hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEgy másik dimenzió Erotikavárosa

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mediator-xy > 36

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mediator-xy blogja


Látás-mód
Ez a "*napló*", jegyzetfüzet, azért létezhet, mert van egy, ma már elismert, netes partnerkeresési felület, az "erop", mert regisztrált egy pár, akik együtt, sok éve keresve, tapasztalva, megosztanák élményeiket és mert, talán, vannak itt olyanok is, akik ezt nyitottsággal, élvezettel olvassátok!   :*  :P 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Egy másik dimenzió Erotikavárosa
#36 (2019-06-25 12:10:03)

Álmunkban, átlépve tér és idő kapuján gyakran egy másik valóságban találjuk magunkat, ahol mindenkinek és mindennek megvan a saját megfeleltethető mása, alteregója ...ahol reálisabb vagy éppen meghökkentőbb alapelvek alapján létezhet a koherens valóság. Nem statikus világkép, mint itt az Eropon, a jó és rossz, szép és csúnya, hetero és bi és meleg határoz meg kategóriákat, ami alapján létezünk. Mást tekintenek rendszerező elvnek a világukban a náluk élők. A dinamizmus szervező erő, rendszerezve, osztályozva mindent és mindenkit a város falain belül.

Csak nézünk, figyelünk Álom-Eropon.. ők, az álom-polgárok vajon miben mások, mennyivel jobban vagy rosszabbul élik életüket, szervezik meg, alternatívan (hozzánk képest más megközelítéssel)napjaikat? Az ő városrészeik jobbak, találóbbak, mint ezek a Negyedek, itt a mi dimenziónkban? Azt nem tisztünk megítélni.. de elmondani azt itt is szabad, amit látni vélünk.

Ott Dreamcity-ben...

Vannak a rapidok... ők a gyorsaság bajnokai. No limit, no konkrét személy, no idő, no elvárás, de van potencia, kompromisszum készség és találkozási sebesség. 

Vannak a mindenre bólintók... ők a semmitől sem megijedők, semmit sem komolyan elvárók, de nagyon toleránsak minden testi-lelki bajra, mindent magától értendőnek gondoló emberek.

Léteznek az álmodók... ők nem elégedettek önmagukkal, a helyzetükkel, a párjukkal, a várossal, az itt élőkkel, az ismerkedés módjával, a szexualitással. De itt vannak és "keresnek", próbálják elhinni maguknak, hogy igenis létezik az elképzelt valóság... az álom az álomban.

Lakók az éhezők is...akik tudják, valami íz, fűszer hiányzik életükből. Ezért a teljesség hajszolásért keresik azt az ízt mindenhol, amit egyszer, valamikor éreztek a szájukban. Ezt a pillanatot akarják rekonstruálni, amikor elöntötte a boldogság őket a valamikori élmény hatására. De nem is tudják, mikor volt, mitől volt pontosan és persze, megéri-e egyáltalán újra megkóstolni azt fűszeres étket ismételten.

Lakók még a hivatásos testépítők...akik önmaguk tökéletességét csillogtatnák meg mások fényében és élveznék, hogy igen, ő tudja csak igazán, hogy a másiknak milyen jó lenni,vele.

Hozzájuk hasonlóak a coach-ok. Ők akik megtanítanának arra, hogy miként legyünk annyira nagyon jók, mint ők. Elméleti tudásuk és önbizalmuk végtelen és minden alapanyagból képesek rántott húst sütni, maguknak!

A közösség tagjai a bizonytalanul tapogatózók ... ők akin sokan próbálkoznak, téríthetőek, vezethetőek, megvezethetőek és kihasználhatóak. Ők azok akik, megunják, csalódnak, ráébrednek, hogy nem jó irányt választottak elsőre, másodikra, harmadikra... Filmekből szerzett instant tudásuk birtokában képzeletük színező füzetébe rajzolt képeket keresve döbbennek rá, hogy a világnak vannak Farkasai is, nem csak Piroskái.

Végezetül, de nem a teljesség tudatában vannak akik csak sétálni, strandolni járnak ide. Pihenni, beszélni, nézegetni, találkozni valakivel, aki talán egyszer ide tévedve szintén csak a neki megfelelőt keresi. Aztán, ha az a valaki, valami még valószínűtlenebb esetben még pont ugyanazt tartja normálisnak, mint a másik "csak sétálgató" és meg is tud ismerkedni, találkozni a két ember egymással, na az már egy igazi Trip, Mariskával ( mert ott ez normális) ... de most Mariska nélkül..., ami miatt hajlandó itt is maradni, éveken át, polgárként. De a céljuk a megtalálhatóság, nem pedig a megkeresése a megtalálhatatlannak...

Nem jobb... csak más elven rendszerezett... emberek alkották azt is... vágyaktól hajtva, amik mindig valósak, a belső poklunk tüzétől fűtöttek.

6 hozzászólás |

Hozzászólások

charlie1905
#6 (2019-07-05 11:36:43) |
#csizmaskandur: 
De, csak a fejedben.
 :D 
csizmaskandur
#5 (2019-06-28 08:33:13) |
#charlie1905: Szépnek szép irányultság! Mármint itt is megmaradni annak, amilyenek a valós világban vagyunk...  :) 
Egy probléma van csak ezzel! 
Senkit sem érdekel, hogy válójában az vagy, akinek itt állítod magad vagy tünteted fel.
Hogy értsd, nem részemről, hanem az ellenkező neműek oldaláról. S ez mindkét nemre igaz.
A nagytöbbség csak azért jár ide, hogy egy önigazolást kapjon saját magától!!!
Mások véleménye számára nem mérvadó.
Miért teszi?!
A válasz egyszerű...
Mert odakint ezt az önigazolást csak nagyon nehezen tudja megteremteni.
Mivel a valós életben sokkal jobban látszanak gyengeségei!
Odakint nehezebben tud másnak mutatkozni, hamarább lebukik!
Itt fel tud építeni egy hamis világot önmagának, s abban kellemesebb élnie. Önigazolást talál benne!
Ez a világ - sokaknál, de nem mindenkinél - valós életének paradoxonja!  :vigyor: 
csizmaskandur
#4 (2019-06-27 18:13:01) |
Kár, hogy Dreamcity nem létezik...
Marad a Lila!  :D 
mediator-xy
#3 (2019-06-26 14:07:01) |
#pandora: ülök az ágon...egy szép hosszú ágon... fel meg le... :)
charlie1905
#2 (2019-06-26 12:12:01) |
Ez egy lehetőség, hogy az légy ami szeretnél, vagy aminek látszani akarsz.
De a valódi világ előbb-utóbb visszaköszön. 

Szeretném hinni, hogy nem vagyok egyedül, aki a valóságban is azt a szerepet alakítja amit/akit itt a lilán. :cigi: 
pandora
#1 (2019-06-25 16:44:44) |
És magadat melyik dimenzióba sorolod..? ;) :P hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.