Koronarandi

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 84

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Koronarandi
#84 2020-12-08 20:02:38
Ahogy a címből sejteni lehet, a mai elmélkedésem a randizásról szól a koronajárvány fényében.
Illetve nem is maga a járvány az, ami befolyásolja az életem, hiszen más járványok vagy fertőző betegségek is vannak amiket az ember nem szeretne elkapni, mégis találkozik, ismerkedik, és nem vonul kolostorba.

Ami meghatározza a jelen mindennapjait, azok a korlátozások, amik a járvány miatt vannak. Azaz, minden szórakozóhely, étterem, sportpálya, wellness, mozi, színház, minden olyan hely zárva van, ahol két ember ismerkedhet, találkozhat.
Mi van nyitva?
A szabad tér, ahol fagyhalál van, vagy az egyik fél lakása, ahova nem biztos hogy ismerkedés címén szeretnék menni, hozzám meg pláne nem hívnék meg egy vadidegent. És akkor még azzal sem számoltam, hogy nem mindenki lakik egyedül (bár én igen, és engem is nagyjából azok érdekelnek, akik igen ;) ).

DE:

A tapasztalataim alapján nem működik az ismerkedés a semmiből úgy, hogy nincs kiegészítő élmény, nincs apropó. Mennyivel könnyebb túllépni az első néhány órát billiárdozás vagy wellness közben! És tudom, hogy most ördög vagyok a vasvillával, de neadjisten több alkalommal is találkozni valakivel nem pont célirányosan ismerkedésből, hanem valami közös szabadidős tevékenységnek áldozva, amit tök jó együtt csinálni...és közben közelebb kerül a két fél, észrevétlenül is megismerkedik - ez sokkal életszerűbb, mint a naakkormiértisvagyunkittésdurrbele.

Pusztán beszélgetni az első személyes találkozáskor, és azt élvezni - hát ehhez két kivételes ember kell, akik között azonnal megvan az összhang és a szikra. Ennek az esélye nagyon kicsi. A csak beszélgetős randijaim többségéről úgy jöttem haza, hogy időpocsékolás volt elmenni, mert egész egyszerűen uncsi volt. Három olyan beszélgetős randim volt, amelyik élményszámba ment, pedig nem volt semmi egyéb, csak ő és én, és legfeljebb egy üveg bor, vagy egy latte macchiato.
A három egyikéből sem lett klasszikus folytatás - de ez nem von le az értékéből, hogy jól éreztem magam, és megérte. :) Pont attól érte meg, hogy mindegy az utána, akkor is azt mondom, az egyenleg pozitív, és valószínűleg ezt a 3 másik fél is így gondolja.
De lássuk be, nem ez a sok. Ez a kivétel csupán, ami erősíti a szabályt. A szabályt, miszerint ne találkozzunk valakivel csak pofavizitre, hogy utána akarunk-e szexelni, mert a találkozó nyögvenyelős, uncsi, fantáziátlan lesz, alig várjuk hogy vége legyen, és sajnáljuk a kidobott időt. A másik fél meg sajnálja hogy elcseszett x órát, és mégis egyedül kell kivernie magának. C'est la vie.

Márpedig most csak ez van. Séta az utcán vacogva, vagy felmenni egymás lakására. Ezt a két dolgot csak olyan férfiakkal lépem meg, akikkel nincs benne kockázat, mert már ismerem őket, és tudom, hogy nem kidobott idő, hanem klassz délután.

A nekem érkező levelekből viszont az látszik, mintha minden tök normális lenne. XY vagyok (jó esetben nem írja le a farka méretét), szeretnék veled megismerkedni. Persze a személyes találkozásban hisz a drága, mert itt sok a kamus. :D
Én meg csak nézek mint a moziban.

Mégis HOL?

Ahogy bevezették a távoli munkát, ugyanúgy talán be lehetne vezetni a távoli ismerkedést is. Hoppá! Sőt!!! Már be is van vezetve! Éppen itt, Eropolison remek lehetőség van virtuálisan ismerkedni. Ha valaki örömpolgár, annyi levelet ír, amennyit akar, annyi képet küld, amennyit akar, és annyit csetel, amennyit akar. Egy latte árából az örömpolgárságra is futja.
Most hogy randilattét nem nagyon lehet venni, miért nem használják a lehetőséget?! Tényleg nem értem. Nem futja egy lattéra?! Akkor hogyan akarna randizni? :D Ahogy le lehet írni, hogy XY vagyok, úgy le lehet írni még egy csomó más dolgot is. Sőt! Olvasni is lehet ám! Azt ráadásul ingyér'! :)

Kiakaszt amikor azt írja nekem valaki, hogy "szeretnélek megismerni". Mert akkor ezer lehetősége van, basszus teleírtam már az életemmel Eropoliszt. Ha én valakit tényleg meg akarok ismerni, tuti kapok a lehetőségen, és minden szavát elolvasom. És arra sem sajnálom az időm, hogy írjak.
Mert örömet okoz az is.

Itt van a kutya elásva. Hogy mi okoz örömet! A megismerkedést sokan csak egy szükséges rossznak tartják a szex előszobájaként, amin túl kell lenni valahogy. Pedig nem az. Valakit megismerni, hát pont egy olyan élmény, ami nem ismételhető, egy emberrel csak egyszer van...vagyis nagyon értékes, szórakoztató, és izgalmas. Ki kell élvezni. ;) Voltatok már úgy, hogy alig vártatok egy levelet? Hogy összerezzentetek egy sms-re? Szerintem ezerszer jobb élmény, mint egy lélektelen, felejthető dugás.
Márpedig - és itt egy Pandorelho bölcsesség következik :D - ha valakivel nem élvezet megismerkedni, akkor a szexuális élmény is ezzel arányos lesz, azaz szerény. Akit élvezet megismerni, azzal nagyot fog szólni a szex is.

Ráadásul nem feltétlenül kell a megismerkedéshez kávézó, mozi, wellness sem. Empátia, kíváncsiság, figyelem, türelem, kitartás, írástudás, némi műveltség viszont igen, kell hozzá. Ráadásul feltehetően még így is hamarabb fog célba érni, mint a lélektelen nyomulással, mert arra nagyon kevesen vevők.
Főleg mostanában.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201208200238.png

30 hozzászólás |

Hozzászólások

supi#84#30 2020-12-23 15:29:11
Pandora
Igen ez az amiért csodálok nőket hogy ágyba tudnak bujni egy nagy darab pasival amire én sajna a női nem hasonló tagjával képtelen vagyok nem tudom más férfi társam hogy van ezzel de majd Norbit meg kérdezem. Igen akkor azért van ez hogy egyre több jó alakú milfnek van nagy darab pockos pasija. Ez az új trend a párkapcsolatokban. De fordított helyzet nem nagyon van vagy ritka. Inkább alkoholista sovány püfed hasú férfiaknak van nagy telt idomú partnerük. Fordított felállásba nem nagyon látom hosszú távon működne egy  ilyen kapcsolat.
pandora#84#29 2020-12-21 01:48:53
#supi: 
Ami pedig a "nagy darab nagy dumás pocakos pasi"-t illeti, volt egy ilyen ismerősöm. Barátság volt extrákkal. Hosszú, évtizedeken átívelő. Az extrák hol voltak, hol nem, de a barátság rész életreszóló volt. 

Sokat tanultam tőle (nem csak szexuális értelemben, hanem emberileg és szakmailag ;) ), de ami a lényeg, pontosan úgy, pontosan azzal a külsővel volt az a karakter, aki volt. El sem tudtam volna másmilyennek képzelni. 
Azért a múlt idő, sajnos idén halt meg. Semmilyen csodás külső nem pótolja, hiányzik az életemből, pont olyannak, amilyen volt. :(
pandora#84#28 2020-12-21 01:23:11
#supi: 
Igen, ilyenkor rögtön a végletek jutnak mindenki eszébe.
De az életszerű sokkal inkább az, hogy az átlag átlagos, ahogyan a nevében is van. :)

Vagyis nem Adonisz és nem Quasimodo. Nem topmodell, de nem is mázsás malac. Közepes, átlagos. 100-ból mondjuk 90.

És ilyenkor nem a külső fog dönteni, nagyon nem. Mert akinek a személyiségéhez vonzódik az ember, azt szebbnek is látja, és az éppen kiemeli a tömegből. Onnan már csak a személyiségén fog múlni.

supi#84#27 2020-12-20 09:59:36
Pandora
Talán sokadikra át megy mit akarok írni. Nem dönt a látvány a nőknél. Az első talira érkezik egy nagy darab nagy dumás pocakos pasi. A dumájával jellemével be hatol az agyadba? Majd be engednéd a bugyidba is? Engem egy telt idomú nő akár milyen megnyerő külsővel lenne de ez x súly felett nem jellemző nem igen tudna rá venni a bugyi alatti részeinek a meg látogatására. Esetleg ha 18 lennék.
supi#84#26 2020-12-20 07:15:57
Pandora
Nem dönt a látvány nálad. A randidra érkezik egy nagy pocaku nagy dumás nagy darab pasi biztos meg fűzi az agyad.
supi#84#25 2020-12-20 07:01:31
Pandora
Nem dönt a látvány.
supi#84#24 2020-12-20 05:12:39
Pandora az én kategoriám szerint az ősz hajúság a papóságot jelenti nőknél meg amamóságot főleg ha már valakinek fehéredik is a haja
pandora#84#23 2020-12-19 20:36:12
#router: 
1. G. C. soha nincs rossz bőrben, mindig zabálnivalóan dögös. :D
2. G. C. előtt az ajtóm mindig nyitva áll. :D Sajnos ez fordítva kevésbé valószínű, úgyhogy lássuk be csak félig igaz ez a lakás-dolog. :napersze:   :sir: 

Igen, valóban, kristálytisztán látod. Az új megismerkedések jelenleg lehetetlen-kategóriában vannak. :( 
Kérdés, hogy akivel már folyamatban volt ismerkedés, azok milyen elbírálás alá esnek...ez azért képlékeny. De nulláról a jelenlegi helyzetben én valóban lehetetlennek látom.

Na persze virtuálisan elég sokminden megvalósítható. ;)
router#84#22 2020-12-19 12:02:56
#pandora: 

1./ Lakás kizárva (mindkét félé)
2./ Hideg van, de
3./ meleg hely nincs, pandémia van, így
4./ marad az Ero Pando...pandémia :D

A szex új partnerrel határozatlan ideig szünetel.
G. C. esetén gondolom az 1./ pont törölve. :-) Bár szegény most épp elég rossz bőrben van. 
pandora#84#21 2020-12-19 11:50:40
#supi: 
Lehetséges hogy a férfiak ilyen intuitívek, de a nők többsége nem így működik. Nem dől el az első percben. Főleg azért, mert nálunk a látvány nem dönt el mindent.
Egy nő bugyijába az agyán keresztül vezet az út. Ahhoz pedig bármilyen pillantás is kevés. :(
Ellenben fázósak vagyunk :D és ki nem állhatjuk a hidegben sétálgatást, részemről még George Clooneyval is meggondolnám a randit ilyen körülmények között. ;) :D
supi#84#20 2020-12-18 10:55:20
A dugásra ki életét ismerkedés szerinten nagyon ritkán működik kortól és nemtől függetlenül. Az első találkozás első percében már eldől hogy lesz-e szex vagy ahogy írtad el pocsékolt 1-2 órás üres csevegés érdektelenül. Az első pillanat mikor a másik szemében nézel ha ez a tekintet áthatja egésztestedet és viszonzásra talál és be hatol a másik testében ezt érezni lehet át járja az érzés az egésztestet már ez egy élvezet és még milyen messze vagyunk a szextől de ez már annak egy elő játéka. És hideg csak egy kicsit von le ennek az együtt létnek a mi voltából. Hiszen a séta és a másik megérintése csak fokozza a vágyat főleg ha véletlenül magadhoz is húzod a partnert szinte csodás élmény. De ezt már itt a blogba írtam hogy nálam minden érzékszerv kell a jó szexhez. Ha ez az élmény át jár hidegben is sétálok. Mint valaha egy hó esésbe aminek a vége hihetetlen dugás lett.
pandora#84#19 2020-12-17 14:11:16
#router: 
Nem csúsztatás!
Hidd el, nagyon irritáló tud lenni sokadszorra, amikor a férfiak ezzel a szöveggel jönnek. :napersze: Nem vicces már.

Zsugoriságról beszéltem, ami azt jelenti, ésszerűtlen, görcsös, indokolatlan spórolás. Sajnos sok van a képviselőiből errefelé, és bár te viccnek szántad, de lovat adsz alájuk, hogy immáron megerősítést nyert, hogy nem azért kerülik el a nők, mert hidegben az utcán sétáltatja őket, mert sajnálja a pénzt előfizetésre, mert számolja a másodperceket a telefonján, mert nincs egy normális helyszín a tarsolyában ahol tud találkozni, szóval nem azért mert piti, hanem mert minden nő a pénzét akarja. :D

Tényleg olvastam amúgy egy efféle rangsort, és arra kaptam fel a szemem, hogy a kinézet az első 3-ban sem volt benne a nőknél mint elvárási fontosság. :o 
A humorérzék magasan győzött mint pozitív tulajdonság, hogy fel tudja a nőt vidítani. A második az együttérzés volt. A többire nem emlékszem sorrendileg. De a sok pénz sem volt benne az első 3-ban.

A negatívban viszont a zsugoriság magasan vezetett. (Ismétlem, indokolatlan spórolást jelent, nem azt hogy Andy Vajna vagyona kéne! Merthogy a két véglet között tátong a Grand Canyon - az egyik kedvenc kirándulóhelyem, hogy stílusos legyek ;) :D )

router#84#18 2020-12-17 09:46:12
#pandora: 

Nem csúsztat!!! :P
Nyilván nem az 590 Ft-tal kapcsolatban írtam.

%Nemrég olvastam, hogy a zsugoriság első helyen szerepel a nők által taszítónak tartott tulajdonságok között.%

Ahol ezt olvastad, nyilván ők sem az örömpolgárság vásárlásra értették. Ezért nem hagyhattam ki, és fenn is tartom :) És ne a kivételekkel jöjjünk!


pandora#84#17 2020-12-17 04:57:01
#router: 
A zsugoriság-undor és a nagyravágyás között van ám néhány fokozat. Például a normális középút is ott van... :napersze: 
Nem tudom, miért kell valamelyik oldalra esni, ha valami nem, akkor a teljes ellenkezője. Nem, az sem!
*Középút.*
Márpedig az 590 Ft örömpolgárságot távolról sem nevezném éktelen költekezésnek. Még középútnak sem. Szerintem alap, ha valaki kicsit is komolyan veszi saját magát. Az alatt nem a bukszája van, hanem a béka feneke. :D 
Ezt belátni még brit tudósok sem kellenek, elég némi józan gondolkodás. :napersze: 
router#84#16 2020-12-15 11:15:51
#pandora: 

Nahát....hogy a nők szeretik, ha egy férfi a saját bukszájába nyúl, mielőtt az övékébe? :D
Micsoda újszerű felfedezés! Brit tudósok követték el? :)

mrdestroyer82#84#15 2020-12-12 21:24:57
 A Pandorelho bölcsesség nagyon betalált
gab35#84#14 2020-12-12 15:49:57
#pandora: Igazából én ezeketa csajoknál olvasom ám.
Dehát nyilván te látod a pasikat.
Azt meg nem is igazán vágom,hogyan működhet az ismerkedés nem örömpolgárok közt.
Egyszer adnak egymásnak bizalompontot és attól kezdve korlátlan,vagy csak egy plussz levél és csááá?
Mert akkor nagyon körültekintőnek és átgondoltnak kell lenned.
Valamit elfelejtesz leírni és többet sosem tudod elmondani....   :)  :) 
pandora#84#13 2020-12-12 13:24:11
#gab35: 
Bizony, elgondolkodtató, hogy miféle férfi lehet az, akinek nincs 590 Ft-ja... :napersze: 

Nemrég olvastam, hogy a zsugoriság első helyen szerepel a nők által taszítónak tartott tulajdonságok között.
Ha pedig nem zsugoriság, akkor mélyszegénység, ami szintén nem biztos hogy túl vonzó egy nő számára.
Ha pedig az sem, hanem szigorú elszámoltatás, akkor legfeljebb sajnálom hogy szarul választott, de nem az én problémám.
Szóval igen, bármi is az ok, ez az alsó kategória. :(
gab35#84#12 2020-12-12 09:35:40
Egy hónap örömpolgárság 590 Ft.
Nem hinném,hogy van ennél olcsóbb VIP.tagság a környéken.
Belegondolva mennyire szánalmas azt olvasni nem is kevés adatlapon bemutatkozás helyett: "bizalompontot szeretnék!...ha azt akarod,hogy válaszoljak,küldj bizalompontot!...nem vagyok előfizető,ezért levelet csak akkor tudok küldeni,ha bizalompontot küldesz"
Kb.a nyilvános vágyak alsó tagozata.
barna72#84#11 2020-12-09 12:26:54
"Nálam a toll, nálad a tinta." 

Hogy is volt itt feljebb? Szeretsz írni, mert örömet okoz.  :P  :P  :P  

Mindent értek.  :D  :D  :D  
pandora#84#10 2020-12-09 01:57:26
#t-toevig: 
Megbeszéltük. ;) 
t-toevig#84#9 2020-12-09 01:17:44
#pandora: Máris lecsapok a lehetőségre! :-D (ugye, nem baj, ha én teát iszom?)
pandora#84#8 2020-12-09 00:54:11
#t-toevig: 
Ne izgass! :D :D :vigyor: 
:D :D :D

Már annyira hiányzik a közösségi tér, hogy ha feloldják a korlátozásokat, az első kávézásra invitálást elfogadom (pedig nem szoktam).
Ennél a bezárva ücsörgésnél már majdnem bármi csak érdekesebb program. ;)
t-toevig#84#7 2020-12-08 23:42:13
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_e13ca85/f1f591.jpg
Imádom a jegyzeteidet olvasni. Most meg egyenesen muszáj voltam keresni a hatására egy randilattés képet a neten...
pandora#84#6 2020-12-08 21:46:16
#nusss: 
Köszönöm! :* 
nusss#84#5 2020-12-08 21:31:04
Az írás úgy tökéletes, ahogy van. Gratulálok. 
pandora#84#4 2020-12-08 20:36:07
#router: 
Most hogy mondod...a Duna maradt, csak kissé felsőbb szakasza. Ha bedobnék egy papírhajót, talán 1 óra múlva odaérne. ;)
router#84#3 2020-12-08 20:29:08
#pandora: 

Főleg a randiszerkódban :D 

Visszakerültél a tóhoz, ahol a part szakad? :)
pandora#84#2 2020-12-08 20:25:16
#router: 
A kút a múlt - hogy költői legyek. Azóta egy kerülettel és sok kilométerrel odébb lakom. Mire odaérnék, már megfagytam. :D :D :D

router#84#1 2020-12-08 20:18:18
Hidegvammá a kúton, mi? :D


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3030BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba76100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti100perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5080Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3250Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés
Ajánlott szobák
#profi_csajok920Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1620Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.