hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzamárbőr

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > dunadan > 8

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


dunadan blogja


Igenek harca
Remix nyolc évvel az eredeti után. Akkor a nemek, most az igenek körül dúl a harc változatlan intenzitással.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Szamárbőr
#8 (2020-02-27 20:52:03)

Gimnazistaként rettenetesen irigyeltem a szomszédos szakközépiskola fiú tanulóit. Azon kevesek közé tartoztak, akik ott lehettek a péntek esti bulikon az intézményük kollégiumában. Mivel arrafelé egy srácra harminc lány jutott, azt gondoltam ott lakik a Jóisten, az már maga a Mennyország!

Ismertem egy tanárt, aki nálunk kémiát tanított, másodállásban meg az ottani kollégiumi pedagógusok vezetője volt. Szabad idejében lejárt a közeli térre tengózni, amiben viszont én voltam király, így végül addig-addig kerülgettem, fenyegetőztem, alkudoztam, amíg sikerült rávennem, tegyen kivételt, engedjen be a zártkörű bulikra.

-Rendben DD, ezentúl bejöhetsz, de amikor megérkezel, meg kell innod egy kis üveg általam készített italt. Ha a piros színűt választod, akkor ragyogni fogsz, a nyelved úgy pereg, mintha maga Petőfi született volna újjá benned és a lányok bolondulni fognak érted. Ám ekkor köd borul a látásodra és csak homályosan érzékelheted azt, akivel beszélgetsz, másnapra pedig mindent elfeledsz.

-Vagy választhatod a kéket, ahol nincsenek ilyen mellékhatások, de az meg béklyót köt a nyelvedre és csak a szemed beszélhet helyetted. Jól vigyázz, ha csak egyszer is, egyetlen egy pici csepp, bármelyikből az ajkadhoz ér, egész hátralévő életedben ezek közül kell választanod!

Majd harminc év, legalább három élet pergett le azóta. Az akkori suhancból meglett férfi lett, most már ő aggódik a tyúkól körül settenkedő rókák miatt. Valaha volt álmok réges-rég be- és túlteljesültek, csúcs mászatlan nem maradt. Ám az egykor oly könnyen tett ígéretért ma is fizetni kell: piros vagy kék üveg?
(2015. márc. 27)

3 hozzászólás |

Hozzászólások

csizmaskandur
#3 (2020-03-26 10:20:47) |
Inkább a kék! :)
pandora
#2 (2020-02-29 14:41:47) |
Piros vagy kék, a kedvencem. :D

(20.perctől) :)

https://videa.hu/videok/vicces/vektor-matrix-szinkronparodia-V6cJdnXoxgMOCoB6
pandora
#1 (2020-02-27 23:26:22) |
Végre.
Úgy vagyok már a blogposztokkal, mint az éhes disznó a makkal. Már bármi megfelel csak ne ugyanaz legyen.
És ehhez képest még jó is - és igaz is. Sajnos.

Egész életünkben bizony választani kell a piros és a kék között. :( Mert ha mindkettőt választjuk, akkor egyiket sem fogjuk megkapni.
És az életet nem lehet meghekkelni.  :napersze: 
(Pedig szüntelenül próbálom... ;) )
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.