hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBDSM a mindennapokban!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsoffi


BDSM a mindennapokban!
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése."
/Forrás : Wikipédia/

A BDSM természetesen nem csupán ennyi, inkább egy szerteágazó, színes és izgalmas világ! 
Egy külön világ, amit csak azok értenek, kik megélik, benne élnek. 
Egy külön szubkultúra, mely több ponton is keresztezi egymást más réteg műfajokkal, szubkultúrákkal! 
Számunkra, kik benne élünk természetes, de a külvilág számára ismeretlen, titokzatos, sokszor ijesztő és előítéletektől terhes! 

Ebben a fórumban beszélgetést, akár vitákat /intelligens keretek között/ szeretnék kezdeményezni, olvasni. 
Tapasztalatokat, gondolatokat, vélemény cseréket és vélemények ütközését! 
Annyira ezerarcú a BDSM világa, annyira sötét és mégis fénylően gyönyörű, mint maga a kín, vagy annak az okozója. 
Kinek beállítottsága és vérmérséklete szerint. 

Tehát döntögessük nyugodtan a tabukat, vagy az annak vélt dolgokat. 
Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is! 

És talán ezzel a fórummal ez is a célom! :-)

Mert számomra nem valami egzotikus vagy félni való nyavalya a BDSM, hanem a természetes lételemem, a mindennapjaim, az életem része és alkotóeleme.

Zsó

Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
zsoffi
#241 (2019-06-24 03:12:04) |
*charlie1095*

Sajnálom, hogy törölnöm kellett a hozzászólásaidat, de ezekkel egy olyan irányba kanyarodna a fórum témája, aminek már semmi köze ahhoz, amiért ezt a fórumot elindítottam! 

A másik ok, hogy ezek a hozzászólások, egy olyan végeláthatatlan vitát, veszekedést, sértődéseket és sértettségeket generálnának, amit én nem szeretnék itt olvasni! 

*Ez egy BDSM fórum, és szeretném, ha az is maradna! Köszönöm szépen a megértést! *
charlie1905
#240 (2019-06-23 23:56:25) |
A(z) #240 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
charlie1905
#239 (2019-06-23 23:43:24) |
A(z) #239 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
charlie1905
#238 (2019-06-23 23:22:44) |
A(z) #238 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
domistvan78
#237 (2019-06-23 17:52:44) |
A(z) #237 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
ninacroft
#236 (2019-06-22 08:50:22) |
#charlie1905

Teljesen off-topic lesz a hozzászólásom, amiért Zsoffitól előre is elnézést kérek. De egyszerűen nem bírok szó nélkül elmenni ezen vélemény mellett. Pedig Isten a tanúm, nagyon le akarok kattanni az oldalról. 

A való világban is hihetetlen mértékben „turkálnak vadidegenek a nők méhében”, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ezen a helyen, pláne egy BDSM fórumban futok bele ilyen hozzászólásba. 

Hogy merészel valaki ilyen kijelentést tenni? Úgy egyáltalán. Mi alapján érzi feljogosítva magát?
Melyik férfi kap olyan jellegű megjegyzést, amely azt firtatná, hogy vajon miért nem a családi fészek melegéről és a kellő számú utód nemzéséről gondoskodik ahelyett, hogy online keres partnert a szexuális vágyai megéléséhez, miért beszélget az örömszerzés különböző módjairól másokkal, vagy miért készít veszettül jó, őszinte és szókimondó videókat egy csatornán ezekkel kapcsolatban?

Tényleg azt gondolják egyesek (sokan?) hogy azok a nők, akik a lilára regisztráltak, vagy youtuberként tevékenykednek, azok mind büdös nagy kurvák, akiket „csak a vérük hajt”?? És akkor mi van a pasikkal? Az nem gond, hogy őket pedig esetleg csak a farkuk vezeti? 

Akkor elárulok valamit. Nem, nem csak a szex iránti „beteges” lelkesedés miatt lehet ezen az oldalon tagnak lenni vagy foglalkozni a szexualitással. 
Van, amikor az ember lánya olyan élethelyzetbe kerül, hogy bizonyos szempontból „értékcsökkent áruvá” válik a társadalom számára, amikor a családalapítás lehetősége csak egy kibaszott nagy délibáb. Ami miatt rohadt sok álmatlan éjszakát és töprengéssel eltöltött nappalt kell túlélni. A hogyan tovább?-ra pedig megoldást jelenthet ez az oldal. Ha nem akar egyetlen olyan férfit sem magához kötni, akinek a tervei között szerepel a gyermekvállalás (mert minek fosszon meg mást is ettől a lehetőségtől), de nem is akar besavanyodott vénlányként élni a hátralévő pár évtizedében, esetleg szeretné megelőzni a társadalmi megbélyegzést is, ami elkerülhetetlen, ha kitudódik, hogy szeretője/partnere van, de az nem a férje/élettársa/barátja. Lehet, hogy Pesten vagy egy nagyvárosban könnyű megoldani, mert nem foglalkozik vele senki, de „vidéken” nem lehet csak úgy eltűnni a szemek elől és akkor bizony a pletykák szárnyra kelnek. Erre alapesetben nagy ívben tojni kell, de vannak olyanok, akiknél a hivatásuk, munkahelyük jellege miatt negatívan befolyásolhatja a szakmai megítélésüket is, ha a magánéletükkel kapcsolatos információk szélesebb körben ismertté válnak.

A lényeg, hogy az ilyen jellegű partnerkereső oldalak nem csak a nimfomániás nők lelőhelyei, a szexuális felvilágosítással, a segédeszközök használatával nem csak szexuálpszichológusok vagy „hivatásosak” foglalkozhatnak, és attól, hogy valakit érdekel ez a téma, még nem lesz másoknak joga ahhoz, hogy megítéljék, mindenfélének elhordják, amiért különbözik az átlagtól. 
adorjan64
#235 (2019-06-22 06:08:12) |
szia hát mindig érdekes dolgokat feszegetsz ;) 
zsoffi
#234 (2019-06-22 06:06:53) |
Válasz a(z) 233. üzenetre:

Hmmm… Tiszteletben tartom a véleményed, de azt azért mindenképp szeretném elmondani, hogy nem értek egyet a negatív, és kissé degradáló álláspontoddal. 

Ez itt egy szexszel, szexualitással foglalkozó oldal, azon belül egy BDSM fórum. 

Azt gondolom itt nonszensz úgy leírni egy nőt, hogy már mi minden volt a fenekében, vagy egy ismert bloggert, aki azon dolgozik, hogy őszintén, szókimondóan beszéljen a fiataloknak azokról a dolgokról, amit otthon nem mer, nem tud, vagy nem akar megkérdezni a maradi szüleitől. 

Mert én igenis jó dolognak tartom, hogy van ez a youtube csatorna (és még néhány másik), ahol komolyan és nyíltan beszélnek és magyaráznak el mindent, amivel ma egy fiatal amúgy csak a pornófilmekben találkozik, és felvetődik benne egy csomó kérdés! Mert sajnos Magyarországon az iskolákban nincs szexuális felvilágosítás, a szülők nagy része csak halogatja a témát, vagy igyekszik kerülni a fiatalokkal való beszélgetést, mert túl prűd. 

Olyan kijelentést tenni, hogy, idézlek; *„Neki az ő korában inkább babakocsit, vagy óvodát kéne tesztelni. Bár néha azt gondolom, hogy az ilyenek jobb is, hogy nem szülnek.”* számomra egyszerűen felháborító! 
Azt most félreteszem, hogy nem tudhatod, hogy van e gyereke, de mire fel mondod, hogy talán jobb is, hogy nem szül??? 
Képzeld, elárulom, hogy a legtöbb magyar háztartásban van legalább egy vibrátor, de inkább több. 
És képzeld, nekem is van vagy tizenvalahány. 
És nyilván rólam is az a véleményed (mert e felől nincsenek illúzióim), hogy jobb is, hogy nem szülök, de tudod mit? Én nem is fogok, mert sajnos a sors úgy hozta, hogy nem lehet gyermekem. 
És te el sem tudod képzelni, ez nekem mit jelent. Te csak dobálózz nyugodtan a rosszindulatú, buta megjegyzéseiddel, hogy ez és az a nő meg sem érdemli, hogy szüljön.
Mert ha így gondolkodsz, akkor az itt lévő nők nagy részének is azt kívánod, hogy ne is legyen gyereke, mint ahogy az általam kitett hölgyről, aki lelkiismeretesen, a fiatalok szexuális felvilágosításával foglalkozik, igen áldozatos munkával. 
Ilyenkor azért elgondolkodom, miért is jön egy szex oldalra, olyan, aki így vélekedik a világról, a nőkről, a szexualitásról. 
És végtelenül elszomorít a prűdség és rosszindulat ilyen megnyilvánulása. 
:( :( :( 

[ugrás az előzményre]
charlie1905
#233 (2019-06-22 00:47:34) |
Válasz a(z) 229. üzenetre:
Neki az ő korában inkább babakocsit, vagy óvodát kéne tesztelni.
Bár néha azt gondolom, hogy az ilyenek jobb is, hogy nem szülnek.

[ugrás az előzményre]
charlie1905
#232 (2019-06-22 00:42:43) |
Válasz a(z) 230. üzenetre:
A csaj többi videóját látva, már csak a Szabadság szobor nem volt a fenekében.
 :o 

[ugrás az előzményre]
cegkor
#231 (2019-06-19 19:35:22) |
Egy fantasztikus játék!
Ez a mondat csodálatos! Gratula!!
"Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is!"

A tűz és a jég a bot két vége és mind a kettő tud égési "sérülést" okozni.
domistvan78
#230 (2019-06-19 12:45:31) |
Válasz a(z) 229. üzenetre:

!link:https://www.xvideos.com/video37654901/girls4cock.com_how_to_get_a_big_fat_monster_dildo_straight_up_in_the_anal_girls4cock.com_siswet19 

Ezt nézd meg Zsófi! :D
Ez az igazi teszt! :D


[ugrás az előzményre]
zsoffi
#229 (2019-06-18 12:04:05) |
Nem annyira idetartozó, de érdekes lehet... 

Dildó teszt. :) :P

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=WCZA8lg8tQw 
zsoffi
#228 (2019-06-17 13:56:47) |
Válasz a(z) 227. üzenetre:

Köszönöm szépen! 
Ha időm engedi, lesznek még tőlem hasonló írások. :) 

[ugrás az előzményre]
domistvan78
#227 (2019-06-16 15:36:30) |
Válasz a(z) 226. üzenetre:
Aztakurva!
Egyszerű, érzéki, izgató! 
Sok ilyet kérek még!
:) 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#226 (2019-06-16 03:54:06) |
*A gyertya könnyei.* 

Nehéz a csend, amit rám hagyott. Egyedül vagyok.

Fekszem az ágyon, érzem a kötelek szorítását. Ki vagyok feszítve, a combjaim akkor sem tudnám összezárni, ha akarnám. Meztelen testemen csak egy fekete kendő, ami a szemem takarja. 

Kiszolgáltatott helyzet, de mégsem az. Hiszen én is akartam, az én beleegyezésemmel történhet mindez. 

Megtörik a csend, halkan, de határozottan nyílik az ajtó. 
Kemény léptek zaja. Nyugalom. Az Uram nagydarab, erős férfi. 

Most csak egyedül jött.

Öngyújtó kattan. 

Katt-katt.katt. Majd hallom a belobbanó gáz hangját.
 
Az agyamban látom a felcsapó lángnyelvet és néhány másodperc múlva már érzem az olvadt viasz semmivel össze nem téveszthető, jellegzetes illatát is. 

Mellém ül az ágyra. Épp csak ujjai hegyével végig simítja a testem. 

Beleborzongok, elönt a forróság.

Az első viaszcsepp a mellbimbómat égeti. 
Majd jön a többi is ütemesen. Cicim, hasam, puncim. Semmi sem marad ki. 

Csöpp-csöpp-csöpp. Végig a testemen. 

De a cicimet ért első cseppek után már nem érzek fájdalmat. Nem éget a forró viasz. 

Hogyan is égetne, hiszen belül izzom, lángolok!!! 

Nem vagyok ura a testemnek, a gondolataimnak, érzem, ahogy forrok, remegek, elönt a kéj. 

Folyik a könnyem. 

Fájdalom? Boldogság? Orgazmus? 

Nem érdekel. 

Megbaszott az Uram. 
Ma újra megbaszta az agyam! <3 
zsoffi
#225 (2019-06-15 18:01:31) |
Csókjaid az ajkamon
Könnyek mossák arcod
Szemedben a szenvedély
Alkony hideg vára
Arany hold
A sötétségben
Lángol tűz
Úszik a szenvedélyben
Álom kép
Testünk mámorában
Hozzád hív
A képzeletben vár
Csókjaid az ajkamon
Könnyek mossák arcod
Szemedben a szenvedély
Alkony hideg vára
Csókjaid az ajkamon
Könnyek mossák arcod
Szemedben a szenvedély
Alkony hideg vára
Csókjaid az ajkamon
Könnyek mossák arcod
Szemedben a szenvedély
Alkony hideg vára

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=c_nZh8gMDdk 


domistvan78
#224 (2019-06-13 11:16:25) |
Válasz a(z) 223. üzenetre:
Fenekelőpadra fektetve lekötözni a szubot, úgy játszani a puncival a legnagyobb élvezet. :) :P

Nőt a végtelenségig húzni és nem foglalkozni vele már hányszor élvezett el. Kézzel, vibrátorokkal, ostorral, pálcával vörösre, tocsogósra verni a pinát. Viasszal csöpögtetni a csiklót és az égész puncit, visítson, bőgjön a szub, pisiljen be közben, úgyis tudom, hogy mindennél jobban élvezi. :cigi: ;) 

A tűk és hasonlók nem az én asztalom. Ha igény van rá, azokat a vágyakat is kielégítem, de a szubbal előtte részletesen megbeszéljük. Menekülőszó megbeszélésével mindent felelősséggel és az egészséget, testiépséget óvva csinálok! :) 

Várom a jelentkezőket! ;) ;) 

 !link:https://xhamster.com/videos/pussy-torture-1647555 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#223 (2019-06-12 19:16:56) |
*Punci tortúrák.*

Ezen tortúrák körébe a Domináns férfi és sub vagy mazoh hölgy párosának, elsősorban a célzatosan a puncit stimuláló tortúráit értjük. 

Ezen tortúrák igen széles köre ismert és kedvelt, felsorolni szinte lehetetlen, azért érintek néhányat, hogy lássátok mennyire végtelen és csupán a fantáziátok a határ, ahol jó esetben eléritek a csillagos égboltot is…. 

Kezdjük a leg egyszerűbbel (itt most az intenzívebb nyalást nem említeném, az még messze van a bdsm-től), a szeméremajkak és csikló szívogatásával, enyhe harapdálásával. Sokunknak már ez is elég a csúcsra jutáshoz, de természetesen ezt ezer féleképp tudja fokozni egy tapasztalt Dom. Például kombinálja egy erőteljesebb ujjazással, tenyérrel való finom, de határozott paskolással. Vagyunk páran akinek ez már nagyon jó alap, de nyilván vannak kiknek az ingerküszöbük ennél sokkal magasabban van. 

Ekkor kerül elő a vákuumos punci-pumpa, ami lehet kizárólag a csiklóra helyezhető, vagy a teljes puncira helyezhető változat. Használatuk egyszerű, a harangot légmentesen a csiklóra vagy a punci teljes külső területére helyezzük és a pumpa összenyomásával vákuum hatására a csiklóban, szeméremajkakban vérbőség keletkezik, a vákuumozott területek megduzzadnak. 
Sok subnak már a duzzadt részek érintése is kielégüléssel jár, sőt sokszor csak a tudat is ami a szeméremtájékával történt, a domnak pedig a vizuális látvány, a felsőbbrendűség érzete és gyakorlása jelenti a csúcsot. 
Sok dom szereti így paskolni, húzogatni, csókolni, de dugni is a felduzzadt puncit. 
Fontos még megjegyeznem, hogy a vákuumos játékok csak csupasz, szőrtelenített felületen használhatóak. 

A tortúrák sorában említettem már az enyhe paskolást, de vannak akik ennél többre vágynak, vagy magasabban van a fájdalom és ingerküszöbük. 
Ekkor kerülnek elő a speciális punci-paskolók. Erről egy korábbi bejegyzésben már bővebben is írtam, ha érdekel, olvass vissza. 
Ezeket a műanyag, bőr és fa alapanyagú paskolókat rendkívül változatos formában lehet megvásárolni. 
Szintén írtam már a csipeszekről, ezt az írást is megtaláljátok, ha visszaolvastok picit, sőt a fistingről, puncitágításról is olvashattok. 
Ide tartozik még a húgycső tágítása, sőt léteznek női húgycső-vibrátorok is. Ezekben tapasztalat híján nem szeretnék állást foglalni, de talán később szentelek még neki egy külön bejegyzést. 
*Ugyan úgy mint az electronak (szeméremajkak és a hüvely gyenge elektromos árammal való stimulálása), a tűknek, késeknek, punci bevarrásnak, salinoldatos feltöltésnek, csiklósatunak, horgoknak és más, a már S/M témába tartozó tortúráknak is. 
:P :)***

*És természetesen ezen tortúráknál is kiemelném a kölcsönösséget, maximális felkészültséget, előre való egyeztetést, minden részlet átbeszélését. A tökéletes higiéniai és egészségügyi feltételeket. E nélkül ne kezdjetek bele semmilyen játékba, tortúrába!!!*
zsoffi
#222 (2019-06-08 16:31:20) |
Válasz a(z) 217. üzenetre:

Köszönöm szépen, de a fórum még mindíg nem rólam szól! :)
Már írtam korábban, hogy ez egy általános és nem személyes témákat taglaló hely. :) 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#221 (2019-06-07 22:38:34) |
Válasz a(z) 220. üzenetre:
Biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás, ha van egy kis időm, szívesen írok. Tudom, hogy sokan olvassák, mivel folyamatosan kapok visszajelzéseket, sajnos írni keveseknek van bátorsága. :/ 

Kíváncsian várom a véleményed, mit mondasz majd, ha újra nézed a filmet. :)


[ugrás az előzményre]
ninacroft
#220 (2019-06-07 14:15:00) |
Válasz a(z) 219. üzenetre:

Köszönöm, teljes mértékben. :) 

Nagyon izgalmas és elgondolkodtató írásokat osztottál meg eddig is a BDSM világáról, remélem, lesz folytatás. :)

Hogy egy korábbi bejegyzésedre is reagáljak: A titkárnőt nem sokkal a megjelenése után láttam, tehát nem most volt már... Fiatalon, nem túl jelentős tapasztalattal a hátam mögött, igazi wow-faktoros filmélmény volt. Lehet, hogy ismét "terítékre kerül", kíváncsian várom, változik-e majd a véleményem. :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#219 (2019-06-07 07:58:41) |
Válasz a(z) 218. üzenetre:

Természetesen egy D/S kapcsolatban is ugyan úgy adott, előfordulhat a „fejfájós probléma”! 
A BDSM kapcsolat mindig konszenzuson alapul: a két fél közös igényén az ilyen jellegű szerepekre, amely nem szerepjátszás, hanem saját szexuális álmaink kinyilvánítása. 
A szubmisszív nem egy akaratgyenge, önbizalom hiányos mazochista, a domináns pedig nem egy hatalommániás szadista. 
Az életben a BDSM résztvevői általában nincsenek alá- és fölérendelt kapcsolatban; a szub-dom felállás csakis a hálószobai aktusra korlátozódik. 
Fontos megjegyezni, illetve tudni, hogy a BDSM kapcsolatban élők beszélnek a legtöbbet a szexről: az ilyenfajta, nagyon sok kísérletezéssel és megismeréssel járó kapcsolatot nem is lehet teljes őszinteség és nyitottság nélkül folytatni. Tehát a „fejfájós problémát” is ugyan úgy megbeszélik, mint minden mást, így a probléma máris elveszti a probléma jellegét. 
Természetesen ezt már egy jól működő D/S kapcsolatra értem, de eddig el is kell jutni és az út elég hosszú. 

Remélem sikerült választ adnom a kérdésedre! :) :)

[ugrás az előzményre]
ninacroft
#218 (2019-06-06 23:26:29) |
Hosszabb ideje foglalkoztat egy kérdés, ami talán furcsának tűnhet. :D 

A hagyományos párkapcsolatokban viszonylag könnyen "átvészelhetők" azok az időszakok, amikor egyszerűen "annyira fáj a fejünk", hogy nem kívánjuk a szexet. Egy megértő társ bólint, megsimítja a hajunkat :D és annyit mond, " akkor majd holnap". Jobb esetben finoman tovább próbálkozik és megteremti azt a varázst, amitől mégiscsak hangulatba kerülünk... 

Egy D/S felállásban lehetséges az, hogy egy sub nemet mondjon a domja közeledésére? Vagy ilyenkor csak a jelszóval lehet kifejezésre juttatni, hogy valóban nincs kedved a játékhoz? "Kötelezhet" rá, hogy így vagy úgy, de mégis tegyél érte, hogy ne csak a fantáziád induljon be, hanem a tested is? 
domistvan78
#217 (2019-06-06 09:36:32) |
Válasz a(z) 215. üzenetre:

Gratulálok! Hideg, de precíz cikket kerekítettél. Tényszerű leírása a témának! Így is átjött a szerzett tapasztalatod. Egy GB élményt szivesen olvasnék tőled! 

[ugrás az előzményre]
adorjan64
#216 (2019-06-04 07:18:45) |
Hát ez is elég meg osztó
De azért általában a Nő élvezi ezt a fel állást 
zsoffi
#215 (2019-06-04 07:15:22) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/4eccc4.jpg
*Egy megosztó téma.

Gangbang!* 

Vagyis csoportos szex, amiben általában egy nő és több férfi vesz részt, mely során a nőnek több testnyílását egyszerre veszik használatba.
 
A gangbangban résztvevők száma nincs előre meghatározva, bármennyi lehet, ez csupán szervezés és a nő tűrőképességének kérdése. 

Habár vannak nyilvánvaló hasonlóságok, a gangbang nem keverendő össze a hármas, négyes és a gruppennel, de a több szereplős cuckolddal sem.

A gangbang során a hölgy van a középpontban, minden férfi őrá figyel, a csoport tagjai nem kezdeményeznek egymással szexuális aktust, ha épp nem férnek oda a hölgyhöz, gyakran maszturbálással tartják ébren férfiasságukat, hogy bármikor készek legyenek a hölgy kedvére tenni.
(És nyilván nekik ez a látvány az izgató.) 

A gangbang, a sub nő részéről lehet egy elviselt megalázottsági forma, ahol a Dom használtatja a subot valamely vétség miatt, büntetési célból, vagy lehet egy szerepjáték része is, ahol a sub nagyon is élvezi a használatot, kihasználtságot. Természetesen lehet e kettő érdekes keveréke is, ahol a sub határai vannak feszegetve. 

D/S pár esetén természetesen a minél több férfivel lehet fokozni a büntetés mértékét és a sub tűrőképességeinek határait, amit aztán tovább feszítve a gangban történhet kalodába zárva, kötözve, vagy akár a „nyilvánosság” előtt is. Innen már minden csak a képzelőerőn múlik. :P
zsoffi
#214 (2019-06-02 14:00:04) |
Válasz a(z) 207. üzenetre:

Onnan nekem is vannak szép emlékeim, de sajnos több a rossz, vagy kellemetlen. :/

[ugrás az előzményre]
adorjan64
#213 (2019-06-02 06:30:34) |
Zsóka Látom Te aztán rendesen bele mélyedtél eme történésekbe:D
zsoffi
#212 (2019-06-02 06:29:18) |
Válasz a(z) 210. üzenetre:

Hmm…nem is tudom! 

Én a „finomabb” játékok híve vagyok (lásd, amit a csipeszeknél írtam), de másokat ugyan akkor a keményebb tortúrák izgatnak.
A férfi részéről (is) kellő intelligenciával (anatómiai és egyéb ismeretekkel), odafigyeléssel művelve nyilván ez is izgalmas lehet az S/M kedvelők számára. :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#211 (2019-06-02 06:08:07) |
Válasz a(z) 209. üzenetre:

Igen, ismerem!
Az Ossian zenekar feldolgozta a verset. :) 


[ugrás az előzményre]
cvb
#210 (2019-06-01 22:56:26) |
Ez eléggé egyedi "játék", ki mit gondol róla?
https://www.xvideos.com/video36765197/girl_nipples_torture
cvb
#209 (2019-06-01 22:54:56) |
Válasz a(z) 196. üzenetre:
Más voltam én már mint gyerek
Mást láttam mint a többiek
Lelkem más dalra volt vidám
Szerelmem a merő magány

Zordon sorsom hajnalán
Rám talált a vad talány
Mely lappang jó és rossz mögött
Mely ma is gúzsba köt

Üzent a folyam
Mely mint a vér olyan
S a villám mely az éjszakát
Előttem hasította át

Orkán és a vad dörej
Szörnyű felleg és homály
Kék volt a mennybolt
Csupa fény, Sátán képében jött elém

Ossian: A Sátán képében :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#208 (2019-06-01 21:41:37) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/bbafea.jpg
*Most egy érdekes témát, a FURRYT hoztam nektek! * :)

A Furry egy széles körben elterjedt fétis, mégis kevés szó esik róla. Ez talán azért is van, mert nagyon sokan (főleg nők), titkolják, hogy szexuális izgalmat éreznek a „szőrös” dolgok érintésétől! :P :)

Furry
Szőrmeszex, furry, "bundások".

"A furryk többsége bevallottan szexuálisan vonzónak találja a rajzolt állatszerű figurákat: egy 2008-ban elvégzett felmérés szerint a furry szubkultúra tagjainak 33%-a erős szexuális vonzalmat érez a furry karakterek iránt, míg 46% állította, hogy mellékesen érdeklik a szubkultúra szexuális elemei. Csupán 21% válaszolt úgy, hogy minden szexuális érdeklődés nélkül vesz részt a szubkultúrában. A felmérésben nem kérdezték meg az erotikus furry weboldalak látogatóit."
(Forrás: wiki.)

A szőrmeszex rajongók az állatokkal kapcsolatos képek, filmek kedvelői. Legextrémebb megnyilvánulási formájában a "szőrmeszex" gyakorlói szőrös állatoknak öltözve hasonló természetű pornográf filmeket néznek, illetve plüssállatokkal, vagy plüssállatoknak öltözve szexelnek.

A bunda fétise, a furry tágabb értelemben, ha a szexuális fétisek oldaláról nézzük, azokra az egyénekre vonatkozik, akik emberszabású állatbundákba öltöznek, hogy szexuális kielégültségre tegyenek szert.
    
A fétis-szerű szexualitás a furry szubkultúra egyik meghatározó eleme (de sok, szexualitástól mentes változata is létezik).

A furryket érő támadások elsődleges célpontja a furryk szexuális szabadossága. A legtöbben szeretjük a plüssállatokat, vannak, akik olyannyira, hogy szexelnek is velük. Akár olyan formában, hogy a nemi szervükhöz dörzsölik őket, vagy úgy, hogy egy lyukat vágnak rájuk. A furry szexet igazán imádók azonban az állatkosztümöket részesítik előnyben; plüssállatnak öltöznek, és szexuális érintkezés céljából hasonló bundásokkal találkoznak. A bundások általában olyan kosztümöt választanak maguknak, ami az illető szexuális karakterét a legjobban tükrözi. Ilyen kosztümök lehetnek a farkas, a róka, a nyuszi vagy éppen a ló.

Azt, hogy a furry szexet ki hol és hogyan éli meg, egyéne válogatja, vannak, akik csak a többi bundás társaságában nyílnak meg, de akadnak olyanok is, akik egymagukban teszik ezt, és ha tehetik, mindig plüssállatnak öltöznek, és az állatra jellemző tulajdonságjegyeket is magukra öltik (ugatnak, nyávognak, morognak). A bundás szex gyakran keveredik olyan szexuális fétisekkel, mint a BDSM, a szerepjátékok vagy egyéb parafíliák.

A pszichológiai hátteret illetően, sokan állítják, a bundások beteg és bizonytalan emberek, akik szeretetre és melegségre vágynak, míg e szextrend követői azt állítják - a fetisisztákhoz hasonlóan -, ők a bundás szerepjátékaik során tudnak szexuálisan kiteljesedni.

Sok bundás esetében azonban arról van szó, hogy a furry valamely mesefigura iránt érez vonzalmat, és vagy annak bőrébe bújva éli ki vonzalmát, vagy egyszerűen a kedvelt plüssállat párjának öltözik. Amíg az általuk kedvelt állatok bőrében vannak, kijátszhatják magukból a mindennapi feszültséget - ez az antropomorf időtöltés ugyanazt a szellemi kikapcsolódást biztosítja, mint a tánc, harcművészetek, vagy bármilyen olyan tevékenység, amely pihentető lehet az agy számára.
:) :)
curious9
#207 (2019-05-30 23:27:49) |
Válasz a(z) 205. üzenetre:
Nincs mit :)
Ez tényleg így van, de ezért is kellenek az ilyen forum témák, "blogok", hogy így az emberek lássák, hogy lehet ezekről beszélni.

Én mindig is szerettem a BDSM-et, viszont a párommal jelenleg inkább soft/vanilla szinten visszük be a mindennapi szexuális életünkbe. Régebben jobban jelen volt, az egyik legjobb élményem, egy pixie-s domina hölgy által szervezett BDSM gang bang buli volt még több évvel ezelőtt :)

[ugrás az előzményre]
adorjan64
#206 (2019-05-30 17:40:04) |
Szerintem meg nam tabuk :D 
zsoffi
#205 (2019-05-30 17:39:00) |
Válasz a(z) 204. üzenetre:

Köszönöm szépen! 
Igyekszem hasznos témákat hozni, habár az emberek inkább olvasni szeretnek, de írni nem. 
Hiába, ezek még mindig tabu témának számítanak. :/

[ugrás az előzményre]
curious9
#204 (2019-05-29 19:36:23) |
Jó a topic, gratulálok hozzá! Nem kevés kutatómunkát/tapasztalatot tettél bele az egyes témák feldolgozásába :)
adorjan64
#203 (2019-05-29 13:03:06) |
Hm hm De akkor fogd meg jólllllllllllll ;) 
esther
#202 (2019-05-29 11:18:26) |
Válasz a(z) 201. üzenetre:

Nesze semmi, fogd meg jól! :D 
Ez a fórum pontosan azért van, hogy merd elmondani! Na ki vele! :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
adorjan64
#201 (2019-05-29 06:32:52) |
Szia mindenkinek van fétise 
De nem mindenki meri elmondani megélni 
És mindig történik valami vagy nem 
zsoffi
#200 (2019-05-29 06:30:57) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/09bd39.jpg

Sziasztok! :)
Picit mintha „leült” volna a fórum! 
Senki nem kíváncsi semmire, amire itt a tagok tudnának válaszolni? 
Mindenki tud mindent? 
Vagy senkivel sem történt semmi? 
Esetleg nem volt semmi különleges BSDM élményetek mostanában? 
Nyugodtan írjátok ám le! 
:) :) :)
domistvan78
#199 (2019-05-26 20:02:54) |
Válasz a(z) 196. üzenetre:

Jó érzéked van a versek választásához! 
Illenek ide! 

[ugrás az előzményre]
domistvan78
#198 (2019-05-26 19:48:45) |
Válasz a(z) 197. üzenetre:

Fétiseim:
-Facial cumshot 
-Cuckold
-Spanking
-Bondage
-Creampie
-Gangbang
-Gape
-Fisting

Ezeket Domináns férfiként nyújtani, fantasztikus, a látvány őrjítő! A hölgyek élvezettől vonagló teste a vágy temploma! Feláldozlak, tabukat döntök.  Sikítasz, kérsz, sírsz, könyörögsz, élvezel. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#197 (2019-05-25 13:21:41) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/3ae251.jpg
Általánosságban a fétis

"Olyan tárgy vagy eszköz, amelynek isteni erőt tulajdonítanak, amelyben a primitív vallási hiedelem szerint emberfeletti erő rejlik. Ezeket a tárgyakat a művészi fejlettségi foknak megfelelően kifaragják, díszítik, titokzatos jelekkel látják el. Átvitt értelemben olyan tárgy vagy személy, amelyet, ill. akit istenként, vakon imádnak. A fétis az ősközösségi társadalomban, a mágiában keletkezett hiedelem, de elemei szinte valamennyi későbbi és mai vallásban tovább élnek. Így fétisként tisztelik pl. a keresztet, ereklyéket stb, amelyeket, valamint környezetüket az alkalmazott művészet segítségével pompázatosan jelenítenek meg."


Ez az általános megfogalmazás, de van e valami különleges, nem általános, szexuális fétisetek? 
Meritek e itt is vállalni, vagy az már túl intim? :P 
zsoffi
#196 (2019-05-24 23:38:00) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/c3cd80.jpg
Edgar Allan Poe: Egyedül

Más voltam én már mint gyerek, 
Mást láttam mint a többiek, 
S ha marta szívem vágy s panasz, 
Nem volt egyszerű tavasz, 
Nekem már akkor más habú
Forrásokon buggyant a bú, 
Lelkem más dalra volt vidám
S szerelmem is – merő magány.
Mert zordon sorsom hajnalán
Már megszállott a vad Talány, 
Mely lappang Jó és Rossz mögött, 
S amely, ma is még, gyúzsba köt:
Izente zúgó és folyam, 
A szirt, mely mint a vér, olyan, 
S ha szeptemberi aranyat
Hömpölygetett körém a Nap, 
S a villám, mely az éjszakát
Előttem hasította át, 
Az orkán és a vak dörej
S a szörnyű felleg is, amely
(Kék volt a fél menny, csupa fény)
Démon képében jött felém.
domistvan78
#195 (2019-05-24 18:07:52) |
Válasz a(z) 194. üzenetre:

Most sem csalódtam, érdemes volt benéznem! 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#194 (2019-05-24 15:15:27) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/182953.jpg
*A szeánsz utáni szégyen, avagy a BŰNTUDAT DEPI jelensége szuboknál.*


A BŰNTUDAT DEPI vagy parafília-depresszió (parafillic drop) az a szégyen és bűntudatérzés, amely egy szeánszot követően törhet rá a szubra. 
A parafília más néven szexuális deviancia, régebbi nevén szexuális perverzió, ami a pszichológiában és a szexológiában használt kifejezés, amely alatt a nem szokványos tárgyak, szituációk vagy személyek iránti szexuális vonzalmat értik. 
Az a BDSM-mel kapcsolatos vágyvilág, amely feltárul a szeánszok során egy partnernél vagy dominánál tett látogatáson, bizony tele van intenzív szexuális izgalmat kiváltó lehetőségekkel, élményekkel, legyen szó spankingról, fenekelésről, korbácsolásról, kínzásról, fétisekről, imádatokról, megalázásról, büntetésről stb.
 
A BŰNTUDAT DEPI nem azonos a SZUBDEPI-vel (sub drop), amely egy nagyon intenzív szeánszot követő hormonális utóhatás, és ami főleg az endorphinoknak köszönhető. A SZUBDEPI egy elterjedt érzelmi válaszreakció, amikor az endorphinok és az adrenalin szint lezuhan, gyakorlatilag ugyanúgy, mint bármilyen módosult tudatállapotot előidéző, felpörgött esemény utáni állapotban. (pl. alkoholt, drogot követően).

A BDSM jelenetek során a fájdalom és az öröm intenzív megtapasztalása szimpatikus idegrendszeri reakciót vált ki, ami epinefrin felszabadulását okozza a felsőbb mirigyekből, valamint az endorfinok és az enkefalinok is bevetésre kerülnek. Ezek azok a természetes vegyi anyagok a szervezetben, amelyek a ,,harcolj vagy menekülj" válaszreakciót váltják ki belőlünk, azaz ugyanolyan hatást fejtenek ki, mint a morfinszerű gyógyszerek. Ezeknek köszönhető, hogy növekszik a szub fájdalom toleranciája, ahogy a jelenet egyre intenzívebbé válik. Tehát egy sor, ,,boldogsághormont", azaz vegyi anyagot bocsát ki az agyad egy jelenet alatt, amivel eljuthatsz a szubtérbe, abba a módosult tudatállapotba, amely számodra az érzéki gyönyörök megtapasztalását teszi lehetővé. Ez így nagyon klasszul is hangzik! Hiszen ezeknek az anyagoknak köszönhető, hogy engedelmeskedik a slave, hogy tűri a fájdalmat a mazochista, hogy megcsinál olyan, máskor nem szokványos interakciókat egy amúgy esetleg szégyenlősebb személy is, mint a fokozott intimitás, meztelenre vetkőzés, imádat, alávetés, alázat, fájdalomtolerancia stb. 
Normál esetben, az átlagos hétköznapokon a tested szuper alacsony szinten adagolja számodra ezeket a vegyi anyagokat, de egy szeánsz alatt eláraszt velük. Nincs semmilyen mágikus módja annak, hogy felgyorsítsuk az összes ilyen boldogságot termelő vegyi anyag létrehozását, és így időbe telik, hogy újjáépítsük őket.
Regenerálódunk. 
Olyan ez, mint a hirtelen történő, gyógyszer (pl. fájdalomcsillapító) megvonása, aminek depresszív hangulat lehet a következménye. Mindez sokféle formában jelenik meg a szeánszot követő 2-48 órán belül. 
Fizikai értelemben kicsit olyan, mint egy másnaposság, vagy olyan, mintha túl sokáig maradtál volna fent éjszaka (még akkor is érezheted ezt, ha amúgy eleget aludtál) A depiben a magányosság, elszigeteltség érzete keveredik a mentális és a fizikai kimerültség érzéseivel, ami zavartsághoz, bizonytalansághoz, remegéshez, alvászavarhoz, fejfájáshoz és számos más fizikai tünethez is vezethet. 
Nyilvánvaló, hogy ha fájdalmat is elszenvedett a szub, akkor lesznek rajta zúzódások és az általános fájdalom megélése is jelentkezik nála. Az energiaszint lecsökken, amit a tested azért hoz létre, hogy lelassítson, ezzel teremt ugyanis időt arra, hogy a vegyi anyagok termelését felgyorsítsa és visszaállítson az egyensúlyi állapotba. Ez tehát egy normális jelenség. 
Az érzelmi oldal ilyenkor a veszélyesebb dolog. Az depis érzelmek kikapcsolhatják a logikus gondolkodásunkat és hirtelen, még akkor is, ha elégedettek voltunk a partnerünkkel, a szeánsszal, elhagyhatjuk őket, elfordulhatunk tőlük, depressziósnak, szeretetlennek érezhetjük magunkat. Kísérheti ezt sírás, hangulatzavar stb. Általában pár nap alatt, maximum két hét alatt magától elmúlik. 

A BŰNTUDAT DEPI egy egészen más típusú mélypont a szeánszot követően, mert azokért nem a hormonok a felelősek, hanem az elménk. 
A legrosszabb verzió az, amikor valakinél MINDKETTŐ egyaránt jelentkezik, azaz egyszerre van SZUBDEPIJE és BŰNTUDAT DEPIJE is. 
Fontos, hogy ilyenkor beszéljen valakivel, aki ezt megérti, vagy forduljon egy intelligens dominához, terapeutához, coach-hoz, vagy az esetleges partneréhez, Mistresséhez stb és beszélje meg vele az érzéseit. Ugyanis, ha azokat elfojtja valaki, akkor az más formában, az élete más területén fog majd váratlanul felbukkanni és nehézségeket okozni.
Fontos tudni, hogy ezek a mélypontok jelentkezhetnek bárkinél, - sőt halkan jegyzem meg, hogy létezik DOM-DEPI is - bármikor, ez nem függ az életkortól, sem a rutintól, sem attól, hogy mennyire kinki is valaki, milyen tapasztalt a BDSM-ben.
A BŰNTUDAT DEPI az az intenzív szégyen és bűntudat, bűnösség, zavartság és depresszió érzete, ami a szeánszot követően jelentkezik a szubnál. Példa erre az, mikor egy fiatal szub az első alkalommal vett részt egy szeánszon, amit láthatóan nagyon élvezett, majd a session véget ért és ő elszégyellte magát. Kirohanva az előszobába nem bírt elég gyorsan felöltözni ahhoz, hogy minél előbb elhagyhassa a helyszínt és elmeneküljön a ,,bűntanyáról", mert hirtelen rádöbbent arra, hogy ő valami ,,bűnös, erkölcstelen dolgot tett". Egy másik tipikus és gyakori példa erre, amikor a szub, aki rendszeresen eljár szeánszokra, ahol a fétiseinek megfelelően keményen kell bánni vele, alázni, büntetni kell, hiszen ezt kéri, amit láthatóan élvezettel csinál végig, majd a szeánszot követően elönti a szégyen és fogadkozni kezd, hogy ő soha többet nem tesz ilyet, nem jön vissza soha egy másik szeánszra, mert ő ezt az egészet befejezte. Persze tudjuk jól, hogy ezeket a vágyakat nem lehet kinőni, kialudni, ezek elkísérnek egy életen át bennünket, csak elfojtani lehet őket egy röpke kis időre. Ezekben a szeánszot követő percekben, órákban, napokban a szub azon agyal, hogy vajon mit szólnának a családtagjai, barátai, ismerősei, ha megtudnák, hogy ő milyen szeánszon vett részt, milyen élményen van túl, és szégyelli ezeket a kalandokat. 
Magában rágódik, aggódik azon, hogy talán nem is lehet normális, azaz valóban rendellenesnek tekinti magát, és ideiglenesen szégyent, bűntudatot él meg az által, hogy megkérdőjelezi saját szexualitását, erkölcsösségét, mentális egészségét.

Súlyos bűntudat érzés kerítheti hatalmába a szubot, ha házas vagy állandó partnerrel rendelkezik, ahol meglenne a lehetősége, hogy megélje a vágyait. Az emberek nagyrésze azonban a normál kapcsolataiban nem tudja felfedni kinkiségét, vagy ha összeszedi a bátorságát, és beszél is róla, akkor a társuk vagy nem érti meg, vagy nem szeretne részt venni benne. Az egyetlen lehetőség számukra a Mistress vagy más személlyekkel való találkozás és szeánsz.
Ezek az érzések aztán egy-két nap vagy egy hét alatt eltűnnek, és a vágyuk újra visszatér.
A megoldás erre a helyzetre az, hogy rendelkezel annyi önbizalommal és önbecsüléssel, hogy el tudd fogadni a szexuális vágyaidat, megérted és elismered azt, és rájössz arra, hogy nincs abban semmi szégyellnivaló! Emlékezz arra, hogy a szeánsz bizalmasan zajlik a Mistressed és közted, konszenzuális, nincsenek maradandó sérüléseid, semmi rosszat nem tettél! Tudd, hogy ha rád tör a BŰNTUDAT-DEPI akkor az csak egy irracionális érzelmi válasza az elmédnek, és a szégyen vagy a bűntudat csak elnyomja, elfojtja benned a kinkiséget, amitől elzárkózol egy rövid időre. 

A konszenzuson alapuló szexuális perverzió, a parafília jó, valójában csak érdekesebbé, színesebbé teszi az életed. Magyarul: fogadd el, hogy így vagy jó, semmi baj sincs veled!
Ha átmész ezeken a kríziseken, akkor tudd, hogy ez normális dolog, de ne tűnj el, mint szamár a ködben, hanem jelezd ezt a Mistressednek/ Partnerednek, hogy ő is tudjon róla! 
Ha tudtok, igyatok meg együtt egy kávét, beszélgessetek vagy hívd fel telefonon, mert ő meg tud nyugtatni és segít a folyamat átvészelésében!

Megjelent a szerző (MistressOlga) engedélyével. 
zsoffi
#193 (2019-05-23 19:45:46) |
Köszönöm a film ajánlókat! :)
Hétvégén rájuk is keresek. :) 
harisnya
#192 (2019-05-22 20:07:06) |
Válasz a(z) 190. üzenetre:
Igazából pont erre gondoltam! Amikor a szavakkal egy pluszt kapunk! Amikor egy elhangzott mondat után elgyengülsz... Amikor a szavak a húsodba vágnak, és mintha nem is te lennél - de mégis iszonyatosan élvezed!

[ugrás az előzményre]
esther
#191 (2019-05-22 19:46:20) |
Válasz a(z) 187. üzenetre:

A nap szépét láttam, hm...értelmezhetetlen volt számomra. :/ Utóbbit még nem láttam, köszi az ajánlót! :) 

Nekem a nagy-nagy kedvencem forever a Lolita <3 ( jéé megint Jeremy Irons :pirul: ) és A szerető, huu, az nagyon erotikus. Fiatal és gyönyörű? :) 
Mindegyik bizonyos szinten megbotránkoztató filmek.
És akkor befejezem az offolást. :titok: 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#190 (2019-05-22 19:39:17) |
Válasz a(z) 189. üzenetre:

Gyors és érzésből jövő válasz:

A szavakból formált szerepeknek nincs jelentősége. 
Nem szavakkal, csúnya beszéddel tud a férfi Férfi lenni, inkább gesztusokkal, utalásokkal, tettekkel. 

Sokszor gyengédséggel, odafigyeléssel, tisztelettel. 

A csúnya beszéd, szókimondás csak egy kis plusz. 

Egy kis adalék, ami az igazi Férfit emeli ki. A domináns énjét, az izgató, vad állatias, de intelligens oldalát. 

Imádom a szókimondó, értelmes Férfiakat. Árad belőlük az erő, a dominancia, és én boldogan bólintok, ha azt mondja, hogy „Most pedig szopd a faszom, ribanc!” :P

Persze, hogy ezt megértsük, érett, felnőtt és értelmes gondolkodás kell, némi intelligens perverzióval átitatva. 
:P 

[ugrás az előzményre]
harisnya
#189 (2019-05-22 19:12:28) |
Válasz a(z) 184. üzenetre:
A szerepjáték közbeni "csúnya" beszédről mi a véleményed, véleményetek? És amikor szinte csak a beszéd, az elhangzott szavak adják a szerepet?

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#188 (2019-05-22 19:04:23) |
Válasz a(z) 186. üzenetre:

Nem vagyunk egyformák, nekem a Titkárnő etalon. :) 

domistvan78: Na és az Eredendő bűn? 
Hááát...mit is mondjak... Banderastól meg egyenesen "elfolyok". :P :D :P


[ugrás az előzményre]
domistvan78
#187 (2019-05-22 15:12:57) |
Válasz a(z) 186. üzenetre:

A Végzet sem rossz, de nézd meg A nap szépe-t Catherine Deneuve-rel, vagy a Vad orchideák-at Mickey Rourke-kal. Az utóbbiért csöpögni fogsz. :P :D

[ugrás az előzményre]
esther
#186 (2019-05-22 13:42:06) |
Válasz a(z) 183. üzenetre:

Számomra meg egy semmitmondó, még csak nem is erotikus, inkább bűn unalmas film volt. Bocsi, ez nem neked szólt, hanem a filmről egy vélemény. :/ 

Ha igazi szenvedélyes filmet akartok- bár köze nincsen a BDSM-hez, - akkor nézzétek meg Jeremy Irons és Juliette Binosh főszereplésével készült Végzet című filmet. <3 Abban olyan mérhetetlen szenvedély van, és úgy megjelenítve, hogy időnként újra és újra nézem, mert megdöbbentően és izgalmasan ábrázolja azt, milyen mélybe tud taszítani az elemi ösztön ( nem, nem az a film :D ) 
Ezerezer jobb, mint bármilyen pornó, vagy szexfilm. ;) 

Bocs, az offért! :pirul: 

[ugrás az előzményre]
goveret
#185 (2019-05-22 12:17:38) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/182896.jpg
nos engem megszegyenitett es alazott egy korabbi domina no baratom!! belem dugott olyan gumifaszt ami egy taviranyito segitsegevel elore-hatra mozgathato volt 3 fokozatban, epp mintha utemesen baszna valaki!! igy vitt el a varosba setalni! egy kavehaz emberekkel teli teraszan ultunk le! ott bekapcsolta a gepet! azt hittem elajulok a szegyentol! a fasz jart bennel le fel le fel utemesen egyre gyorsabban! nem tudtam visszafogni es elveztem nyogve sohajtozva! nem hagyta abba hanem utemet valtva mukodtette tovabb kozben elhordott mindenfel szajhanak,ringyonak! a vegen sikitva elveztem ujra! az emberek megbotrankozva pisszegtek ram!!azota ha latnak a varosban ram mutogatnak hogy "nezzetek ott az a sikitos kurva"!! na ez is a BDSM egyik fajtaja!! es en ELVEZEM!! most olyan bugyit keresek amiben ket gumifasz van belul!! felvennem setahoz boldogan!!
zsoffi
#184 (2019-05-22 12:16:31) |
*Egy rövidke írás a szerepjátékokról, szerepjáték fétisről.* 

A fétisek és a szerepjátékok közel állnak egymáshoz, de lényeges különbség van a kettő között: míg a szerepjáték szex csak színesíti a szexet, a fétisek elengedhetetlenek a kielégüléshez. Nem mindegy, hogy valaki szereti a párja lábujjait nyalogatni, szopogatni, vagy csak úgy képes kielégülni, ha lábujjakat nyalogathat. A különféle szerepjátékok színesíthetik a szexuális életet, de nem a mindennapi szexuális élet részei, annak kiegészítőiként foghatóak fel. Viszont a szexuális fétisek a mindennapok részei, nélkülük elképzelhetetlen a kielégülés. A szerepjátékok és a fétisek abban viszont hasonlítanak, hogy mindkettő a gyerekkorból eredeztethető. A gyermekkorunkból több olyan vágyat, kívánságot hozunk magunkkal, amit akkor nem tudtunk kiélni, megvalósítani. A legjellemzőbbek a kikötözés, a szub-dom viszonyok, az orvosos játékok. Az erotikus szerepjátékokat a szado-mazo rajongói különösen szívesen művelik, hiszen a domináns partner a mester, illetve a domina szerepét veheti fel, míg a másik lehet a leigázott, a rabszolga. A prostituáltak is gyakran beöltöznek, mindig éppen annak, amit a megrendelő szeretne.

A szerepjáték sokféle lehet, a klasszikustól kezdve – mint orvos-nővér, nővér-beteg, rendőr-kurva, tanár-diák – az egészen extrémig mindenféle, csak a fantázián múlik. A legnépszerűbb szerepjátékok a diák és a tanítónő, amikor a rossz iskolásfiút megbünteti a szigorú tanító néni, de lehet ennek ellentettje is, mikor a férfit az ártatlan iskolás lánynak öltözött kedvese izgatja. Minden megengedett, ami jólesik, különösen azért, mert az egész csak játék, és nem valóság.
    
A fétis ezzel szemben egyféle, mindig egy valamihez köthető, és mindig ugyanaz, legyen az akár a gumi imádata, a lábé vagy a kötözés. Keskeny a határ a kettő közt, egy bizonyos szerepjáték típus hamar fetisizálódhat, ha azt rendszeresen űzik, mert esetleg annyira "bevált". Előfordulhat, hogy csak ez a bevált szerepjáték lesz a kielégülés egyetlen módja.

A szerepjáték szexben a legfontosabb a közös megegyezés és a nyílt kommunikáció. Ha a partnernek nincs kedve hozzá, akkor hagyni kell, nem erőltethetjük rá a másikra a kívánságunkat.
Minden olyan szexuális tevékenység, ami az egyik fél beleegyezése nélkül zajlik, erőszaknak minősül! A szerepek kiválasztását követően, egyezzetek meg a szituáció apróbb részleteiben is. Nagyon fontos, hogy mindkét résztvevő korlátait figyelembe véve jöjjön létre ezt a különleges gyönyört hozó jelenet! A szerepektől függően változhat a helyszín és kellékek kiválasztása, sok esetben azonban nem szükséges külön ruhadarabokat, eszközöket beszerezni, elég pusztán a meglévő darabok ügyes párosítása.

A szerepjátszás első lépéseként válasszátok ki a karaktereket. Fontos, hogy olyan szerepet válasszál, amire rá tudsz hangolódni. Segítségedre lehetnek kedvenc filmjeid szereplői vagy akár idézd fel kedvenc képregényhőseidet, esetleg regényhőseidet.

Ha megtaláltátok a hozzátok illő karaktert, dolgozzatok ki "forgatókönyvet". Egyezzetek meg minél több apró részletben, így a szerepjáték még élethűbbé, hitelesebbé válhat, illetve segítségükkel elkerülhetjük a váratlan helyzeteket, amikor nem tudjuk, mit csináljunk. A kiválasztott karakterrel történő azonosulásban sokat segít a megfelelő jelmez, kellékek, parfüm, smink használata.

A szerepjátékok legkedveltebb karakterei:

mester és szolga
tanár és diák
vízvezeték szerelő, vagy egyéb mesterember és háziasszony
pap és bűneit meggyónó nő; de sokan fantáziálhatnak a pap és az apáca románcáról is
orvos és ápolónő
orvos és beteg
főnök és beosztott
hős lovag (manapság a tűzoltó, vagy egyéb egyenruhába öltözött férfi) és bajban lévő, gyenge nő
börtönőr és rab

Ha valami vadabb szerepjátékot találtatok ki, nem árt előre rögzíteni egy "Megállj!" szót, mert ha valakinek esetleg nem tetszik a dolog, abba kell hagyni. A "Ne!", "Hagyd abba!" azért nem jó, mert lehet, hogy ezeket játék közben használnátok. Mindenképp olyan szóban egyezzetek meg, ami kimondása félreérthetetlen, a játszadozás végét jelenti, de nem összetéveszthető egyetlen, a játék során elhangzó szavakkal.

A szexuális szerepjáték mondhatni tökéletes kivitelezéséhez igazából csak jókora bizalom, rugalmasság és kellő merészség szükséges. A szerepjáték révén a szereplők kiszakadhatnak a hétköznapok szürkeségéből, valaki más bőrébe bújva kielégíthetik a legvadabb fantáziáikat, ezáltal fokozva a szexuális kedvet is.

A szexuális szerepjáték nem perverzió, lehet kellemes időtöltés, vagy akár a laposodó kapcsolatok felfrissítője. A szexuális szerepjátékok kétség kívül hasznosak, meglétük üdíti a párkapcsolat minden területét. A szex közbeni szerepcsere egészségesnek bizonyul még a szakemberek szemében is. Veszélyessé akkor válhat, ha a partnerek más módon nem képesek kielégülni.

Forrás: eroticfetish
zsoffi
#183 (2019-05-21 06:49:54) |

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=9tM3pJ-hHLM 


A titkárnő:

"Így vagy úgy mindig is szenvedtem. Nem tudom miért. De azt már tudom, hogy nem félek a szenvedéstől. Többet érzek, mint ezelőtt valaha is. Találtam valakit, akivel érezhetek. Akivel játszhatok. Akit szerethetek. Úgy, ahogy az nekem jó. Remélem tudja, hogy látom, hogy ő is szenved...és hogy szeretni akarom őt..."


Ha valakit érdekel. vagy nem látta még a filmet, nézze meg. Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom! :)
zsoffi
#182 (2019-05-20 23:38:59) |
Válasz a(z) 181. üzenetre:

Hagyni kell azért a pasiknak is felfedezni valót... :P 

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-361]hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.