hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóÉlmények és azok hatása

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mediator-xy > 15

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mediator-xy blogja


Látás-mód
Ez a "*napló*", jegyzetfüzet, azért létezhet, mert van egy, ma már elismert, netes partnerkeresési felület, az "erop", mert regisztrált egy pár, akik együtt, sok éve keresve, tapasztalva, megosztanák élményeiket és mert, talán, vannak itt olyanok is, akik ezt nyitottsággal, élvezettel olvassátok!   :*  :P 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Élmények és azok hatása
#15 (2018-07-12 11:22:57)

A hétvégén megélt közös többes szeretkezési élményeink, csakúgy, mint az elmúlt évek közös kalandjainak felidézése is, teljesen átszínezik a gondolatainkat. Nehéz másra koncentrálni, más erotikus élményeket befogadni, elképzelni. Mi, ilyenkor, a találkozások, a többes szeretkezések után, napokig, akár hetekig is találunk visszaidézhető pillanatokat, amiket átbeszélgetve, felelevenítve, mintegy újra érezzük ezt a hevületet, az utolsó, számunkra kedves partnerek által felkorbácsolt vágyat, szenvedélyt bennünk.

Nekünk izgalmas hallani egymástól és így áttételesen, közvetve is megélni a másik felünk nézőpontjából látott, élvezett szeretkezést, s így az ő általa begyűjtött orgazmusok részesévé válni.

Ezért aztán, reggel, délben, este mesélünk egymásnak, ott és amikor csak alkalmunk nyílik kettesben lenni, bizseregtetni egymást!  Már majdnem testileg is kielégítő számunkra, azt a bizonyos cinkos mosolyt látni   egymáson, ami a szeretkezések során tűnik fel párunk arcán, vagy éppen csak imádjuk megfigyelni a másikon újraélést mutató szexuális izgalom jeleit, közös élményünk újra élésének akaratát. Ennél jobb ajzó szert nehéz elképzelni, ami az újrázás felé tolna bárkit is!

 :P  :pirul: 

3 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép bigboy72
#3 (2018-07-16 10:49:48) |
Szerintem nincs ebben semmi idealizáltság.
Még csak túlzott cizelláltságot sem érzékelek.

Tudom, hogy nem az igazmondó juhászok korát éljük, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy vannak még szavahihető emberek. Talán ezért is esik rosszul, amikor egy egyébként közel sem lehetetlen sztori a távolból, pusztán az írás alapján megkérdőjeleztetik.

Ha már az eredeti írásban kellene turkálnom (amit eddig nem tettem nyilvánosan), akkor amit kifogásolnék, az a "begyűjtött orgazmusok" szófordulat. Ez a "szeretkezés" bensőségességével számomra sehogysem fér össze, mert annak szerintem nem az "orgazmusok begyűjtése" a célja.
pandora
#2 (2018-07-13 16:33:56) |
#csizmaskandur: 
Igen, valóban. Az írás frappáns, egyszerű, tiszta. Túlságosan is. :) :vigyor: (Hogy nekünk semmi se jó :napersze: )

Nem túldíszített, szerintem nem azt érzed. Hanem hogy *idealizált*, nem valóságos. Olyan mint az anime nőábrázolás, a nagy szemekkel, pici szájjal, és olyan testalkattal ami az élettel összeegyeztethetetlen. 

Amikor álmodik a gyomor, valós kaja nélkül. :P 
Várjuk a következőt - az talán hihetőbb lesz. ;) :napersze: 
csizmaskandur
#1 (2018-07-12 19:29:53) |
Mint tudjuk, kritikus szemléletű olvasótok vagyok! :D De ez az írás most frappáns, egyszerű, tiszta. :) 
Néha kicsit túldíszített... Tőled, mint férfitól egy kicsit karakteresebb írást várok!  :) 
Várjuk a következőt!  :) 


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.