Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
9
Számodra látható napló bejegyzés
9
következő
összes bejegyzés
előző
Lebukás
- Te megbasztad a barátnőmet! - ezzel szembesített a vonal túlsó végéről a hang egy számomra ismeretlen számról, mikor kíváncsian lenyomtam a hívásfogadó gombot a telefonomon.
   Első reakcióm erre az volt, hogy megkértem őt, írja már le pontosan kiről van szó, esetleg a nevét árulja el a hölgynek (bár ez utóbbi információ nem garantálta, hogy közelebb vitt volna a megoldáshoz) Persze azért ebben a felszólításomban volt bőven irónia, hiszen természetesen tudtam, hogy kinek a párja talált be. Egyrészt egy évben maximum 3-4 alkalommal szexszelek és ezek közül a legtöbb partnerem fizetős szolgáltató (akinek ugye nagy valószínűséggel nem fog letámadni senkije....hiszen mindig fizetek!) másrészt a hívást megelőző hétvégén látogatott meg egy önszántából felajánlkozó leány, így még frissen élt bennem az emlék az életemben először bekövetkezett gumi nélküli koituszról.
   Végül sikerült értékelhető személyleírást adnia az általa mérhetetlenül imádott illetőről, én pedig mély megbánással (fenéket, valójában büszke voltam magamra!) hangomban biztosítottam róla, hogy fogalmam sem volt róla, hogy párkapcsolatban él. ( Valójában még a kúrás előtt mesélte, hogy van valakije) Még egy ideig beszélgettünk, kifejeztem iránta sajnálatomat és azt is megígértem neki, amennyiben újra keresne a lány, vissza fogom utasítani. Amúgy többet már nem keresett, bár megbeszéltük, hogy beszervezek számára még egy fickót, mivel szerette volna kipróbálni két fasszal is, de mivel kiderült a félrelépése, így gondolom erről inkább le is mondott végül.
   Olyannyira meggyőzően biztosítottam őt a bűnbánásomról, hogy a végén még ő kért bocsánatot, majd elköszöntünk egymástól miközben magamban elgondolkoztam, hogy hány meg hány önmagát leszbikusnak kikiáltó lány vágyik titokban a faszra, miközben otthon áltatja a párját, hogy az ollózás van olyan jó, mint a baszás!
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.