Idézeteső :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 71

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Idézeteső :)
#71 2019-11-04 01:35:39
Ha már mostanában idézethullám söpör végig Eropolison, én sem állok ellen. :napersze:  :D 
Bár már írtam egyszer a ghosting témájáról, találtam egy nagyon érdekes írást a Randiblogon, amire - teljesen függetlenül attól hogy mivel értek belőle egyet - azt mondtam, ez igen, végre valaki nő létére elég tökös ahhoz, hogy teljesen álszenteskedéstől mentesen képes megnyilatkozni egy eléggé kényes és megosztó témában. 
Ezért annak ellenére, hogy nem szokásom másoktól idézni, inkább saját tartalmat gyártok, ezt most teljes terjedelmében közkinccsé teszem.

--------------------

Sziasztok! Gondoltam, küldök nektek egy levelet, olvasom néha a blogot, s látom, visszatérő téma... Azonban kicsit más szemszögből írok, jöjjön is a nap vallomása: én egy női ghost vagyok. Amiért érdekes lehet ez, hogy talán nőknél kevésbé gyakori jelenség ez, ám a fő indíttatása ennek a pár sornak, hogy leírjam, mik a kiváltó okok, mert látom, ez elég sok mindenkit foglalkoztat. Nem is ragozom, jöjjenek, bár női szemszögből nézve, de szerintem 90%-ban a másik nemre is igaz.

*PROLÓGUS*

"Írj, írj nem tűnhetsz el!"
– szó szerint idéztem a pár hónapja kapott Viber-üzenetet, ami egy pasitól érkezett, akivel néha kavartunk a régmúltban. Előzménye évek óta folytatott csevegés, megbeszéljük, hogy majd találkozunk, aztán mégse. Utóbbi időben részemről ignorált szia, hogy vagy. Ami ennek a lényege, hogy talán itt jött a felismerés bennem, hogy bizony, én is hajlamos vagyok a felszívódásra. Igyekszem javítani ezen, köszönöm előre is, ha megkíméltek a gerinctelen picsa kommentektől… Jöjjenek tehát az okok, amiért egy nő (vagy férfi...) eltűnik, nem jelentkezik, nem ír vissza az üzenetre, nem hív vissza etc.

*NUMBER ONE: Nincs kedvem*

Jó, jó beszélgettek, de kicsit kezd a dolog laposodni, vagy nem igazán ínyemre való témakörre terelődni. Nem talállak most annyira érdekesnek, nincs hangulatom. Persze, meg is mondhatnám ezt, milyen egyenes és őszinte lenne, ugye? Tudjátok, ilyet is csináltam. Óriási sértődés lett a vége, s ha nem muszáj, nem bántanálak meg. Egy ignorált üzenet, hívás is válasz néha. (Mellékesen mondom, lehet most vagdalózni, hogy én biztos milyen érdekes és tökéletes vagyok stb., de ez a levél most őszintén az eltűnés okairól szól!)

*MÁSODIK: nincs időm*

Mert elfoglalt vagyok, bonyolult az életem és társai Haha! Jó vicc. Inkább lásd: egyes pont. De kifogásnak persze jó. Általában egy mentőöv ez arra, ha esetleg a jövőben folytatni kívánom a kommunikációt valamilyen formában. Pasiknál szerintem főleg igaz. Ha egy férfi látni akar téged, s ég az udvarod, felmászik a tűzlétrán. Alapvető igazság: ha valakit érdekelsz, az keresni fog, nemtől függetlenül!

*HARMADIK: valami van a háttérben*

Inkább valaki. Viharos kapcsolat, porfelhőt kavaró ex. Az, hogy nem feltétlenül tudsz róla, még nem azt jelenti, hogy nincs. Az én eltűnéseim oka egy-egy találkozó után köszönhető volt annak, hogy se-veled-se-nélküled kapcsolatban őrlődtem, s bár sose csaltam meg senkit, de kikacsintgattam. Kellett valaki, aki kicsit felkavarja az állóvizet, s segít elmozdulni valamelyik irányba. Persze, megint mondhatjuk, hogy nem szép dolog, de ez a levél nem bíráskodásról szól, hanem arról, mi az oka a ghostingnak.

*JÖJJÖN A NÉGYES PONT.*

Inkább online ismerkedésekre igaz, amiből én még jóval a ghosting, mint létező fogalom megjelenése előtt vettem ki részem.

a.) Több tízezer karakternyi levelezés után az ember óhatatlanul beképzel valamit a másikba, s sokszor ez az első (pár) randi után ki is pukkad, mint egy lufi. Ehhez jöhet még, hogy nem úgy nézel ki, mint a képeken, vagy egyszerűen csak nem vonzódom hozzád. Egyes pont: ignorált üzenet is válasz.

b.) Ittunk egy jó kávét, ebédeltünk/vacsiztunk, beszélgettünk, igazából minden jól sikerült, de nem mozgattál meg. Mint amikor a boltban sorban állsz, s a mögötted álló megkérdezi, hogy az a joghurt, amit épp kipakoltál a szalagra, finom-e, s beszélgettek egy kicsit. Kellemes, de ennyiben ki is merült a dolog, nem fogtok utána közösen bevásárolni járni.

*ÖTÖS: találtam jobbat*

Látom én már a hozzászólásokat lelki szemeim előtt, mindegy, ne kíméljetek! De ne felejtsétek, most őszinte vagyok, s igen, ez is elég gyakori ok. Jött most valaki szebb, jobb, érdekesebb, s inkább neki szentelném az időmet. Sajnálom.

*HATOS: túl gyors a tempó, nyomulás*

Sokszor közöltem férfiakkal, hogy jelenleg én csak heti pár találkozóban vagyok benne, semmi komolyabb. Ezen felbuzdulva a többség, bár a hétvégét együtt töltöttük, hétfő-kedd-szerda-csütörtök-péntek is látni akar. Nem, nem olyan nagy baj ez, csak más az elképzelésünk. Azokat nem is említve, akik pár hónap ismeretség után már rohannak előre, s a jövőt tervezik elvakultan. Mit lehet ilyenkor tenni, mikor a szép szóból sem értenek? Ignorálás.

Azt hiszem, kijelenthetjük, a férfiaknak se jön be ez, hogy már sok nő mindent eltervez, levakarhatatlan, karácsonyozzunk együtt, költözzünk össze, csináljunk gyereket stb. Én is menekülnék.

*Végül, de nem utolsó sorban: 7.*

Nyersen: megkaptam, amit szerettem volna.  Legyen az szex, kísérő valamilyen programhoz, bármi. Ennyit láttam benned, ennyi kellett, ennyi volt.

--------------
A forrás itt található: 
https://velvet.hu/randi/2019/02/02/randiblog_inbox_ghosting_tarskereses/


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191104013539.png

15 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#71#15 2019-11-10 20:36:30
#waveox: 
Te biztos érted. :D :napersze: 
waveox#71#14 2019-11-10 20:23:17
#pandora: hah! igaz, igaz! sajnos keveset olvasok és még attól is kevesebbet írok, és ez mind azért van mert keveset írok ergo keveset is olvasok!
sajnos azt kell konstatálnom, hogy saját veremébe tetszett pottyanni, hisz mint említette volt, és amiért engem ledorongolt (most igyekeztem cizellált lenni!) azt vetette szememre, hogy olvassak ügyesen és az olvasottakat igyekezzem megérteni is! tehát, amennyiben kegyed is kellő mód (figyelmesen!) olvasta volna a bejegyzésemet, akkor nem tetszett volna baromságot írni! abban nem az volt írva, hogy az ominózus mondatot Ön írta volt, hanem, hogy hasonlót olvastam egy nő blogjában amelyet a tévedések vígjátéka okán pont önnek tulajdonítottam! belátom tévedés volt, ezúton is elnézését kérem! 

az meg hogy nem a blogposzt témájához illő volt a bejegyzésem, hát istenem, történtek itt már ettől nagyobb baromságok is, mégsem dőlt össze az eropolis blogoldala! 

elsőre nem is értettem azt a mondatot, hiszen ha azon poszt alá elkezdek írni a zalavári apátságnak idei ezeréves évfordulójáról akkor is a fenn bemásolt poszt témájánál maradok! :D :D :D (teszek ide én is ilyen bigyókat talán műveltebbnek fognak látni az ittlevők! lehetséges.)   
pandora#71#13 2019-11-10 18:49:17
#waveox: 
 :o  :o  :o 
"Féltérdre ereszkedik, inkább a nő mellett mint mögötte és bal kezének két ujját belenyomja a nő vaginájába"

Brrrrrrrrrrrrr...ilyet tőlem egészen biztosan nem olvastál! :/ 
Ráadásul amit írsz, sehogy se próbál összefüggni a fölötte lévő blogposzttal. :( Nem azt mondtam, hogy olvass összevissza :D hanem hogy mielőtt véleményt írsz, esetleg tájékozódj az előzményekről. :D Hát, ez nemigen sikerült. :napersze: 
waveox#71#12 2019-11-09 20:24:00
#pandora: Megvan még a blogod? Reload, ha emlékezetem nem csal.
Épp tegnap beszélgettem egy kedves hölggyel és hogy, hogy nem a társalgás tizenkettedik percében előtérbe nyomakodott a szex. Ezen a témán aztán kellő mód elidőzött. Azt nem állítom, hogy közben minden idegszálammal figyeltem, de volt, hogy fel-fel kaptam  fejemet. Már épp véget akartam vetni a fecsegésének, mikor elkezdte mesélni: - Fülledt nyáréjszaka, egy olyan mikor a csillagok is unottan ülnek ott fenn s punnyadtan pislákolnak... stb.  Az országút kietlen ezen a késő éji, kora hajnali órán.
 Egy férfi és egy nő állnak szemben egymással, nem látni mondanak-e valamit, de még azt sem, hogy ők egy párt alkotnak, vagy épp az este ismerték meg egymást. Épp abban az ihletett pillanatban értünk ide mikor a férfi elkapja a nő karját s perdít rajta egyet majd ellöki. A nő térdre esik, kezeit maga elé kapja, így elkerülve, hogy az orra a helyén maradhasson. Nem kiált, egy hang, annyi sem hagyja el torkát, pedig kibaszottul felhorzsolta térdének bőrét, tenyerének felszínét az aszfalt durva rücskössége. Áll ott négykézláb, szőke haja eltakarja arcát, így nem látszik rajta sem az esetleges kín, sem másféle érzelem! (Pedig, ó de megnéztem volna! Vágyaim szerint inkább a fájdalmat, mint a vágyakozás mámorát.) A férfi mögé lép, cipője orrával a nő hátára lendíti annak könnyű nyári ruháját, szinte látni sem lehet ahogy elszakítja a tanga pántját. Féltérdre ereszkedik, inkább a nő mellett mint mögötte és bal kezének két ujját belenyomja a nő vaginájába...
Na itt ennél a pontnál ködlött fel bennem, hát én ezt már olvastam valahol!!!     
pandora#71#11 2019-11-09 13:16:31
#csizmaskandur: 
Ez nem történet, hanem egy őszinte véleménye az illető nőnek.
Szerintem tanulságos. Mindenki annyit vesz magára belőle, amennyit érez.
Én semmi olyat nem olvastam ki belőle, hogy nagy általánosságban minden férfi egy darab szar, vagy tárgy lenne.
Mind nem. :) Sajnos olyanok is vannak, nem is kevesen, ez viszont tény. :(
Lehet hogy tárgyiasítok én is. De amint meggyőz egy férfi hogy élőlény, ahhoz méltón is bánok vele. ;) Sajna alanyi jogon nincs kánaán. :D

Esetleg felmerülhet a kérdés, hogy mitől élőlény valaki. És nem a 20 centis farkától, a bazi akarástól, a sértődéstől, vagy a hízelgéstől tartozik az általam élőlényként definiált csoportba. :) Ennél azért több az, amitől élőlény, főleg ember valaki. Először is, nem árt, ha ő is annak tekint engem. Másodszor, és ez a nehezebb. Lojalitás. Számomra ez egy ember legfontosabb tulajdonsága. Lehet vitatkozni, hogy az pontosan mi. :) Kihalóban lévő fogalom. De azért vannak, akik megugorják a lécet.
A többiek pedig az élet kellékei, valóban. :( Ahogy én is nekik.
:/

pandora#71#10 2019-11-09 13:08:49
#waveox: 
Úgy látszik, én többet írok, mint amennyit te olvasol. Nemhogy nem adtam fel, hanem a saját gondolatok megírásán már úgy 20 blogposzttal ezelőtt túl voltam. :) 
Aki ismer, nem is feltételezne ilyesmit. :)
A magvas vélemények előtt jó dolog tájékozódni, különbepn ciki hogy hülyeséget ír valaki. :napersze: 
waveox#71#9 2019-11-08 19:53:02
Ez a bemásolósdi sajnos igen gyengére sikerült, de sebaj, én tudom, hogy Te képes vagy ettől 100x jobbat is írni! 
Majd legközelebb biztosan sikerül, ne add fel!

csizmaskandur#71#8 2019-11-08 16:38:17
Egy problémám van ezzel a történettel (írással) Pandi...
A nő úgy fogalmazza meg a gondolatait, elvárásait, feltételeit, mintha a férfi számára egy darab szar lenni...
Erősen tárgyiasító!
(Néha Te is...)
csizmaskandur#71#7 2019-11-08 16:36:06
#test: Harvey Keitel egy csodálatos színész! :) Quentin Tarantino meg zseni! :) A film alap, kultuszfilm... :)
test#71#5 2019-11-04 20:13:20
#esther: 

Nekem meg ez tetszik azóta is: 

https://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8

:-D

dutyidili#71#4 2019-11-04 13:58:58
#esther: Mi olyan vicces? :-D :-P
esther#71#3 2019-11-04 13:54:15
#dutyidili: 

 :D  :D  :D 

#pandora:

Visszakerestem!  :pirul:  De jókat csevegtünk anno! ( mostanság más a stílus a blogokban) Az az írásod tetszett a legjobban-addig, azóta meg jobbnál jobbak születtek?! ;) 
dutyidili#71#2 2019-11-04 13:40:44
Férfiként én is sokszor kerestem az okokat, miért tűnök el...
Köszönöm ezt az összefoglalót, hibátlanul le van írva minden!!!
esther#71#1 2019-11-04 13:35:14
Klassz kis összefoglaló, de most visszakeresem a tiedet. ;) 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2630BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz

#cvb100Farock
Ajánlott szobák
#biszex_szoba69100Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba3530Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3730Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1620Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.