hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóLeo és az Ero VIII.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > dunadan > 22

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


dunadan blogja


Igenek harca
Remix nyolc évvel az eredeti után. Akkor a nemek, most az igenek körül dúl a harc változatlan intenzitással.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Leo és az Ero VIII.
#22 (2020-10-07 12:50:34)

Ezután a kellemesnek távolról sem nevezhető párbeszéd után hosszú ideig nem esett szó közöttünk sem az Eróról, sem annak különös lakóiról. Mindenki ment a maga dolgára, intézte a saját ügyeit. Ami persze az én esetemben azt jelentette, hogy továbbra is közre kellett működni Leonadró összes apró-cseprő elintéznivalóiban, de istennek hála a továbbiakban legalább a csajozási köreiből kihagyott. 

Aztán a múlt héten két este is szólt, hogy éjszakára ne jöjjek haza, mert szüksége van most egy kis magányra, egyedüllétre. Mivel a kérés mellé pénzt is adott, így nem vitatkoztam vele, csak kivettem egy-egy szobát a kérdéses estéken a közeli 3 csillagos hotelben. Különös csak az volt a dologban, hogy korábbi szokásával ellentétben Leo egyik alkalommal sem mesélte el, mivel teltek ezek az estéi. Az igazat megvallva nem esett nehezemre igazodni az új irányhoz, ugyanis mostanra picit megfeküdte már a gyomromat az a rengeteg szemrehányás, ami korábban szünet nélkül záporozott felém, mintha csak én lettem volna az egyetlen felelős Leo összes itteni kudarcáért!

Végül az egyik amúgy is hosszúra nyúlt forgatási nap végén, teljesen váratlanul hozta fel a témát, a szinte már hagyományosnak tekinthető szemrehányásokkal indítva. 
– Tudod Márkó nem értelek én titeket. Mi a fene bajotok van, ti tényleg semminek se tudtok örülni?!!!
– Te Leo, most kiről beszélsz? 
– Hát rólatok, az összes magyarról, meg pestiről, meg az Erósokról!
– Na de Leó, ez három eléggé különböző csoport, igen nagy merészség egyenlőségjelet tenni közéjük, szerintem ezt te is belátod!

- Ugyan Marc, hagyd már abba a süketelést és ne tégy úgy, mintha nem értenéd, hogy kire célzok, mire utalok!
- Drága kuzinom, egy életem, egy halálom, azt is a kezedbe ajánlom, de most tényleg nem értem mit akarsz mondani!
- Itt éltek ebben szuper országban, azon belül pedig ebben a minden szempontból lenyűgöző városban. Azt mindenki tudja, hogy a magyar nők mennyire szépek, elegánsak, sőt azt is, hogy milyen tüzesek az ágyban. Nektek éjjel-nappal azon kellene ügyködnötök, hogy ők boldogok legyenek, ehelyett ti is, meg ők is itt marjátok a rozsdát, háborogtok, zsémbeltek, holott minden adott a boldogságotokhoz! – hadarta el egyszuszra, időt sem hagyva a közbeszólásra.

Persze nem ismeri Leót, aki azt hiszi, hogy ennyivel beérte és most már engedi, hogy én is reagáljak. – Mert ugyan mivel magyarázod azt, hogy végre nagy nehezen találok valakit, akivel – igaz csak kamerán keresztül- végre kiélhettem a legmocskosabb vágyaimat, szana-, szét- és még többszázfelé izgattuk egymást, de amikor azt kértem, hogy ismételjük meg személyesen, attól mereven elzárkózott! Most komolyan, de tényleg: van-e, aki eligazodik eme rejtélyes lények (alias: nők) észjárásán és valaha a közelükbe tud férkőzni???

- Szóval itt szorít a csizma Bro, végre értem mi bajod van napok óta! Ha segítek megfejteni ezt a rejtélyt, megígéred, hogy lenyugszol és elmegyünk végre egy baráti sétára csak mi ketten, semmi nő, semmi Erós kaland?
- Azt még meglátom, attól függ, mennyire tetszik majd, amit mondasz!
Hát, végsősoron ez is van olyan világos beszéd, mint a többi gondoltam magamban, de fennhangon persze csak annyit javasoltam - Ugyan nézzük már meg eme „csodalény” adatlapját, aki a leghevesebb virtuális szerelmeskedés után mondott nemet az én szegény kuzinomnak! 

Persze amint Leonárd odaért a kérdéses profilhoz, már mindent értettem, csak az volt kérdés, mindezt hogyan hozzam a tudomására. Végül úgy döntöttem, amolyan tréfás-kedélyesre veszem a figurát, hátha úgy könnyebben kilábal nagy bánatából.
- Jaj Leókám, de hiszen róla már én is hallottam és megnyugtatlak: nem volt abban semmi személyes, hogy nem akart veled találkozni a még oly vérpezsdítő virtuáls aktusotok után sem! Hidd el nekem, másokkal sem szokott, de ezt ki is írta az adatlapjára!
- Jójójó lehet, de azt akkor sem értem, hogy miután velem beszélgetett, alkotgatott és hatalmasat élvezett a kamerába, miért nem akarta ezt élőben is megismételni???
- Azért, mert Ő Mari néni, aki innen 130 km-re lakik egy kis faluban és aki csak azért van itt fenn az oldalon, mert a szegény leszázalékolt férjének már elég rég nem áll fel, nemhogy rendesen, de még sehogyan sem! Így aztán úgy döntött, hogy majd itt éli ki a szexuális vágyait az unokája korosztályával, anélkül, hogy tényleg hűtlen lenne szeretett párjához.
- Na de ha ő tényleg egy ilyen meglett, tiszteletreméltó nagymama, akkor mi ez a pornósztárokat megszégyenítő szöveg és a képek az adatlapján, meg ami talán mind közül a legmeglepőbb, akció közben is?

- Szavak és kiáltások akció közben? Ezekből amúgy te mit értettél, drága Oroszlánom?
- Sokat nem, de a nyögdécselés minden nyelven ugyanaz! És arra mérget vehetsz, hogy volt itt hörgés, lihegés tonnaszám, meg sóhajok és biztatás! És az egész hihetetlenül sikamlós kameraképek közepette! Miközben, és most őt idézem: „igen-igen alaposan kiverte azt a kopaszra beretvált, lucskos pináját, meg azt a nagy domború seggét, ami mindig kész egy jó faszt befogadni”.
- Édes kuzinom! Csak azért, mert unokái vannak, miért ne gondolkodhatna, érezhetne így Mari néni? Nem vetekedhet az itteni csinos csajokkal ifjúságban, szépségben, tudom is én miben, tehát nyilván úgy döntött, inkább olyasmivel fog kitűnni, amit azok a lánykák egész biztosan nem tudnak nyújtani. Csak azt ne mondd, hogy tévedett és nem lett sikere még nálad is?! Hidd el nekem, kis kalandotok így egy szép emlék, élőben viszont a pillanat törtrésze alatt alakult volna át rémálommá és akkor tényleg minden okod meglenne, hogy rosszul érezd magad. Szóval, indulhatunk arra a sétára?

6 hozzászólás |

Hozzászólások

dunadan
#6 (2020-11-23 18:01:27) |
#ninive: Ha úgy érzem majd, hogy építeni és nem csak lelombozni képesek az ott leírtak, akkor kiteszem majd vagy elküldöm privátban :)
ninive
#5 (2020-11-17 21:42:56) |
#dunadan: 

Dehogyis :)
Pillanatnyi hangulat kérdése az éppen aktuális reakció, hiszen ugyanaz a történet máshogyan érint meg reggel egy kávé mellett, mint este a teám után. 

Amit mondani szeretnél, nem mindig jön át maradéktalanul, de ez természetes, mert nőként másképpen fókuszálok, de azért merem remélni, hogy irásaid nagy részét egészen jól éreztem. :)

Hiányzik a homályos stilusod, aminek köszönhetően megmozgatod a fantáziámat, és már csak azért nézek be időnként, hogy a folytatást ne mulasszam el, és néha bosszantott, hogy hiába. :D

Talán ezt akartam jelezni, egy kis szurkálással :P 
Már én sem tudom... Mintha hónapok teltek volna el tegnap reggel óta.  :)
dunadan
#4 (2020-11-16 19:05:09) |
#ninive: Azt hiszem, hogy a hozzászólásod utólag is igazolja, miért döntöttem jól, amikor az utolsó három részt a nagy beszélgetésről, az első sikeres légyottról és végül a történet lezárásáról, inkább a fiókban hagytam. Sajnos nem tudok már úgy írni, hogy tényleg az menjen át, amit mondani akarok és ne a sokféle értelmezés valamelyike. Ami pedig a konkrét kérdésedet illeti, vajon ez az egyetlen és valóban a legadektvátabb kérdés a Mari néni eset kapcsán? 
ninive
#3 (2020-11-16 09:00:23) |
Hol a többi (3)?

Kiváncsi vagyok, annak ellenére, vagy pont azért, mert ez a rész nem a kedvencem, talán, mert nem elég objektiv, ami nem baj. :) 

Ha Leo "unokája korosztálya"  "Mari néninek", az még a kamerában is látszana, vagy tévedek?  :P  
dunadan
#2 (2020-10-07 18:48:10) |
#pandora: Egy jó nevetésnél különb jutalom nem is kell!
Sajnos szegény Leonak meg vannak számlálva az itteni napjai, már csak három bejegyzés erejéig marad köztünk. Talán Marco még visszatér valaha, de ő meg súlytalan a híres kuzin nélkül! :D :D :D
pandora
#1 (2020-10-07 18:25:42) |
:D :D :D
Nagyon jót nevettem! ;) :vigyor: 

Tényleg írnod kéne. :D Olyan plasztikus, hogy Leo már beköltözött a nappalimba. Csak mindig olyan sokat kell várni rá.  :napersze:  :P 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.