hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóJelmezbál

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 60

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Jelmezbál
#60 (2019-03-04 23:43:34)

Először a harisnyafórumba szerettem volna írni (oda is fogok, nehogymár ne :D ), de mint mindig, most is van a mondanivalómhoz egy kicsit mélyebb tartalom is, ami megérdemli a blogbejegyzést.

Farsangon voltam. Nem is akármilyenen. :) Egy Eropolishoz hasonlóan webes közösség offline összeröffenése volt.

Új vagyok a közösségben, de óriási szeretettel fogadtak. Senki nem gyanusított azzal hogy kamus vagyok, nem az vagyok aki vagyok, alakoskodom, festek, meg egyebekkel, amik errefelé a szeretet kifejezésének módjai. Azt sem kaptam meg hogy túl sok / túl kevés / túl halk / túl hangos vagyok. És senki nem kezdett el klikkekbe tömörülni ellenem (vagy bárki ellen). Én sem tömörültem, legfeljebb a svédasztalnál a kolbásszal töltött karaj előtt. :vigyor: 

Rendszeresen lehetőség van kötetlen személyes bulikra elmenni, ahol mindenki beleteszi a részét. Na ne orgiákra tessenek gondolni, kedves túláradó fantáziájúak!!! Bár a bulik szexik, a csajok csinosak, a pasik dögösek, de hatalmas beszélgetéseken, hülyüléseken, röhögéseken, billiárdon, bowlingon, wellnessen, zenén, táncon, tréfás vetélkedőkön kívül a legnagyobb bűnözés egy kis (vagy nem kis) alkohol, erotikus viccek (na jó, disznóviccek :D), és hatalmas zabálások voltak. :P 
Na persze hogy ki mit csinál a szobájában, az a szobában is marad. :pirul: 

Itt mindenki találkozhatott offline a nickek mögötti emberekkel. És el is tölthetett velük 3 napot. Mivel az ország több részéből származnak a tagok, egy hosszú hétvégi wellness szállodai közös pihenés éppen tökéletes egy ilyen találkozóra.

Sajnálom hogy erón nem volt soha hasonló. :( Elemezgethetnénk hosszan az okokat, de azt hiszem, aki úgy viselkedik itt írásban, amit az életben is tud vállalni, az mosolyogva eljönne egy ilyen eseményre. Talán kevesen vannak...de optimista lévén mindig hiszek a változásban. ;)

És remélem, egyszer még... :napersze: Ha lesz, tuti ott leszek. ;)  :P 

Na, hogy a harisnyafórumba való témához is visszatérjek. Volt egy jelmezbál, amin szexi cuccokba öltöztek a csajok. A fenti képen egy rosszcsont diáklány és egy playboy nyuszika látható. Mindketten elég sok fotót mutattunk már magunkról, és mindketten itt vagyunk Erón. (oké, az egyik én vagyok...na de melyik..? :o )

A feladvány a következő: ki kicsoda? :) Profi harisnyaimádók tuti felismerik.  ;)  :P 

Segítségképpen hátulról is. :D :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420190304234334.jpg

6 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#6 (2019-09-07 11:30:04) |
#harley-quinn: 
Pont ma lesz egy találkozó Esther szervezésében!
5-kor a Corvin mozi előtt. Még odaérsz. :D
Várunk szeretettel!!! <3 
harley-quinn
#5 (2019-09-07 11:04:41) |
Te vagy a fehér csizmás :) Ez tuti!
És igen, elmennék :D
hemu2000
#4 (2019-08-20 13:24:37) |
Egyet értek az előttem szólókkal. Szerintem is te feketében és Esther kockásban. Bár sajnos Estherrel még nem találkoztam, de ami késik, az nem múlik.
csizmaskandur
#3 (2019-05-07 18:32:26) |
Jó eséllyel kockás szoknyában Esther, a feketében pedig te  :vigyor: 
igenyes41
#2 (2019-03-08 16:03:41) |
Köszönjük a vizuális élményt :) Nagyon csinik vagytok :)
bigbit
#1 (2019-03-05 05:34:02) |
Te vagy a playboy díva a másik Esther?:)


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.