hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMiért jó letolt gatyába :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 34


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Miért jó letolt gatyába :)
#34 (2018-06-09 23:50:31)

Lehet csak engem irritál amikor látok egy pasit amint a farkát mutogatja és nem is akárhogy, hanem letolt gatyába ?
Olyan nehéz levenni ? Ha már annyira mutogatni akarja akkor miért nem lehetne gatya nélkül? Bár sokszor az alsó minősége is sok mindent elárul a viselőjéről :)

Ugye nem gondolják ezek a pasik, hogy ez szexis és majd mi nők erre fogunk gerjedni és kiolthatatlan vágyat érzünk majd, h megszerezzük magunknak? 
Hát nem és nem.... 
Nem tudom mit szólnának ugyan ezen emberek ha a magukat mutogató hölgyek is csak letolnák a bugyingót és lőnének egy képet magukról. Hány pasi akarna ilyen nővel ismerkedni?

De a legjobb amikor ilyen adatlapom azt olvasom, hogy Ő milyen igényes. Volt amikor rákérdeztem, h ha annyira igényes akkor ilyen igénytelen képet miért rak ki?  Hát nem kilépett a beszélgetésből :)

Nagy kedvencem még amikor a wc csésze is bekukkant a képbe, vagy a szennyes a háttérben. Sőt láttam olyan képet is ami nagyon lepukkant illemhelyen készült és letolt gatyában. Ami azonban mindent vitt, a gumicsizma, letolt terepgatya kombó  :D  :D  :D 
Lehet én is megkeresem öreganyám hosszú szárú téli bugyogóját és egy kerti árnyékszékben csinálok egy képet :)  Biztos megnőne a nézettségem :D

18 hozzászólás |

Hozzászólások

borzaslany
#18 (2018-06-17 15:11:14) |
#roner83: engem is, de ezt a kedves urak nem értik meg. Mondván ez egy olyan oldal. Én pedig magam szeretem felfedezni a lényeget......
roner83
#17 (2018-06-17 14:29:35) |
Szia!

Engem kifejezetten irritál, ha egy férfi nemiszervel kell beszélgetnem!
pandora
#16 (2018-06-11 23:35:50) |
#aareesz: 
"nem biztos, hogy azt a célt éri el amit szeretne"

Ha férjet keres valaki (gondolom komoly társkereső oldalról volt szó) akkor lehet hogy a fehér blúz + angol kosztüm jobban mutat(ja a szándékait). :D 
Egy alapvetően elköteleződésmentes és lényegileg mégiscsak erotikus (de NEM értelem és érzelemmentes) kapcsolatokat kereső oldalon pontosan az erotikus de nem közönséges fotó fejezi ki a szándékot, amit az ember szeretne. ;)

Mindig kérdés persze, hogy ki mit szeretne, és ahhoz lehet szabni a fotó témáját. A néző meg eldönti, hogy az ő szándékaihoz passzol-e. Egy letolt gatyáshoz szerintem pont passzol a tártlábas. :D Az öltönyöshöz a kosztümös. A félmeztelenhez (és itt a mellkas szexi meztelenségére gondolok nem a letolt gatyára :D ) pedig a szexi fehérneműs.

Ettől függetlenül, szerintem egy normális érzelmi intelligenciával megáldott férfi nem is képes egy bizonyos szint alá menni, még akkor sem, ha szorít a cipő. ;) Legalábbis én ezt tapasztaltam, bár lehet hogy csak szerencsés voltam. :D

borzaslany
#15 (2018-06-11 20:45:36) |
#pandora: Csak azért mert azt hiszi, h hátha. Ezt némelyik be is vallja, h egy próbálkozást megér neki .
aareesz
#14 (2018-06-11 08:25:22) |
#pandora: 
Én értem a különbséget.
Ő szerintem még nem járt itt. 
Azt hiszem elképedne. :o 
 Ahol találkoztam vele, ott nem lehet ilyen fotókat feltenni amiről az ismerősöd beszélt. És neki is van fent képe (amit nem mindenki láthat), de a bemutatkozó szövege volt amire felfigyeltem (mint nálad és azoknál a nőknél akivel kapcsolatom volt). Egyébként nekem nincs ellenemre fehérneműs vagy erotikus szerkóban látni a hölgyeket. :D 
Inkább arról szólt a szöveg amiből a részlet van, hogy aki első körben mindent megmutat, az nem biztos, hogy azt a célt éri el amit szeretne. Sőt...
De amit meg az kitöltetlen adatlapos nőkről mondott az ismerősöd, az is igaz. Persze köztük is akad kivétel, de nagyon ritka.
Gondolom a pasikra is igaz, hogy aki titkolózik, annak van is miért.
pandora
#13 (2018-06-11 01:16:26) |
#borzaslany: 
Csak tudod mit nem értek? Hogy az ilyen ingyenpunci azonnalra vadászok mi a búbánatért nem azokra a nőkre nyomulnak. :( 
Nálam pl a reglapomon elég egyértelműen látszik hogy a léc az egekben, és mellé ezer kört kell futnia valakinek hogy célba érjen, mégis rendszeresen bepróbálkoznak a "ma este nálad?"-típusú agyhalottak. :(
pandora
#12 (2018-06-11 01:09:10) |
#aareesz: 
Azért némi vitába szállnék a nőismerősöddel.
Szerintem nem piros tűsarkús, testharisnyás, fehérneműs képekre gondolt a férfi ismerősöm durva, primitív, közönséges címszó alatt, hanem a letolt gatya analógiájára meztelenül pucsítós, tártlábas, terpesztett képekre, ahol még a gyulladt szőrtüszők is látszanak az igénytelen egyszerhasználatos borotva nyomaival, vagy neadjisten a beleélvező pasi maradványai csordogálnak szomorúan elő.
(Ilyeneket hallottam tőle) 

Egy testharisnya, egy fehérnemű, egy mutat-is-meg-nem-is ruha messze van a közönségestől, magazinok címlapjain is megállja a helyét. (Nyilván 20 éves topmodelleken tálalva :) )

Ugyanezen férfi ismerősöm másik mondása, hogy amelyik nő semmit sem mutat magából fotókon, vagy állig fel van öltözve, az 99% hogy azért, mert túlsúlyos, alaktalan, vagy szimplán csúnya. Nem saját vélemény, ezt is tőle hallottam, de azért lássuk be, van benne logika. ;)

aareesz
#11 (2018-06-10 23:16:09) |
#borzaslany: 
Én nem azokról beszélek, akik élvezetből, többnyire érzelem mentesen, tudatosan csinálják, hanem azokról akik azt hiszik, hogy aki megb@ssza az szereti is őket és nem csak egy dugható puncit lát bennük.
borzaslany
#10 (2018-06-10 21:45:03) |
#aareesz: Jól gondolod, akit én ismerek is úgy éli meg h ez neki jó és ennyi :)
aareesz
#9 (2018-06-10 21:32:51) |
#borzaslany: "Nem az a hülye aki kihasználja a másikat, hanem aki hagyja magát kihasználni." 
De az is lehet, hogy az illető hölgyek nem is érzik magukat kihasználva, és boldogok. :D 
borzaslany
#8 (2018-06-10 21:24:39) |
#aareesz: Tudod az a gáz ebben, h fiatal jó pasik válogatás nélkül kihasználják az ingyen punci azonnalra opciót, mert nekik csak egy egyszeri kaland és az a bizonyos görcs meg nagy úr :D
aareesz
#7 (2018-06-10 21:20:07) |
#borzaslany: Sok mindent elhiszek.
borzaslany
#6 (2018-06-10 17:51:18) |
#aareesz: hidd el van aki nem válogat..... 
aareesz
#5 (2018-06-10 16:31:50) |
#borzaslany: Két esetben tudom elképzelni. Ha a srác volt nagyon ott, vagy a nő volt nagyon gáz.
Esetleg a kettő együtt. :D 
Mert a nők többsége érzelmek nélkül jutalomnak tekinti a férfiak számára, ha az ágyába engedi. Még akkor is ha olyan nőről beszélünk akit jobb kihagyni. :( 
borzaslany
#4 (2018-06-10 14:43:45) |
#pandora: Ez bizony igaz. De azt is tudom, hogy az ilyen hölgyeknek is bőven akad hódolójuk. Azok a pasik akiknek nagyon sürgős nem nagyon válogatnak. 
A minap mesélte épp az egyik srác, h bizony a kedves hölgy nemcsak mindenét kitette még sürgette is, h döntse már el, megy hozzá vagy nem ,mert akkor más megy. 
És alig beszélgettek tíz perce :)
aareesz
#3 (2018-06-10 10:40:17) |
 :napersze: 
aareesz
#2 (2018-06-10 10:12:23) |
#pandora: 
Férfi ismerősödnek teljesen igaza van.
De a normális nők is így látják.
Egy helyes nő írta nemrég:
"...szétnéztem a konkurenciánál és szomorúan állapítottam meg , hogy a korombeli hölgyek nagyon el lehetnek keseredve :-( . Kipakolnak mindent a kirakatba (tisztelet a kivételnek) ,nem hagynak teret, időt , lehetőséget a fantáziának , a megismerés, becserkészés örömének. Igen , írtad a reglapodon, hogy aki udvarol az dugni akar. Aki nem udvarol az is ,csak megfosztja magát egy csomó jó dologtól. Lehet -maradjunk a szóhasználatodnál- dugni hipp-hopp és már benn is vagyok módon is és lehet húzni, nyújtani , izgatni , játszani is. Ennek jutalma a magasabb és hosszabb gyönyör. Én ezt szeretem. Természetesen van csipkés bugyim meg selyem neglizsém , testharisnyám , piros  tűsarkúm , nekem ez alap , nem teszem ki profilképnek mint ahogy a bemutatkozásom sem arról szól, hogy fogat mostam ..." 
pandora
#1 (2018-06-10 00:26:07) |
Egy férfi ismerősöm azt mondta, vannak itt erón bőven durva női profilképek is. :( Nem tudom, mert nőket nem szoktam nézegetni, de nem egy hazudós típus, szóval hiszek neki. 
A primitívség nem függ az emberek nemétől. :(

Ami ma nálam felhozta a gyomrom, az egy vietnami papucsos profilkép. (Nem a strandon készült.) Amúgyis rühellem azt a lábbelinek nem nevezhető förmedvényt, de amikor valaki abban próbál menőzni, elképzelem a cuppogást és a lábszagot, és azonnali hányingert vált ki belőlem. 

Az ilyen letolt gatyás, igénytelen profilképek pedig egy dologra biztosan jók, sőt, hasznosak. Hogy tudjam, ki az akivel biztosan nem akarok megismerkedni. :napersze: 

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.