Livi 1. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 13

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Livi 1. Erotikus történet
#13 2017-03-08 01:05:48
Sziasztok <3 

Ma ismét egy új hölggyel ismertelek meg titeket Livivel, aki egy kicsit domináns, vagy ha úgy jobban tetszik szeret játszani, s Neki a történeteit mesélem el, s hogy mi az ami megtörtént? Ki tudja :D találjátok ki :) Köszönöm, ha elolvasod  <3 


A fehér ruhás nő benyitott és végigment a helyiségen, a cipője kopogott a padlón, a férfi háttal állt Neki s összerezzent, ahogy érezte, hogy közeledik hozzá szemét lesütötte. A nő megállt a háta mögött közvetlen a lélegzete súrolta a tarkóját, melle kicsit hozzáért a férfihoz. Így telt el legalább egy perc, a férfi nem tudta mi fog történni izgatottan nyelt egyet.

- Menjen, vetkőzzön le!- csattant a nő hangja- Meztelenre! S jöjjön ide vissza!- hangzott az utasítás miközben kezét kinyújtva mutatta az irányt ahol le tud vetkőzni. A helyiségen nem volt ajtó a férfi mikor alsónadrágjához ért szégyenlősen elfordult. Livi arcán, egy félmosoly jelent meg, nem lehetett tudni, most gúnyos vagy épp mulattató számára a férfi szégyenlőssége.

A férfi zavartan állt meg a nő előtt, kezét összekulcsolta az öle előtt, tekintetét a nő arcára szegezte látta annak figyelmes enyhe lenéző tekintetét majd lesütötte a szemét a nő magasabb volt nála, ahogy lenézett szeme a hatalmas kebleken akadt meg, ahogy a fehér ruhát feszítették. Hatalmasat nyelt, úgy érezte a szíve kiugrik a helyéből. Livi ekkor megmozdult szép lassan körbejárta a férfit, hol itt, hol ott megérintette, nem szólt semmit. A férfit jobban zavarta ez a csend, mintha valaki kiabált volna vele, érezte a feszültséget, ami a levegőbe volt, nem tudta ez most jót jelent vagy rosszat, hiába játék, de elégedett e vele vagy sem a nő. 

Kis idő múlva a nő gumikesztyű húzott a kezére, majd ismét a férfihoz lépett, s gumikesztyűs kézzel folytatta a vizsgálódást. férfi számára ez roppant izgató és egyben megalázó is volt. Érezte, hogy az öle elé tartott tenyere alatt a farka keményedni kezd. –Rakja a teste mellé a kezét, így nem tudom folytatni!- hallotta Livi hangját, félénken és szégyenlősen vette el tenyerét s engedte kezét a teste mellé. Livi gumikesztyűs kezével megfogta a mogyoróit és morzsolgatni kezdte, majd másik kezével a férfi farkáért nyúlt s elkezdett azzal is játszani. A férfi farka gyorsan megkeményedett. Livi gunyorosan felkacagott- Ezt hozta Nekem? Mit csináljak egy ilyen kis fasszal???- A férfi úgy érezte elsüllyed ezekre a szavakra, de egyben izgatták is. –Térdeljen fel az asztalra!- Mutatott Livi egy furcsa fehér műanyaggal borított asztalra. –Négykézlábra!- Szólt a következő utasítás.

A férfi iszonyúan érezte magát, megalázó volt számára a meztelensége, a nő becsmérlő tekintete, gúnyos nevetése, a katonás rövid utasítások, kiszolgáltatottnak érezte magát, úgy érezte Livi bármit megtehet vele és engedni fog Neki, mert ettől függetlenül minden porcikájával erre vágyott, hogy ez a nő használja bármire és azt tegyen vele, amit csak akar. Érezte a térdei és a tenyere alatt a műbőr ragadós hűvösségét érezte, hogy a farka majdnem teljesen kemény és azt is érezte, hogy félelemmel is izgatottsággal vegyesen várja mi fog történni vele, Hallotta a nő motoszkálását, ahogy egy másik asztalnál háttal tett vett. Kis idő múlva a nő felé fordult, és megszólalt- Folytassuk a vizsgálódást, sokkal könnyebb lesz, ha lazít.

Érezte a férfi hogy Livi benyúlt hátulról a lába közé, és ismét megfogta a síkosítóval bekent kesztyűs kezével a mogyoróit, felszisszent, majd érezte a nő a farkát is elkezdte verni úgy érezte menten eldurran, de a nő váratlanul abbahagyta, majd a fenekét kezdte el simogatni roppant finoman kezdte el csinálni a férfi szinte teljesen pucsított már hozzá. A síkosítóból jutott mindenhova bővem, majd egyszer csak érezte a nőnek benne van az egyik ujja a fenekébe, nem érzett fájdalmat, de izgalmat annál inkább. Érezte, hogy a nő ujja gyorsan rátalált a prosztatájára extra élvezetett okozva ezzel. Már nem érdekelte milyen kiszolgáltatott helyzetbe van, nem érdekelte, hogy mezítelen egy felöltözött nő mellett csak az élvezetre koncentrált. Érezte, hogy farka keményen lüktet, oda akart nyúlni a kezével, hogy kicsit verje a farkát, mert úgy érezte eldurran, ha nem teszi meg. A nő keze nagyot csattant a kezén, ahogy magához akart nyúlni, majd érezte, hogy a nő az egyik ujját továbbra is a prosztatáján tartva hatalmasat csap a másik kezével a fenekére, majd ismét- Majd ha Én engedem, akkor nyúlhat magához, és ha Én engedem, akkor élvezhet el!- s kihúzta ujját a fenekéből, a férfi kínzó vágyat érzett, farka keményen lüktetett. 

-Feküdjön a bal oldalára, s húzza fel a jobb térdét-csattant a következő utasítás. A férfi elhelyezkedett, ahogy kérte a nő, nem tudta mi fog következni hallotta, ahogy az asztalnál matat, érezte, hogy felhúzott combja alatt lüktet a kemény farka. Izgatottan várt mi fog most vele történni. Livi a háta mögé lépett s megérintette a fenekét majd megszólalt. 
-A további vizsgálatokhoz, szükség van, egy beöntésre-a férfi elsápad, soha nem kapott még beöntést, vajon fájni fog? Mit fog érezni, mi lesz, ha összecsinálja magát a nő előtt, el fog süllyedni szégyenébe, a gyomra görcsbe rándult, de nem mert tiltakozni. 
-Ott a mosdó feszíteni fogja kicsit, de 5 percig minimum tartsa benn, a legjobb lenne, ha kitartana 10 percig is, ha összemocskol bármit is addig takarít, amíg minden ismét ragyogó nem lesz, akár négy kézláb felnyalva, ha másképp nem megy! - A férfi érezte, hogy a farpofáit széthúzva valami becsúszik a fenekébe, egyszerre fázott és melege is volt, a gyomra remegett, majd érezte, hogy valami szép lassan feszíteni kezdi, majd érezte, hogy a nő kihúzza belőle a csövet. Azonnal rohanni akart a mosdóba úgy érezte nem bírja ki, zsibbadtan számolta magában a perceket nem akart csalódást okozni, de közben úgy érezte menten becsinál. Akármilyen kellemetlen helyzetben is volt, de döbbenten érezte a vágy továbbra is ott van benne a farka továbbra is kemény maradt.

 Néhány perc elteltével mikor már tényleg nem bírta tovább, futva ment a megfelelő helységbe ijedten vette észre nem tudja az ajtaját becsukni, ijedten rángatta, de nem volt más választás nyitott ajtónál könnyebbült meg. Soha nem érezte ennyire kellemetlenül magát. A nő figyelte, ö próbált csendben megkönnyebbülni, de a szervezete nem így gondolta hangos robajlással szabadult meg a belei tartalmától. Mikor végzett felállt, hogy rendbe tegye magát, de ijedten ült is vissza, mert jött a második menet, majd kis idő múlva a harmadik menet is. Végre teljesen kiürült belőle minden, a mosdóhoz lépve megmosakodott, furán érezte magát, egyrészt nagyon könnyűnek, és igaz kellemetlen volt az egész, de összességében egy jó érzés volt így megkönnyebbülni, s mellette rettenetesen szégyellte a nő előtt magát, de mellette izgatta is nagyon. Majd ismét odaállt a nő elé, ismét elővette a régebbi izgalom szégyen, alázottság furcsa keveréke, amiről csak azt tudta nagyon jó és erre vágyik minden porcikájával.

-Az utolsó vizsgálat következik. Menjen, az ágyhoz majd feküdjön hanyatt, de csússzon ki az ágy széléhez a lábai lógjanak le!
Amikor a férfi elhelyezkedett nagyjából kihajtott az ágy alól egy lábtartót és hozzászíjazta a férfi lábát majdnem, mint egy szülőágy, majd megismételte ezt a másik lábával is, odament a férfi mellé és az ágy széléhez szíjazta a kezét majd a másikat is. A férfi teljesen kiszolgáltatott volt a nőnek, s félt mi fog vele történni. A nő ismét az asztalnál matatott, megint nem látta mit csinál, mire készüljön a feszült várakozástól hatalmasat nyelt. Majd meglátta a nőt a két lába közt, csodálat csillant meg a szemében mikor a nőre nézett. Érezte, hogy a fenekénél matat s ismét erősen síkosítós a keze, majd elkezdte az egyik kezével ujjazni a fenekét a másikkal ismét keményre verte a farkát. Majd kis idő múlva már 2 ujjat érzett a fenekébe. Érezte, ahogy a nő a kezével dugja, majd kivette a kezét és érezte, hogy nem kéz az, ami hatol belé, ijedtében fel akart ülni, és ahogy odanézett a lába közé látta, hogy Livin egy felcsatolhatós méretes fasz van és azzal közelíti a popsiját, megadóan rábízta magát a nőre, átadta magát Neki tegyen, amit szeretne vele, és amire vágyik, inkább teljesen ellazította magát. Szorosan markolta az ágy szélét, s érezte, hogy Livi finoman hatol belé a feneke engedett neki, majd érezte megáll kicsit, hogy szokja a feneke a vastag műfaszt, majd kis idő múlva még mélyebbre hatolt benne mikor már engedte a feneke. Majd szép lassan elkezdte a férfi fenekét dugni, a férfi érezte a farka kezd megkeményedni, ahogy a nő a méretes fasszal jár benne és egyre keményebben dugja.

 Egyszer csak érezte, hogy a nő elmarkolja a faszát és elkezdi verni miközben ütemesen, dugta a seggét. Izgatottan nézett a férfi a nő arcára hogy az játszott a testével, a nőnek a heves mozdulatok hatására kibuggyant a ruha alól az egyik melle és az is ütemesen ringatózott, ahogy a nő egyre jobban egyre keményebben baszta a férfi seggét, s a farkát is közben verte. a férfihangosan nyöszörgött már a kéjtől, mígnem egyszer csak torkából artikulátlan hang nem tört fel és Livi kezében tartott farkából messze ívelően a saját mellkasára élvezett. A sűrű anyag szép lassan csordogálni kezdett a testén. A nő szépen lassított, majd a kezével kifejte az utolsó cseppet is a férfiból. Majd szép lassan kihúzta a férfiból a műfaszt, majd megszólalt. 
-Azt hiszem minden vizsgálatot elvégeztem és mindent rendben találtam, mára ennyi volt felöltözhet!-szólalt meg miközben a férfi szíjait oldozta kifelé. 

12 hozzászólás |

Hozzászólások

numeraaa#13#12 2017-08-17 16:09:05
Hát, halljátok - ez már nem az én világom. Nekem már attól is előre borsózik a hátam, ha a háziorvosnőm az esedékes prosztatavizsgálatra küld... Mondtam is az urológusomnak a tapintásos vizsgálat után, hogy kizárt, hogy én valaha is buzi legyek   ;-)
bipeppino#13#11 2017-03-14 06:24:12
Kedves Szilvi! Nagyon szép és részletes fantáziát megindító írás. Csodásak a részletek és átélhetőek.  :pirul: 
szopizo#13#10 2017-03-13 21:13:20
Egy istennő vagy Szilvike!
szilvi#13#9 2017-03-13 21:08:03
#torquay: S még csak vizesek se lettünk, de a chilis-törkölyös étcsokis forró csoki a csokizóban, bármikor s még ostor se kell hozzá hogy odavigyelek :D  
torquay#13#8 2017-03-13 20:57:26
Azért én *ANNYIRA, DE ANNYIRA BOLDOG* vagyok  :pirul:, hogy több ízben is találkozhattam az ÍRÓNŐVEL...  :napersze:  :D 
...és ehhez nem kellett levetkőznünk!
 :P 
 :D  :D  :D  :D  :D 
 :* 
 <3  
szilvi#13#7 2017-03-10 09:41:26
#bdsmffi: Ki tudja azt még ;) Most Anna fog következni, már rég meg kellett volna írnom az újabb részt :) 
bdsmffi#13#6 2017-03-10 09:26:44
Érdeklődve várjuk a folytatást.   :)  :)  :) 
Vajon milyen élményekkel lepsz meg bennünket?  :o 
stirlingarcher#13#5 2017-03-09 05:15:51
Igen, látszik is! :)
A határok csúnya korlátok és jómagam is folyton harcban állok velük! :D
szilvi#13#4 2017-03-08 20:30:25
#torquay: Tudod, fő a változatosság  :D  Nincs semmi baj azzal a más világgal  ;) 
torquay#13#3 2017-03-08 20:27:26
Kedves Szilvi(ke)!  ;) 
Ez már egy *EGÉSZEN MÁS* világ...  :P 
 :pirul:  :pirul:  :pirul:  :pirul:  :pirul: 
De "aranyos" a történet!  :D  :D  :D  :D  :D 
 :*  :*  :*  :*  :*
 <3 
szilvi#13#2 2017-03-08 15:30:30
#stirlingarcher: Köszi szépen a dicséretet <3  Szeretek játszani, és a határokat ameddig csak lehet kitolni  ;) 
stirlingarcher#13#1 2017-03-08 15:22:15
Ügyesen fogalmazol :) 
Ezek szerint nem ismeretlen számodra a BDSM...


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2130BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba86131Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#maszti_szoba310Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5750Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2421Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.