Nem szabad a tehent...
A naplót írjabarna72
Hmmm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
2
0
205
Számodra látható napló bejegyzés
205
következő
összes bejegyzés
előző
Oroszlánság
Bár nem várom, hogy egykori oldalbordám társkeresése és annak buktatói felől valamilyen képet kapjak, mégis van két (pontosabban három) információs szupersztráda, akik akarva akaratlanul megsúgják az aktuálist. 
Az egyik ilyen a gyerekeim, a másik az anyám. Az előbbieknél ügyes kérdezgetéssel ki lehet húzni a lényeget, az éppen aktuálisról. Nem a kíváncsiság hajt, (na jó az is :D ) hanem a gyerekeim szempontjai.
A másik az anyám, akit nem kell faggatni. Faggatja ő az exemet, amikor épp az unokáiért megy.
Most is így volt. Tegnap midőn elzarándokoltam a háziorvosomhoz, természetes volt, hogy felugrom a szüleimhez is, akiknél a rossz idő miatt otthon voltak a gyerekeim (anyámék vigyáznak a suliig rájuk). Két nagy ölelés közben már kaptam az infót, hogy bizony az exem balatoni, a párjával közös lakókocsis kempingezésben volt egy pillanat, amikor az éppen aktuálisnál (van egy 7 éves fia) elszakadt a cérna és épp az én gyerekeim miatt. A feje egy nagy szájjá változott és az esetről innen a fél kemping tudott.
Ez az eset a hattyúdala lett kapcsolatuknak.

Személy szerint nagyon örülök, hogy a gyerekeimmel való bánásmód perdöntő a megfelelő társ kiválasztásánál, (Ugyanis nem ez volt az első ezen okok miatt elkövetett szakítási alkalom.)
ugyanakkor felvetődött bennem a kérdés: Mi férfiak mind ilyenek vagyunk? A saját gyerekünk miatt kenyérre lehet kenni a vaj szívünket, míg a másé megkeményíti ugyanazt? Inkább felfalnánk a másét, hogy sajátot nemzhessünk, mint az oroszlánoknál? :(((( Borul ez a "tehenet borjastul" szisztéma? 
8 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.