Anna 1. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 11

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Anna 1. Erotikus történet
#11 2017-02-27 12:58:59
Sziasztok  <3 

Anna történeteit megrendelésre írom, s meghatározott séma szerint, ez annyiból kicsit nehézkes hogy míg párkapcsolatban éltem soha nem voltam kicsapongó, itt meg pont ezt a vonalat kell vinnem, remélem sikerül ettől függetlenül Anna meséiben kellően kibontanom a szarvakat.  Köszönöm ha elolvasod  <3 


Anna tűnődve nézett a férfi után, ahogy meztelen átment a műtermen. Inkább nézett ki kidobónak, mint művésznek, el se tudta képzelni az apró ecsetek hogyan férnek el egy ekkora ember markába.

Viszont elégedetten gondolt vissza a teste tökéletesen belefért azokba a kezekbe, élvezte minden, mozdulatát. A hegyomlás méretű színizom férfi amilyen nagy volt annyira gyengéd volt, s mellette mégis kirobbanóan heves élvezte az együttlétet vele, és élvezte a hatalmas kontrasztokat, amelyeket a férfi képviselt. Közben elkalandozgatott a gondolata a férje jutott eszébe, már épp a hétvégén fogják ünnepelni az 3. házassági évfordulójukat, s előtte 1 éve együtt éltek. Tulajdonképpen a születésnapja is most lesz majd anno a kedvéért lett a házasságkötése a szülinapján. S most ez a férfi volt neki a szülinapi ajándék saját magától. 

Tulajdonképpen a szeretőjével akarta tölteni a szülinapja előestéjét, de annak meg családi program jött közbe. Ezekkel a nős pasikkal csak baj van gondolta, ö bezzeg mindig elsimítja a dolgokat a férjével, hol túlórák, hol képzések jönnek közbe gondolta kajánul, de szerette kihasználni az ebédszüneteket is. Most épp túlórázik, keményen, hogy holnap hamarabb el tudjon jönni a munkahelyéről, mert a hétvégét wellnessbe fogják tölteni, legalábbis a férjének a túlórát mondta, pedig ha tudná, hogy már rég lecsúsztatta ezt a pár órát a főnökével személyesen. 

Szerette a férjét a maga módján törődött is vele, mindig gondoskodott róla, hogy a punciját megkapja, odaadó volt s türelmes, hétvégén remek ebédeket főzött. A férje büszke is volt rá, nem hiába hisz gömbölyű melle, szív alakú feneke darázsdereka sok férfi tekintetét magára vonzotta. Dallamos kacagása, barátságos Éne s kedvessége mindenkitt levett a lábáról legyen az idős vagy fiatal. Férjét reggel mindig csókkel ébresztette, s csókkal tértek nyugovóra, s bármikor, amikor akarta kívánta öt a férje állt rendelkezésére, igaz csak egyszer engedte magához a férjét (-Tudod Bocikám imádlak, de Én csak egyszer tudom élvezni). Közben a gondolatai már azon jártak kivel fog aznap találkozni és kivel tud együtt lenni. Anna imádta a faszt s imádta, ha új férfi került az életébe, s kellően okos is volt ahhoz, hogy elkerülje a galibákat. Szinte kivétel nélkül csak nős férfiakat vagy kapcsolatban élőket engedett magához, nem akarta, hogy egy független férfi többet gondoljon a kapcsolatukról, mint amit ad Önként s boldogan. 

Születésnapja előtt mindig elkapta a nosztalgia, elborzadva gondolt vissza gyermekkorára s szüleire, semmi öröme nem volt benne, anyja a helyi tanerő szigorú s mosolytalan életunt s vallásosan ügybuzgó, míg apja a helyi szövetkezet könyvelője volt, s anyja diktatórikusan elnyomta az apját is, aki nem is, igen mert ellenkezni ez ellen. Testvére nem volt, társaságba sem engedték csodaszámba ment, ha 1-2 iskolai kirándulásra elengedték, természetesen ahol anyja volt a kísérő, megfosztva minden szabadságától, egyedül a képzelete szárnyalhatott szabadon. Természetesen kitűnő tanuló volt s ennek köszönhette első szabad lépéseit is a tanulmányi versenyeket, ahová az anyja már nem mindig tudta elkísérni hisz az iskolából együtt ment az a pár gyermek, s nem mindig az anyjuk ment velük, ilyenkor tudott önfeledten kacagni, s ilyenkor volt mikor nem mindig csak szidás, hanem dicséret érte. Ez ösztönözte, hogy még jobb legyen. 

Természetesen a szülei nem engedték továbbtanulni másik városban, anyja ragaszkodott hozzá hogy a helyi középiskolában folytassa tanulmányait, itt se tudott szabadulni tőle, még az épület is ugyanaz volt csak egy másik szárnya s anyja, mint óraadó itt is itt volt, és itt sem élvezte a szabadságot. A fiúk is kerülték nagy ívben strébernek tartották, és azért valljuk be féltek az anyjától is. Így viszonylag csendesen, és elég magányosan teltek az iskolaévek. 

Mígnem történt egy változás, megnyert egy megyei versenyt, s a jutalma 1 hét jutalomüdülés volt, az iskolából Ö ment egyedül, s anyjának ciki lett volna lemondani, hisz mindenki büszke volt, hogy az iskolából egy ilyen rangos versenyen győzni tudott. 16 éves múlt akkor már. Életében először egy hét szabadság, lázasan készült az üdülésre és számolta a hátralevő időt miközben anyja papolását hallgatta egész nap, mit illik mit nem illik, s úgy érezte élnie sem illik. 

Eljött a nagy nap, s elindult az egy hét szabadság felé, végre kibontakozhatott a sok idegen fiatal közt, s ekkor történ először életében, hogy nőként néztek rá az idegen fiúk s férfiak. Az elején zavarta ez majd egyre jobban izgatta, hisz sohasem tapasztalta, hogy vonzó lenne, tudta nem csúnya, mert szerencsére egészséges önbizalma megvolt, de az hogy érdekelhet bárkit is új ismeretlen érzés volt számára.  Első este is már volt az ismerkedési est, s nem győzte számolni hány fiú kérte fel táncolni, s élvezte az izzadt kamasztenyereket a derekán, s fenekén, sőt az egyik fiú tétova keze a melléhez ért, egész éjjel mikor lefeküdt az este ját az eszébe, minden tapogatódzó mozdulat s érintés, égető vágyat érzett magában. Eddig soha nem tapasztalt ilyen érzést anyja sikeresen elnyomta benne, de most mintha parázs lett volna az ölébe. Kíváncsian ért magához s szinte felsikoltott annyira érzékeny volt mindene, tétován kapta el a kezét, soha nem érezte ezt a tüzelést. 

Jól telt a hét kirándultak, beszélgettek, és rengeteg program volt a fiúk érezték a tüzelését, mindig ott dongtak körülötte, keresték a társaságát elcsattant az első csók is igaz aznap 2 fiúval is megtörtént, de nem bánta élvezte s tobzódott bennük az érintéseiktől. Voltak uszodában is ott vette észre elsőnek mikor az egyik srác, ahogy fröcskölték s dobálták egymást a vízben, hogy az egyik fiú hátulról hogy átkarolta, hogy beledobja a vízbe furcsán hozzádörzsölődött, s érezte, hogy valami kemény simul a popsijához, de mire fel is foghatta volna mi az a srác kimenekült vörös fejjel a vízből.  Lassan eljött a búcsú estéje, előre félt visszatérni a hétköznapokba. Aznapra megpróbált olyan szép lenni amennyire csak tudott, fel is tűnt mindenkinek a bimbózó szépsége. A fiúk loptak be egy kis alkoholt, de a kísérők is elengedték magukat ezen az estén velük együtt táncoltak mulatoztak és hát iszogattak is. 
 
Anna élvezettel forgott a fiúk gyűrűjében hol az egyik hol a másik srác karjaiban pihegett boldog volt elsőnek érezte igazán szabadnak magát. Soha nem akarta elfelejteni ezt a furán euforikus érzést.  Mikor a fiúk karjaiba simult, s ők kamaszos szégyenlősséggel, de mégis vággyal telin simogatták.

A férfi visszatért hozzá kezében egy pohár vízzel, amit Anna kért, mert nagyon megszomjazott a vad első menet után. A férfi alig tudta türtőztetni magát, hogy megvárja, hogy letegye a poharat, máris érintette s csókolta ahol csak tudta hatalmas izmos termete ellenére meglepően gyengéd volt, hatalmas keze érintette markolászta simogatta a teste minden porcikáját. Majd a kanapéra térdeltette és hátulról elkezdte nyalni a popsiját és a punciját, Annában ismét felizzott a vágy, ahogy a férfi kényeztette, férjének soha nem engedte, hogy egymás után kétszer tegye magáévá. Majd ahogy ott térdelt érezte, hogy a férfi a popsiját kicsit megemelve finoman becsúsztatta a méretes finoman lüktető faszát a forró nedves puncijába. Anna felnyögött az élvezettől és csípőjének egy határozott mozdulatával a férfit teljesen magába is fogadta, a férfi felhördült, majd tompán felnyögött, -Te bestia, Te tudod, hogy készíts ki egy férfit. 

Anna elégedetten s kéjesen kuncogott, majd csípőjét mozgatva mozgásba lendült, addig, amíg a férfit heves tempóra nem késztette a férfi tartotta a tempót miközben egyik kezével szorosan markolta a lány csípőjét, míg a másikkal a mellét kezdte ingerelni. Anna nem bírta sokáig a második menetet sem, hamarosan még jobban belendült a férfit magával ragadva és sikoltva élvezett el, a férfi se volt lemaradva hörögve rogyott meg a lány mögött. Majd lüktető farkát a lányba tartotta még egy darabig s élvezte, ahogy a lány puncija az utolsó cseppeket sajtolja ki belőle. Ezért hálásan simogatta a lány remegő bőrét és testének minden porcikáját.
Anna kicsit ijedten nézett az órára, hogy Neki mennie kell, nem késhet el a vacsoráról, amit a férje készít Neki míg Ö keményen dolgozik, ejj ha tudná milyen keményen gondolta mosolyogva. Szaladt lezuhanyozni de előtte a hatalmas férfi elé térdelt és a még mindig lucskos puncijához hajtotta a fejét, majd finoman belenyalt élvezettel ízlelve azt majd felnyögött és rekedten szólalt meg a lány előtt térdelve- Istennőm leszel a múzsám? A lány egy kacér sejtelmes talán válasszal szaladt zuhanyozni. 

A férje már terített asztallal várta, Anna hálásan csókolta meg érte és bujt a karjaiba, miközben azt ecsetelte milyen nehéz napja volt a munkahelyén és mennyire elfáradt és alig várja, hogy holnap induljanak délután a hosszú hétvégére, de addig még egy fél napra be kell mennie, dolgozni, és milyen jó lesz együtt lenni miközben finoman eltolta magától a férje matató kezét.  Folyt köv

6 hozzászólás |

Hozzászólások

torquay#11#6 2017-03-01 18:58:12
*Éppen ezért!*

 :D  :D  :D  :D  :D 

 :pirul:  :* 
szilvi#11#5 2017-02-28 20:08:38
#torquay: Jajj Nekem , ha olyan lelkiismeretem lenne mint Te  :o  :o  :D :D 
torquay#11#4 2017-02-28 19:49:13
Éppen ezért ÉN vagyok a (gonosz /???/) *LELKIISMERETED*!
  :D  :D  :D  :D  :D 

 :P 

 :pirul:  <3 

 :*  :*  :*  :*  :* 
szilvi#11#3 2017-02-28 10:24:58
#torquay: Basszus most esik le, mi van ha romantikus alkat vagyok, csak eddig Én se tudtam róla :D 
szilvi#11#2 2017-02-28 07:38:57
#torquay: Tudod, itt a tavasz, döngicsélnek lassan a méhecskék, porozzák, a bibécskéket :D 
torquay#11#1 2017-02-28 04:56:25
Hááááát...  :pirul: 
EZ (megint) *"ROMANTIKUS"*-RA SIKEREDETT!  <3  <3  <3  <3  <3
 :*  :*  :*  :*  :* 
 ;)  


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3110BDSM - extrém szexualitás

#cvb100Farock

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9480Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti510perverzek

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba700Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6150Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4740Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba420Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#edespar110Édes élvezet
Ajánlott szobák
#transz_szoba2630Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.