hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóLeo és az Ero VII.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > dunadan > 21

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


dunadan blogja


Igenek harca
Remix nyolc évvel az eredeti után. Akkor a nemek, most az igenek körül dúl a harc változatlan intenzitással.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Leo és az Ero VII.
#21 (2020-09-15 17:21:43)

- Figyelj Leo, ha rám hallgatsz nézelődj szabadon, ne foglalkozz semmilyen beállítással, szűrővel, egyszerűen csak állj készen arra, ami szembejön veled, a többit majd megbeszéljük később – javasoltam neki még aznap este. Természetesen Jordan Belfort ezúttal sem válaszolt, csak egy egészen apró grimasz jelezte, hogy hallotta, amit mondtam.
 
Épp azon morfondíroztam, hogy ha Leo a való életben közelebb állna ehhez a karakterhez, akkor az egész eddig bemutatott kérdéskör nem is létezne, hiszen a másodperc törtrésze alatt rendelne magának néhány exkluzív szolgáltatót és némi alkohol, valamint picivel több drog kíséretében annak rendje, módja szerint egy mozdulattal felszámolná a problémát. Legalábbis egy estére biztosan, a többi meg csak pénz kérdése. Abból meg van neki épp elég, tehát miért is vállalja ezt az egész vesszőfutást?

Azt hiszem, ellentétben a filmbéli szerepével, Leonardo még az a fajta régimódi férfi, akinek sokat jelent minden egyes hódítása, büszke rájuk. Noha még véletlenül sem ez alapján méri magát, mégis sokat jelent neki, ha egy szép nő megnézi és rámosolyog vagy akár még annál is tovább megy. Ezt még meg is tudom érteni, azt viszont már végképp nem, hogy mindezt miért ilyen, erre tökéletesen alkalmatlan, egészen másféle célok kielégítésére kialakított közegben próbálja meg elérni?

Azt persze érdemes észben tartani, hogy Leoban hatalmas tudásvágy él, mindent és mindenkit szeretne megismerni, megérteni. Régebben képes volt ezért minden este elmenni otthonról és folyamatosan idegenekkel ismerkedni, persze tökéletes inkognitóban, ami még külön is élvezetessé tette a számára ezeket a kalandokat. Ami azt illeti, én csak néhány ilyen éjjeli kiruccanásán vettem részt, és nyilván nem szolgálhatok semmiféle szaftos részletekkel, de annyit azért elárulhatok, hihetetlenül intenzív, ugyanakkor rettentő fárasztó élmények voltak, amelyeket aztán napokig tartott kiheverni, legalábbis nekem. Ilyen és még számtalan hasonló emlékkel a fejemben merültem mély álomba, hogy aztán valaki erőteljes rángatással adja tudtomra: Morpheus ideje még nem érkezett el.

- Jöjj Marco, most azonnal gyere velem; annyi minden történt, amiről neked is tudnod kell, mióta bementél a szobádba, hogy nem hagyhattalak csak így elszunnyadni!
- Lev Nyikolájevics Cugino! Biztos vagy te ebben, de legfőként abban, hogy most azonnal kell, nem lehetne sokkal inkább holnap valamikor?
- Nem, nem, mert ezeket a saját szemeddel kell látnod; ha csak elmesélném holnap, el sem hinnéd!
- Ugyan Tesó, bízz bennem, tégy egy próbát, én meg már lépek is!
Persze mire idáig eljutottunk a beszélgetésben, már kint is voltunk a gépénél, ahol rögvest neki is állt keresgélni az oldalon.

- Idenézz Márkó, látod mit találtam?
- Nem mit, hanem kit; és igen, látom. Ugye nem mondod, hogy emiatt a randa nő miatt rángattál ki a legédesebb álmaimból?
- De bizony! Te nem találsz valami furcsát az adatlapján?
- Nem is tudom, azt látom, hogy 45+, erősen elhízott és nem különösebben vonzó jelenség. Ez talán az egyetlen réteg, akinek a képviselőiből egész biztosan nem szenved hiányt az oldal.
- Ne legyél már olyan, mint az egyszeri eros pasi, hogy csak a képeket nézegeted, a szöveget is olvasd már el! „Kizárólag 25 év alatti, magas, nagy intimméretű (legalább 20cm), izmos, sportos testalkatú fiúk érdekelnek. Ha nem ismersz magadra, ne zaklass feleslegesen!”
- Na, ez a nő legalább pontosan tudja mit akar!
- Ne viccelődjél már ifiúr, szerinted nem szürreálisak ezek az elvárások?
- Nyilván van bennünk némi aránytalanság, de gondolom nem ez lesz az első, sem az utolsó ezen a téren, hiszen jól ismered mit gondolok erről. Nincs az a silány portéka, ami ne találna vevőre, csak jól kell csomagolni.
- Na de most épp erről van szó, a rettenetes csomagolásról!
- Jó, akkor ezúttal nem a csomagolás adja el a terméket. De azt ugye nem kell külön megmagyaráznom, hogy mi is itt a termék valójában? Így már dereng valami?
- Hát tudod Marco, szerintem ez akkor is gáz és nem csak őrá nézve!
- Lehet, de szerintem elfér itt ő is közöttünk, kit zavar, engem nem! Van még valaki, akit látnom kell vagy mehetek végre alvadni?

Mivel szegény unokatestvérem szemmel láthatóan nem vette ennyire könnyedre a figurát, először nem is válaszolt, csak dúlt-fúlt magában, majd rámutatott egy újabb profilra. - És őt mivel magyarázod? Ehhez még a te mindentudó okostojáskodásod is kevés lesz!
- Leonhard, ne húzd már fel így magad, meg egyébként is, benne mi az újdonság, nagyjából pont úgy néz ki, mint az előző hölgyemény?
- Márk, te már megint nem figyelsz, holott épp az előbb kértem, hogy olvass is, ne csak nézelődj! Az ő adatlapján például ez áll. „Nyalj ki viszonzás nélkül, orális kényeztetés csak nekem …” A folytatástól megkíméllek, de valószínűleg egyszerűbb bejutni a Harvard jogi karára, mint őnagysága szoknyája alá, ahová amúgy én a botom hegyét se dugnám be, nemhogy valami testrészemet. Ki az a gyagyástódi, akinek ez bejön, aki erre jelentkezik?
- Nyilván nem mindenki szereti, nem is mindenki alkalmas erre a közösségi/jószolgálati feladatra, de bármibe lefogadom: voltak, vannak és lesznek is még lelkes önkéntesek!

- Ugyan Márkó, áruld már el nekem, ebben meg a mi a jó nekik?
- Drága Leonci úrfi, aztat én honnan tudhassam? Talán így vezekelnek valami vélt vagy valós bűnért. Talán csak segíteni akarnak egy végtelenül eltévedt léleknek, aki mivel soha semmilyen sikerélménye nem volt a férfiakkal, így próbál elégtételt venni rajtuk. Talán csak szeretik, ha totál megalázzák, kihasználják őket és a közreműködő személye nem is fontos nekik, csak maga a tény, hogy ezt csináltatják velük. Igazából fogalmam sincs, találgatok csupán, hiszen olyan nagy a jóisten állatkertje, megannyi fura teremtménnyel tele, és közülük nemkevés csak itt, ebben a közegben figyelhető meg működés közben.

1 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#1 (2020-09-16 13:41:55) |
Alakul... :D :D :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.