hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKét szempár

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > artnouveau > 1

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


artnouveau blogja


Mire gerjedsz, ha elsodor a fantáziád?
Ha nincs elérhető közelségben élő hús, a fantáziád beindul, és a vágyaid filmszerűen peregnek. Vér tolul a falloszodba, ágaskodni kezd, majd mereven lüktet, míg szökőkút módjára meg nem könnyebbül. A fantáziád, a vágyaid, a megkönnyebbülésed módja, mind-mind egyedi, csodás dolgok. Oszd meg mindenkivel!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Két szempár
#1 (2019-02-14 10:02:11)

Tegnap belenéztem egy 23 éves lány bociszemébe, szavak nélkül éreztem, hogy mire gondol, megnyalta a szája szélét, és zavartan körülnézett. Ha nem lettek volna mások is a közelben, megcsókolt volna. Később egy 30 körüli srác pillantását kaptam el. Átsiklott volna, de -valószínűleg az én nézésem miatt - megakadt rajtam a szeme. Halványan elmosolyodott, és miután most én nyaltam meg a szám szélét, finom csücsörítéssel jelezte, hogy készen állna valamire. De sajnos megint csak voltak mások is a közelben

16 hozzászólás |

Hozzászólások

vastagotakarok
#16 (2019-02-22 21:38:25) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_e135c3b/0d4e10.jpg
Én a vastag faszra gerjedek,szinte remegek amikor megfogom 
esther
#15 (2019-02-22 10:24:34) |
#pandora: 

Hát jah, arról nem beszélve, hogy a felvezető szöveg is erre utal: "amikor elsodor a fantáziád"..és itt többünket elsodort. :D 
pandora
#14 (2019-02-21 21:27:01) |
#artnouveau: 
:)
Amikor valaki szűkszavú, olyankor a nagyobbik részt az olvasó fantáziájára bízza.
Az olvasók pedig használják is a fantáziájukat. :D
Így jár aki csak kiragad egy részletet. :napersze: 

artnouveau
#13 (2019-02-21 00:45:53) |
Ellentétben "Pandora" és "klasszikus" roppant magabiztos következtetésével, a lány nem volt ismeretlen, és nem csak úgy "szembe jött". (Csodálom is, miképpen olvasták ki ezt a szövegből). 
pandora
#12 (2019-02-20 21:49:40) |
#csizmaskandur: 
A sztereotípiák azért alakulnak ki, mert nagy arányban az a szitu. Nagy arányban, nem 100%-ban. Vagyis lehetnek olyan huszonéves lányok, akik valóban önmagáért vágynak egy tőlük 20-30-40 évvel idősebb férfire, még akkor is, ha az illető csóró. Vajon hányan lehetnek? ;) Borítékolom hogy elenyészően kevesen. Remélem, ebben azért egyetértünk. :D

Estherhez hasonlóan én is emlékszem a saját (és az akkori évfolyamtársak, barátnők) huszonéves koromra. Úgy tekintettünk egy negyvenévesre, mint öregemberre. :D Igen, menő volt az idősebb pasi, de az egy maximum harmincast jelentett, és ott vége. Afölött nem létezett férfi.

Egy biztos. Az kizárt, hogy külső tetszés alapján figyelne fel egy fiatal lány egy idős pasira. Vagyis vagy bámulatosan vonzódnia kell hozzá agyban, vagy valamilyen defektussal kell rendelkeznie (apahiány), vagy a pasinak milliókkal kell rendelkeznie (ahogy Csizmás írja, a nő is esendő, csak a nagy korkülönbség esetében leginkább a horror mennyiségű pénz iránt :D ).

Ahogy a posztban le van írva (ismeretlen volt a nő), bármelyik verzió is lehetetlen. Vagyis -ahogy Klasszikus is írta- itt eleve bukik a sztori...

Abban viszont egyetértek, hogy az emberek felületesek. Még akkor is, ha ez is egy óriási sztereotípia. Mert nem mindenki az. ;) :D

csizmaskandur
#11 (2019-02-20 19:25:03) |
#klasszikus: Látod Klassz... Pont erről a sztereotípiákról beszélek:
- "az összes fiatal buta"
- "az összes idősebb férfi impotens"
- "az összes idősebb nő szétfolyik"
- "az összes pasi csak a pinára utazik"
- "az összes nő pénzéhes"
- "az összes fiatal lány pláza cica"

.... sorolhatnám ....

Az egyik legnagyobb baj, hogy az emberek felületesek. Másrészt nincs meg bennük a vágy a másik ember megismerésére (ezzel itt számtalanszor fogsz találkozni)...
Akkor végül is mit akarnak??? - vetődik fel a kérdés a költőben. 
A válasz egyszerű: Gyorsan elérni önös céljukat nem törődve semmi mással!

Üdvözöllek a XXI. században! :D 
csizmaskandur
#10 (2019-02-20 19:13:18) |
#esther: 
Drága Esthém!
Értem én.. :) 
De úgy gondolom, az ember - légyen az férfi vagy nő - esendő... Talán pont ettől emberi...
S hogy lásd, melletted állok a kérdésben... :) 
Azt "melle-sleg" megjegyezném, hogy itt csak a pokol útját járjuk, s kevés köztünk a kárhozatra ítélt angyal... mondani akarnám ezzel, "Ember, ne légy már hangyaagyú!" - de hiába kiabálok a pokol bugyraiba, ha sokaknak fülébe ólom öntetett... :( 
Mindegy is... belefáradtam, hogy tegyem a közért a jót...
klasszikus
#9 (2019-02-20 16:23:14) |
Azért a huszonévesek sem hülyék. Az egy dolog, hogy jobban megragad az emlékezetben az aki idiótán viselkedik, mint aki csendben ül a villamoson és a fejében több tartalom van mint egy 60 évesnek... A kor semmit sem számít és nagyon nem szeretem mikor valaki lekezelően beszél a "huszonévesekről".

Remélem azért az megvan, hogy egyébként a semmiről témáztok, ugyanis a fenti sztori már rögtön ott megbukik, hogy a szembe jövő lányról leolvasta, hogy 23 éves. Érdekes képesség...
esther
#8 (2019-02-20 14:08:10) |
#csizmaskandur: 

Őszintén?? Én bizony minősítem azt a (korosodó) férfit, aki egy gyereklányra -igen a huszonéves még az - partnerként tekint. A test az egy dolog. Nem vitatom, hogy szép, meg hibátlan, baba bőr és egyebek...de szellemiekben vajon társ tud-e lenni egy huszonéves egy ötvenesnek? Nem hinném. A huszonéves a huszonéveshez való, és így tovább.

Pont ez a zavaró számomra, hogy aki csak a külsőségeket, a testet, a szépséget látja, az csak addig lát. És nekem ez már kevés. Az is, ha bennem ezt látja valaki, és én is másban többet szeretnék, mint szép test, domborodó izmok... de hát Te ezt pontosan érted. :) 

Jójó, már hallom, hogy de a kivételek, így, úgy, amúgy... vannak perszeeee, mint a mesében a fehér holló, de vannak. ;) 

Amit a potensségről írtál, abban egyetértek, majdnem 100%-ban. De csak majdnem! ;) 
csizmaskandur
#7 (2019-02-19 18:35:26) |
#esther: 
Értem én szívem a viccet! :D 
Csak a sztereotípiákkal van tele a tököm! :pirul: :vigyor: 
Eleve egyik legnagyobb baja az emberiségünknek, hogy mindig a fránya általánosítások alapján ítél, csoportosít, skatuláz, minősít... :( 
Megértem én hogy kell valami koncepció, valami szabályrendszer...
Én sokkal szívesebben megyek a dolgok mélyére- s itt nem Rád gondolok - mint mások, mert számomra minden egyes ilyen "merülés vagy csúcsrajutás" egy utazás az emberek között vagy az emberben... :) 

Szóval! Igazad lehet abban az általánosításban, hogy a fiatal lányok a fiatal vagy közép idős férfiakat kedvelik, s ez jól is van így. :) 
Valóban vannak olyan fiatal nők akik azért választanak egy náluk 30 uszkve 40 évvel idősebb férfit, mert komoly anyagi biztonságot és luxust nyújt nekik.  :napersze: 
S valószínűtlen vannak olyan fiatal lányok akik azért választanak idősebb férfit, mert intelligensebbek, tapasztaltabbak, értettebbek, biztos háttérrel rendelkezők, s nem utolsó sorban még mindig potensek annyira vagy ugyanúgy mint fiatalabb nemtársaik. :) 
S igaz ez fordítva is!
Vannak olyan idosebb Hölgyek, akik ugyanigy választanak egy fiatalabb férfit. :) 
Nekik is lényeges hogy a férfi intelligens, érett, tartalmas legyen, s főképpen szépen, keményen álljon a pénisze, s tegye rendesen a dolgát! :pirul: :vigyor: 
Mert ugye az érett, tapasztalt, élete teljében lévő, teljes libidójú hölgyek sem szeretnek egy döglött virslibe csekély reménnyel életet lehelni! :pirul: :vigyor: 

Ennyire egyszerű az egész! :D 
esther
#6 (2019-02-19 10:21:15) |
#csizmaskandur: 

 :vigyor: :vigyor: :vigyor: hát harapni biztosan nem, úgy értem foggal. :vigyor: 

Némi magyarázat: részemről nem gond, ha valaki velem egyidős, fiatalabb, idősebb, akármibb..de! Magamból indulok ki, és mert tudom, hogy gondolkodnak a huszonpáréves lányok. Egy náluk több, mint kétszer annyi idős úrban, max az apukájukat vélik látni, és nem egy szexpartnert.( kivétel persze az ha olyan jó adottságokkal bír az úr, mint vastag pénztárca, menő autó, stb) 
Csak erre céloztam némi iróniával. ;) 
csizmaskandur
#5 (2019-02-18 19:01:27) |
#esther: 
Nana! :D 
Mi ez a diszkrimináció? :D 
Korosabb pasinak túrós a háta? :D 

Ejnye lányok! :vigyor: 
Mert ugye a korosabb Hölgyek nem harapnának időnként egy primőr répába?! :napersze: :vigyor: 
pandora
#4 (2019-02-17 09:34:39) |
#esther: 
Esélyes. :D :D
esther
#3 (2019-02-17 09:10:40) |
- Úristen, mit bámul ez a pasas? Apám lehetne! Csak nem gondolja, hogy ...jujjjj..neeeeeeem! Fúúj! :o -gondolta a 23 éves lány....és zavartan körülnézett..Csak mások észre ne vegyék, hogy ez a manusz itt stíröl!.. és kínjában megnyalta a szája szélét.

-Na, most megszívatom ezt a palit! Úgy teszek, mintha bejönne..kis csücsörítés, na be is kapta a horgot! Apám lehetne! Mégis, hogy gondolja, hogy egy szőrös macival fogok kezdeni, amikor bárkit megkaphatok?! - gondolta a 30-as férfi.


...így is lehetett.... :D 
nincs kép szende96
#2 (2019-02-14 22:53:36) |
#klasszikus: :D :D :D :D :D :D :D 
klasszikus
#1 (2019-02-14 19:25:13) |
Utána felébredtél?


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.