zavar  (óvszer nélkül)%

Hú, téged eü. okokból (de valószínűleg mentális okokból is) ki kéne tiltani a világ összes swingerklubjából.
pandora#86#13 2020-12-28 17:44:39
#babybaba: 
:D
A nő leparkolja a pasit a társalgóban és megy szobára? :D

Akkor a nő a Vérmes típus. A párját nem tettem típusba, mert nemigen oszt-szoroz a jelenléte a közösség szempontjából, a nő miatt vannak ott, kizárólag őt szolgálja. 
babybaba#86#12 2020-12-28 17:27:08
#pandora: 
Ezek szerint én értettelek félre, mert létezik egy típus, akinek a viselkedése illik az általad írtakra, de ő a párjával érkezik, csak éppen anya leparkolja a társalgóban, míg ő megy fel szobára.
pandora#86#11 2020-12-28 17:14:11
#babybaba: 
Az Elhanyagoltférj párja nem jár swingerklubba, így egyik típusba sem tartozik.

Az általam ismert Elhanyagoltférjek feleségeit már nem nagyon érdekli a szexualitás (vagy velük nem). A miértek hosszú és bonyolult történetek lehetnek, amik időben és térben messzire vezetnek.
babybaba#86#10 2020-12-28 17:09:51
Tetszett és elhiszem, hogy kívülről így látszik, mert nagyrészt belülről is. Csak kíváncsi lettem, hogy az elhanyagoltférj típus miért elhanyagolt? (nem az) :) és melyik típus lehet a párja?
pandora#86#9 2020-12-28 17:08:24
#csumpi86: 
A Kakadú, az nálam a Jópasi. Hát igen, nincs új a Nap alatt. :D :D :D
csumpi86#86#8 2020-12-28 14:48:38
Én jót szórakoztam. 
Keresgéltem még hogy mi az ami még beleférne a futottak még kategorába. Anno mi is csináltunk ilyen kis budaörsi swingerhatározót, nálunk még ilyenek is voltak, mint nőknél a sárkány, a tyúkanyó, meg a tepsis, férfiaknál a hősszerelmes, a kakadú, és a páva, de ezek igazából a nálad leírt archetipusok keverékei. 
Bár a kakadú, az pont pornós archetípus azon változata, aki egyedül jön, mint a lúzer, próbálja beverni mindenhova a fejét, ami jelen esetben nem a koponyája, és büszke, hím kakadúként feszít, pózolna a rivaldefényben, míg el nem kergetik, vagy magától nem únja meg.
pandora#86#7 2020-12-28 01:05:41
#router: 
Ha-ha. Nem szoktam plagizálni, van elég tartalom idebenn, néha még kissé sok is. :D :napersze: 

1-2 alkalom alapján markáns véleményt sem szoktam alkotni. Olyan 20 látogatás tuti megvolt, aminek a tetemes része ugyan szauna, de attól még láttam-hallottam, se süket se vak nem vagyok, ráadásul alaptermészetem része a kommunikáció, mondjuk úgy, nem vagyok egy sarokban csendben kuksoló fajta aki senkihez sem szól. ;)

De nem, a swinger mint húspiac, nem tetszett meg. Az eredeti elképzelés, miszerint a tinikorból kinőtt korosztály ismerkedő-szórakozóhelye, az tetszene...de sajnos nem az, hanem inkább natúr lélektelen testvadászat, állatias céllal, amit olyan emberek látogatnak főként, akik normál kapcsolatot nem tudnak, vagy nem akarnak létesíteni, vagy létesítettek, de nem elég nekik. Ez eleve megszűri a résztvevőket.

Az ismerkedőhely továbbra is hiányzik a piacról, annak, aki kinőtte a tinikort és a diszkót, de virtualitás helyett személyesen ismerkedne (ismerkedés alatt mondjuk nem alkalmi szexet, és nem ásókapát értve, hanem a kettő között egy nemtudomot amiből bármelyik kialakulhat :D ), nem nagyon vannak lehetőségek. Nem csak mostanában, hanem általában sem. Pedig talán lenne igény rá, túl a 40-en is. (Vagy naiv vagyok :) )

Persze minden hely olyan, amilyenné a látogatók teszik. 

A swingerpartner-kereső szándék, az aztán totál felesleges lenne. :vigyor:  Ha bemegy egy nő egy swingerklubba, rengeteg “készséges” partnerjelölt akad.
De voltam innen Eróról úgy swingerben, többekkel is, hogy csak körül szeretett volna nézni kíváncsiságból, de elsőre egyedül nem mert, elkísértem. Szaunáztunk, nézelődtünk, iszogattunk. Ennyit ígértem, és ezt be is tartottam. ;) Mégis érdekes és szórakoztató éjjel volt. Nem a helyszínen múlik semmi, hanem a személyeken.

Meglepő módon semmiféle mögöttes szándék nincs a posztban. Szokott nekem olyan lenni?! :o  :o 

Hogy kit-mit keresek (G.C.-n kívül :D ), asszem Háború és béke hosszúságban kifejtettem az adatlapomon. (Így se nagyon értik, de ez már nem az én saram. ;) )
Ettől viszont még nem szemellenzőkkel baktatok valami cél felé, hanem khm...az élet minden percét próbálom élni, és nem kívülről nézni ahogy elmegy. 

Nem majd akkor élünk, ha ezmegaz, így lesz meg úgy, teljesül A és B, hanem minden nap. Erőltetni, erőlködni felesleges, de kitérni érdekes élmények elől meg nettó lúzerség.
Tudod, a híres középút, csak a sárga köves úton kell maradni, és az vezet Ózhoz. ;)

pandora#86#6 2020-12-28 00:28:31
#borzaslany: 
Igen-igen, fenntartom a véleményem most is.
Ha minden normál módban lenne. De sajnos nyitvatartó szauna már jó ideje csak swingerklubban van. :(
Szükség törvényt bont...de minimum árnyalja. ;)
router#86#5 2020-12-27 22:23:39
#borzaslany:

Attól, hogy nem tetszik neki bármi, miért ne írhatna precíz elemzést róla, akár 1-2 látogatás után?
Vagy plagizált (is) :-) 

Különben meg, a jelek szerint megtetszett neki a műfaj időközben, hiszen máskülönben szűzkurva maradt volna (vagy valami hasonló Egyéb), és nem lett volna belőle Kíváncsi meg Jófej... 

Tehát tulajdonképpen az is lehet, hogy ez a poszt burkoltan swinger partnert kereső szándékkal íródott :-D
És hát a "húspiac"-os utolsó véleménnyel nem lehetne menni a jövőben, biztos van BDSM swingerklub is vagy "van az a pasi", vagy ilyesmi :-)

Így változnak a dolgok, az álszentség lenne a legrosszabb, értékelni kell, nem igaz? :-P

(Na, most én is el leszek igazítva 2 oldalban :-D ) 
borzaslany#86#4 2020-12-27 21:18:17
Pandi, Te egyszer azt írtad a swinger nem neked való és talán még a húspiachoz is hasonlítottad. Most meg ilyen nagy szakértője lettél, h milyen emberek fordulnak ott meg ? 
pandora#86#3 2020-12-27 16:49:20
#router: 
Hehe :D a lottó ötösöm lenne ilyen biztos. Tudtam hogy megkérdezed. :D :D

Természetesen alapból mindenki Többiek. :D
DE :)
Bár mindenki egyedi és megismételhetetlen, azért elég jól lehet skatulyákba tenni (ebben te is profi vagy :P ), szóval magamat is be tudom préselni ha kell, bár az emberek fejlődnek, változnak, ez kicsit azért nehezíti a dolgot, itt-ott ezmegaz kilóg. :napersze: 
Ha szigorúan nézzük, azt hiszem, a Szűzkurva környékéről indultam, majd a Kíváncsin át eljutottam a Jófejcsajba. :P 
router#86#2 2020-12-27 15:59:11
@pandora:

Na és te melyik voltál? Gondolom egyszemélyes kategóriát képeztél ott is a Többiek-en belül :P
dunadan#86#1 2020-12-27 13:21:03
Roppant frappáns freskó és nagyon szórakoztató is!  :D  :D  :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3931BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba107131Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1121Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex200Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba6740Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5472Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3430Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.