ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben:

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51 > 1

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben:
#1 2022-04-01 10:54:04
Már a lépcsőn felfelé azon gondolkoztam, miben vár engem a kiéhezett NŐ. Vajon abból lesz rajta valami, amit a képeken küldött, vagy miután az első alkalom lesz, így a ruha is "szűz". Beléptem a hálószobába, a fotelon az izgatottan kibontott fehérnemű csomagolása. Látszik, hogy izgatottan tépték fel, remélem a körmei nem szakították fel a harisnyát. Lassan lépkedtem befelé, és az ágyon megpillantottam a félhomályban egy formás popsit, egy csipkés, viszonylag fényes fekete harisnyában. Bugyi nem volt, csak egy csodás rózsaszín popsi nyílás, és a harisnya mintája. Odaléptem az ágyhoz, és halkan suttogtam, szervusz te éhes kiscsaj, mire készülsz? felém fordulsz, és akkor látom, izgalmas sminnkel készültél. Lerogyok melléd, és pillanatokig csak bámullak. Láttam sok képedet, de ez mikor illatosan felajánlod magad, ez minden várakozást felülmúl. 
Megcsókollak, először csak lassan, óvatosan, nyelvet kicsit kidugva, körbe az ajkaidon, majd egy határozott nyomással szétfeszítem az ajkaidat. Kezem közben felfedez, keres kutat. Érzem a trikó alatt a melled, nincs semmi ruha csak egy csipkés dressz. Megmarkolom a melled, és magamra húzlak. Másik kezem a fenekedet simogatja, és élvezi a harisnya érintését. Csókolózunk, hosszan, én kutatom a feneked, közben a puncidat is végig simítom, kéjesen nyögve fogadod. Érzem hogy puncid is vágyik arra, hogy megmarkoljam, felfedezzem. Kezed elindulna, de nem engedem, az elsőbbség az enyém, én akarok felfedezni, én mondom, én adom mennyit kaphatsz belőlem. Élvezd a nyelvem, mérd fel, mit tud, mennyire játékos. Fogadd el, most én irányítok, az én kezem mutatja, mit lehet.....

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3970BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba118200Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok, a héten Mgnm?
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6170Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4740Heteroszexuális vadászterület

#utazzunk55100Sofőröm-készséges segítőm

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2420Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.